Műköröm szakemberek

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb Műköröm szakembert!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Kóczián-Jakab Edi
Adatlap megtekintése
Minősített jószaki
VI. KERÜLET Az árak megtalálhatók a fényképek között, így feleslegesen kérem ne hívjanak, illetve ez nem piac, így kérnem az alkudozást mellőzni! Köszönöm Kérném, akik aznapra szeretnének, azok ne hívjanak, csak bejelentkezésre dolgozom! SZOMBAT, VASÁRNAP nem dolgozom! Kedves Vendégek!!!! CSAK telefonon jelentkezzenek be!!! Komolytalan érdeklődőket nem áll módomban kiszolgálni! Az árlista a fő profilképen található! Budapesten a VI. kerületben vagyok megtalálható! Kizárólag a szalonomban dolgozom, nem megyek házhoz! Dolgozom, így nem tudok emailekre és sms-ekre válaszolni! Köszönöm megértésüket! Üdvözlöm! Kóczián-Jakab Edit vagyok. 2003-ban végeztem kéz- és lábápoló, műkörömépítőként. Majd 2007-ben letettem a szakoktatói vizsgát. Szerencsésnek mondhatom magam, azon emberek közé tartozom, akinek az a munkája, ami a szenvedélye, így teljes odaadással végezhetem, unalom nélkül! Ezt a szakmát nem lehet másképp csinálni, csak szeretettel, szívből! Ha Önnek a minőség számít, az igényes munka, akkor várom szeretettel, jöjjön el hozzám! Minden megteszek, hogy Önnek a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtsam. Mindezt barátságos környezetben, kedvező árakon. Kizárólag prémium kategóriás anyagokkal dolgozom: CND, Shellac, NSI, Perfect Nails, Crystalnails, Dymond Nails, Magnetic. Szolgáltatásaim: Női, férfi manikűr Női, férfi pedikűr Japán manikűr Tartós géllakkozás (kézre, lábra) Shellacozás (kézre, lábra), folyamatosan bővülő választék Sima lakkozás (kézre, lábra) Műkörömépítés, töltés, javítás Paraffinos kéz- és lábápolás Porcelán technikával, csak professzionális alapanyagokkal dolgozom, ezáltal rendkívül tartósak a műkörmök. Erre garanciát vállalok! De ha nem szeretne műkörmöt, akkor lehetőség van az utóbbi időben felkapott gél lakkozásra 60 szín, Shellacozásra, több mint 85 szín közül választhat, melynek tartóssága 2-6 hét. Emellett igénybe veheti a klasszikus manikűrt vagy japán manikűrt is. Természetes sima körömlakkozásra is van lehetőség. Hogy a bőrápolásról se feledkezzünk meg, a szolgáltatások között megtalálható a paraffinos kézápolás illetve lábápolás. Ha már a kezeket rendbe tettük, jöhetnek a lábikók! Klasszikus gyógypedikűrt csinálok, itt a lábáztatás utáni késsekkel történő pedikűrt érthetik. Mely tartalmazza a sarokbőr illetve haránt boltozaton vagy máshol található bőrkeményedés eltávolítását. Benőtt köröm, illetve tyúkszem kezelését. Várok szeretettel minden kedves Vendéget! Kérem minden esetben telefonon egyeztessen velem!
Bővebben
17 vélemény
14 fotó
Budapest - VI. kerület
Keresztesi Krisztina [Kriszta,Krisz]
Adatlap megtekintése
Jószaki
Műkőröm építés
Bővebben
8 vélemény
Budapest
Vörös Orsolya
Adatlap megtekintése
Szolgáltatásaim: -Pedikűr : bőrkeményedés, repedezett sarok, körömbenövés kezelése, tyúkszem eltávolítása (köröm vágás, formázás,gél lakkozás) -Manikűr:hagyományos,korszerű Tápláló Japán manikűr (P shine) -Parafinos kéz ápolá -Megerősített gél lakkozás. -Műkörömépités A pedikűr magában foglalja a láb áztatását, a bőrkeményedések eltávolítását, tyúkszemek megszüntetését, sarokrepedések kezelését, felmerülő hiányos körömrészek pótlását, a körmök formázását, igény szerint lakkozását,gél lakkozás,valamint szakmai tanácsadást, és egy kellemes lábmasszázst. A kezelés időtartama kb. 60-90 perc, de függ az elvégzendő munkától is.
Bővebben
1 fotó
Budapest - V. kerület
Németh Melinda
Adatlap megtekintése
Mani-ac Nail Stúdió manikűr-műkörmöse vagyok. Minden álmom az volt,hogy dolgozhassanak ebben a csodálatos szakmában. Csak minősègi anyagokkal dolgozom. Cèlom, hogy mindenki elègedetten távozzon tőlem. Sok szeretettel várlak családias kis szalonokban ha szèpülni szeretnèl.
Bővebben
4 fotó
Budapest - IX. kerület
Vártás Nóra
Adatlap megtekintése
Mindig is érdekelt a szépségipar az aprólékos munkák és a művészet. A kézápolás műkörömépítés az a szakma ahol megtaláltam az utam és igazán kreatív lehetek. Szeretem a szép körmöket az igényes munkát és örülök ha a vendégeim boldogan távoznak.Egy éve kezdtem a munkám, külföldön éltem 3 évet és most folytatom Budapesten. Munkáimat a brillnailsbynora Instagram oldalon lehet megtekinteni elérhetőség a Csató Style Szépségszalon facebook oldalán. Mindenkit várok sok szeretettel. Nóra
Bővebben
Budapest - VIII. kerület
Varga Vivien
Adatlap megtekintése
Varga Vivien vagyok, kézápoló és műkörömépítőként végeztem a Crystal Nails Elite Körmösakadémián. A munkám számomra a hobbim is, így nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy azt csinálhatom a hétköznapokban amit szeretek.Folyamatos továbbképzéseken veszek részt, hogy szakmailag fejlődhessek és követni tudjam a legújabb trendeket. Célom, hogy mindenki aki betér hozzám, elégedetten távozzon, így mindig törekszem a precíz, pontos és minőségi munkára.
Bővebben
20 fotó
Budapest - IX. kerület
Boros Brigitta
Adatlap megtekintése
Boros Brigitta kéz, és lábápoló. Tevékenységi körök; Pedikűr, “gyógypedikűr”, manikűr. Gél lakkozás kézre és lábra. Varsányi Irén utca, Blissoul szépségszalon. Időpontfoglalásért hívjon
Bővebben
Budapest - II. kerület
Simon Tímea
Adatlap megtekintése
Simon Tímea [Más vállal munkát helyette]

Műköröm

Fényképész, fotós

Pedikűr

Jószaki
Csillaghegyi szépség,-és fotóstúdiónk különlegessége,hogy teljes körű átalakításokat végzünk ügyfeleinken a tökéletes fotó érdekében! Csomagjaink épp úgy szólnak gyógypedikűr és műköröm építésről,mint glamur , budoár és művészi akt képek készítéséről!
Bővebben
2 vélemény
2 fotó
Budapest - III. kerület
Mutasd az összes Budapesti műkörmöst

Nagyobb települések

Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Észak-Magyarország
Budapest
Kelet-Dunántúl
Észak-Alföld
Közép-Magyarország
Nyugat-Dunántúl

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

gél lakkozás
műköröm építés
körömfestés
körömnyomdázás

Néhány gél lakkozás ár a rendszerünkből

7 500 Ft
alkalom ár
Mr.Nail - Gyüre László
Budapest - IV. kerület
Szép és tartós műköröm, gél lakk megfizethető áron! IV. kerület- Újpest központban. Miért fogod szeretni a zselés műkörmöt? 1. Mert megszépít. 2. Mert boldogsággal tölt el. 3.Mert nem kopik le a házimunka végzése közben. 4.Mert lehet természetes hatású vagy extrémebb. Stilusodnak megfelelően a műköröm lehet: rövid, természetes vagy különlegesebb. Miért valassz engem? Amit biztosan ígérhetek: tartósság - precizitás - kézzel festett minták - rugalmasság - vidámság. Gyere és próbáld ki! Várlak szeretettel a 4.kerületben. Mr.Nail
3 500 Ft
alkalom ár
Bátai Mária Mónika
Érd
Üdvözlőm leendő vendégeimet! Gyógy és esztétikai pedikűr szolgáltatásokkal állok az ön rendelkezésére. Számomra fontos a vendég elégedettsége, szakmai tudásommal és pozitív hozzáállásommal igyekszem ezt megszolgálni. Személyes konzultáció/állapotfelmérés során az ön igényeire szabott kezelési tervet ajánlok. Kezelést követően házi tanácsokkal látom el. Örömmel segítek idősek, betegek részére, szükség esetén házhoz is kiszállok. Hétvégén is rendelkezésére állok előre egyeztetett időpontban.
5 500 Ft
alkalom ár
Bekő Katalin
Budapest
Kéz- és lábápolóként várom szeretettel Újpesten a szépülni vágyó hölgyeket gél lakkozásra, műkörömépitésre, esztétikai pedikűrre jó parkolási lehetőséggel.
4 500 Ft
alkalom ár
Fenyvesi Erika
Budapest
Kedves Vendégeim! 2005-ben végeztem el a kéz-és lábápoló, műkörömépítő szakmát. Jelenleg a Honvéd Kórházban dolgozom műkörmös-pedikűrösként. Hétvégén házhoz is tudok menni kizárólag Pedikűr szolgáltatással!
5 200 Ft
alkalom ár
Audrey Nails &more
Budapest
Sziasztok! Leányfalusi szépségszalonban dolgozom műkörömépítőként.
4 300 Ft
alkalom ár
Szilvi Lábápolás
Budapest
Személyre szabott minőségi pedikűr, gyógypedikűr Zuglóban, a Paskál strand közelében. Ápolt igényes lábak, a magabiztos közérzetért. ( csak a szalonban tudok Vendégeket fogadni )
5 500 Ft
alkalom ár
Kun Adrienn
Budapest
💅🏼✨Sziasztok ✨💅🏼 Gyermekkorom óta nagyon szeretek festeni és rajzolni. Magától értetődő volt, hogy később érettségi tárgynak is a rajzot és a vizuális kultúrát választottam. Nagyon szeretek alkotni, kiélni a kreativitásomat, így nem volt kérdés, hogy ezt a csodálatos szakmát sajátítsam el. Emellett szeretem benne azt is, hogy új embereket ismerhetek meg, kapcsolatokat teremthetek: bejön hozzám a vendég, majd néhány órányi beszélgetés után gyönyörű körmökkel, elégedetten és boldogan távozik. Célom a folyamatos fejlődés és az, hogy minél több képzést elvégezzek és számtalan technikát és díszítési módot elsajátíthassak. Egy álmom vált valóra azzal, hogy a munkám egyben a hivatásom is lett.” ☎️ Bejelentkezni 💌személyesen, vagy Facebookon: nails_byada Instagramon: nails_byada
6 000 Ft
alkalom ár
Kunigunda masszázs&Pedikűr
Budapest
Mádly Kinga vagyok ,,Frissítő Svéd Masszázs Terapeuta,,. Több mint 9 éve dolgozom és fejlődöm a masszázs szakmában. Ebből egy 1 éve dolgozom vállalkozásban és egy éve gyakorlom a Pedikűr szakmát is. Két évig jártam aktívan irodákhoz masszírozni. Most már csak a vállalkozásomra koncentrálok és a régi új vendégeimen szeretnék segíteni ez a célom ! Elsősorban én gyógy masszőr vagyok. Két évig tanultam ezt a szakmát nappali képzésben. Első évben rengeteg elméletet kellet tanulnom. Anatómiát, latint és sok masszázs elméletet. Második évben gazdaságtant és vállalkozástant kellett tanulnom, na és persze rengeteg gyakorlatom is volt. ez elég hosszú történet.. Amit jelenleg most csinálok masszázst az a:. - Frissítő Svédmasszázs&Pedikűr Szerencsésnek érzem magam, hogy most már azt, csinálhatom, amit igazán szeretek, segíteni a hozzám forduló embereken. Megtaláltam benne Önmagam, rengeteget fejlődők, ezáltal mind lelki, mind szellemi szinten. A kezelések mindig a testi adottságokhoz és állapotokhoz mérten az egyedi igények figyelembevételével történnek. Szakmai ismereteimet folyamatosan bővítem így garantálva a magas minőségű szolgáltatást. Minden hozzám forduló (legyen az fiatal, idős vagy középkorú) kezelése mindig az egyedi igények figyelembevételével történik :)
Mutasd az összes gél lakkozás árat

Műköröm vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

JóSzaki.hu

A közösség ajánlásával