Ajánlatkérés díjmentesen - Pszichológus, Szekszárd

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából pszichológust!

Fogadok munkát
Havasi Tünde

Pszichológus

Gyerekekkel eltöltött több év pszichológiai szakmai múlt után, jelenleg magánpraxisomban életvezetési nehézségek, párkapcsolati problémák, gyermeknevelési kérdések esetében várom megkeresését.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
9 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Kámi Zsuzsanna Mentálhigiénés szakember
"A mentálhigiénés szakember olyan egészséges embereknek nyújt segítséget, akik elakadtak valamilyen lelki folyamatban, amit nem tudnak egyedül megoldani." Mentálhigiénés tanácsadás keretében személyesen Dombóváron és Kaposváron, online formában az ország bármely területéről, illetve külföldön lévő magyaroknak is szeretettel âllok rendelkezésére legjobb tudásom szerint.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
14 megbízás
5 vélemény
Fogadok munkát
Boldizsár Imre

Pszichológus

Szenvedélybeteg tanácsadás: addiktológiai konzultáció alkohol-, vagy drogproblémákkal küzdőknek, játékfüggőknek, pornó illetve szex és szerelem függőknek és hozzátartozóiknak. Pár- és egyéni konzultáció. Személyesen illetve online formában is. A konzultációkra előzetes időpont egyeztetés szükséges.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
5 megbízás
Fogadok munkát
Biró Erik

Pszichológus

Biró Erik vagyok okleveles pszichológus. Tanácsadó pszichológusként tevékenykedem Pécs és vonzáskörzetében. Akár személyesen vagy online platformon keresztül is. Olyan emberek jelentkezését várom, akik elakadtak egy adott élethelyzetben, elárasztják őket a gondolataik, illetve úgy érzik, hogy megfelelési kényszerük átveszik életük felett az uralmat. Mindemellett komoly figyelmet fektetek az LMBTQ+ közösséggel kapcsolatos kérdésekre is. Ha identitásválságba kerülsz, és nehezen tudod elfogadni magad. Beszéljünk róla! Tanácsadó beszélgetések alatt átvesszük az elakadási gócpontokat, amikre közösen találunk majd megoldást ülések keretein belül.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
15 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Bihari Márk

Pszichológus

Földmunka

Zenész

Precíz, közvetlen ambiciózus szakember aki segít az élet több területén is ember társain közös megegyezés alapján!
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
2 megbízás
2 fotó
Fogadok munkát
Garda Ildikó

Pszichológus

Garda Ildikónak hívnak, okleveles pszichológus vagyok. Tanácsadás és beavatkozás szakon végeztem. A több éves gyakorlati tapasztalat mellett, folyamatosan mélyítem szakmai tudásom, melyet saját élményű önismereti munkám egészít ki. Egyéni technikákban (kognitív terápia, integratív hipnoterápia, integratív gyerek terápia, kommunikációs technikák) és csoportos módszerekben (pszichodráma, bodywork, művészet terápia) is tovább képeztem magam. A terápiás attitűdöm alapja a hitelesség. Szeretem az élet és a hivatásom kínálta sokszínűséget, ez a munkámban is megjelenik. A pszichológiai módszerek eszközeit személyre és helyzetre szabottan használom. Szolgáltatásaim: - Online pszichológiai tanácsadás. Elérhető vagyok azok számára is akik távoli helyen laknak, elfoglaltak, vagy nehezen vállalják fel a környezetük előtt, hogy pszichológushoz járnak. - Egyéni tanácsadás felnőtteknek (a fiataltól az idősebb korosztályig) Budapesten. - Családi, párkapcsolati, gyermeknevelési problémák megoldásában is szívesen segítek. - Rendszeresen vezetek önismereti csoportokat és workshopkat, csoport bemutatókat. A foglakozásokon integráltan használom a bodywork és a pszichodráma eszköztárát. Az életet úton járásként képzelem, mely során a legkülönbözőbb helyzetekkel találkozunk. Vannak sima szakaszok, ahol gördülékenyen haladunk, emelkedők ahol elfáradunk, gödrök ahol elakadunk, útkereszteződések, ahol nehéz dönteni. Időnként szárnyalunk, máskor megbotlunk, leesünk, vagy beleragadunk valamibe. Előfordul, hogy külső támaszra van szükségünk. Azzal tudok segíteni Neked, hogy az utad egy nehezebb szakaszán ítéletmentes, figyelő társad leszek. Hiszem, hogy mindenkiben megvan a lehetőség a fejlődésre, új megoldások találására. A tanácsadás egy közös munka, melyben építünk a kapcsolat gyógyító erejére. Támogató és biztonságos légkört biztosítok, melyben megtalálod a saját válaszaid, erőforrásaid és új lendülettel indulhatsz megvalósítani a céljaid.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
38 megbízás
6 vélemény
Fogadok munkát
Bencze Csilla

Pszichológus

Coach

Online tanácsadás. Integrál pszichológiai tanácsadóként, klienseket vállalok online, egy órás terápiás beszélgetésekre. Minden olyan mentálisan egészséges személyt vállalok akinek szüksége van segítségre. Amiben tudok neked segíteni: - önbizalom, önértékelés növelése - gyász, krizis - gyerekkori bántalmazás, elhanyagolás - düh kezelése - elindulni az önismeret útján - jelenben lenni, túllépni a múlton - stressz, alvászavar kezelése - magány oldása - párkapcsolati problémák kezelése, bántalmazó párkapcsolat - családi, munkahelyi kapcsolati nehézségek kezelése - saját igények feltárása, határok meghúzása - elakadtál az életedben - szeretnél új célokat kitűzni - önelfogadás, önszeretet kialakítása - ha spirituális élményeid vannak, de nem tudod hova tenni ezeket - ha nehéz az élet és csak beszélgetni szeretnél Rólam annyit hogy az Integrál Akadémián végeztem integrál pszichológiát, monodrámát, kognitív terápiát és NLP-t tanultam, sok saját élményt szereztem különféle önismereti csoportokon, egyéni terápiákon, jóga tanfolyamokon, meditációs elvonulások alkalmával. Reiki beavatott vagyok, Access Bars és angyal gyógyító képesítésem van. Találkoztam a zeneterápiával, és a táncterápiával is. Az üléseken különböző technikákat alkalmazok : NLP, belső képek, tiszta kommunikáció de legfőképpen segítő beszélgetésekkel tamogatom és kísérem a klienseimet. A klienseimmel való foglalkozás sok türelemre és elfogadásra tanított. Hiszek abban, hogy az elfogadást és pozitív odafordulást nyújtó, segítői kapcsolatban, lehet igazán megismerni valódi önmagunkat, rálelni belső erőforrásainkra, hajtóerőinkre, és ez által Kierkegaard szavaival élve „azzá válni, akik valójában vagyunk”. Köszönöm hogy végigolvastad! Áldás!
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
Minősített jószaki
45 megbízás
12 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Ligeti Lilla

Pszichológus

Szakpszichológusként online és személyes pszichológiai konzultáción fogadom klienseimet. A következő témákkal fordulhatnak hozzám: önbizalom, önértékelés, szorongáskezelés, stresszkezelés, munka-magánélet egyensúly, időmenedzsment, kapcsolati elakadások, önismeret, és a lelki egyensúlyunk megtalálása. Forduljanak hozzám bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
Fogadok munkát
Főző Brigitta (Kecskeméti Mentál)
Mentálhigiénés tanácsadás - szenvedélybetegek, hozzátartozók segítése - konfliktuskezelés (erőszakmentes, hatékony kommunikáció a kapcsolatainkban) - stresszkezelés, szorongás, alvásproblémák kezelése (autogén relaxációs tréning) - veszteségfeldolgozás - mentálhigiénés segítő beszélgetések Mentálhigiénés szakemberként olyanok keresnek fel, akik egyensúlytalanságot észlelnek az életükben. Vannak olyanok, akik konkrétan meg tudják fogalmazni a fájdalmaikat, problémáikat, csalódásaikat és vannak olyanok, akik csak azt érzik, hogy bizonyos szituációkban egy gombóc kúszik a gyomrukba. A mentálhigiéné a lelki egészségvédelmet jelenti, ami az általános egészség mellett erőforrása a sikeres életvezetésnek, a mindennapi életnek. Az életünk nagy része viszonylagosan jó, de vannak olyan élethelyzetek, amikor fontos, hogy át tudjuk beszélni valakivel a nehézségeinket, kríziseinket. Ezekben a helyzetekben jó, ha valaki van mellettünk, nem vagyunk egyedül. A mentálhigiénés tanácsadás egy egyenrangú kapcsolat. Nem az a cél, hogy segítőként megmondjuk, hogy mit kell tennie, mivé kell válnia. Ez a kapcsolat az együtt gondolkodásról szól. Az Önben meglévő értékekre építünk és kísérjük azon az úton, melyen elindult. Lehet, hogy időnként megállunk és elidőzünk egy - egy élethelyzetben, mert több időre van szüksége és lesznek olyan szakaszok, ahol egy AHA felkiáltással kitisztul minden és eléri az adott célját. A konzultációkon megtapasztalhatja, átélheti az elfogadást, hitelességet és az empátiát. A tanácsadáson való megjelenés nem jelent azonnali elköteleződést. Az első konzultáció után mindketten fel tudjuk mérni, hogy kialakult-e az a fajta elfogadás, illeszkedés, mely alapja a segítői kapcsolatnak. Amennyiben nem, akkor segítek megkeresni azt a személyt, aki a legjobban tudja kísérni az adott élethelyzetben. A konzultáció időtartama: 60 perc
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
3 megbízás
8 fotó
Fogadok munkát
Mikó Nóra

Pszichológus

Coach

Szeretettel köszöntelek! Mikó Nóra (Nóri) vagyok. Sokszínűség és holisztikus szemlélet jellemez. Rálátásom van a nyugati pszichológiára és a keleti filozófiára egyaránt. Tudom, hogyan egészíthetik ki egymást a különböző módszerek és rendszerek, hogy egyesülve a legjobb szolgálatot tegyék klienseimnek. Fő profilom az önismereti munka, a személyiségfejlesztés, a kapcsolatok átértékelése, rendezése és a test-lélek kapcsolat, de szinte minden életterülettel kapcsolatban tudunk dolgozni, amennyiben nem klinikai jellegű problémáról van szó. Szakképesítéseim: Ultrarövid terápiás konzulens Integrál-pszichológiai tanácsadó SzomatoDráma® játékvezető Integrál önismereti csoportvezető Rajzvizsgálati szakértő Gyermek-élménytábor vezető Gyógyító játék gyermekeknek - játékvezető Gyermek -és ifjúsági SzomatoDráma® egyéni konzulens Miben tudok segíteni? Egyéni ülésekben felnőtteknek: Önismeret - önértékelés – önbizalom - önmegvalósítás Személyiségfejlesztés, korai elakadások átdolgozása, feloldása Emberi kapcsolatok (párkapcsolat, szülő-gyerek és más kapcsolatok) Életszakaszváltások kríziseinek kezelése Enyhébb szorongásos tünetek Általános életvezetési elakadások Csoportos formában felnőtteknek: SzomatoDráma® csoportok (fél, vagy egésznapos, Budapesten, vagy - meghívásra - vidéken) Integrál önismereti és személyiségfejlesztő csoportok (saját szervezésben, vagy meghívásra országszerte) Családoknak: Gyermek SzomatoDráma® (egyéni vagy csoportos, (Budapesten) Ifjúsági önismereti segítő beszélgetés Szülőket támogató segítő beszélgetés (egyénileg vagy párban) Milyen esetekben nem tudok segíteni? - Ha nem te magad akarod a segítséget, hanem valaki más erőlteti rád. - Ha pszichiátriai kezelés alatt állsz, - Ha alkohol vagy drog hatása alatt állsz - Ha a problémád klinikai jellegű vagy egyéb orvosi segítséget igényel. Online is dolgozom, így a távolság sem akadály. Több információra van szükséged? Foglalj időpontot az „Áttekintő beszélgetés - mielőtt választanál” menüpontban https://app.minup.io/book/miko-nora/service/6793 és vizsgáljuk meg közösen, hogy a te jelenlegi helyzetedben pontosan mi segíthet. Addig is, csupa szépet neked! Nóri Mikó Nóra Holisztikus önismereti kísérő Gyermek -és ifjúsági önismereti mentor és család coach
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
8 megbízás
2 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Bánóczi Péter

Pszichológus

Coach

Tisztelt érdeklődő! Módszertan: A kognitív képességek fejlesztésével, nem a megoldást keressük. Hanem, a képesség fejlesztését, hogy az egyén önmaga jöjjön rá elakadásának feloldására. Így újra és újra képes lesz megismételni azt. Facebook látogatottság: 5.900 követő. Sportolók és nem sportolók lelki elakadásainak kezelése. Angolul, Oroszul beszélek. Személyiség fejlesztés. A személyiségfejlesztés egy egész életen át tartó folyamat. Sok eszköze van. Amikor irodalmi műveket olvasunk, amikor önsegítő könyveket olvasunk, zenét hallgatunk, vagy önsegítő csoportba járunk, akkor autodidakta módon végezzük a személyiségfejlesztés munkáját. Amikor szakemberhez fordulunk, akkor professzionális személyiségfejlesztés az elvárásunk. Ahhoz, hogy a személyiségfejlesztés hatékony legyen, minél pontosabb képet kell kapnunk saját személyiségünkről. Ezért a személyiséget igyekszünk megmérni, azaz minél több információt gyűjteni róla. A professzionális személyiségfejlesztés két fő információforrása: az önjellemzés, és a megfigyelői értékelés. Fontos kérdés a szubjektivitás és az objektivitás kérdése. Vannak olyan személyiségmutatók, amelyeket szubjektívnak, és vannak, amelyeket objektívnek tekinthetünk. Az önjellemzéskor a személy saját maga számol be arról, hogy milyennek tartja magát, hogyan érez, vagy viselkedik. Fontos megfigyelési szempont ebben az esetben az is, hogy a személy mit és hogyan mond el magáról. Az önjellemzés nagyrészt szubjektív információforrás, emiatt gyakran torzít. Kérdőívekkel, tesztekkel, személyiségleltárakkal és más módszerekkel a szakember az objektivitást erősíti a személyiség megmérésében. Például, ha összeszámoljuk, hogy valaki hányszor akad el beszéd közben, ez egy objektív mérés, mert még nincs benne értelmezés. De erre a kapott számra (mutatóra) támaszkodhatunk, amikor az idegesség mértékére szeretnénk következtetni. A következtetésben már van szubjektivitás, mert ez már értelmezés, de maga a mutató objektív. Az emberek gyakran olyan dolgokat tanulnak meg, amelyek akadályozzák a kiegyensúlyozott életvezetésüket. Ezzel együtt pedig gyakran nem sikerül megtanulniuk olyan dolgokat, amelyek megkönnyíthetnék az életüket. A professzionális személyiségfejlesztés arra irányul, hogy megszüntesse azokat a gátakat, amelyek megakadályozzák a személy belső egyensúlyának tartós megtartását, oldja a szorongásokat, félelmeket, fóbiákat. Célja, hogy a tudomány kipróbált és hatékony eszközeivel többek között emelje az egyén Én-erejét, önbecsülését, önbizalmát, örömkészségét, kapcsolatainak minőségét. Megjegyzés! Kedves látogató. Szeretettel üdvözöllek oldalamon és kérlek, hogy ezt a megjegyzést figyelmesen olvasd el. Amikor egy fejlesztő szakembert keresel, nézz utána az interneten. Használd a Google-t. Ha nem hoz a nevére semmit akkor azt vedd figyelmeztető jelnek. Egy magára adó és ilyen tevékenységet végző ember publikál írásokat a témában. Képzéseinek regisztrációs számait nyilvánossá teszi. Rendszeresen jár tovább képzésekre, egyetemi szintűekre is! Rendelkezik referenciával, nyelveket beszél. Irodája van, ahol illő környezetben képes fogadni. Kérdezz, ez a te érdeked is! Kompetenciák: Life Coaching: Bizonyítvány akkreditációs lajstrom szám: PL 6821 LC-24 A sportolás lelki háttere és a mentális felkészülés lehetőségei. (sportpszichológia) Bizonyítvány: E-001522/2016/D002. Szakmai életút: Szociálpszichológia, kommunikáció magántanulmányok 2009-2014 Életvezetés, sportpszichológia 2014 – 2016 Továbbképzések – folyamatos. Coaching-ban eltöltött idő: + 1800 óra Előadások: + 400 óra Idegen nyelvű ülések: angol, orosz. Munkahelyek: Bajcsy-Zsilinszky Kórház The WORKLIFE COMPANY – Egyéni Coaching, tematizált előadások Privát praxis: Budapest, Szentpétervár: Sportolók mentális felkészítése, egyéb lelki elakadások: Gyász, Elfojtások, stressz, burn out, férfi-nő kommunikáció, játszmák, siker-kudarc feldolgozás. Cég referenciák: General Electric, AUCHAN, Boksz Akadémia, Berki Boksz team. Szakvélemény készítést nem vállalok.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
Minősített jószaki
70 megbízás
13 vélemény
49 fotó
Fogadok munkát
Kiss Lehel Attila

Pszichológus

Online megoldásközpontú konzultáció
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
3 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Dr. Kohári György

Pszichológus

Dr. Kohári György vagyok orvos, pszichoterapeuta. Küldetésemnek tekintem, hogy segítsek a szenvedő embereken, hogy boldogok lehessenek, és teljes életet éljenek, ezért lettem orvos, majd pszichoterapeuta. Egy új világ tárult ki előttem! Megláttam, a lelki gondok miatt szenvedőket. Megtanultam, és begyakoroltam, hogyan lehet rajtuk hatásosan segíteni. Kiváló tanáraim voltak a SE Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján, illetve az OPNI Klinikai Pszichológiai Tanszékén (Tringer professzor, Perczel Dóra), akiknek ezúton is köszönettel tartozom. 2006-ban magánrendelést indítottam, ahol a különböző lelki problémákkal hozzám fordulókon tudok segíteni. Napjaim izgalmasan telnek. Igyekszem minél több emberrel kapcsolatba kerülni, beszélgetni velük, és ahogy beszélgetek, érzem, hogy egyre nagyobb a száma azoknak, akiknek van valamilyen lelki problémája. Néhányuk „mindössze” nem tud aludni, míg mások szoronganak a kapcsolataik, a munkájuk, az életük, a jövőjük miatt. Egyesek a megoldást az izolálódásban látják. Mások nem látják meg a szépséget, az értelmet az életükben, csak a rosszat, a negatívat veszik észre, és mindent eszerint magyaráznak. Ismét másoknak az étkezéssel vannak problémáik, falnak, hánytatják magukat, elhíznak, kórosan lefogynak. Szükségük van segítségre. Néhányan meg is teszik, hogy szakemberhez fordulnak, míg mások eltévednek saját lelkük dzsungelében, és évekig-évtizedekig nem találnak ki. Rendelésemen egyre többen jelentkeznek szexuális problémával. A tünetek mögött természetesen gyakran lelki tényezők húzódnak meg. A kielégítő és harmonikus szexuális élet nélkül nehéz a boldogságot, mint vágyott állapotot elérni. Emberek vagyunk, keressük a boldogságot, ami olyan, mint a tavasz érkezése. Rögtön megérzi mindenki, amikor a nap meleg sugarai rásütnek az arcára, és energiával töltik fel testét, lelkét. Szeretnénk ilyenkor megállítani az időt, és csak állni arccal a nap felé fordulva örökké! Boldog, vidám, félelemmentes, egész életet kívánok mindenkinek! Rendelőm Budapesten, Zuglóban található, de on-line vagy telefonos formában (ilyenkor én hívom Önt, telefonköltsége nem merül fel) az egész ország területéről, akár külföldről is fogadok klienseket.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
9 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Dunda Fruzsina

Pszichológus

Coach

Szia! Fruzsina vagyok, emberi erőforrás tanácsadó, Szépen válj el válásközpont krízis, life és párkapcsolati coach-a vagyok, ezek mellett nő, társ, gyermek, barát, de legfőképpen egy örökös álmodozó. Csak egy nő vagyok, aki élete során sokszor találkozott rögös utakkal, kudarcokkal, nehézségekkel, kihívásokkal, viharokkal, véget nem érőnek tűnő megpróbáltatásokkal. Sokszor haragudtam, nem értettem miért pont velem történnek ezek dolgok, miért pont én élem át ezeket a megpróbáltatásokat. Ma már értem, sőt hálás vagyok értük. Nekik köszönhetően ,viszonylag fiatalon elindultam az önismeret ismeretlen, sok esetben félelmetes nek tűnő útján, melynek a végén egy csodás kapu várt, melyen belépve ezernyi új élmény, tapasztalás, tanulság, lecke, öröm, fejlődés várt. Családom szétszakadásából, szüleim válásából , és egy toxikus párkapcsolatból való kiszakadásból szerzett tapasztalataimból és tudásomból kiindulva lett a Párkapcsolati, Krízis és Life Coaching a hivatásom fő profilja, hiszen úgy gondolom igazán hitelesen ezekben a témákban sikerült olyan tudást és ismeretet gyűjtenem, amivel gyakorlati és hatékony segítséget tudok nyújtani hasonló cipőben járó embereknek. Mindemellett sportolói múltam lehetővé tette, hogy segítsem azon egyéneket, akik a sport karrierjük során támogatást keresnek, s kellő motivációval, és önfejlesztéssel segíteni tudjam őket céljuk elérése érdekében. Emberi erőforrás tanácsadói diplomám megszerzése pedig lehetőséget biztosított jobban rálátni a munkaerőpiaci viszonyokra, kihívásaira, a vezetőkkel és alkalmazottakkal szembeni elvárásokra, így a karrier és business coaching a részem lett.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
5 megbízás
2 fotó
Fogadok munkát
Kerekes Viktória

Pszichológus

Dietetikus

Coach

Kedves Érdeklődő! Sok szerettel köszöntöm az oldalamon. Témakörök, amikben tudok segíteni: • Mentális problémák • Érzelmi kihívások, Túl sok agyalás, káosz a hétköznapokban Túl sok stressz, Önbizalomhiány, Fájdalmak, Félelem) Párkapcsolati problémák, vagy párkapcsolat tartós hiánya • Családi gondok, családi összhang hiánya, konfliktusok, • Egészséges táplálkozás hiánya • Élet közepi válság • Munka, hivatás, pénz, és fejlődés témakörben felmerülő problémák Amit a találkozások során el fogunk érni: • Érzelmi felülkerekedés a jelenleg nyomasztó problémákon • Mentális egészség es az érzelmi kilengések jól kezelhetősége • Egészséges táplálkozás, vitalitas, nagyobb életerő, • Kiegyensúlyozottság, nyugalom, kontroll érzése • Stressz mentes nyugodt élet • Másokhoz való jó kapcsolódás képessége • Önszeretet, önelfogadás, önbizalom kishitűség helyett Önbecsülés érzése • Környezeti változások (pénz, kapcsolatok, munkahelyi környezet) Kerekes Viktória vagyok, Intuitív life Coach és mentor, munkám során komplex eszköztárral segítem az probléma megoldását. TehetaHealing konzultácio , Access Bars kezelésekkel komplexen gyors megoldást nyújtok a hozzá fordulóknak a fenti problémákat. Mindezek mellett táplálkozás tanácsadást is adok azoknak aki igényt tart rá. Ezen felül pedig a fizikai síkon is kezelem klinesekmet: Gyógy és sport masszőr vagyok a sokminden mellett, svédmasszázs, nyirok masszázs, talpmasszázs, fogyasztó masszázs
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
16 megbízás
3 vélemény
7 fotó
Fogadok munkát
Vári Hilda Pszichológus
Online Pszichológiai Tanácsadás Személyes tanácsadás: Délegyháza Üdvözlöm! Vári Hilda vagyok, mesterfokú pszichológus, egyben anya, társ és az önismeret útját járó földi halandó, aki (meg)értő figyelemmel van mások felé, meghallgatja őket akkor is, amikor baj van. A velem tartott beszélgetések szabad teret engednek, legfőképpen az Ön kívánságaihoz és szükségleteihez igazodnak. Legyen szó akár: § egy Önt ért erős élmény feldolgozásáról; § egyedül érzi magát valamiben, szüksége van "értő" figyelemre, tanácsra; § belső vívódásokról, Önt ért veszteségről, gyászfeldolgozásról; § párkapcsolati krízisről; § babavárásról vagy éppen a meddőségről, anyaságról, gyermeknevelési nehézségekről; § munkahelyi problémákról; § betegségekről, visszatérő tünetekről, pánikról, szorongásról; § traumákról; § bántalmazó kapcsolatból való felépülésről, önértékelési gondokról; § gyermekkorból hozott negatív élmények és/vagy családi minták feltérképezéséről, ezek feloldásáról. A Miért: A hatékonyabb konzultáció érdekében javaslom fogalmazza meg, hogy mire van szüksége, mit szeretne kapni a velem való beszélgetésből, hova szeretne eljutni, mi a célja? Minden tőlem telhető tudással és tapasztalattal ebben fogok Önnek segíteni, hogy megkapjon minden olyan iránymutatást, amely ahhoz kell, hogy megoldja a problémát és visszanyerje a lelki egyensúlyját.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
20 megbízás
5 vélemény
8 fotó
Fogadok munkát
Nyírő Zoltán

Pszichológus

Integrál Szimbólum Kezelés - Nyírő Zoltán vagyok, integrál szemléletű lelki- és életvezetési tanácsadással foglalkozom. A kezelések során ötvözöm a modern humanisztikus pszichológia módszereit az ősi tradicionális szellemi technikákkal. Fogantatásod pillanatától rögzülnek benned a külvilág hatásai. Az Édesanyád méhében, az általa megélt érzelmek sejtszinten ivódnak lényedbe. Kisgyermekként szivacsként fogadod magadba a szüleid és a környezeted érzelmi és mentális mintáit. A „felnőtté” válás során személyiséged programnyelve a korábbi tapasztalatok mentén egyre mélyebben beléd íródik, kialakulnak szokásaid, hiedelmeid és hitrendszered. Az elmédben átlagosan 60-70 ezer gondolat-buborék jelenik meg naponta, döntő többségük ismétlődő, a tudatalattiból feltöltődő tartalom. A feldolgozatlan lelki sérüléseid, az életed elvarratlan szálaiból fakadó bűntudatod, a feldolgozatlan gyász és az elfojtott emlékeid komposztálódnak a tudatalattid talajában, ebből hajt ki ez a sok-sok „gond-olat”. Ezek alakítják érzelmi és fizikai állapotaidat, folyamatos narratívaként futnak a mindennapi életed hátterében és megteremtik az önmagadról és a világról alkotott képet. Ha úgy érzed eljött az idő, hogy: - megismerd a tudatalatti mintáidat - szembenézz a benned élő árnyékkal - változtass a beidegződéseiden, szokásaidon - megismerd az öntudatlan emberi, párkapcsolati játszmáidat - újrateremtsd a hitrendszereidet - fejleszd önismeretedet - felszabadítsd a teremtő erődet - kapcsolódj a felsőbb Éneddel, Önvalóddal Akkor invitállak téged, egy ismerkedő beszélgetésre és ha mindketten úgy érezzük, hogy tudunk kapcsolódni egymáshoz, akkor belevághatunk egy utazásba a tudatod eseményhorizontján túlra. A terápia központi része bemélyült tudatállapotban zajlik és az élethelyzetedhez legjobban passzoló hívókép segítségével aktiválódik. A módszer által beindított „éber álmokban” találkozol majd a benső világod szimbolikus jelenéseivel és történeteivel, amelyek mind-mind kódolt üzeneteket hordoznak a számodra. A kezelés folyamán a felmerülő képi tartalmakon keresztül közvetlenül van lehetőségünk gyógyítani a lelki sebeidet. - Csodálatos megtapasztalnom, hogy milyen szépen képesek kioldódni egyes pszichés blokkok, amelyek akár évek óta kísérték és kísértették a hozzám fordulókat. Lelki vezetődként, jelenlétemmel, hangommal és kérdéseimmel segítem a felfedezéseidet és gyógyulásodat a Tudatalattid „Mátrixában”. A benső utazást követően, miután visszatértél az éber tudatállapotba, közösen dolgozzuk fel az élményeket. Ez az a pont, ahol a „két világ” (racionális Én és tudatalatti Én) találkozik egymással és megtörténik a felismerés és a megértés. Várlak szeretettel Szentendrén és az online térben is! Keress bizalommal: Nyírő Zoltán
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Berecz Ildikó

Pszichológus

Kiszállok Szekszárd teljes területén
Fogadok munkát
Sziráki Helga

Pszichológus

Mediátor

"A megfelelő szó megteszi hatását, de soha egyetlen szó sem lehet olyan hatásos, mint egy jól időzített szünet." (Mark Twain) Pszichológia | Mediáció | Tanácsadás | Asszertivitás | Önismeret | Integrál Terápia Sziráki Helgának hívnak, 1974 nyarán születtem és 3 csodálatos gyermek édesanyja vagyok. Gyermekkorom óta mindenben a miérteket és az ok-okozati összefüggésrendszereket keresem. Mindig is sokat gondolkodtam az élet valódi értelmén, alapvetően más szemüvegen keresztül láttam és érzékeltem a világot, mint velem egyidős társaim. Vonzottak a keleti filozófia tanításai, a holisztikus másképp gondolkodás és cselekvés. Hiszem, hogy a jó kommunikáció alapfeltétele, hogy figyelemmel és empátiával arra törekedjünk, hogy közös álláspontra jussunk, miközben megfelelően képviseljük a saját érzéseinket, gondolataunkat és állaspontunk, miközben tiszteletben tartjuk másokét. A megfelelő helyzetben történő helyes kommunikáció olyan módon segíti céljaink elérését, hogy egy Win-Win helyzetben minden résztvevő megtalálja a számára megfelelő módon elfogadható kompromisszumot. 2007 óta tanítok, előadásokat, elvonulásokat és önismereti táborokat tartok. 2018 óta államilag elismert, hivatalos FAR felnőttképzési rendszerben, holisztikus szemléletű képzések keretében igyekszem át- és tovább adni mindazt a szakmai és gyakorlati tudást, amire az elmúlt 25 év alatt szert tettem. A komplex, holisztikus összefüggésrendszereken alapuló, humanisztikus, emberközpontú integratív terápiák híve vagyok. Szakirányú végzettségeimet folyamatosan bővítve folyamatosan Pszichológia és Mediátor szakmai továbbképzéseknek veszek részt, valamint Dr. Buda László pszichiáter 2024. szeptemberében induló ULTRATRÖVID TERÁPIA® konzulens képzésének hallgatója vagyok. A helyes ÖNÉRTÉKELÉST követi a helyes ÖNELFOGADÁS, majd a helyes ÖNBECSÜLÉS. Ahogy megbékélünk Önmagunkkal és éltünkkel, lassanként észrevesszük az élet szépségeit és mindazt a sok ajándékot ami körülvesz bennünket. A megnyugvás magával hozza a béke érzését, ami gyógyítja és megszépíti a lelket, belső tartást és végtelen erőt ad a folytatáshoz. Hiszem, hogy a mai rohanó világban mindannyiunknak meg kell tanulnunk egy kicsit megállni és lelassulni, hogy befelé figyeljünk és észre is vegyük az élet varázslatát, ami körülvesz bennünket. A helyes Öngondoskodás segítségével rengeteg erőt és további energiákat gyűjthetünk, hogy testi egészségünk és lelki belső egyensúlyunk megőrzésével, egymást segítve, türelmesebben, jobb emberként folytathatjuk mindennapjainkat.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
Fogadok munkát
Kálinger Tímea

Pszichológus

Coach

Üdv! Pszichológiai szaktanácsadó, mentálhigiénés konzulens, életvezetési terapeuta, Life coach, NLP coach vagyok. Szakterületeim: - önismeret, önszeretet, EQ (érzelmi intelligencia) fejlesztés - elakadás az élet bármely területén - stressz, szorongás, depresszió, kiégés - kommunikáció, konfliktus kezelés - betegségek lelki okai - betegség és gyász feldolgozás - NLP coaching (berögzült, téves, önkorlátozó hiedelmek megváltoztatása, pozitív célkitűzések többlépcsős megtervezése, megvalósítása) - kronobiológiai elemzés (születési dátum alapján kiszámolt viselkedési minták, személyiségek, érzelmi temperamentumok) - igény esetén egyénre szabott Bach-virágterápia összeállítása Mi a probléma ami foglalkoztat? Szorongsz? Félelem gyötör? Esetleg depresszió jeleit fedezed fel magadon? Párkapcsolati problémáid vannak, elakadtál? Nem tudod az adott konfliktust kezelni az életed bármely területén? Szeretnéd tudni betegséged lelki okát ami segíthet a gyógyulásodban? Veszteség, gyász ért, egyedül nem bírod a terhet? Vagy csupán megerősítésre van szükséged, hogy merre és jó irányban haladsz? Ha igen, keress bizalommal! Veled együtt egyenrangú partnerként, segítőként kísérlek az utadon, hogy együtt megtaláljuk számodra a legoptimálisabb megoldást konzultációmon (személyes vagy online) nyugodt környezetben. Online (Skype, Messenger, WhatsApp) vagy személyes (Győr) konzultáció
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
6 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Barnicskó Valéria

Pszichológus

Coach

Integratív módszerekkel, gyógyszerek nélkül keressük meg a leghatékonyabb együttműködést. Kiegyensúlyzott életvezetés, megújulás, lezárás és gyász, párkapcsolat, stressz-szorongás-relaxáció-meditáció a szakterületem. Online is dolgozom.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
15 megbízás
1 vélemény
3 fotó
Rigó Péter

Pszichológus

Pszichológus kutatóként indultam, 20 éve folytatok pszichoterápiát, illetve pszichológiai tanácsadást felnőttek és 15 éven felüli serdülők számára. Személyközpontú megközelítésben használok kognitív viselkedésterápiás módszereket, relaxációt és hipnoterápiát is. Angol nyelven és Skype-on is vállalok tanácsadást. Szeretettel, elfogadással, empátiával várom leendő klienseimet.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
7 megbízás
2 vélemény
Lélekfrissítő -online mentálhigiéné határok nélkül
Online tanácsadás, önismeret fejlődés, családkonzultáció, megküzdő képesség fejlődése, érzelmi elakadások, gyász, betegség, életközepi válság, kapunyitási pánik, kapcsolati problémák. Ezekben a témákban tudok segítséget nyújtani ahhoz, hogy a hozzám forduló klienseim változni és változtatni tudjanak abban, amit jelenleg rosszul élnek meg.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
Fodor Zsuzsanna

Pszichológus

Budapesten- Kecskeméten- Kiskunfélegyházán személyesen, az ország többi részéről, vagy külföldről jelentkezőkkel online tudok konzultálni. Mentálhigiénés szakemberként lelki elakadásaiban segítek továbblépni. Addiktológiai konzultánsként szenvedélybetegekkel és családtagjaikkal foglalkozom. Gyászfeldolgozás módszerrel segítek Önnek a veszteségei feldolgozásában. Autogén tréning gyakorlatvezetőként megtanítom hogy elérjen egy belső egyensúlyt. Budapesten- Kecskeméten- Kiskunfélegyházán személyesen, az ország többi részéről, vagy külföldről jelentkezőkkel online tudok konzultálni.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
3 megbízás
Jávor-Kerkay Renáta
Pszichológus Keszthely Zalaegerszeg Az életünk során számos nehézséggel, problémával szembesülünk, amelyek megoldása nem mindig könnyű. A pszichológiai terápia segít az érzelmi, gondolati és viselkedésbeli problémák megoldásában, hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élhessünk. Jávor-Kerkay Renáta pszichológus készséggel áll rendelkezésére Keszthelyen és Zalaegerszegen.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
1 megbízás
Mozaik Pszicholo

Pszichológus

Coach

Mayer M. Zsófia vagyok, mozaikcsalád szakértő, sleep talk konzulens, viselkedéselemző. Hiszem, hogy tudásommal, figyelmemmel és szakmai szeretetemmel tudok segíteni a hozzám fordulóknak.​ ​ A boldogság útjára mindenkinek lehetősége van rálépni. Valójában a Te döntésed és a Te elhatározásod kérdése, ahogyan az életben szinte minden, ez is rajtad múlik. A cselekvés magával hozza az újabb lehetőségeket. Ha elindulunk egy új irányba, és küzdeni kezdünk valamiért, akkor újabb ajtók nyílnak meg előttünk. Készen állsz?
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
4 megbízás
1 vélemény
Tóth Miklós

Pszichológus

Dietetikus

Titkárnő, asszisztens

A dietetika fő feladata, célja az egészséges és beteg emberek segítése, táplálkozással kapcsolatos állapotok gyógyítása, kezelése, az egészségnevelés, valamint a táplálkozással és életmóddal összefüggő betegségek megelőzése. A tanácsadás során a páciensek egészségügyi állapotának felmérése után az életmódjuk figyelembevételével határozzuk meg a további utat, melyet mindig az egyén igényeihez igazítunk. A tanácsadásainkon egyéni és csoportos táplálkozási tanácsadásra, valamint a család /gyermekek egészséges táplálkozási szempontjait figyelembe vevő támogatásra kerül sor. Célunk, hogy a rendelkezésünkre bocsájtott ismeretek alapján minden beteg számára megtaláljuk a legoptimálisabb táplálkozási formát a célok elérésének érdekében. A tanácsadások során igyekszünk az étrend alappilléreit ismertetni, számos tanáccsal ellátni a betegeket, valamint a felmerült kérdéseiket megválaszolni, az információkat átbeszélni, hogy biztos tudással, magabiztosan távozzanak szakrendelőnkből. Kiemelt szempontok közé az egészségtudatos táplálkozás, az ételallergiák és -intoleranciák, a súlyproblémák, a különböző anyagcsere betegségek (pl. cukorbetegség, köszvény), a coeliakia, a hormonháztartást érintő betegségek (pl. PCOS), szív- és érrendszeri megbetegedések és a gyermekétkeztetés tartozik.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
Régeni Ákos

Pszichológus

„A múlt elmúlt, a jövő még nincs, olyan lesz, amilyenné alakítjuk. De ehhez a jelenből kell kiindulnunk.” Pszichológusi munkám során elsősorban kognitív viselkedésterápiás megközelítést (CBT) alkalmazok, melynek központi gondolata, hogy a múltbeli események bár hatással vannak a személyiségünkre, de a problémáink itt és most vannak, ezeket tehát itt és most kell megoldani. Ennek mentén megvizsgáljuk a kapcsolatot a kliens jelenlegi helyzete, a gondolatai, az érzései, a viselkedése és a fizikai reakciói között. A környezetünk állandó, a gondolataink viszont gyakran automatikusak, akaratlanul a tudatunkba tolakodóak, negatív színezetűek. A CBT segítségével megtanuljuk, hogy automatikusan megvizsgáljuk a gondolatainkat (mindfulness alapokkal) és új szokásokat alakítsunk ki, így végül érzelmileg stabilabban érezzük magunkat. Jelen- és megoldáscentrikus szemléletem központi eleme, hogy nem szabad lebecsülnünk a változásokban rejlő lehetőségek erejét. Mindenkiben ott vannak ezek a lehetőségek, csak sokszor a kishitűség, önbizalomhiány miatt az emberek nem mernek változtatni életükön, gondolkodásukon. A jelenlegi helyzetükkel elégedetlenek és ezért boldogtalanok, a változástól viszont tartanak, ezért először is ebben kell a megerősítés. Önismeretünknek nem létezik egy tökéletes végállapota, a kulcs inkább a változásokra való nyitottságban és a folyamatos újra-alkalmazkodásban rejlik. Nagy hangsúlyt fektetek a test-lélek kölcsönhatás figyelembe vételére. Sok lelki betegség eredője a mai életmódból fakad (a nyugati táplálkozásból, mozgáshiányból, vitamin- és ásványianyag hiányból), amit belső megéléseink tovább ronthatnak. Naprakész szaktudásom mellett hitelességemet, figyelmemet és elfogadó, megnyugtató hozzáállásomat biztosítom, amiben a kliensek megélhetik a feltétel nélküli elfogadást, így a kapcsolat önmagában gyógyító erejűvé válik.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
Sági Richárd

Pszichológus

Okleveles pszichológusként és kl. család- és párterapeutaként vállalok egyéni terápiákat, párterápiákat, családterápiákat, mediációt, szülőkonzultációt. Kereshetnek engem magán életbeni elakadásokkal, párkapcsolati válságokkal, önbizalomhiánnyal, munkahelyi nehézségekkel, addikciókkal és bármely olyan pszichés problémával, amiben motivált lenne fejlődni.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
Oroszlán Anett

Pszichológus

Tanácsadó és pedagógiai szakpszichológusként, meseterapeutaként kísérem klienseimet útjukon, ahol számos módszert ötvözve a múlt történéseire építve, a jelenre koncentrálva haladunk a megoldások keresése, a jövő felé. Felnőttekkel leggyakrabban online formában, gyermekekkel személyesen Hatvan városban találkozom.
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén
Bagi Tamás

Pszichológus

Coach

Bagi Tamás vagyok integrál szemléletű segítő/mentor. Keress bizalommal, Várlak szeretettel! Önismereti mentorként üléseinken nyílt, elfogadó és ítélkezésmentes teret biztosítva támogatlak utadon. Érkezhetsz konkrét témával, vagy a szimpla igénnyel, hogy valódi meghallgatásra lelj és ezáltal mélyebb, belső tartalmaidhoz eljutva kiteljesedettebb és boldogabb életet valósíthass meg magadnak. ...saját önismereti utam első lépéseként történt....pontosan elő tudom hívni, milyen érzelmek keringtek körül mielőtt felemeltem a telefont, hogy tárcsázzam a számomra ajánlott pszichológus hölgyet, milyen közel, s milyen távol is van ez egyben. Együtt érzek, kedves segítséget kereső! Inspirációként, bátorításként ajánlom jó szívvel egyik kedvenc idézetemet Jiddu Krishnamurti-tól: " Hatalmas energiák szabadulnak fel az emberi életben akkor, amikor nincs eltérés abban, ahogy gondolkodunk, amiben hiszünk, és ahogyan élünk." Várlak szeretettel, Bagi Tamás
Bővebben
Kiszállok Szekszárd teljes területén