Bakk Richárd
Bakk Richárd

Fűtésszerelés · Épületgépészet

2
Megbízás

21 nappal ezelőtt volt itt.

Érd és 35 km-es körzetében kiszállok.

Bakk Richárd

Fűtésszerelés · Épületgépészet

Központi fűtés és víz hálózat szerelő szakmámat 2002-be végeztem.Számos munkát hagytunk már magunk mögött az elmúlt közel 20.-évben. Közéjük tartozik:Radiátorcsere,radiátor elzárók cseréje,komplett fűtés felújítások,korszerűsítések,padlófűtés,kazánházak felújítása,kazáncsere,fő elzárok cseréje,szerelvényezés,épület gépészet.Termèszetesen Katàs vàlalkozó vagyok igy szàmla képes is. Elöre is kösszönöm a megkeresèst.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Anett
Egy családi ház komplett gépészeti felújítását végezték. Gyorsan reagált a megkeresésre, korrekt ajánlatot adott, nem egyszerű körülmények között dolgoztak, de megbízható munkát végeztek. Ajánlom, mert segítőkészek, tisztességesek, gyorsan és tisztán dolgoznak, jöttek mindig, amikor szükség volt rájuk.
Marián
Korrekt. Megbeszéltük, jött, megcsinálta, volt ésszerű javaslata amit a kérteken felül érdemes volt orvosolni.
Firmware
Gyorsan jelentkezett és felmérte a munkát. Időben, a megegyezett módon, a megfelelő minőségben elvégezte a munkát, a menet közben felmerülő problémát rugalmasan kezelte és megoldotta. A mai világban ez kivételes. Nem mellesleg korrekt árazás.
Ádám
Pontos munkavégzés, megbízható. A munka végén a felhasznált anyagokat tételesen számla alapján elszámoltuk.
Zsóka
Nagyon elégedett voltam. hamar jelentkezett és rövid határidőn belül el tudott jönni és végül gyorsan tökéletesen elvégezte a munkát.
Ajánlatkérő
Pontosan érkeztek a megbeszélt időpontra. A munkát még gyorsabban is elvégazték, mint amire számítottak/számítottam. Ez esetben a gyorsaság nem ment a minőség rovására. Gyorsan, jól dolgoztak.
Zoltán
Így tökéletes ahogy van.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fűtésszerelés 8 megbízás Épületgépészet 2 megbízás