FOGADOK MUNKÁT
Balogh Tibor
Balogh Tibor
11
Megbízás

3 nappal ezelőtt volt itt.

Szombathely és 120 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 18357

Rólam

Vàllalom csalàdihàzak àtèpitèsèt àtalakitàsàt. uj lakohàzak felèpitèsèt. Csempe-Jàrolap lerakàsàt. Höszigetelö rendszer felrakàsàt szinezèst. Szàmlakèpesen .
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Szabolcs
Kb. 1 éve kiszállt helyszíni szemlére . A munkafolyamat előtt 2 héttel egyeztettünk minden oké volt. Megvásároltam 200ezer ft cement habarcs stb . És egy héttel mielőtt kezdődött volna a munka vissza mondta. Nem ajánlom senkinek!
Tamás
Pontos, rugalmas, lelkiismeretes szakember. A felmérés során elmondta kiknél dolgozott a környéken. Volt közöttük olyan, akit ismertem. Ez az ismerős elismerően szólt Tiborról és a munkája után most már én is bárkinek nyugodt szívvel ajánlom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Mennyezet vakolása elkerülhető álmennyezet szeretetésével? Hogyan lehet a legolcsóbban burkolni? Most kicsit megszorultunk...

Az én válaszom:

„Mostanába nemdivat a menyezet vakolás. Inkáb álmenyezettel váltjákki gipszkarton felépitményel . Hanemis olcsob de mindenkép tisztáb munka meg gyorsab. Burkolni a legolcsobban ugylehet,hogy a meglévõ csempefelûletre amenyibenmég fentvan és jó állagunak tûnik ráburkolni a régi csempére . A tartoság érdekébe tapadóhidal kel a régicsempét átkenni és utána flexibilis ragasztóval felrakni a csempét”

1

2022. 11. 22.

Vettünk egy régi parasztházat. Vegyes falazat, a legtöbb fal girbegurba. Gipszkartonozás jó megoldás lehet? Vagy mindenképp vakolással számoljunk? Előnyök-hátrányok hosszútávon?

Az én válaszom:

„A gipszkarton praktikusab olcsob idõben gyorsabb Hátránya nincs Elõnye hamarabkész tisztáb munka”

0

2022. 10. 31.

Szakmáim

Kőműves 11 megbízás