Mezőkövesdi pszichológusok

Ajánlatkérés díjmentesen - Pszichológus, Mezőkövesd

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából pszichológust!

Fogadok munkát
Havasi Tünde

Pszichológus

Gyerekekkel eltöltött több év pszichológiai szakmai múlt után, jelenleg magánpraxisomban életvezetési nehézségek, párkapcsolati problémák, gyermeknevelési kérdések esetében várom megkeresését.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
5 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Bencze Csilla

Pszichológus

Coach

Online tanácsadás. Integrál pszichológiai tanácsadóként, klienseket vállalok online, egy órás terápiás beszélgetésekre. Minden olyan mentálisan egészséges személyt vállalok akinek szüksége van segítségre. Amiben tudok neked segíteni: - önbizalom, önértékelés növelése - gyász, krizis - gyerekkori bántalmazás, elhanyagolás - düh kezelése - elindulni az önismeret útján - jelenben lenni, túllépni a múlton - stressz, alvászavar kezelése - magány oldása - párkapcsolati problémák kezelése, bántalmazó párkapcsolat - családi, munkahelyi kapcsolati nehézségek kezelése - saját igények feltárása, határok meghúzása - elakadtál az életedben - szeretnél új célokat kitűzni - önelfogadás, önszeretet kialakítása - ha spirituális élményeid vannak, de nem tudod hova tenni ezeket - ha nehéz az élet és csak beszélgetni szeretnél Rólam annyit hogy az Integrál Akadémián végeztem integrál pszichológiát, monodrámát, kognitív terápiát és NLP-t tanultam, sok saját élményt szereztem különféle önismereti csoportokon, egyéni terápiákon, jóga tanfolyamokon, meditációs elvonulások alkalmával. Reiki beavatott vagyok, Access Bars és angyal gyógyító képesítésem van. Találkoztam a zeneterápiával, és a táncterápiával is. Az üléseken különböző technikákat alkalmazok : NLP, belső képek, tiszta kommunikáció de legfőképpen segítő beszélgetésekkel tamogatom és kísérem a klienseimet. A klienseimmel való foglalkozás sok türelemre és elfogadásra tanított. Hiszek abban, hogy az elfogadást és pozitív odafordulást nyújtó, segítői kapcsolatban, lehet igazán megismerni valódi önmagunkat, rálelni belső erőforrásainkra, hajtóerőinkre, és ez által Kierkegaard szavaival élve „azzá válni, akik valójában vagyunk”. Köszönöm hogy végigolvastad! Áldás!
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Minősített jószaki
41 megbízás
12 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Garda Ildikó

Pszichológus

Garda Ildikónak hívnak, okleveles pszichológus vagyok. Tanácsadás és beavatkozás szakon végeztem. A több éves gyakorlati tapasztalat mellett, folyamatosan mélyítem szakmai tudásom, melyet saját élményű önismereti munkám egészít ki. Egyéni technikákban (kognitív terápia, integratív hipnoterápia, integratív gyerek terápia, kommunikációs technikák) és csoportos módszerekben (pszichodráma, bodywork, művészet terápia) is tovább képeztem magam. A terápiás attitűdöm alapja a hitelesség. Szeretem az élet és a hivatásom kínálta sokszínűséget, ez a munkámban is megjelenik. A pszichológiai módszerek eszközeit személyre és helyzetre szabottan használom. Szolgáltatásaim: - Online pszichológiai tanácsadás. Elérhető vagyok azok számára is akik távoli helyen laknak, elfoglaltak, vagy nehezen vállalják fel a környezetük előtt, hogy pszichológushoz járnak. - Egyéni tanácsadás felnőtteknek (a fiataltól az idősebb korosztályig) Budapesten. - Családi, párkapcsolati, gyermeknevelési problémák megoldásában is szívesen segítek. - Rendszeresen vezetek önismereti csoportokat és workshopkat, csoport bemutatókat. A foglakozásokon integráltan használom a bodywork és a pszichodráma eszköztárát. Az életet úton járásként képzelem, mely során a legkülönbözőbb helyzetekkel találkozunk. Vannak sima szakaszok, ahol gördülékenyen haladunk, emelkedők ahol elfáradunk, gödrök ahol elakadunk, útkereszteződések, ahol nehéz dönteni. Időnként szárnyalunk, máskor megbotlunk, leesünk, vagy beleragadunk valamibe. Előfordul, hogy külső támaszra van szükségünk. Azzal tudok segíteni Neked, hogy az utad egy nehezebb szakaszán ítéletmentes, figyelő társad leszek. Hiszem, hogy mindenkiben megvan a lehetőség a fejlődésre, új megoldások találására. A tanácsadás egy közös munka, melyben építünk a kapcsolat gyógyító erejére. Támogató és biztonságos légkört biztosítok, melyben megtalálod a saját válaszaid, erőforrásaid és új lendülettel indulhatsz megvalósítani a céljaid.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
34 megbízás
4 vélemény
Ambruzs Tünde EV

Pszichológus

Coach

Munka és szervezet szakpszichológusként és vezetői coachként a következő témákban kínálok konzultációs lehetőséget: vezetői személyes hatékonyság növelése, vezetői önismeret és teljesítmény fejlesztése; karrier-és pályatanácsadás pályaválasztás előtt álló fiataloknak és karrierváltóknak; munkahelyi nehézségek, stressz, kiégés kezelése.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Fogadok munkát
Dr. Nagyné Tompa Gyöngyi
Pszichológus, logopédus, gyógypedagógus vagyok. Debrecenben dolgozom. Felnőttekkel és gyermekekkel egyaránt foglalkozom. Várom a jelentkezőket.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
3 megbízás
Fogadok munkát
Jánócsikné Vass Éva
Sématerápiás szemléletben felnőttekkel dolgozópszichológus vagyok.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Fogadok munkát
Barnicskó Valéria

Pszichológus

Coach

Szövegíró, újságíró

Integratív módszerekkel, gyógyszerek nélkül keressük meg a leghatékonyabb együttműködést. Kiegyensúlyzott életvezetés, megújulás, lezárás és gyász, párkapcsolat, stressz-szorongás-relaxáció-meditáció a szakterületem. Online is dolgozom.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
2 megbízás
3 fotó
Fogadok munkát
Rozsi Edina

Pszichológus

Coach

Természetgyógyász

Rozsi Edina vagyok, Thétahealing konzulens, Integrál szemléletű lélekemelő, és Bemer terapeuta. Az ország egész területén tudok Bemer gépet biztosítani, lehet vásárolni is, vagy bérelni tőlem. Online vállalok konzultációkat is, és vállalkozásoknak segítek a Bemer fizikai érterápia kiegészítő kezelésként szolgáltatás bővítésben bevétel növelés céljából. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél a munkatársam lenni, és több bevételhez jutni, akkor keress bizalommal.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
1 megbízás
20 fotó
Fogadok munkát
Mikó Nóra

Pszichológus

Mikó Nóra (Nóri) vagyok. Fő profilom az önismereti munka, klienseim pedig a lelki öngondoskodás útját járó, többségükben középkorú emberek. Jártasságom van az Integrálpszichológia, Ultrarövid terápiás- és SzomatoDráma egyéni konzultáció területein. Szinte minden életterülettel kapcsolatban tudunk dolgozni, amennyiben nem klinikai jellegű problémáról van szó. Szakképesítéseim: • Ultrarövid terápiás konzulens • Integrál tanácsadó • SzomatoDráma játékvezető • Integrál önismereti csoportvezető • Rajzvizsgálati szakértő • Gyermek-élménytábor vezető • Gyógyító játék gyermekeknek - játékvezető • Gyermek- és ifjúsági SzomatoDráma egyéni konzulens Sikszínűség és holisztikus szemlélet jellemez. Tudom, hogyan fejlődik egy egészséges lélek, hogyan sérül és miért nem gyógyul meg magától és tudom azt is, hogy hogyan egészíthetik ki egymást a különböző módszerek, hogy egyesülve a legjobb szolgálatot tegyék klienseimnek. Az a küldetésem, hogy lámpást tartsak neked a kiteljesedettséghez vezető úton. Ez a te saját, személyes evolúciód. Veled dolgozom, a te világodban, a te tempódban, a te igényeid szerinti eszközöket használva. Íme néhány téma, amivel hozzám fordulhatsz: Önismeret - önértékelés – önbizalom - önmegvalósítás Emberi kapcsolatok (párkapcsolat és más kapcsolatok) Korai elakadások, gyermekkori traumák átdolgozása Életszakaszváltások kríziseinek kezelése Általános életvezetési tanácsadás Enyhébb szorongásos tünetek Ifjúsági önismereti segítő beszélgetés Gyermek szomatodráma (egyéni vagy csoportos) Szülőket támogató segítő beszélgetés (egyénileg, vagy párban) Online is dolgozom, így a távolság nem probléma. Az első alkalom a Jószaki-ról érkező érdeklődőknek egy ingyenes, 15-20 perces egyeztető beszélgetés online vagy telefonon. Üdvözlettel Mikó Nóra Holisztikus önismereti kísérő
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
1 megbízás
Fogadok munkát
Mozaik Pszicholo

Pszichológus

Coach

Mayer M. Zsófia vagyok, mozaikcsalád szakértő, sleep talk konzulens, viselkedéselemző. Hiszem, hogy tudásommal, figyelmemmel és szakmai szeretetemmel tudok segíteni a hozzám fordulóknak.​ ​ A boldogság útjára mindenkinek lehetősége van rálépni. Valójában a Te döntésed és a Te elhatározásod kérdése, ahogyan az életben szinte minden, ez is rajtad múlik. A cselekvés magával hozza az újabb lehetőségeket. Ha elindulunk egy új irányba, és küzdeni kezdünk valamiért, akkor újabb ajtók nyílnak meg előttünk. Készen állsz?
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
3 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Kabai Zsuzsanna E.V.

Pszichológus

Coach

Kabai Zsuzsanna vagyok, okleveles pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető, gyászsegítő és Life coach. Pszichológusi végzettségem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem klinikai- és egészségpszichológia specializációján szereztem. Tanulmányaimmal párhuzamosan relaxációs gyakorlatvezető lettem. A 150 órás önismeretet a szimbólumterapeuta képzés részeként teljesítettem, mely módszer elemeivel szintén tudom gazdagítani üléseinket. 2023-ban elvégeztem a Napfogyatkozás Egyesület A Gyász lélektana és a gyászolók segítése képzését is.  Gyakorlatot ez ideáig egyéni tanácsadásban, az autogén tréning relaxációs, szorongásoldó technika folyamatának levezetésében, fegyház és börtönben, valamint pszichiátrián való tanácsadásban szereztem. Emellett autizmussal élőknek segítettem önkéntesként. Az üléseken nyitott és kiegyensúlyozott légkör kialakítására törekszem, hogy a hozzám fordulók teljes biztonságban érezzék magukat, ezáltal lehetőségük adódjon megnyílni. Személyes alkalmakra Budapesten van lehetőség, de online is szívesen fogadom. Munkámat szupervízió mellett végzem. Elsősorban az alábbi esetekben tudok segíteni: -életvezetési problémák -stresszkezelés -indulatkezelési gondok -szorongásos zavarok -alvásprobléma -gyász, veszteség feldolgozása -önbizalom, önértékelés fejlesztése -krízishelyzetek kezelése -kiégés témaköre -külföldön élő magyarok nehézségeiben, megküzdésében való segítségnyújtás -pszichológiai tanácsadás
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
9 megbízás
4 fotó
Fogadok munkát
Dr. Kohári György

Pszichológus

Dr. Kohári György vagyok orvos, pszichoterapeuta. Küldetésemnek tekintem, hogy segítsek a szenvedő embereken, hogy boldogok lehessenek, és teljes életet éljenek, ezért lettem orvos, majd pszichoterapeuta. Egy új világ tárult ki előttem! Megláttam, a lelki gondok miatt szenvedőket. Megtanultam, és begyakoroltam, hogyan lehet rajtuk hatásosan segíteni. Kiváló tanáraim voltak a SE Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján, illetve az OPNI Klinikai Pszichológiai Tanszékén (Tringer professzor, Perczel Dóra), akiknek ezúton is köszönettel tartozom. 2006-ban magánrendelést indítottam, ahol a különböző lelki problémákkal hozzám fordulókon tudok segíteni. Napjaim izgalmasan telnek. Igyekszem minél több emberrel kapcsolatba kerülni, beszélgetni velük, és ahogy beszélgetek, érzem, hogy egyre nagyobb a száma azoknak, akiknek van valamilyen lelki problémája. Néhányuk „mindössze” nem tud aludni, míg mások szoronganak a kapcsolataik, a munkájuk, az életük, a jövőjük miatt. Egyesek a megoldást az izolálódásban látják. Mások nem látják meg a szépséget, az értelmet az életükben, csak a rosszat, a negatívat veszik észre, és mindent eszerint magyaráznak. Ismét másoknak az étkezéssel vannak problémáik, falnak, hánytatják magukat, elhíznak, kórosan lefogynak. Szükségük van segítségre. Néhányan meg is teszik, hogy szakemberhez fordulnak, míg mások eltévednek saját lelkük dzsungelében, és évekig-évtizedekig nem találnak ki. Rendelésemen egyre többen jelentkeznek szexuális problémával. A tünetek mögött természetesen gyakran lelki tényezők húzódnak meg. A kielégítő és harmonikus szexuális élet nélkül nehéz a boldogságot, mint vágyott állapotot elérni. Emberek vagyunk, keressük a boldogságot, ami olyan, mint a tavasz érkezése. Rögtön megérzi mindenki, amikor a nap meleg sugarai rásütnek az arcára, és energiával töltik fel testét, lelkét. Szeretnénk ilyenkor megállítani az időt, és csak állni arccal a nap felé fordulva örökké! Boldog, vidám, félelemmentes, egész életet kívánok mindenkinek! Rendelőm Budapesten, Zuglóban található, de on-line vagy telefonos formában (ilyenkor én hívom Önt, telefonköltsége nem merül fel) az egész ország területéről, akár külföldről is fogadok klienseket.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
9 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Dunda Fruzsina

Pszichológus

Coach

Szia! Fruzsina vagyok, emberi erőforrás tanácsadó, Szépen válj el válásközpont krízis, life és párkapcsolati coach-a vagyok, ezek mellett nő, társ, gyermek, barát, de legfőképpen egy örökös álmodozó. Csak egy nő vagyok, aki élete során sokszor találkozott rögös utakkal, kudarcokkal, nehézségekkel, kihívásokkal, viharokkal, véget nem érőnek tűnő megpróbáltatásokkal. Sokszor haragudtam, nem értettem miért pont velem történnek ezek dolgok, miért pont én élem át ezeket a megpróbáltatásokat. Ma már értem, sőt hálás vagyok értük. Nekik köszönhetően ,viszonylag fiatalon elindultam az önismeret ismeretlen, sok esetben félelmetes nek tűnő útján, melynek a végén egy csodás kapu várt, melyen belépve ezernyi új élmény, tapasztalás, tanulság, lecke, öröm, fejlődés várt. Családom szétszakadásából, szüleim válásából , és egy toxikus párkapcsolatból való kiszakadásból szerzett tapasztalataimból és tudásomból kiindulva lett a Párkapcsolati, Krízis és Life Coaching a hivatásom fő profilja, hiszen úgy gondolom igazán hitelesen ezekben a témákban sikerült olyan tudást és ismeretet gyűjtenem, amivel gyakorlati és hatékony segítséget tudok nyújtani hasonló cipőben járó embereknek. Mindemellett sportolói múltam lehetővé tette, hogy segítsem azon egyéneket, akik a sport karrierjük során támogatást keresnek, s kellő motivációval, és önfejlesztéssel segíteni tudjam őket céljuk elérése érdekében. Emberi erőforrás tanácsadói diplomám megszerzése pedig lehetőséget biztosított jobban rálátni a munkaerőpiaci viszonyokra, kihívásaira, a vezetőkkel és alkalmazottakkal szembeni elvárásokra, így a karrier és business coaching a részem lett.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
1 megbízás
Fogadok munkát
Kerekes Viktória

Pszichológus

Gyógymasszázs

Fogyasztó masszázs

Kedves Érdeklődő! Sok szerettel köszöntöm az oldalamon. Témakörök, amikben tudok segíteni: • Mentális problémák • Érzelmi kihívások, Túl sok agyalás, káosz a hétköznapokban Túl sok stressz, Önbizalomhiány, Fájdalmak, Félelem) Párkapcsolati problémák, vagy párkapcsolat tartós hiánya • Családi gondok, családi összhang hiánya, konfliktusok, • Egészséges táplálkozás hiánya • Élet közepi válság • Munka, hivatás, pénz, és fejlődés témakörben felmerülő problémák Amit a találkozások során el fogunk érni: • Érzelmi felülkerekedés a jelenleg nyomasztó problémákon • Mentális egészség es az érzelmi kilengések jól kezelhetősége • Egészséges táplálkozás, vitalitas, nagyobb életerő, • Kiegyensúlyozottság, nyugalom, kontroll érzése • Stressz mentes nyugodt élet • Másokhoz való jó kapcsolódás képessége • Önszeretet, önelfogadás, önbizalom kishitűség helyett Önbecsülés érzése • Környezeti változások (pénz, kapcsolatok, munkahelyi környezet) Kerekes Viktória vagyok, Intuitív life Coach és mentor, munkám során komplex eszköztárral segítem az probléma megoldását. TehetaHealing konzultácio , Access Bars kezelésekkel komplexen gyors megoldást nyújtok a hozzá fordulóknak a fenti problémákat. Mindezek mellett táplálkozás tanácsadást is adok azoknak aki igényt tart rá. Ezen felül pedig a fizikai síkon is kezelem klinesekmet: Gyógy és sport masszőr vagyok a sokminden mellett, svédmasszázs, nyirok masszázs, talpmasszázs, fogyasztó masszázs
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
7 fotó
Fogadok munkát
Szik Mátyás

Pszichológus

Szik Mátyás vagyok, diplomás mentálhigiénés segítő ( Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia tanszék) és képzésben lévő interdiszciplináris családtudományi szakember (Semmelweis Orvostudományi Egyetem Egészségtudományi Kar MA). Házas, két gyermek édesapja. Érdeklődési és kutatási területem a családtagok egymáshoz fűződő viszonya, párkapcsolati elakadások valamint a figyelemhiányos hiperaktivitás zavar hatásai a családi életre. Várom, ha úgy érzi nehezen tud megbirkózni aktuális élethelyzetével. Ha éppen szakítás / válás előtt vagy után van. Ha úgy érzi, már nem segítenek a baráti beszélgetések, kilátástalannak látja a helyzetét vagy krízist él át. Találkozzunk személyesen Budapesten a III. kerületben a Vörösvári út 107 szám alatt található Orvos Most rendelőben. Keressen bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Fogadok munkát
Fodor Zsuzsanna

Pszichológus

Budapesten- Kecskeméten- Kiskunfélegyházán személyesen, az ország többi részéről, vagy külföldről jelentkezőkkel online tudok konzultálni. Mentálhigiénés szakemberként lelki elakadásaiban segítek továbblépni. Addiktológiai konzultánsként szenvedélybetegekkel és családtagjaikkal foglalkozom. Gyászfeldolgozás módszerrel segítek Önnek a veszteségei feldolgozásában. Autogén tréning gyakorlatvezetőként megtanítom hogy elérjen egy belső egyensúlyt. Budapesten- Kecskeméten- Kiskunfélegyházán személyesen, az ország többi részéről, vagy külföldről jelentkezőkkel online tudok konzultálni.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
2 megbízás
Fogadok munkát
Bánóczi Péter

Pszichológus

Coach

Módszertan: A kognitív képességek fejlesztésével, nem a megoldást keressük. Hanem, a képesség fejlesztését, hogy az egyén önmaga jöjjön rá elakadásának feloldására. Így újra és újra képes lesz megismételni azt. Facebook látogatottság: 5.800 követő. Sportolók és nem sportolók lelki elakadásainak kezelése. Angolul, Oroszul beszélek. Személyiség fejlesztés. A személyiségfejlesztés egy egész életen át tartó folyamat. Sok eszköze van. Amikor irodalmi műveket olvasunk, amikor önsegítő könyveket olvasunk, zenét hallgatunk, vagy önsegítő csoportba járunk, akkor autodidakta módon végezzük a személyiségfejlesztés munkáját. Amikor szakemberhez fordulunk, akkor professzionális személyiségfejlesztés az elvárásunk. Ahhoz, hogy a személyiségfejlesztés hatékony legyen, minél pontosabb képet kell kapnunk saját személyiségünkről. Ezért a személyiséget igyekszünk megmérni, azaz minél több információt gyűjteni róla. A professzionális személyiségfejlesztés két fő információforrása: az önjellemzés, és a megfigyelői értékelés. Fontos kérdés a szubjektivitás és az objektivitás kérdése. Vannak olyan személyiségmutatók, amelyeket szubjektívnak, és vannak, amelyeket objektívnek tekinthetünk. Az önjellemzéskor a személy saját maga számol be arról, hogy milyennek tartja magát, hogyan érez, vagy viselkedik. Fontos megfigyelési szempont ebben az esetben az is, hogy a személy mit és hogyan mond el magáról. Az önjellemzés nagyrészt szubjektív információforrás, emiatt gyakran torzít. Kérdőívekkel, tesztekkel, személyiségleltárakkal és más módszerekkel a szakember az objektivitást erősíti a személyiség megmérésében. Például, ha összeszámoljuk, hogy valaki hányszor akad el beszéd közben, ez egy objektív mérés, mert még nincs benne értelmezés. De erre a kapott számra (mutatóra) támaszkodhatunk, amikor az idegesség mértékére szeretnénk következtetni. A következtetésben már van szubjektivitás, mert ez már értelmezés, de maga a mutató objektív. Az emberek gyakran olyan dolgokat tanulnak meg, amelyek akadályozzák a kiegyensúlyozott életvezetésüket. Ezzel együtt pedig gyakran nem sikerül megtanulniuk olyan dolgokat, amelyek megkönnyíthetnék az életüket. A professzionális személyiségfejlesztés arra irányul, hogy megszüntesse azokat a gátakat, amelyek megakadályozzák a személy belső egyensúlyának tartós megtartását, oldja a szorongásokat, félelmeket, fóbiákat. Célja, hogy a tudomány kipróbált és hatékony eszközeivel többek között emelje az egyén Én-erejét, önbecsülését, önbizalmát, örömkészségét, kapcsolatainak minőségét. Megjegyzés! Kedves látogató. Szeretettel üdvözöllek oldalamon és kérlek, hogy ezt a megjegyzést figyelmesen olvasd el. Amikor egy fejlesztő szakembert keresel, nézz utána az interneten. Használd a Google-t. Ha nem hoz a nevére semmit akkor azt vedd figyelmeztető jelnek. Egy magára adó és ilyen tevékenységet végző ember publikál írásokat a témában. Képzéseinek regisztrációs számait nyilvánossá teszi. Rendszeresen jár tovább képzésekre, egyetemi szintűekre is! Rendelkezik referenciával, nyelveket beszél. Irodája van, ahol illő környezetben képes fogadni. Kérdezz, ez a te érdeked is! Kompetenciák: Life Coaching: Bizonyítvány akkreditációs lajstrom szám: PL 6821 LC-24 A sportolás lelki háttere és a mentális felkészülés lehetőségei. (sportpszichológia) Bizonyítvány: E-001522/2016/D002. Szakmai életút: Szociálpszichológia, kommunikáció magántanulmányok 2009-2014 Életvezetés, sportpszichológia 2014 – 2016 Továbbképzések – folyamatos. Coaching-ban eltöltött idő: + 1800 óra Előadások: + 400 óra Idegen nyelvű ülések: angol, orosz. Munkahelyek: Bajcsy-Zsilinszky Kórház The WORKLIFE COMPANY – Egyéni Coaching, tematizált előadások Privát praxis: Budapest, Szentpétervár: Sportolók mentális felkészítése, egyéb lelki elakadások: Gyász, Elfojtások, stressz, burn out, férfi-nő kommunikáció, játszmák, siker-kudarc feldolgozás. Cég referenciák: General Electric, AUCHAN, Boksz Akadémia, Berki Boksz team.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Minősített jószaki
45 megbízás
10 vélemény
46 fotó
Fogadok munkát
Vári Hilda Pszichológus
Online Pszichológiai Tanácsadás Üdvözlöm! Vári Hilda vagyok, mesterfokú pszichológus, egyben anya, társ és az önismeret útját járó földi halandó, aki (meg)értő figyelemmel van mások felé, meghallgatja őket akkor is, amikor baj van. Legfőképpen online tartok konzultációkat. A velem tartott videó beszélgetések szabad teret engednek, legfőképpen az Ön kívánságaihoz és szükségleteihez igazodnak. Legyen szó akár: § egy Önt ért erős élmény feldolgozásáról; § egyedül érzi magát valamiben, szüksége van "értő" figyelemre, tanácsra; § belső vívódásokról, Önt ért veszteségről, gyászfeldolgozásról; § párkapcsolati krízisről; § babavárásról vagy éppen a meddőségről, anyaságról, gyermeknevelési nehézségekről; § munkahelyi problémákról; § betegségekről, visszatérő tünetekről, pánikról, szorongásról; § traumákról; § bántalmazó kapcsolatból való felépülésről, önértékelési gondokról; § gyermekkorból hozott negatív élmények és/vagy családi minták feltérképezéséről, ezek feloldásáról. A Miért: A hatékonyabb konzultáció érdekében javaslom fogalmazza meg, hogy mire van szüksége, mit szeretne kapni a velem való beszélgetésből, hova szeretne eljutni, mi a célja? Minden tőlem telhető tudással és tapasztalattal ebben fogok Önnek segíteni, hogy megkapjon minden olyan iránymutatást, amely ahhoz kell, hogy megoldja a problémát és visszanyerje a lelki egyensúlyját.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
14 megbízás
4 vélemény
8 fotó
Fogadok munkát
Viharos Loránd

Pszichológus

Mediátor

Coach

Szerencsére, a megfelelő technikákkal és a problémák átbeszélésével gyakorlatilag minden nehéz helyzetre lehet megoldást találni, munkánk során meglepően jó eredményekkel segítettünk klienseinknek különféle problémák esetén. Személyre szabott, hatékony coaching és szemléletváltás. Az alábbiakban tudok nagy segítséget nyújtani klienseim részére: -life coaching - életvezetési tanácsadás -business coaching - közös fejlődés az üzleti világban -executive coaching - vezető képzés, hogy hatékonyabb vezetővé válhass -karrier coaching - karrier váltás, munkahelyi dilemmák, munkahely váltás -párkapcsolati coaching - párkapcsolati problémák és nehézségek esetén -mediáció - a legjobb közös megoldás megtalálása vitás helyzetekben -stresszkezelés - nehéz helyzetekben, vagy amikor úgy érzed, hogy szükséged lenne rá Az első elbeszélgetés minden esetben ingyenes, és nincs minimális alkalomszám. Várom hívását! :)
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
2 fotó
Fogadok munkát
Bagi Tamás

Pszichológus

Coach

Bagi Tamás vagyok integrál szemléletű segítő/mentor. Keress bizalommal, Várlak szeretettel! Önismereti mentorként üléseinken nyílt, elfogadó és ítélkezésmentes teret biztosítva támogatlak utadon. Érkezhetsz konkrét témával, vagy a szimpla igénnyel, hogy valódi meghallgatásra lelj és ezáltal mélyebb, belső tartalmaidhoz eljutva kiteljesedettebb és boldogabb életet valósíthass meg magadnak. ...saját önismereti utam első lépéseként történt....pontosan elő tudom hívni, milyen érzelmek keringtek körül mielőtt felemeltem a telefont, hogy tárcsázzam a számomra ajánlott pszichológus hölgyet, milyen közel, s milyen távol is van ez egyben. Együtt érzek, kedves segítséget kereső! Inspirációként, bátorításként ajánlom jó szívvel egyik kedvenc idézetemet Jiddu Krishnamurti-tól: " Hatalmas energiák szabadulnak fel az emberi életben akkor, amikor nincs eltérés abban, ahogy gondolkodunk, amiben hiszünk, és ahogyan élünk." Várlak szeretettel, Bagi Tamás
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Fogadok munkát
Kámi Zsuzsanna Mentálhigiénés szakember
"A mentálhigiénés szakember olyan egészséges embereknek nyújt segítséget, akik elakadtak valamilyen lelki folyamatban, amit nem tudnak egyedül megoldani." Mentálhigiénés tanácsadás keretében személyesen Dombóváron és Kaposváron, online formában az ország bármely területéről, illetve külföldön lévő magyaroknak is szeretettel âllok rendelkezésére legjobb tudásom szerint.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
5 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Pszichológus-Szigetköz/Varga Miriam
Varga Miriam vagyok, okleveles pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető, szimbólumterápiás gyakorlatvezető jelölt, CBT konzultáns . A pszichológiai konzultáció során egészséges felnőttekkel, fiatal felnőttekkel, serdülőkkel foglalkozom, akik elakadtak az életük során. A konzultációk ONLINE valósulnak meg. Időponttal kapcsolatban kérem ide írjon levelet: [email protected]. Bővebben rólam: www.pszichologus-szigetkoz.hu
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Fogadok munkát
Biró Erik

Pszichológus

Biró Erik vagyok okleveles pszichológus. Tanácsadó pszichológusként tevékenykedem Pécs és vonzáskörzetében. Akár személyesen vagy online platformon keresztül is. Olyan emberek jelentkezését várom, akik elakadtak egy adott élethelyzetben, elárasztják őket a gondolataik, illetve úgy érzik, hogy megfelelési kényszerük átveszik életük felett az uralmat. Mindemellett komoly figyelmet fektetek az LMBTQ+ közösséggel kapcsolatos kérdésekre is. Ha identitásválságba kerülsz, és nehezen tudod elfogadni magad. Beszéljünk róla! Tanácsadó beszélgetések alatt átvesszük az elakadási gócpontokat, amikre közösen találunk majd megoldást ülések keretein belül.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
13 megbízás
2 vélemény
Saródy Vera

Pszichológus

Fontos számomra, hogy minden hozzám forduló ember megérezze saját erejét és felismerje a benne rejlő megoldási lehetőségeket. Aki vállalkozik a változtatásra, nagy munkába kezd és minden tiszteletet és türelmet megkap ehhez az együttműködésünk során. Nincs tabu téma, bármit fel lehet hozni. A meglepőnek tűnő gondolatok és múltbeli események is értelmet nyerhetnek egy új szemszögből. Munkánk során a kliensek által nyújtott tempó a meghatározó, együttműködésünk ütemezése és ritmusa is illeszkedik az egyéni adottságokhoz. A licitálásokba nem szálok bele, egyéni megkeresések esetén: Minden – hozzám intézett – megkeresésre válaszolok.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Jószaki
24 megbízás
1 vélemény
Lélekfrissítő -online mentálhigiéné határok nélkül
Online tanácsadás, önismeret fejlődés, családkonzultáció, megküzdő képesség fejlődése, érzelmi elakadások, gyász, betegség, életközepi válság, kapunyitási pánik, kapcsolati problémák. Ezekben a témákban tudok segítséget nyújtani ahhoz, hogy a hozzám forduló klienseim változni és változtatni tudjanak abban, amit jelenleg rosszul élnek meg.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Dervarics Enikő EV

Pszichológus

Dervarics Enikő vagyok, okleveles pszichológus. A pszichológiához fűződő érdeklődésem erőteljesebben fiatal felnőttkoromban alakult ki, amikor saját élethelyzetemből adódóan számos kérdésre elkezdtem válaszok után kutatni. Szerettem volna megismerni saját, és megérteni mások belső működését. Az önismeret útját járva hajtott a kíváncsiság, hogy átlássam az ok -okozati összefüggéseket, azokat a láthatatlan szálakat, amik a mai ÉNemhez vezettek. A folyamatos tanulás elkötelezett híveként mindig a fejlődés útját járom és folyamatosan képzem magam. Alapdiplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen, pszichológia mesterdiplomámat pedig az Debreceni Egyetemen szereztem. Jelenleg szakpszichológus hallgató vagyok a BMEn. Mindannyiunk életeben vannak olyan időszakok, amikor azt érezzük, hogy elakadtunk. Az aktuális egyéni, párkapcsolati, családi és munkahelyi problémák felülkerekednek rajtunk, és nem tudjuk, hogyan induljunk el a változtatás vagy a fejlődés útján. Hiszem, hogy minden ember életútja egyedi és ezzel együtt az, hogyan éljük meg mindennapi konfliktusainkat, nehézségeinket, mi motivál bennünket, mi segít elérni belső erőforrásainkat, szintén mindenki esetében más és más. Amiben segíthetek: - Önismereti kérdések, önértékelési problémák - Párkapcsolati, magánéleti és életvezetési nehézségek - Döntéshozatali nehézségek - Perfekcionizmus, határok kijelölése - Életszerepek összehangolása - Kommunikációs problémák, konfliktuskezelés - Szorongásoldás, stresszkezelés - Pályaválasztással,-módosítással kapcsolatos kérdések - Munka-magánélet egyensúly - Motiválatlanság, kiégés - Munkahelyi stressz és konfliktusok - Karrierben való elakadások feltárása A közös munka során során egy ítélkezésmentes, elfogadó, bizalmi légkör keretein belül, teljes odafigyeléssel és közös gondolkodással beszélhetjük át az adott problémakört és együtt felfedhetjük azokat a belső erőforrásokat, amelyek elindíthatják a változás folyamatát. Segítek megtalálni azokat a kapaszkodópontokat, megküzdési stratégiákat amelyekkel könnyebben tudsz alkalmazkodni az egyre gyorsabban változó világ, az időhiány és a különböző családi, munkahelyi feladatokhoz. A tanácsadás angol és magyar nyelven is elérhető.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Dr. Sárváry Andrea
Szeretettel várom Önt, ha úgy érzi, eljutott egy olyan pontra az életében, ahol egyedül már nehezen tud megküzdeni problémájával és szüksége van arra, hogy a változás érdekében átbeszélje azokat. Amiben segíthetek: • életvezetési nehézségek, elakadások • önismeret, önbizalomhiány • párválasztás, párkeresés, családalapítás, gyermekvállalás • kapcsolati problémák (párkapcsolat, munkahelyi kapcsolat, szülő-gyerek kapcsolat) • családi konfliktusok, válás, újrakezdés, mozaikcsalád, örökbefogadás • döntéshozatal karrierről, munkáról, az iskola-munka-nyugdíj átmeneteinek kezelése • stresszkezelés, • krízisek, jelentős érzelmi megterheléssel járó életesemények kezelése • veszteségek, gyász, „vendégbabák” gyásza • testi fogyatékosság, betegség vagy sérüléshez való alkalmazkodás • orvosi beavatkozás, szülés, műtét előtti felkészítés, gyógykezelés elfogadása
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Nyírő Zoltán

Pszichológus

Integrál Szimbólum Kezelés - Nyírő Zoltán vagyok, integrál szemléletű lelki tanácsadással foglalkozom. A kezelések során ötvözöm a modern humanisztikus pszichológia módszereit az ősi tradicionális szellemi technikákkal. Fogantatásod pillanatától rögzülnek benned a külvilág hatásai. Az Édesanyád méhében, az általa megélt érzelmek sejtszinten ivódnak lényedbe. Kisgyermekként szivacsként fogadod magadba a szüleid és a környezeted érzelmi és mentális mintáit. A „felnőtté” válás során személyiséged programnyelve a korábbi tapasztalatok mentén egyre mélyebben beléd íródik, kialakulnak szokásaid, hiedelmeid és hitrendszered. Az elmédben átlagosan 60-70 ezer gondolat-buborék jelenik meg naponta, döntő többségük ismétlődő, a tudatalattiból feltöltődő tartalom. A feldolgozatlan lelki sérüléseid, az életed elvarratlan szálaiból fakadó bűntudatod, a feldolgozatlan gyász és az elfojtott emlékeid komposztálódnak a tudatalattid talajában, ebből hajt ki ez a sok-sok „gond-olat”. Ezek alakítják érzelmi és fizikai állapotaidat, folyamatos narratívaként futnak a mindennapi életed hátterében és megteremtik az önmagadról és a világról alkotott képet. Ha úgy érzed eljött az idő, hogy: - megismerd a tudatalatti mintáidat - szembenézz a benned élő árnyékkal - változtass a beidegződéseiden, szokásaidon - megismerd az öntudatlan emberi, párkapcsolati játszmáidat - újrateremtsd a hitrendszereidet - fejleszd önismeretedet - felszabadítsd a teremtő erődet - kapcsolódj a felsőbb Éneddel, Önvalóddal Akkor meghívlak téged, egy ismerkedő beszélgetésre és ha mindketten úgy érezzük, hogy tudunk kapcsolódni egymáshoz, akkor belevághatunk egy utazásba a tudatod eseményhorizontján túlra. A terápia központi része bemélyült tudatállapotban zajlik és az élethelyzetedhez legjobban passzoló hívókép segítségével aktiválódik. A módszer által beindított „éber álmokban” találkozol majd a benső világod szimbolikus lényeivel és történeteivel, amelyek mind-mind kódolt üzeneteket hordoznak a számodra. A kezelés folyamán a felmerülő képi tartalmakon keresztül közvetlenül van lehetőségünk gyógyítani a lelki sebeidet. - Csodálatos megtapasztalnom, hogy milyen szépen képesek kioldódni egyes pszichés blokkok, amelyek akár évtizedek óta kísérték és kísértették a hozzám fordulókat. Lelki vezetődként, jelenlétemmel, hangommal és kérdéseimmel segítem a felfedezéseidet és gyógyulásodat a Tudatalattid „Mátrixában”. A benső utazást követően, miután visszatértél az éber tudatállapotba, közösen dolgozzuk fel az élményeket. Ez az a pont, ahol a „két világ” (racionális Én és tudatalatti Én) találkozik egymással és megtörténik a felismerés és a megértés. Terápiás folyamat részeként előző életek megismerésére is hangsúlyt fektetek, amennyiben ez segíti a gyógyulást és szükségét látom. Minden kezeltemmel megismertetem az EFT ( Érzelmi felszabadító Technika) módszerét, mellyel bárhol és bármikor tudjuk érzelmi blokkjainkat könnyen oldani! Várlak szeretettel Szentendrén és az online térben is! Keress bizalommal: Nyírő Zoltán +36209504517
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Cseh Dorottya

Pszichológus

Stresszkezelés, személyes konzultáció
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Kiss Lehel Attila

Pszichológus

Online megoldásközpontú konzultáció
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Magócs Ádám

Pszichológus

Amikor egy ember besétál hozzám, az elsődleges számomra mindig az, hogy közelebb kerüljek ahhoz az élményhez és megéléshez, ami az ő számára meghatározó. A segítés folyamatáról szeretek úgy gondolkodni, mint egy sötét sikátorrendszerről, ahol mi segítők a hozzánk fordulókkal közösen tanuljuk meg azt, hogyan is működik az elemlámpa, amely a másik ember „zsebében van elrejtve”. A magánpraxis mellett jelenleg két, szenvedélybetegekkel foglalkozó civil szervezetnél dolgozom, ahol egyéni konzultációkban vagyok jelen, illetve csoportot vezetek. Mindemellett személyközpontú módszerben képződöm, aminek szemléletrendszere áthatja a mindennapi munkám folyamatát. A konzultációk alatt leginkább arra figyelek, hogy a másik emberrel együtt közelítsünk azokhoz a belső árnyalataihoz, amik kevésbé láthatóak vagy nehezen megfoghatóak. Vallom, hogy életünk egyik legfontosabb feladata, hogy saját szenvedésünket ne eltoljuk magunktól, hanem ahhoz közelebb lépve, képesek legyünk megállni mellette és idővel megérteni azt. Az ezáltal bekövetkező növekedés pedig talán az egyik legizgalmasabb emberi tapasztalás lehet. Valahogy úgy, ahogy Carl Rogers írja: "Nem tudunk megváltozni, nem szabadulhatunk el attól, aki vagyunk, amíg nem fogadjuk el, aki vagyunk. Úgy tűnik tehát, hogy a változás szinte észrevétlenül következik be." (C. R.) Jelenleg csak online konzultációkat vállalok megbeszélés szerinti időpontban. Kapcsolatfelvétel: [email protected] Amivel fordulhat hozzám: - saját válaszainak közös megkeresése egy megbéklyózó probléma kapcsán; - szenvedélybetegséggel-vagy társfüggőséggel való küzdelem; - krízishelyzetekből való kiút keresése; - veszteségek feldolgozása; - életvezetési-vagy párkapcsolati elakadások; - élményintegráció. A munkámat szupervízió mellett végzem. Képzettségek: 2022 - jelenleg: Személyközpontú módszerspecifikus képzés, MASZEPTE (folyamatban) Kiképzők: Rózsa Ildikó és Imre Gábor Közösségi addiktológiai képzés, Ébredések Alapítvány, 2023 Frontline Politea drogprevenciós képzés, ELTE PPK, 2023 Okleveles pszichológus – Klinikai és Egészségpszichológia szakirány, ELTE PPK, 2022 Szakmai tapasztalat: 2022 - jelenleg: Pszichológus, Drog-Stop Budapest Egyesület 2022 - jelenleg: Pszichológus, Félúton Alapítvány - Orczy Klub 2022 - jelenleg: Önkéntes segítő, Kék Pont Alapítvány 2022 - 2023: Önkéntes csoportvezető, Péterfy Sándor utcai Kóház és Rendelőintézet – Krízisintervenciós és Pszichiátriai Osztály 2021 – 2022: Telefonos ügyelő, ELTE Szerencsejátékos Segélyszolgálat 2020 - 2022: Önkéntes segítő, ELTE Kortárs Segítő Csoport Pszichológiai konzultáció keretei · A konzultációs alkalmak 50 percig tartanak. · A pszichológiai konzultáció folyamata életvezetési tanácsadásnak minősül, így nem helyettesíthet orvosi, pszichiátriai, vagy pszichoterápiás kezelést. · A konzultációs térben elhangzottakat mindkét fél bizalmasan kezeli, a pszichológusnak titoktartási kötelezettsége van. · A konzultáción kívüli találkozás esetén a segítő megvárja, hogy a kliens köszönjön neki (amennyiben szeretne), és a segítő csak ezután köszön vissza. · A kliens vállalja, hogy az együttműködés során az őt ellátó szakember a megfelelő adatkezelési és titoktartási vállalások mellett szakmai szupervíziós segítséget vehessen igénybe az esetére vonatkozóan. · A kliens tudomásul veszi, hogy az előre egyeztetett időpontját 24 órával korábban lemondhatja, viszont ez utáni lemondás esetén az óradíj felszámolásra kerül. · Amennyiben a tanácsadó mondja le 24 órán belül a megbeszélt alkalmat, a következő ülés a kliens számára térítésmentes lesz. · Az első konzultáció díja: 11 000 Ft. További konzultációk díja: 13 500 Ft/alkalom; diákoknak: 12 000 Ft/alkalom.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Reha Sarolta

Pszichológus

Psychopax pszichológiai magán rendelés Budapest
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Dunda Fruzsina

Pszichológus

Coach

Szia! Fruzsina vagyok, emberi erőforrás tanácsadó, Szépen válj el válásközpont krízis, life és párkapcsolati coach-a vagyok, ezek mellett nő, társ, gyermek, barát, de legfőképpen egy örökös álmodozó. Csak egy nő vagyok, aki élete során sokszor találkozott rögös utakkal, kudarcokkal, nehézségekkel, kihívásokkal, viharokkal, véget nem érőnek tűnő megpróbáltatásokkal. Sokszor haragudtam, nem értettem miért pont velem történnek ezek dolgok, miért pont én élem át ezeket a megpróbáltatásokat. Ma már értem, sőt hálás vagyok értük. Nekik köszönhetően ,viszonylag fiatalon elindultam az önismeret ismeretlen, sok esetben félelmetes nek tűnő útján, melynek a végén egy csodás kapu várt, melyen belépve ezernyi új élmény, tapasztalás, tanulság, lecke, öröm, fejlődés várt. Családom szétszakadásából, szüleim válásából , és egy toxikus párkapcsolatból való kiszakadásból szerzett tapasztalataimból és tudásomból kiindulva lett a Párkapcsolati, Krízis és Life Coaching a hivatásom fő profilja, hiszen úgy gondolom igazán hitelesen ezekben a témákban sikerült olyan tudást és ismeretet gyűjtenem, amivel gyakorlati és hatékony segítséget tudok nyújtani hasonló cipőben járó embereknek. Mindemellett sportolói múltam lehetővé tette, hogy segítsem azon egyéneket, akik a sport karrierjük során támogatást keresnek, s kellő motivációval, és önfejlesztéssel segíteni tudjam őket céljuk elérése érdekében. Emberi erőforrás tanácsadói diplomám megszerzése pedig lehetőséget biztosított jobban rálátni a munkaerőpiaci viszonyokra, kihívásaira, a vezetőkkel és alkalmazottakkal szembeni elvárásokra, így a karrier és business coaching a részem lett.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Nagy Bence

Pszichológus

Nagy Bence vagyok, okleveles pszichológus, képzésben lévő családterapeuta. Magántevékenységem során során pszichológiai konzultáció, tanácsadás keretében igyekszem támogatást nyújtani a hozzám forduló kliensek számára. Elsősorban felnőttekkel, illetve serdülőkkel foglalkozom.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Dudás Tibor Dénes

Pszichológus

Dudás Tibor Dénes vagyok, okleveles pszichológus. Egyetemi tanulmányaimat a Babeș–Bolyai Tudományegyetemen végeztem, ahol különböző kognitív-viselkedésterápiás, önegyüttérzés és mindfulness technikákkal ismerkedtem meg. Ezentúl a Neuro-lingvisztikus programozás (NLP, NLP Master) módszerében képződtem. A szakmai tudásom gyarapítása fontos érték számomra, mely mellett elkötelezett vagyok és emiatt is szeretem a szakmámat, ugyanis az emberi viselkedés tanulmányozása, megértése roppant érdekes dolog. Ami engem illet, sohasem az érdekelt, hogy hogyan viselkednek az emberek, hanem az, hogy miért éppen úgy viselkednek, ahogy. Ezt az érdeklődést már egész korán észleltem, így egyértelművé vált számomra, hogy az én szakmám a pszichológia. Meggyőződésem, hogy az emberek a legtöbb esetben a saját erejükhöz képest a lehető legjobban viselkednek, így természetes és az emberi mivoltunk velejárója, ha valaki „hibázik” és azt érzi, hogy nem halad a céljai felé. Fontosnak gondolom ennek elfogadását mind a magunk, mind mások esetében. Viszont azt gondolom, hogy mi magunk tehetünk annak érdekében a legtöbbet, ha valamin változtatni szeretnénk, ahogyan azt az egyik kedvenc idézetem is sugallja: ​ „ Az emberi állhatatosság mindent felül múl, még a természetet is.” ~ John D. Rockefeller Sokszor megfeledkezünk értékes erőforrásinkról, melyek hozzásegíthetnének bennünket céljaink eléréséhez vagy a nehézségekkel való megküzdéshez. Így kiemelt célom az, hogy segítsek a hozzám fordulóknak ezek felelevenítésében. A munkámat szupervízió mellett végzem. Amiben segíteni tudok: - Az én és identitáserősítés - Stressz és szorongáscsökkentés - Kreatív gondolkodási és cselekvési stratégiák kialakítása - Belső idő strukturálása - Erőforrás-felerősítés - Aktuális problémák meghaladása új gondolati modellek kialakításával (újrakeretezés 6 lépésben) - Idő- és cél-stratégiák kialakítása - A múlt negatív élményeinek megváltoztatása és hasznosítása, korrektív emocionális élmények kialakítása - Pszichés allergiák kezelése - Motiváció, teljestítmény, ellentétes motivációk egyesítése - Ellentmondó hitrendszerek integrálása - Hiedelem struktúrák megváltoztatása - Érzelemszabályozás - Életvezetési tanácsadás - Veszteségélmény feloldása - Új viselkedés kialakítása
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Virág Vendelina

Pszichológus

Üdvözlöm! Virág Vendelina vagyok, tanácsadó szakpszichológus. Pszichológusi képzettségemet 2017-ben szereztem meg a Debreceni Egyetemen, majd 2020-ban az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen a tanácsadó szakpszichológus címet krízistanácsadó szakirányon. Pályafutásom 2017-ben kezdődött. Jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kisvárdai Tagintézményében dolgozom pszichológusként. Feladataim közé tartozik nevelési tanácsadás keretein belül a gyermekek és tanulók ellátása, intelligencia- és fejlettségi vizsgálatok, továbbá iskola- és óvodapszichológus koordinátori pozícióban a környék iskolapszichológusainak esetmegbeszéléseket és konzultációkat tartok. 2019-től a Várday Kata Református Általános Iskola és Gimnázium intézményben is iskolapszichológusi tevékenységeket látok el. A tanulók megsegítése mellett a tanári kar számára is tartok foglalkozásokat. ( Kiégést megelőző, érzékenyítő tréningek, pszichoedukációs előadások hiperaktivitás, továbbá fejlődéslélektani témákban.) Magánrendelésemet 2020 szeptemberében indítottam el, melynek keretein belül olyan gyermekeknek, felnőtteknek, szülőknek és pároknak tudok segíteni, akik különböző nehézségek miatt megrekedtek problémáikkal. Lehetőség van néhány alkalmas konzultációra, tanácsadásra, pszichológiai állapotfelmérésre és párkapcsolati tanácsadásra is.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
5 megbízás
1 vélemény
Sánta Bettina

Pszichológus

Sánta Bettina vagyok, okleveles pszichológus. A célom, hogy segítsem az ügyfeleimet a szakmai és önismereti fejlődésükben. Az eszköztáramban pszichológiai és coaching módszerek is helyet kapnak, hogy személyre szabott segítséget nyújtsak a kitűzött célok eléréséhez. Helyszín: Békés (Békés megye)
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Vörös Renáta

Pszichológus

Anya, pszichológus mesterképzést végző hallgató, és képzésben részt vevő csecsemő-szülő konzulens. Fő irányom a terhesekkel és kismamákkal való munka. Valamint gyerekeknek táncot tanítok.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén

Ne keresgélj tovább!

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

1) Írd le a feladatot

2) Válogass a jelentkező szakemberek közül

Írd le a feladatot

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Mezőkövesdi pszichológusok összesen 76 értékelést kaptak, 4.51 csillagos átlaggal.