Fogadok munkát
Biró Zoltán Konstantin
Biró Zoltán Konstantin

Gázkészülék javítás · Gázvezeték szerelő · Fűtésszerelés

131
Megbízás

10 órával ezelőtt volt itt.

Érd és 90 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 41764

Minősített jószaki

Biró Zoltán Konstantin

Gázkészülék javítás · Gázvezeték szerelő · Fűtésszerelés

Tisztelt Megrendelő! Várom,minden épületgepeszettel kapcsolatos megkeresésüket,legyen az víz,gáz,fűtés vagy felújítás,átalakítás. Köszönöm.
Mutass többet

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Jó szakember, de nagyon anyagias
Margó
Még nem kezdődött meg a munka.
Ajánlatkérő
"Lassan oldódik": A régi készülék láttán be volt feszülve és látszott rajta, hogy inkább dobna fel egy újat helyette. Szakértelme kiváló, de oda kell rá figyelni, hogy ne csak azt végezze el amiért jött (működjön a kazán), hanem mondjuk egy füst alatt megcsinálja a karbantartást is. Részletesen elmondja milyen gondok lehetnek a jövőben, illetve milyen hiányosságok vannak a rendszerben. Ami nem tetszett, hogy egy nappal előtte tudja csak, hogy tud-e jönni (mondjuk részben érthető az Ő oldaláról, mert "mindig mindenkinek SOS" kell a segítség)
Tomi
Nem tudok gyengeséget írni
Ajánlatkérő
Nem tudok.nyilatkozni rola meg
Zsuzsi
nagyon ért a szakmájához tiszta és alapos munkát végez
Zsuzsi
Hozzáértés szakértelem alapos munka és tisztaság
Entladen
A megbeszélt időpontban jött, beszerzett mindent a munkához. A munkát gyorsan és lelkiismeretesen elvégezte. Az előre megbeszélt ártól nem tért el, nem voltak rejtett költségek.
Alexandra
Gyors, precíz, pontos, ügyfélbarát
Zoli
Pontos, gyors, korrekt
Gállné Farkas Éva
Szakszerűen értett a munkájához.Pontos volt.
Kata
Megbízható, pontos, korrekt!
Csik Márton
Felkészült és korrekt, minden kérdésre ad választ. A hiba alapján felmerült a hőcserélő savazása, de elmondta hogy ő az ő tapasztalata alapján nem sokat segíthet. Így nem éreztem azt hogy visszaél a hozzá nem értésemmel és elvégez olyan dolgot ami nem is kell igazán.
Ajánlatkérő
Gyorsaság, hozzáértés.
László
A megbeszélt időben megjelent, szakszerűen dolgozott
Szombathelyi Tímea
Pontos ,megbízható jó szakember .
Györgyi
Precizen, megoldotta a problémát, csak ajánlani tudom.
András
Nagyon lelkiismeretes, gyorsan és precízen megoldotta a problémát. Közben olyan dolgokat is javított / elmagyarázott, amit korábban senki sem! Nagyon sokféle tartalék alkatrész van nála. Cserébe az eddig nálunk járt szerelőknél jóval drágábban dolgozik.
Ajánlatkérő
Nagyon precíz, megbízható szakember. Mindent megtett, hogy a gázkazánom megjavítsa. Olyan feladatokat végzett el, amit évek óta senki előtte. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Buzás András
Mindenkinek tudom Bíró Zoltán Úrat ajánlani. Pontos, szakszerü, megbízható, kiválló szakember. Ráadásul nem az un. " lehuzós tipus" .
Ajánlatkérő
Lecseréltette volna velünk az egész fűtésrendszert mert szerinte elavult,nem bírná ki ezt a fűtésszezont…Kihivattuk a szakszervízt,közölte hogy semmi hibája a rendszernek,azon felül hogy nem a leg újabb típusú a kazán.Kb 2 millió forintunk bánta volna ha nem hívunk másik szerelőt
Piroska
Előbbre már adtam egy pozitív véleményt a szakemberről, most kiegészíteném annyival, hogy ma voltak itt a szakszervíztől beüzemelni az új kazánt, amit Bíró út szerelt be, és azt mondták a szakik, hogy nagyon szép munkát végzett a gázszerelő, és adtak 15% kedvezményt a végösszegből, mert annyira a kezük alá dolgozott, ritka az ilyen, öröm utána dolgozni.
Ajánlatkérő
Rugalmas, hozzáértő, gyorsan dolgozik
Laci
Pontos, szakszerű munka, elfogadható, de nem olcsó ár
Ajánlatkérő
Bátran ajánlom mindenkinek. A vállalt időre és szépen megcsinált mindent amit megbeszéltünk. Pontos és korrekt. Ha víz-gáz-fűtés témában bármikor szükségem lesz szakira, őt fogom keresni.