FOGADOK MUNKÁT
Bodai Imre
Bodai Imre
0
Megbízás

4 évvel ezelőtt volt itt.

Budapest - II. kerület és 60 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Rólam

Igényes fotók a nagy napról, megfizethető árakon!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Grosz Anna Anikó [Anikó]
Bár jómagam nem igazán szeretek a fényképezőgép elé állni, a fotós közvetlenségének és profizmusának hála még én is élveztem a fényképezkedést! Nemcsak hogy jól nézünk ki a képeken, de a beállítások is izgalmasak. A fotósnak sikerült megragadnia a templomi szertartás felemelő pillanatait csakúgy, mint a lagzi vidám hangulatát. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Egyedné Kovács Katalin
Mindenkinek csak javasolni tudjuk Bodai Imrét,aki megörökítette 2013. júniusában az esküvőnk minden pillanatát (3 órás fotózás a martonvásári Brunszvik kastély parkjában, ,tóparti szertartás, vacsora, játékok, tánc, torta) A vendégektől is számos visszajelzést kaptunk,hogy milyen jó fotóst választottunk.Ügyesen, humorosan terelgette az embereket a csoportfotózáson, minden pillanatban ott volt,de mégis észrevétlen maradt,nagyon gyors határidővel megkaptuk a kiválasztott képeket és a videót. Egyszóval minden úgy történt,ahogy abban hónapokkal előtte megállapodtunk,ahogy azt mi elképzeltük.És mindezt kedvező/megfizethető áron!! Köszönjük még egyszer! Egyed Máté és Egyedné Kovács Katalin
Csémi Judit
A mi esküvőnk évekkel ezelőtt volt. Még mai is nagy örömmel veszem elő a Bodai Imre fotós által készített képeket, melyek nagyszerűen idézik vissza azokat a hajdan volt meghitt pillanatokat. Örülök, hogy őt választottuk fotósunknak, a legjobb döntés volt. Köszönjük neki!
Péter Zombori
Nagyon profi képeket csinált életünk egyik legboldogabb napjáról. Ma is szívesen veszem elő és nézegetem. Köszönöm
Németh Alma
Nagyon jó képeket csinált, szimpi, tapasztalt, nem drága, gyorsan készen lettek a fotók. Sok plusz szolgáltatás, galéria, slideshow..
Linkgyűjtemény Facelink
A képek szépek lettek, az ár meglepően alacsony. Nagyon jó választás ajánlom mindenkinek!
Majorné Tóth Krisztina [Kriszke]
Abszolút
Szaki válasza:
Köszönöm Bodai Imre
Szabóné Must Barbara [Baruczka]
Ha Őt választod a legjobb döntést hozod! Nagyon rugalmas, barátságos, kreatív, hozzáértő fotós. Nekem szuper képeket készített!
Szaki válasza:
Köszönöm! Bodai Imre
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Esküvői fotós 0 megbízás