FOGADOK MUNKÁT
Szabó Lajos
Szabó Lajos

Mosógépszerelő · Háztartási gép szervíz

310
Megbízás

3 nappal ezelőtt volt itt.

Budakalász és 35 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 40156

Minősített jószaki

Szabó Lajos

Mosógépszerelő · Háztartási gép szervíz

Tisztelt ügyfelünk🙂🙂🙂 Megnövekedett kapacitàs miatt nem mindig tudom felvenni a telefont de vissza hívom ki keresett köszönöm 🙂🙂🙂 Mosogatógépek mechanikus vagy elektronikus hibák Indukciós főzőlap Mosógépek Szárítógépek Tűzhelyek de csak villany Alkatrészek Motorok Dobok Vezérlések Bankàrtyàval is lehet fizetni 🙂🙂 Köszönöm Szabó Lajos
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Gyula
Nem jelent meg a megadott időben, a telefonra nem reagált.
Szaki válasza:
Tiszteletem èrdekes. Mikor ott voltam és megoldottam. De köszönöm.
Dr. Rácz Mária
Röviden: messze elkerülendő ember! Hosszabban: kijött, szétszedte a mosógépet, alkatrészeket vett ki belőle, nem tudott rájönni, mi a hiba. Közben többször kiment az autójához, ezt azt vitt ki, hozott be és közben kiabálásig összeveszett (szétverem a kocsidat, megverlek, stb..) a szomszéddal a parkolás miatt (rendőrt kellett hívni, hogy lecsillapodjanak a kedélyek..), hiába magyaráztam el 2x is érthetően előzőleg, hova érdemes parkolni, hogy ne legyen útban. Ezután dolgozott még a gépen (feleségével/párjával), majd közölte, nem tudja megcsinálni itt és most, kell egy alkatrész. Miután elment, azt írta viberen, másnapra meg lesz. Hát nem jött. Hívtam, ígérgetett. Aztán már nem vette fel, üzenetre nem válaszolt többet, miután elmentette a számom. Ezután családtagom elérte más telefonszámról, neki is igérgetett, még sem jött, aztán már se telefonra, se emailre - joszaki.hu-val felvettük a kapcsolatot az ügyben- nem válaszol. A vállalkozó lakcíme nem felel meg a valóságnak (ez is szabálytalan!). Nyugodtan megmondhatta volna, hogy nem tudja megjavítani a mosógépet, hívjunk mást, és az sem zavar annyira, hogy összeveszett a szomszéddal, de az ígérgetésre, átverésre, várakoztatásra (október 24.-én jött, most november 17.-e van, türelmesen, bizalommal vártunk) semmi szükség nem volt! Csak remélni tudom, hogy nem vitt el a gépből alkatrészt; ezt majd a következő szakember - reméljük találunk tisztességes és jó szakembert- megállapítja; ebben az esetben feljelentést teszünk. Sajnos mi így jártunk vele. Direkt szántam rá időt, hogy megírjam a tapasztalatunkat (több szemtanú is van, ha esetleg itt tagadná a történteket), hogy más ne essen bele a megkérdőjelezhető jó értékelések csapdájába. Nem minősítem sem az embert, sem a "munkáját", azt tegye meg mindenki saját belátása szerint. dr.Laczó Csaba, dr.Rácz Mária. u.i.: az 1 pont csak azért jár, mert nem lehet 0-át avagy mínuszos értékelést adni; ez rendszerhiba.
Szaki válasza:
Tiszteletem. Nem èrtem hogy az emberek mièrt írnak ilyen litàniàkat. A valóságnak semmilyen módon nem felel meg. Az ügyfél és a szomszéd egymàs közötti problémájuk verte ki a biztit. De hogy ennyire becsűletsèrtő módom ràgalmazni ez vicc . Köszönöm
Ajánlatkérő
Hozzáértő, alapos, megbízható és arra törekszik, hogy megoldja a problémát.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Kati
Maximálisan megbízható az első pillanattól kezdve. Segítőkész volt, munkájában precíz és alapos. Csak ajánlati tudom!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedett vagyok. A megbeszéltek szerint időben érkezett. Gyors, alapos munkát végzett. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm örülök hogy tudtam segíteni.
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedett vagyok. Kivételesen lelkiismeretes, jó szakember, akinek az ügyfél (illetve a mosógépe) az első. Gyorsan dolgozik, körültekintően nézte át, van-e más baj is, mint amit egyből észrevett. Tisztán szerel, mindenre ügyel. Kedves, értékes, elkötelezett szakember. Ajánlom mindenkinek!
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm és örülök hogy tudtam segíteni. Lajos ):
Ajánlatkérő
Megbízhatósàg türelem kitartàs ezzel a három szóval jellemezhetném az urat!Nem volt egyszerű a feladat azt gondolom mások már rég itt hagyták volna az egészet de Ő nem adta fel addig csinálta míg újra tudok mosni😀Nagyon köszönöm mindenkinek csak ajánlani tudom!
Jani
Még nem tudom
Ajánlatkérő
Fantasztikus igazi SZAKEMBER
Linda
Gyorsan kiérkezett, és megoldotta a problémát. Meg voltam elégedve, legközelebb is őt hívom.
Ajánlatkérő
Csalódott vagyok mert, a megbeszélt munka nem lett elvégezve, és az erről való tájékoztatás sem volt megfelelő.
Szaki válasza:
Tiszteletem csalódott miért is ? Kórházban voltam jeleztem 5 X de ön még ír egy negatív kommentet. De sebaj ..... Ilyen embernek is kell lenni e. Ilyen kedves aranyos ügyfélnek. Szép napot .
Ajánlatkérő
rendkívül nagy tudású jó szakember és nagyon korrekt!
Ajánlatkérő
Rugalmas, gyors, korrekt.
Tibor
Nagyon korrekt, hozzáértő. Nincs negatívum.
Ajánlatkérő
Kisebb mosógépszerelési munkával kerestem meg, korrekt ajánlatot adott az egyeztetett időben elvégezte a munkát. Mindenkinek ajánlom.
László
Korrekt szakember aki hamar megoldotta a problémát, megnyugtató volt látni, hogy ért a szakmájához. Ezen kívül minden általam felmerülő kérdésre válaszolt, sok jó tanáccsal ellátott a mosógéppel kapcsolatban. Nagy szerencse, hogy utólag őt ajánlották, mert előtte hiába csörgettem másokat ők válaszra sem méltattak. Köszönöm a család nevében is Szabó Lajos szakembernek a precíz gyors munkát. A mosógép tökéletesen működik. Bátran ajánlom a szakit mindenkinek.
Ajánlatkérő
-
Ajánlatkérő
Gyorsan megérkezett és működik a mosógép.
Ajánlatkérő
A hírdetésem után azonnal jelentkezett. Másnap meg is javította a mosógépet. Nagyon korrekt, árban is megfelelő volt. Ha gond lesz, legközelebb is őt fogom keresni.
Anna
Nagyon korrekt, segítőkész szakember. Ott volt a megbeszélt időben, nagyon hasznos tippeket adott! More koért a férjem orvosolta az eltömődést (kihívtuk, mert nem tudtuk, hogy van-e más baj is), megnézte, nem fogadott el semmit. Bárkinek szívből ajánljuk!
Ajánlatkérő
nem jött el, nem tudom
Szaki válasza:
Tiszteletem ide màr bárki írhat a Jó szaki jó lenne ha az olyan ügyfeleket kik nem valósak törölnék. ilyen hogy ajànlat kérö ?? vicces az én referenciàmat minösitik vicces hogy bàrki bàrmit írhat egy jó szakemberől köszönöm Szabó Lajos ...
Edit
Sok jó vélemény volt róla!
Gyuri
Lelkiismeretes munka, értesítés nélküli, több órás késés
Ajánlatkérő
Először precíz volt, másodjára el sem jött. Nem vette fel a telefont, SMS-re 2 nap után reagált aztán elérhetetlen lett.
Szaki válasza:
Ez sajnos nem felel meg a valóság nak köszönöm
Vanda
Megbeszéltük, adott tanácsot, működik egyébként a mosógép így is.
Anikó
Gyors, megbízható, hozzáértő volt
Tímea
.
Dorkás
Gyorsan és hatékonyan dolgozott. Semmi rosszat nem lehet mondani
Horvát Ágnes
ÉRT HOZZÁ, szétszedte, megállapította a hibát,elvitte, pár nap múlva visszahozta, működik.
Andicsek
Preciz, megbizható
Ajánlatkérő
Erőssége nincs.
Turay Attila-Hajni
Nagyon kellemes meglepetés volt. Este pontosan a megbeszélt időpontban jött. Sokat dolgozott a mosógépen amíg kiderült, hogy mégsem javítható. Ez nem az ő hibája volt. Ajánlott helyette egy azonos típusú felújított mosógépet nagyon kedvező áron amit még aznap este fél 11-re el is hozott, mindezért semmilyen felárat nem számolva, csak a tiszta üzemanyagköltségét. Az biztos, hogy elteszem a telefonszámát és a következő háztartási gép problémánál is őt hívom. Ezek után gondolom nem kétséges, hogy másnak is ajánlom :)
Parászka Monika
Maximálisan elégedett vagyok, nagyon jó szakember, korrekt áron dolgozik és azon ritka szakemberek közé tartozik, aki azonnal megmondta a hibát ,adott egy tól-ig árajánlatot, és nem az iget fizettem, hanem az alsó határhoz közelebb álló összeget. Számlát adott, pénztárgépet is hozott, sőt 5 hónap garanciát adott. A mosógépet hamar megjavította, akkor jött, amikor megigérte. Nagyon segítőkész. Köszönöm szépen! :)
Ajánlatkérő
Gyorsan visszajelzett, előre telefonált, mielőtt kijött, eredményes, jó munkt végzett, köszönjük.
Ajánlatkérő
Pontos, gyors megbízható szakember. Olyat is megcsinált ami nem tartozott szorosan a problémához, sőt erre plusz időt áldozott és ezt nem számolta fel költségként. Maximálisan ajánlani tudom.
Rózsa Anna
Jo szakember ajanlom!
Ajánlatkérő
Elégedettek voltunk.
Ajánlatkérő
Nagyon jól megoldotta. Meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Azóta is szuperül működik.
Ajánlatkérő
Nagyon jól megoldotta.
Ágnes
Teljes mértékben elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Teljes mértékben elégedett vagyok.
Kovács Ágnes
Maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Gyors, precíz, jó szakember. Köszönöm
Ajánlatkérő
Minden rendben ment, nagyon segítőkész szakember.
Nagy Tímea
Maximálisan elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan megoldotta.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltunk elégedve.
Keresztény László
Felhívtam pénteken. Megkért, hogy tegyük le, mert dolga van, 5 percen belül visszahív. Persze nem hívott vissza. Fél óra múlva újra hívtam. Elmondtam, mi a gondom. Kérdeztem, h mikor tudna ránézni a mosógépre. Mondta, hogy vasárnap vagy hétfőn. Mondtam, hogy nekem mindegy, mindkét nap szabad még, csak fixáljuk le, mert rengeteg dolgom lesz a héten. Megegyeztünk a vasárnap délutánban. Vissza is kérdeztem, hogy akkor a vasárnap délután, az biztos? Mert akkor a többi napra tervezek. Megnyugtatott, hogy biztos, és vasárnap délelőtt felhív majd a pontos időpont ügyében. Megkért, hogy írjak egy SMS-t is a pontos címmel, hogy ne legyen elfelejtve. Írtam egy sms-t a címmel, a nevemmel, a problémával, és a megbeszélt időponttal. Természetesen nem hívott. Délután 2 felé próbáltam elérni.. Nagyjából 5-ig vagy 7-8 alkalommal próbáltam elérni az általa adott számon, és az itt megtalálható számon is. Nem vette fel. Nem hívott vissza. Hétfőtől csütörtökig meg már minden délutánom foglalt, szóval jól itt maradtam mosógép nélkül. Megbízhatatlan alak, nem ajánlom senkinek.
Szaki válasza:
Tiszteletem ha már ennyire litániát ír miért nem kereset másik szerelőt csak a negatív ez mielőtt ítélkezünk kérdezzen Hihetetlen hogy vannak még ennyire .... emberek na mindegy :-) Megbízhatatlan alak ez jó nem is ismer, De örülök hogy ön az első idén ki negatív felém Keressen egy idiótát a netten ki jól lehúzza és még a gép sem jó,
Ákos
Minden rendben ment, Köszönöm szépen
Orosz Ibolya
Nagyon meg vagyok elégedve, nagyon rendes ember!
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Nagyon segítőkész.
Marianna
100%-ig meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm,,örülök hogy tudtam segíteni
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam.
Varga Viktor
Minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett vagyok.
Mezei Márton
Mindennel elégedett vagyok, köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltam elégedve.
Lukácsi Eszter
Maximálisan elégedett vagyok, precíz, lelkiismeretes szakember.
Mészáros László
Nagyon elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
Nagyon rendes volt, meg vagyunk elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam.
Szaki válasza:
Köszönöm
Eszter
Sürgős volt a munka, nagyon nehéz volt vele időpontot egyeztetni. De a végén sikerült. Meg vagyok elégedve.
Szaki válasza:
Örülök hogy tudtam segiteni
Poháti Ferenc
Kitűnő munkát végzett.
Szaki válasza:
Köszönöm
Gábor
Meg vagyok elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm
Rita
Nagyon elégedett vagyok.
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
10 csillag
Szaki válasza:
Köszönöm :-)
Németh László
Nagyon meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm
Bauer Zoltán
Meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Tiszteletem örülök hogy tudtam segiteni. Szabó Lajos.
Ajánlatkérő
Elégedett voltam.
Garda Milán
Nagyon meg voltam elégedve.
Uri Borbála
Még aznap kijött. Nagyon meg vagyok elégedve.
Kapus Gábor
Nagyon meg voltam elégedve.
Patkós Gábor
Elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Maximálisan meg voltam elégedve. Másnak is ajánlom.
Csernus Zoltán Sándor
Meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam.
Lukács Ádám
Minden nagyon rendben volt.
Timea
Nagyon ügyes szakember.
Horváth Edit
Nagyon elégedett vagyok az árral és a szolgáltatással is, nagyon ügyesen helytállt a szakember!
Bittó Zoltán
Nagyon meg voltam elégedve.
Szabó Anikó
Nagyon elégedett voltam.
Szaki válasza:
Örülök hogy tudtam segiteni.
Gábor
Meg voltam elégedve.
Halász István
Maximálisan elégedett vagyok a szakember munkájával!
Funtek Karolina
Tökéletesen elégedett vagyok a munkájával!
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam a szakember munkájával.
Veresné Mányoki Beáta
100%-osan elégedett vagyok a szakember munkájával.
Attila
Köszönöm szépen a segítséget. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Gulyás Zoltán
Nagyon meg vagyok elégedve.
Hajdú Erzsébet Mária
Maximálisan meg vagyok elégedve.
Lakatos Ivett
Minden rendben volt.
Zsemján Krisztián
Maximálisan elégedett vagyok, köszönöm szépen a segítséget.
Ajánlatkérő
Nagyon meg vagyok elégedve. Másnak is ajánlom.
Nagy Zsófia
Időben érkeztek, jó áron dolgoztak, minden rendben volt.
Szekeres Róbert
Nagyon meg voltam elégedve a szakember munkájával.
Tóth Enikő
Minden rendben volt.
Ajánlatkérő
A megbeszéltek szerint jött, gyorsan elvégezte a munkát, minden rendben ment.
Gábor
Minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönöm a segítséget
Szaki válasza:
Szivesen.
Nagy Péter
Meg vagyok elégedve.
Balogh Edina
Gyorsak, profik, kedvesek és korrektek voltak!
Angyal Gergő
Nagyon meg voltam elégedve.
Tolnai Zsuzsanna
Gyors, pontos. Nagyon meg vagyok elégedve.
Balogh Miklós
Gyorsan kijött. Nagyon meg vagyok elégedve.
Keresztes Richárd
Nagyon rendesen megoldotta.
Telek Péter
Minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam.
Farkas Zsolt
Minden rendben volt.
Katona Károlyné
Nagyon elégedett vagyok a szakember munkájával!
Keresztes Ferenc - Carp-Wire Kft.
Minden rendben volt, nagyon elégedettek vagyunk vele, nagyon gyors és pontos szakember, megfelelően tájékoztatott az árról és problémáról is.
Horváth Jánosné
Tökéletes volt.
Ákos
Minden a megbeszéltek szerint történt, köszönöm szépen.
Palojtai Erzsébet
Maximálisan elégedett vagyok. Kedves, szimpatikus szakember. Köszönöm szépen a segítséget.
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve vele!
Scheffer Katalin
Minden rendben volt.
Német-Barna Zita
Nagyon meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Nagyon köszönjük,
Barcsi Tamás
Korrekt, rendes szerelő! Precízen, szépen dolgozik, csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Köszönjük az értékelés ,, Tisztelettel Szabó Lajos.
Kováts Ági
Az ünnepek alatt kerestem fel a szerelőt, aki december 26-án az első emailemre visszajelzett, és egyeztettünk időpontot, amely szerint pontosan megjelent, és a hibát 20 percen belül diagnosztizálta és javította, sőt még jótanáccsal is szolgált a mosógép karbantartását illetően. Maximálisan meg voltunk vele elégedve! Mindenkinek ajánlom!
Németh Zita
Németh Gábor és Neje XIII. ker. Két ünnep között is hamar kijöttek, és Újév előtt meg is szerelték a mosógépünket, jobb mint újkorában! Mi csak ajánlani tudjuk Önöket mindenkinek! Köszönjük!
Szaki válasza:
Köszönöm és szívesen segítettem.
Kati
Elégedett vagyok, a megbeszéltek szerint megjavította a gépet. Köszönjük a segítségét.
Szaki válasza:
Örülök hogy tudtam segiteni.
János
Rendkívül segítőkész. Nagyon korrekt árban. Másnak is ajánlom.
Suti Gábor
Maximálisan meg vagyok elégedve a szakember munkájával.
Béres Béláné
Nagyon meg vagyok elégedve.
Bognár Ilona
Nagyon kedves, udvarias szakember, jó munkát végzett és sok információval ellátott, legközelebb is őt fogom hívni!
Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan lezajlott minden. Meg vagyok elégedve.
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve.
Tóthné Kállai Ágnes
Nagyon korrekt szakember. Másnak is ajánlom.
Nédo Kálmán
Nagyon gyorsan megcsinálta. Másnak is ajánlom.
Horváth Sándor
Nagyon segítőkész, hozzáértő szakember. Mindenkinek ajánlom, köszönjük a segítséget.
Gigor Nándor
Precíz szakember, teljesen elégedett vagyok vele!
Ajánlatkérő
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm őrülök hogy segíthettem. Szabó Lajos
Pataki Tamás
Tökéletes volt. Másnak is ajánlom.
Matós Kornél
Kiváló munkát végzett.
Ajánlatkérő
Nagyon rugalmas és pontos volt, elégedett vagyok a szakember munkájával!
Bartha István
Hozzáértő szakember, de kissé problémás volt a javított gép visszajutása. Köszönöm a segítséget.
Szaki válasza:
Ez jó""" tudta jól az ügyfél hogy az autóm szervizben van ma kaptam vissza és vissza is vittem a gépet egyedül . Kértem jöjjön érte de állítólag az ő kocsija is rossz kösz az értékelést jól eset Szombaton vittem el a gépet és szerdán vissza is kapta. .
Messner Ferenc
Elvitte a mosógépet, 1 hétig nem is vette fel a telefont, rettentő stílus közepette és folyamatos kifogások után 3 hét múlva kaptuk vissza a gépet.
Szaki válasza:
Hihetetlen hogy milyen emberek vannak megcsinálom a mosógépét és még lealáz azt nem írja meg a kedves ügyfél hogy a mosógépet addig használta míg beállt a csapágy 1 hétig azon voltunk hogy a 8 as dobból egy elfogadható dob legyen után csapágyazás a hátsó csapágy teljesen be volt rohadva szinte alig letehet ki szedni a lényeg a hihetetlen szar és kukára ítélt mosógépből egy jó használható gépet csináltunk az ügyfél is tudót róla a megalázásokból és mocskos hazugságokból elég volt köszönöm hogy megcsinálhattam a mocskát és ezt kapom ..Erre nem tudok mit írni Szabó Lajos javítási össze 25.000 volt amiről számlát is kapott
Tősér Gyuláné
Minden rendben volt, meg vagyok elégedve!
Szaki válasza:
Örülök hogy tudtam segíteni
Fagyasné Mária
Szombaton elvitték a gépet és már hétfőn hozták megjavítva. Másnak is ajánlom.
Fehér Tiborné
Nagyon lelkiismeretes, precíz szakember. Ajánlom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm örülök hogy tudtam segíteni.
Gábor
Összességében elégett vagyok, de a határidők betartásával és a számlázással voltak problémák.
Szaki válasza:
Tisztelt ügyfelünk Le lehetne írni azt is mikor önnek segítség kellet akkor segítettünk egy másik lakásban is minden költség nélkül. De mindegy legyen igaza. Köszönöm a nem valós véleményt.
Tóth Zoltánné
Nagyon nagyon elégedett vagyok a szakember munkájával, minden tökéletes volt!
Ajánlatkérő
Szabó Úr sok ezer forintot rakott ma a zsebembe! Köszönöm Önnek, hogy telefonon segített a hiba elhárításában. A mosógép szivattyúval volt problémám. Miután elmondtam a tapasztalt problémát, Szabó Úr telefonon keresztül elmondta, hogy mit csináljak, mit nézzek meg és hogyan tudom elhárítani a hibát. 10 perc múlva hívtam és megköszöntem neki a segítséget, mert el tudtam hárítani a hibát és nem kellett kihívnom ŐT! Köszönöm, Feth Ferenc
Nyirő József
Minden szuper volt. Ajánlom másnak is.
Takacs Arpad
A szatírába illő történetünk az üzenet végén található. Tanulságos, ajánlom azok figyelmébe, akik szerelőt keresnek. Értékelésünk: megbízhatatlan, minimális szakértelemmel. Biztos vagyok benne, hogy egy kétmilliós városban akad nála jobb és megbízhatóbb. Egy ilyen pozitív értékeléssel rendelkező jószaki.hu szakembertől többet vártunk. No, de nem mind arany, ami fénylik... A hívást követő napon a szerelő megjelent, majd kicserélte a mosógép szivattyúját 13000 forintért, illetve állítólag megjavította a mosógépből a víz szivárgását. Utólag derült ki, hogy nem a szivattyúval volt a gond, illetve a szivárgás nem állt el. Amikor felhívtuk, hogy nem volt sikeres a javítás, néhány nappal későbbre megbeszéltünk egy időpontot. Egész délután vártunk rá, és amikor kérdőre vontuk, azt mondta: ő kiküldte egy kollégáját, nem érti, ő miért nem jött el. Elnézést kért, és két nappal későbbre megbeszéltük egy új időpontot. Ekkor sem jelent meg, illetve telefonon sem értük el. Amikor végre felvették a telefont, egy hölgy közölte, hogy egyszerűen - idézem - elfelejtették. Mi viszont nem felejtettünk el szabadnapot kivenni a munkahelyünkön... Adtunk nekik egy harmadik esélyt. Háromszor megígértettem velük, hogy másnap este eljönnek, és telefonálnak, ha indulnak. A megbeszélt időintervallum után 20 perccel felhívtam őket, miért nem jöttek, miért nem szóltak. A válasz: a heves esőzés miatt vissza kellett fordulniuk 2 perc után, 5 perce értek haza, épp hívni akartak. Ez alapján eleve negyed órával a megbeszélt időpont után indultak a XX. kerületből a III. kerületbe... természetesen nem szóltak, így kétlem, hogy tényleg elindultak volna. További 3 hetünkbe és tucatnyi telefonhívásunkba és üzenetünkbe tellett, amíg végre visszautalták a 2000 forintot, amit még első alkalommal nem tudtak visszaadni visszajáróként. De legalább azt visszaadták... A mosógépet a héten dobjuk ki. Mint kiderült, 15 perc vizsgálat és 6 csavar lecsavarozásával, én, laikusként megtaláltam a szivárgás hibaforrását. A dobot tartó műanyag kád eltört. Milyen mosógépszerelő az, aki úgy "javít", hogy a mosógépet ki sem nyitja? Hihetetlen...
Szaki válasza:
Tisztelt Ügyfelünk. Ne feledjük el azért leírni hogy amikor kimentünk a szivattyú nem ment vagyis nem volt jó. A kedves felesége előtt cseréltem ki a büdös hihetetlen állapotú alkatrészt egy újra. A hiba amiért kihívtak el lett hárítva de a mosógép márt akkor is szivárgót ( De nem a szivattyúnál )de mivel a mosógépet nem lehetett kiszedni mert a víz elzáró csap szabály szerint nem volt működőkepés. Hogy mi eltörtünk valamit ? ez jó De sebaj legyen igaza a pontos igazságot csak az tudja ki ott volt. De ha leír valamit akkor lehetőleg ne hazudjon csak azért hogy feljebb tüntesse magát. Még annyit hogy 13,000 Ft áfásan és a kiszállás ingyenes volt a mosógép oly 12 éves a szivárgás nem volt a hiba leírásban undorodom az ilyen ügyfelektől kik csak hazudnak . Ön 2000 Ft szabály szerint megalázta magárt mivel megvádolt azzal hogy ellopom a pénzét. Dobot tartó műanyag kád :nincs is ilyen alkatrész egy mosógépben. Ön tudatában volt azzal hogy miért nem mentünk ki mert nem volt emberünk szóltunk jeleztük de mivel nem ott volt a baj ahol mi javítottuk így önök azzal zárták le hogy ráér mivel évek óta folyik valahol de fizikálisan nem találtam hogy hol folyik mikor kint voltam és 20 centit letehet a mosógépet elfordítani. Na mindegy. Köszönjük az értékelést. Ön ott sem volt a helyszínen akkor meg ? Mi alapján értékel ?
Bánocki József
Nagyon meg voltam vele elégedve. 2 nap alatt megcsinálta a munkát. Ajánlom másnak is.
András
Elégedett vagyok a szakember munkájával.
Kovacsik Judit
Minden rendeben volt, nagyon elégedett vagyok a szakember munkájával.
Bánóczki József
Korrekt ,gyors jó szakember ! Ajánlom mindenkinek !!!
Öhlerné Kajtár Judit
Teljesen elégedett vagyok a szakember munkájával. Jó munkát végzett.
Szaki válasza:
Tiszteletem Köszönöm az értékelést mindent megteszünk ügyfeleink érdekében. Köszönettel Szabó Lajos.
Ajánlatkérő
A megbeszéltek szerint történt minden. Elégedett vagyok a szakember munkájával. Köszönjük a segítséget.
Szaki válasza:
Tiszteletem Köszönöm az értékelés mindent megteszünk ügyfeleink elégedettségéért. Remélem sok jó evet kibír még a masina. Tisztelettel Szabó Lajos
Jones Bridget
JóSzaki admin által törölt szöveg, mert az értékelő nem saját neven értékelt.
Szaki válasza:
Tisztelt ismeretlen Ha másokat megtud alázni és nem valós hozzáoszlást tud írni akkor legyen szíves a saját nevével írni. És az én számomat hívni mert az ön által leírt telefonszámok egyike sem a mienk. Ha úgy van ahogy ön állítja ami persze semmilyen szín alatt nem fedi a valóságot akkor sincs jóga senkit megalázni és hitel rontást csinálni valótlan történtek alapján. Mi vagyis a cégem minden tudásunkkal azon vagyunk hogy segítsünk másoknak akiknek nem adatik meg egy új gép vásárlása vagy nem szeretnének megválni a régitől ami beteg lett hisz mi is járunk orvoshoz ha betegek leszünk. Szerintem többet nem írok mert nincs értelmi csak szeretném kérni az új ügyfeleket hogy ha lehet ne vegyék figyelembe mivel nem ismernek így ne ítélkezzenek . Minden jógi utat megmozgatok hogy a Jó szaki.hu vegye le ezt a hamis és megalázó hozzáoszlást. Köszönettel Szabó Lajos. Műszaki Shop.
Barkuti Zita
Kedves és segítőkész szakember.
Czine Csaba
Mi is elégedettek voltunk. Jó szakember.
Sík Tímea
Megbízható, gyors, korrekt! Csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Megbízható, jó szakember. Szavatartó! Minden a megbeszéltek szerint ment. Sőt, még az eredeti ajánlatát megfejelve jobb alkatrészt szerelt be ugyanazért az árért.
Szaki válasza:
Köszönöm amit lehet megteszünk az ügyfeleknek Tisztelettel Szabó Lajos Műszaki Shop
Szabó Ákos
Nem jelent meg a megbeszélt időpontban, telefonos vagy e-mail megkeresés szolgáltatás lemondásának céljából elmaradt, semmiféle visszajelzés nem volt.
Szaki válasza:
Tisztelt Szabó Ákos Ez részemről érdekes mert ön nem a mi ügyfelünk sőt nem is kért ajánltatott tőlünk. Ha lehet csak olyan ügyfelek írjanak véleményt akinek javítottunk mert ön semmilyen módon nincs a rendszerünkben Ha megkérhetném ne rontsa mások pozitív értékelését a maga kis baromsága miatt Köszönettel Szabó Lajos Műszaki Shop.
Ajánlatkérő
Tisztelt Szabó Úr! Sajnos másként nem tudom Önt értesíteni, ezért ezúton szeretnék szólni, hogy a probléma megoldodott! Köszönjük!
Ajánlatkérő
Körültekintő, jó szakembernek tartom, aki korrekt áron és gyors kiszállással dolgozik. Nemcsak a hibát hárította el, de megtisztította a gépem a lerakódásoktól is.
Ajánlatkérő
Nem ajánlom, a drága alkatrész cseréje nem szüntette meg a mosogatógépből áradó égett szagot. Telefonhívásomra elutasítóan reagáltak.
Szaki válasza:
Tisztelt Ügyfelünk Érdekesnek tartom az ön vissza jelzését mivel az ön termékét amit javítottunk arról nem mi tehetünk hogy az alkatrész drága hozzá de előre szóltunk amivel ön bele egyezett. A hiba meg a munka lapon is látható de szerintem nagyon jó áron lett megcsinálva a készülék. Az hogy éget szagot érez a mai napig nem jelezte felénk az ön telefonálása meg a vissza vitel napjától majdnem 2 hét után volt de nem azzal a hibával jelezte mi megpróbáltunk telefonon segíteni se azóta nem jelenezett felénk Csatolom a munkalapot hogy lássák hogy mi nem vágjuk át az ügyfeleket . Megjegyzés: A mosogatógépbe a keringető szivattyú kivétele alapján a rotor teljesen el volt dugulva olyan pépes egységgel de szinte kővé volt keményedve. Kitakarítás után sajnos nem lett jó kerreg a motor és nehezen indul el. Keringető szivattyú csere aminek az ára: 25,000 Ft Beépítés vissza szállítás: 10,000 Ft ami nagyon jó ár mert benne van a kiszállás,javítás,vissza szállítás is. Tesztelés után a gép jó lett és kiadható. Ár: 24,900 + 10,000= 34,900 Ft Számla kiadva. A keringető szivattyú máshol: 27,000 - 34,000 Ft ig kapható. Nincs az a szerviz ki ilyen olcsón cserél fő alkatrészt. Tisztelettel Szabó Lajos Műszaki Shop.