Díjmentes ajánlatkérés - Pszichológus, Szeged

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából pszichológust!

Ők vállalnak kiszállást hozzád (Szeged).

3 aktív Pszichológus – ők vállalnak munkát nálad (Szeged).

Garda Ildikó
Adatlap megtekintése
Garda Ildikó
4.5 / 5

Pszichológus

Garda Ildikónak hívnak, okleveles pszichológus vagyok. Tanácsadás és beavatkozás szakon végeztem. A több éves gyakorlati tapasztalat mellett, folyamatosan mélyítem szakmai tudásom, melyet saját élményű önismereti munkám egészít ki. Egyéni technikákban (kognitív terápia, integratív hipnoterápia, integratív gyerek terápia, kommunikációs technikák) és csoportos módszerekben (pszichodráma, bodywork, művészet terápia) is tovább képeztem magam. A terápiás attitűdöm alapja a hitelesség. Szeretem az élet és a hivatásom kínálta sokszínűséget, ez a munkámban is megjelenik. A pszichológiai módszerek eszközeit személyre és helyzetre szabottan használom. Szolgáltatásaim: - Online pszichológiai tanácsadás. Elérhető vagyok azok számára is akik távoli helyen laknak, elfoglaltak, vagy nehezen vállalják fel a környezetük előtt, hogy pszichológushoz járnak. - Egyéni tanácsadás felnőtteknek (a fiataltól az idősebb korosztályig) Budapesten. - Családi, párkapcsolati, gyermeknevelési problémák megoldásában is szívesen segítek. - Rendszeresen vezetek önismereti csoportokat és workshopkat, csoport bemutatókat. A foglakozásokon integráltan használom a bodywork és a pszichodráma eszköztárát. Az életet úton járásként képzelem, mely során a legkülönbözőbb helyzetekkel találkozunk. Vannak sima szakaszok, ahol gördülékenyen haladunk, emelkedők ahol elfáradunk, gödrök ahol elakadunk, útkereszteződések, ahol nehéz dönteni. Időnként szárnyalunk, máskor megbotlunk, leesünk, vagy beleragadunk valamibe. Előfordul, hogy külső támaszra van szükségünk. Azzal tudok segíteni Neked, hogy az utad egy nehezebb szakaszán ítéletmentes, figyelő társad leszek. Hiszem, hogy mindenkiben megvan a lehetőség a fejlődésre, új megoldások találására. A tanácsadás egy közös munka, melyben építünk a kapcsolat gyógyító erejére. Támogató és biztonságos légkört biztosítok, melyben megtalálod a saját válaszaid, erőforrásaid és új lendülettel indulhatsz megvalósítani a céljaid.
Bővebben
25 megbízás
4 vélemény
Kiszállok Szeged teljes területén
Tarrone Kelemen Erzsébet
Adatlap megtekintése
Tarrone Kelemen Erzsébet
5 / 5

Pszichológus

Gyógytornász

Bejárónő, házvezetőnő

Budapest, Győr Székesfehérvár, Tatabánya és a Balaton környékén városokban vállalok, CSAK 24 órás munkaidővel beteg ápolást, ápolónői végzettséggel. 17 éve vagyok magán ápolónő megbízható becsületes empatikus ember, gyógytorna pszichológiai tapasztalataim vannak, mosok, főzök takarítok szeretem ha a betegem a legjobb ellátást kapja tőlem minden területen. Kérem hívjon bizalommal elérhetősegem köszönöm a bizalmat
Bővebben
35 megbízás
4 vélemény
1 fotó
Kiszállok Szeged teljes területén
Miókovics Eszter
Adatlap megtekintése
Pszichológiai tanácsadás Pszichológusként tevékenységem fő területei – egyéni, csoportos, valamint személyesen és online formában egyaránt gondozott konzultációk. Tanácsadás és konzultáció keretében különböző módszerspecifikus eljárásokkal dolgozom az adott kliens személyiségének és a szükséges folyamatnak megfelelően. Családi, párkapcsolati és gazdasági mediáció Válás esetén, családi, párkapcsolati vagy gazdasági (munkadó-fogalalkoztatott, vállalati, szolgáltatói, örökösödési stb.) nézeteltérések során a mediáció előrevivő, konszenzusre törekvő, gyors, költséghatékony megoldás szemben a bírósági eljárással, mely akár évekig is eltarthat. Vitás helyzetek megoldása, még az ügyvédi, peres eljárások előtt, vagy azt gyorsítandó már folyamatban lévő perek alatt. Az ütemezés a felek időbeosztásához igazodik. Szemben a peres eljárással, nincs illeték, és a gyorsabb folyamatnak köszönhetően a bevont szakértő (mediátor) díja is nagyságrendekkel kedvezőbb időarányosan, mint a jogi szakértőé. A mindkét fél számára megfelelő közös álláspont megalkotása és kapcsolat rendezése érdekében a hosszú pereskedés helyett a mediáció a legjobb út. Keressenek bizalommal!
Bővebben
7 megbízás
2 fotó
Kiszállok Szeged teljes területén
Bencze Csilla
Adatlap megtekintése
Bencze Csilla
5 / 5

Pszichológus

Integrál pszichológiai tanácsadóként, klienseket vállalok online, egy órás terápiás beszélgetésekre. Minden olyan mentálisan egészséges személyt vállalok akinek szüksége van segítségre. Amiben tudok neked segíteni: - elindulni az önismeret útján - stressz, alvászavar kezelése - magány oldása - párkapcsolati problémák kezelése - családi, munkahelyi kapcsolati nehézségek kezelése - saját igények feltárása, határok meghúzása - elakadtál az életedben - szeretnél új célokat kitűzni - önelfogadás, önszeretet kialakítása - ha spirituális élményeid vannak, de nem tudod hova tenni ezeket - ha nehéz az élet és csak beszélgetni szeretnél Rólam annyit hogy az Integrál Akadémián végeztem integrál pszichológiát, monodrámát, kognitív terápiát tanultam, sok saját élményt szereztem különféle önismereti csoportokon, egyéni terápiákon, jóga tanfolyamokon, meditációk alkalmával. Reiki beavatott vagyok, Access Bars és angyal gyógyító képesítésem van. Találkoztam a zeneterápiával, és a táncterápiával is. A klienseimmel való foglalkozás sok türelemre és elfogadásra tanított. Hiszek abban, hogy az elfogadást és pozitív odafordulást nyújtó, segítői kapcsolatban, lehet igazán megismerni valódi önmagunkat, rálelni belső erőforrásainkra, hajtóerőinkre, és ez által Kierkegaard szavaival élve „azzá válni, akik valójában vagyunk”. Kapcsolatfelvétel: [email protected] Köszönöm hogy végigolvastad! Áldás!
Bővebben
10 megbízás
4 vélemény
Kiszállok Szeged teljes területén
dr. Fehér Gabriella
Adatlap megtekintése
Pszichológusi, gyógyszerészi, természetgyógyászi és integratív hipnoterapeutai végzettséggel rendelkezem, ezáltal holisztikus szemléletben dolgozom - azaz fontosnak tartom a test és a lélek egyensúlyának megteremtését. A test csak akkor egészséges, ha a lélek rendben van, és ez fordítva is igaz. Szerettel várom Önt is, segítséget nyújtok problémái megoldásához. Kellemes, zöld környezetben várom Önt. Nagy súlyt fektetek a diszkrécióra és a titoktartásra. A szoba hangszigetelt, és a jövő és elmenő klienseim még egymással sem találkoznak. Skypon és telefonon is vállalok konzultációt.
Bővebben
4 megbízás
1 vélemény
1 fotó
Kiszállok Szeged teljes területén
Kertész Tamara
Adatlap megtekintése
Kertész Tamara vagyok, debreceni munka- és szervezetpszichológus. Fő területeim a szervezetfejlesztés és a karriertanácsadás. Célom, hogy munkámmal segítsem mások fejlődését, legyen szó nagyobb szervezetek fejlődésének kíséréséről, csapatépítésről vagy egyéni tanácsadásról. Módszereim nagyban segítik, hogy ügyfelekkel közösen találhassuk meg a számukra megfelelő megoldást. Cégeknek változásmenedzsmenttel, HR tanácsadással, humán fejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, különböző ismeretterjesztő előadásokkal, workshopokkal tudok szolgálni. Egyéneknek pedig karrier témájú tanácsadással, beszéljünk akár karrierváltásról, pályaválasztásról, célkitűzésről vagy üzleti stratégia felállításáról.
Bővebben
10 fotó
Kiszállok Szeged teljes területén
Katalin Deák
Adatlap megtekintése
Katalin Deák [Jelenleg nem vállal munkát]

Pszichológus

Személyszállítás

Házi betegápolás

Üdvözlöm, Katalin vagyok, Imádok takarítani, szeretek kocsit vezetni, idős gondozással sok évi német tapasztalattal rendelkezem. Kis és nagy bevásárlást és bármilyen személy szállítást is vállalok. Kineziológiával és speciális masszázs terápiával is foglalkozom.
Bővebben
1 megbízás
Kiszállok Szeged teljes területén
Gyógypedagógiai és pszichológiai felmérés, tanácsadás, fejlesztés
Adatlap megtekintése
Kiszállok Szeged teljes területén
Pappné Zomi Tímea
Adatlap megtekintése
Pappné Zomi Tímea vagyok, pszichológus és gyógypedagógus. Pszichológiai tanulmányaimat a KRE-n és az SZTE-n végeztem klinikai-, illetve óvoda-és iskolapszichológia specializációkon. A mozgással összefüggő nyitottságom hatására képződtem Dinamikus Szenzoros Integrációs Terapeutának. A 0-3 éves, az óvodai és az iskolai korosztálynál jelentkező pszichológiai kihívások (evészavar, alvászavar, dac, dühkitörés, figyelemzavar, autizmus, ADHD, iskolai szorongás, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia) különösen az erősségeim közé sorolhatóak.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Boldizsár Imre
Adatlap megtekintése
Szenvedélybeteg tanácsadás: addiktológiai konzultáció alkohol-, vagy drogproblémákkal küzdőknek, játékfüggőknek, pornó illetve szex és szerelem függőknek és hozzátartozóiknak. Pár- és egyéni konzultáció. Személyesen illetve online formában is. A konzultációkra előzetes időpont egyeztetés szükséges.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Tatai Csilla
Adatlap megtekintése
Egészségpszichológus, egyetemi tanársegéd, kutató vagyok. Pszichológiai tanácsadást, konzultációt vállalok ONLINE és személyesen. Amivel foglalkozom: - életvezetési nehézségek, elakadások, krízishelyzetek -párkapcsolati elakadások, párkapcsolati nehézségek, konfliktusok - egészséges szokások kialakítása, beépítése, életmódváltás támogatása - szubklinikai evészavarok, kóros, rendellenes evési attitűdök, szokások - önismeret bővítése, személyiségfejlesztés - pályaorientáció, pályatanácsadás -karriertanácsadás, munkahelyi problémák - identitáskeresés, identitásválság - önértékelési problémák, alacsony önbizalom - krónikus betegségekkel való megküzdés, életminőség-javítás -pszichoszomatikus panaszok (lelki eredetű panaszok, testi betegségek lelki háttere) -stresszkezelés -gyász, gyászfeldolgozás -a kialakult járványhelyzet és a háborús helyzet miatti szorongás, bizonytalanság, elmagányosodás Munkámat folyamatos, rendszeres szupervízió mellett végzem. Forduljon hozzám bátran, bizalommal! Rendelési időm rugalmas, a honlapon szereplő időpontokon kívül -üzenetben- egyéni időpontegyeztetésre is van lehetőség.
Bővebben
2 megbízás
4 fotó
Kiszállok Szeged teljes területén
Szabó Brigitta pszichológus
Adatlap megtekintése
Okleves pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető és doktori hallgató vagyok.
Bővebben
5 megbízás
Kiszállok Szeged teljes területén
Fodor Sándor
Adatlap megtekintése
Tanácsadó
Minősített jószaki
Tanácsadó
Minősített jószaki
Fodor Sándor klinikai szakpszichológus vagyok. Immáron több mint tíz éve szakorvosok társaságában dolgozom a magán rendelőmben. Mind felnőttek, mind gyerekek, mind serdülők esetén jelentkező nehézségekkel foglalkozom. Ezek a problémák lehetnek depresszió, szorongás, pánik, önértékelési nehézségek, szexuális problémák. Gyerekek kapcsán szobatisztaság, agresszió, dadogás, beilleszkedési zavarok stb. A serdülők vonatkozásában fellépő nehézségek, mint pl:, csavargás, hazudozás, lopás, vagy éppen maximalizmus, görcsös tanulás, stb. Egyéni-, pár- és családi konzultációkat tartok, illetve relaxációs- és önismereti csoportokat vezetek. Szegeden, Makón és Apátfalván tudok a rendelkezésre állni. Senki helyett sem lehetek boldog, nem lehetek egészséges, gazdag, és nem lehet ragyogó munkám. Senki boldogságának, egészségének, munkájának- sikerének, gazdagságának a kulcsa nincs nálam. Mégis... a kulcsok keresésben biztosan tudok segíteni. Amennyiben szakember segítségét igényli, akivel megoszthatná gondjait, és megtisztel a bizalmával, jelentkezzen, melyet követően a lehető legrövidebb időn belül arra törekszem, hogy minél hamarabb sor kerüljön az első találkozásunkra. Üdvözlettel: Sándor
Bővebben
6 megbízás
27 vélemény
Kiszállok Szeged teljes területén
Virág Vendelina
Adatlap megtekintése
https://pszichologuskisvarda7.webnode.hu/
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Pszichológus-Szigetköz/Varga Miriam
Adatlap megtekintése
Varga Miriam vagyok, okleveles pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető, CBT konzultáns - jelölt. A pszichológiai konzultáció során egészséges felnőttekkel, fiatal felnőttekkel, serdülőkkel foglalkozom, akik elakadtak az életük során. A konzultációk ONLINE valósulnak meg.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Rekvényi Katalin
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Szakterületem: Stresszkezelés, válságkezelés, szexuálpszichológiai szaktanácsadás, egyéni és páros felnőtt- és kamasz ügyfeleknek. Önismeret, önfejlesztés hipnózissal. Rendszer-szemléletben, kognitív-és viselkedésterápiás illetve integratív hipnoterápiás technikával dolgozom. Nagy tapasztalattal rendelkezem pánikbetegek és fóbiások, önértékelési zavarok, és krízishelyzetek terén. Egyéni és páros szexuálpszichológiai szaktanácsadás és problémakezelés. LMBTQ területen is jártas vagyok, nyitott az alternatív kapcsolati- és családmodellek iránt. Gyógyszeres kezelést, vagy pszichoterápiát igénylő eseteket nem vállalok. Budán, Pécsen és online dolgozom.
Bővebben
48 megbízás
4 vélemény
Kiszállok Szeged teljes területén
Nagyné Kiss Marianna
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Személyesen és online is dolgozom. Egy új, izgalmas önismereti utazásra hívom vendégeimet, mely keretein belül pszichológiai módszereket és kineziológiát használunk. Hogyan is néz ez ki? 6 alkalommal online találkozók keretében együtt bebarangoljuk életed különböző területeit. Ehhez segítő beszélgetést és lélektani teszteket használunk. Mit ad a 6 alkalom? Új nézőpontokat, rálátást. Megértést, hogy mi miért történt az életedben pont úgy ahogy történt. Természetesen a munkánk velejárói az AHA élmények, felismerések, amik a változáshoz elengedhetetlenek. Ahogy rálátsz az összefüggésekre, tudatosabb leszel az életedben, és elindul a változás egy kiteljesedettebb, szabadabb, boldogabb élet felé. Milyen rendszerességgel történnek az online találkozók? A találkozók ideálisan heti vagy kétheti ritmusban történnek. Mi történne a 6 alkalom után? Itt jön a lényeg! Azon kívül, hogy a 6 alkalom olyan kincseket tartogat számodra, melyek egy teljes többéves munkát felölhetnek, a 6 alkalom után egy mélyebb szintű kineziológiai munkához tudunk folyamodni. Olyan,mintha a 6 alkalom segítségével mély alapozást végeznénk és onnan indítanánk a kineziológiai oldást. Mennyibe kerül? Az online foglalkozások ára 10000.- /alkalom (50-60 perc) Személyes találkozó díja: 12.000 Ft (60 perc) 14.000 Ft (90 perc) Több, mint 15 éve foglalkozom kineziológiával. Kineziológián belül: One Brain, Touch for Health, Brain Gym, Stress Release rendszereket használok. 2013-ban Miskolcon végeztem pszichológiai tanulmányaimat, családsegítő konzulens, valamint pszichológiai mentor végzettséget szereztem. Ettől kezdve munkámban a kineziológiai és a pszichológiai ismereteimet együtt használom. Munkám alapja az értő és megértő empátia, a pozitív pszichológia, valamint a változáshoz szükséges cselekvés megtalálása.
Bővebben
73 megbízás
15 vélemény
Kiszállok Szeged teljes területén
Molnárné Nemesvári Rita
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Az alábbi problémák, megoldandó helyzetek esetén lehetek segítségére: -gyermekkori pszichés problémák: bepisilés,bekakilás,testi panaszok melyek lelki okokra vezethetők vissza,túlzottan nehéz elválás a szülőtől óvodában-iskolában, tic, túlzott szorongás,tanulási nehézségek, kamaszkori problémák, szülők válása, alvási, evési nehézségek -családban felmerülő nehézségek: párkapcsolati, szülő-gyermek kapcsolati konfliktusok, krízishelyzetek, nevelési nehézségek, testvérféltékenység -szülőkonzultáció (anya és apakonzultáció): 3 év alatti gyermekek nevelése során felmerülő gondok, (fáradt-feszült anya, túlterhelt apa, „problémás” csecsemő, dacos kisgyermek….) -gyermekvállalással kapcsolatos kérdések
Bővebben
1 megbízás
1 vélemény
Kiszállok Szeged teljes területén
Dr. Tandari-Kovács Mariann
Adatlap megtekintése
Pszichológusként felnőttekkel, párokkal, családokkal és csoportokkal dolgozom. Szeretettel várom.
Bővebben
1 megbízás
Kiszállok Szeged teljes területén
Dr. Horvát-Militityi Tünde (PhD)
Adatlap megtekintése
Tanácsadó szakpszichológus, serdülő konzulens, mozgás-és táncterapeuta, párterapeuta jelölt vagyok. Pszichológusi munkámat átszövik: a rendszerszeméleten alapuló nézőpont, a művészetterápiás eszközök, mozgás- és táncterápiában szerzett élményeim, életünk fontos helyeihez való kötődéseinket előtérbe helyező kutatásaim éppúgy, mint életem más területein szerzett tapasztalatai. Tanácsadói munkámmal karöltve az SZTE Pszichológiai Intézetében tanítok. Hiszek a hitelességen alapuló emberi kapcsolatokban és az élmények megosztásának énerősítő hatásában. Milyen problémákkal, kérdésekkel fordulhatnak hozzám? Költözés, honvágy, beilleszkedés élményeivel való megküzdés. Serdülőkori nehézségek Az önismeretet és az identitást érintő nehézségek Önértékelési és/vagy életvezetési problémák Önmegvalósítási nehézségek Döntési és elköteleződési nehézségek Élethelyzeti krízisek, veszteségek, gyász Serdülőkori nehézségek Párkapcsolati konfliktusok A gyermek vállalás nehézségei, a meddőség rejtett lelki okai Gyermekvállalás, változások a család életében Krízisek a családban (munka, betegség, gyász, válás)
Bővebben
1 megbízás
Kiszállok Szeged teljes területén
A hely- Életvezetési Tanácsadó Műhely
Adatlap megtekintése
E „helyen” különféle területről jövő szakemberek dolgoznak együtt: pszichológus, grafológus, dúla, valamint kineziológia terén képzett TEK Coach © . Valamennyien a saját személyiségüknek és speciális képződésüknek megfelelő módszereket alkalmaznak. Közös bennük, hogy mindannyian kitüntetett fontosságúnak tekintik az emberi életciklusok változásait kísérő testi, lelki és szellemi kihívásokkal történő sikeres megbirkózást. A váratlanul előálló, megterhelő élethelyzetekben (krízisekben) pedig a személyes erőforrások felkutatásának és mozgósításának jelentőségét. Kiket várunk? Az alábbi nehézéségek megoldásában segíthetnek „ A hely” szakemberei: Az önismeretet és az identitást érintő nehézségek Önértékelési és/vagy életvezetési problémák Önmegvalósítási nehézségek Döntési és elköteleződési nehézségek Élethelyzeti krízisek, veszteségek, gyász Serdülőkori nehézségek Párkapcsolati konfliktusok Krízisek a családban (munka, betegség, gyász, válás) A gyermek vállalás nehézségei, a meddőség rejtett lelki okai Gyermekvállalás, változások a család életében Gyermeknevelési problémák Beilleszkedési gondok Kamaszkorú gyermek a családban Gyermek tanulási és viselkedési problémái Generációk együttélési nehézségei Gyermekét egyedül nevelő szülő Új család alapítása válás után Nevelőszülős család gondjai Költözés, honvágy, beilleszkedés élményeivel való megküzdés Tartós lehangoltság (akár depresszió), szorongás, félelem
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Dancsó Angéla
Adatlap megtekintése
Klinikai szakpszichológusként várom a hozzám segítségért fordulókat, hogy segítsem őket önmaguk mélyebb megismerése és megértése, valamint saját megoldásaik felfedezése felé. Hiszek abban, hogy az ember bármikor képes változni és változtatni.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén

Pszichológus vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Szegedi pszichológusok összesen 60 értékelést kaptak, 4.75 csillagos átlaggal.
Pszichológus tevékenység árak

Legnépszerűbb tevékenységek