Műköröm szakemberek

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb Műköröm szakembert!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Farkas Adrienn
Adatlap megtekintése
Farkas Adrienn

Műköröm

Jelenleg új vendégeket tudok fogadni.
Bővebben
Budapest
Atlantis Szépségszalon
Adatlap megtekintése
Atlantis Szépségszalon

Műköröm

Pedikűr

Szempilla hosszabbítás

Budapesten VII kerületben Dohány utca 26 szám alatti szépség szalonunkban várunk minden szépülni vágyó vendéget különböző akciókkal kedves precíz szakemberekkel bejelentkezni telefonon vagy üzenetben tudtok :) Atlantis Szépségszalon
Bővebben
1 vélemény
8 fotó
Budapest
Thurzó Krisztiánné
Adatlap megtekintése
Thurzó Krisztiánné

Műköröm

Manikűr

https://thurzokbeauty.hu/
Bővebben
4 fotó
Csömör
Kóczián-Jakab Edi
Adatlap megtekintése
Minősített jószaki
Minősített jószaki
VI. KERÜLET Az árak megtalálhatók a fényképek között, így feleslegesen kérem ne hívjanak, illetve ez nem piac, így kérnem az alkudozást mellőzni! Köszönöm Kérném, akik aznapra szeretnének, azok ne hívjanak, csak bejelentkezésre dolgozom! SZOMBAT, VASÁRNAP nem dolgozom! Kedves Vendégek!!!! CSAK telefonon jelentkezzenek be!!! Komolytalan érdeklődőket nem áll módomban kiszolgálni! Az árlista a fő profilképen található! Budapesten a VI. kerületben vagyok megtalálható! Kizárólag a szalonomban dolgozom, nem megyek házhoz! Dolgozom, így nem tudok emailekre és sms-ekre válaszolni! Köszönöm megértésüket! Üdvözlöm! Kóczián-Jakab Edit vagyok. 2003-ban végeztem kéz- és lábápoló, műkörömépítőként. Majd 2007-ben letettem a szakoktatói vizsgát. Szerencsésnek mondhatom magam, azon emberek közé tartozom, akinek az a munkája, ami a szenvedélye, így teljes odaadással végezhetem, unalom nélkül! Ezt a szakmát nem lehet másképp csinálni, csak szeretettel, szívből! Ha Önnek a minőség számít, az igényes munka, akkor várom szeretettel, jöjjön el hozzám! Minden megteszek, hogy Önnek a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtsam. Mindezt barátságos környezetben, kedvező árakon. Kizárólag prémium kategóriás anyagokkal dolgozom: CND, Shellac, NSI, Perfect Nails, Crystalnails, Dymond Nails, Magnetic. Szolgáltatásaim: Női, férfi manikűr Női, férfi pedikűr Japán manikűr Tartós géllakkozás (kézre, lábra) Shellacozás (kézre, lábra), folyamatosan bővülő választék Sima lakkozás (kézre, lábra) Műkörömépítés, töltés, javítás Paraffinos kéz- és lábápolás Porcelán technikával, csak professzionális alapanyagokkal dolgozom, ezáltal rendkívül tartósak a műkörmök. Erre garanciát vállalok! De ha nem szeretne műkörmöt, akkor lehetőség van az utóbbi időben felkapott gél lakkozásra 60 szín, Shellacozásra, több mint 85 szín közül választhat, melynek tartóssága 2-6 hét. Emellett igénybe veheti a klasszikus manikűrt vagy japán manikűrt is. Természetes sima körömlakkozásra is van lehetőség. Hogy a bőrápolásról se feledkezzünk meg, a szolgáltatások között megtalálható a paraffinos kézápolás illetve lábápolás. Ha már a kezeket rendbe tettük, jöhetnek a lábikók! Klasszikus gyógypedikűrt csinálok, itt a lábáztatás utáni késsekkel történő pedikűrt érthetik. Mely tartalmazza a sarokbőr illetve haránt boltozaton vagy máshol található bőrkeményedés eltávolítását. Benőtt köröm, illetve tyúkszem kezelését. Várok szeretettel minden kedves Vendéget! Kérem minden esetben telefonon egyeztessen velem!
Bővebben
17 vélemény
14 fotó
Budapest - VI. kerület
Keresztesi Krisztina [Kriszta,Krisz]
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Műkőröm építés
Bővebben
8 vélemény
Budapest
Vörös Orsolya
Adatlap megtekintése
Szolgáltatásaim: -Pedikűr : bőrkeményedés, repedezett sarok, körömbenövés kezelése, tyúkszem eltávolítása (köröm vágás, formázás,gél lakkozás) -Manikűr:hagyományos,korszerű Tápláló Japán manikűr (P shine) -Parafinos kéz ápolá -Megerősített gél lakkozás. -Műkörömépités A pedikűr magában foglalja a láb áztatását, a bőrkeményedések eltávolítását, tyúkszemek megszüntetését, sarokrepedések kezelését, felmerülő hiányos körömrészek pótlását, a körmök formázását, igény szerint lakkozását,gél lakkozás,valamint szakmai tanácsadást, és egy kellemes lábmasszázst. A kezelés időtartama kb. 60-90 perc, de függ az elvégzendő munkától is.
Bővebben
1 fotó
Budapest - V. kerület
Németh Melinda
Adatlap megtekintése
Mani-ac Nail Stúdió manikűr-műkörmöse vagyok. Minden álmom az volt,hogy dolgozhassanak ebben a csodálatos szakmában. Csak minősègi anyagokkal dolgozom. Cèlom, hogy mindenki elègedetten távozzon tőlem. Sok szeretettel várlak családias kis szalonokban ha szèpülni szeretnèl.
Bővebben
4 fotó
Budapest - IX. kerület
Vártás Nóra
Adatlap megtekintése
Mindig is érdekelt a szépségipar az aprólékos munkák és a művészet. A kézápolás műkörömépítés az a szakma ahol megtaláltam az utam és igazán kreatív lehetek. Szeretem a szép körmöket az igényes munkát és örülök ha a vendégeim boldogan távoznak.Egy éve kezdtem a munkám, külföldön éltem 3 évet és most folytatom Budapesten. Munkáimat a brillnailsbynora Instagram oldalon lehet megtekinteni elérhetőség a Csató Style Szépségszalon facebook oldalán. Mindenkit várok sok szeretettel. Nóra
Bővebben
Budapest - VIII. kerület
Mutasd az összes Budapesti műkörmöst

Nagyobb települések

Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Észak-Magyarország
Budapest
Kelet-Dunántúl
Észak-Alföld
Közép-Magyarország
Nyugat-Dunántúl

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

gél lakkozás
műköröm építés
körömfestés
körömnyomdázás

Néhány gél lakkozás ár a rendszerünkből

5 000 Ft
alkalom ár
Thurzó Krisztiánné
Csömör
https://thurzokbeauty.hu/
3 500 Ft
alkalom ár
Bátai Mária Mónika
Érd
Üdvözlőm leendő vendégeimet! Gyógy és esztétikai pedikűr szolgáltatásokkal állok az ön rendelkezésére. Számomra fontos a vendég elégedettsége, szakmai tudásommal és pozitív hozzáállásommal igyekszem ezt megszolgálni. Személyes konzultáció/állapotfelmérés során az ön igényeire szabott kezelési tervet ajánlok. Kezelést követően házi tanácsokkal látom el. Örömmel segítek idősek, betegek részére, szükség esetén házhoz is kiszállok. Hétvégén is rendelkezésére állok előre egyeztetett időpontban.
5 000 Ft
alkalom ár
Mireider Rozália
Székesfehérvár
Minden, ami Takarítás! Építkezés vagy felújítás utáni egyszeri nagytakarítástól a rendszeres piperetakarításig mindent elvégzünk hagyományos, vagy vegyszermentes módon. Bízza rám otthona, cége , irodája tisztán tartását, s időt, energiát takarít meg. Gyorsaság, precizitás, megbízhatóság. Keressen bizalommal!
5 500 Ft
alkalom ár
Bekő Katalin
Budapest
Kéz- és lábápolóként várom szeretettel Újpesten a szépülni vágyó hölgyeket gél lakkozásra, műkörömépitésre, esztétikai pedikűrre jó parkolási lehetőséggel.
4 500 Ft
alkalom ár
Fenyvesi Erika
Budapest
Kedves Vendégeim! 2005-ben végeztem el a kéz-és lábápoló, műkörömépítő szakmát. Jelenleg a Honvéd Kórházban dolgozom műkörmös-pedikűrösként. Hétvégén házhoz is tudok menni kizárólag Pedikűr szolgáltatással!
5 200 Ft
alkalom ár
Audrey Nails &more
Budapest
Sziasztok! Leányfalusi szépségszalonban dolgozom műkörömépítőként.
4 300 Ft
alkalom ár
Szilvi Lábápolás
Budapest
Személyre szabott minőségi pedikűr, gyógypedikűr Zuglóban, a Paskál strand közelében. Ápolt igényes lábak, a magabiztos közérzetért. ( csak a szalonban tudok Vendégeket fogadni )
5 500 Ft
alkalom ár
Kun Adrienn
Budapest
💅🏼✨Sziasztok ✨💅🏼 Gyermekkorom óta nagyon szeretek festeni és rajzolni. Magától értetődő volt, hogy később érettségi tárgynak is a rajzot és a vizuális kultúrát választottam. Nagyon szeretek alkotni, kiélni a kreativitásomat, így nem volt kérdés, hogy ezt a csodálatos szakmát sajátítsam el. Emellett szeretem benne azt is, hogy új embereket ismerhetek meg, kapcsolatokat teremthetek: bejön hozzám a vendég, majd néhány órányi beszélgetés után gyönyörű körmökkel, elégedetten és boldogan távozik. Célom a folyamatos fejlődés és az, hogy minél több képzést elvégezzek és számtalan technikát és díszítési módot elsajátíthassak. Egy álmom vált valóra azzal, hogy a munkám egyben a hivatásom is lett.” ☎️ Bejelentkezni 💌személyesen, vagy Facebookon: nails_byada Instagramon: nails_byada
Mutasd az összes gél lakkozás árat

Műköröm vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

JóSzaki.hu

A közösség ajánlásával