Fogadok munkát
Mózer Attila
Mózer Attila

Kábeltévés, antenna szerelő · Sofőrszolgálat · Biztonságtechnika

74
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Veszprém és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 56795

Jószaki

Mózer Attila

Kábeltévés, antenna szerelő · Sofőrszolgálat · Biztonságtechnika

Veszprémből indulok ezt vegyék figyelembe. Műholdas és földi antenna szerelést, számítógép javítást, router konfigurálást javítást, kábel tv hálózat építés javítást, internet, LAN hálózat építést javítást, telefonvonal kiépítést, nagy távolságú wifi jelátvitel, beléptetőrendszer, kaputelefon szerelést vállalok. Bármi ami elektromos, azon segíthetek. Kisebb rendezvények hangosítása Bérsofőr szolgálat. Egyedi kis csomag szállítás. Árajánlat készítési díj 5000Ft, mely a megrendelés elmaradésa esetén is fizetendő. Ha egy csomagot biztonságosan gyorsan és megbízhatóan kell valahova elvinni, nem tömegáruk között, tehát csak az Ön csomagjára koncentrálok, akkor keressen engem állok rendelkezésre. Felhívom a figyelmét a tisztelt megrendelőknek, hogy Veszprémi vállalkozó vagyok, tehát távolra a kiszállás 100Ft/km díjjal tudom vállalni. Sofőrszolgálat: Kérem a tisztelt megrendelőket, hogy sofőrszolgálati megbízásaikat ha lehet előre egyeztettessék, nem vagyok TAXI, hogy éjszaka közepén rendeljenek sofőrt. Köszönöm. Kérem megértésüket.
Mutass többet

Áraim

Antennaszerelés, ip hálózat építés

10 000 Ft / óra
Antennaszerelés, IP hálózat építés, minden megkezdett óra

Bérsofőr szolgálat

6 500 Ft / óra
A megrendelő autójával közlekedünk, mögöttünk jön a saját autóm, aminek segítségével majd a munka vézetével hazajutok. A mögöttünk jövő autó és sofőr költsége 100Ft/km + az Ön autóját vezető bérsofőr ára 6500Ft/megkezdet óra, (megrendelésre elindulástól számítva). Éjszaka pótlék 22 óra után +50%

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
.
Ajánlatkérő
kedves, gyors, profi szakember
Ajánlatkérő
Rendben volt!
Ildikó
Pontos gyors segìtőkész
Csavardi
Gyors, pontos, azonnal rendelkezésre áll
Blanka
Minden rendben volt vele, pénteken este beszéltünk és szombaton délben már jött.
Ajánlatkérő
Teljesen meg volt vele elégedve .
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, tisztességes, és alapos.
Ágnes
Minden rendben volt
Ajánlatkérő
Precíz
Botond
Csak erôségei voltak. Kitûnô szakember és barátsàgos, udvarias.
Ajánlatkérő
'-----
Zoltán
Segítőkészségét
Zoltán
Nagyon korrekt szakember, maximális segítőkész!
Ajánlatkérő
Gyors, gstekony, kommunikativ
Balazs Daniel
Korrekt Tapasztalt Pontos Igazi jó szaki!!!!!! Csak ajánlani tudom!
Törölt felhasználó
Ritka jó tapasztalat! Korrekt, pontosan érti az igényeket. Megkeresésem után 3 nappalra egyeztettünk időpontot, kiszálltak pontosan. Az előre tervezett helyett a délután nem volt elég a munkára, nem csináltak belőle problémát, sötétedés után, este 9-ig folytatták az antenna (földi+satelit+kábelTV) kiépítést. Korrekt áron, kreatív hozzáállással. Látszik a 20 éves tapasztalat, alázatos szakmai hozzáállás. Minden tökéletesen működik.
Ajánlatkérő
A megbeszélthez képest késve érkeztek, de folyamatosan egyeztettünk. A feladatot a hely nehézsége ellenére megoldották, függetlenül attól, hogy tényleg hosszú ideig tartott az elvárt megoldás kialakítása. Érzékelhető volt, hogy esélye sincs annak, hogy megoldás nélkül széttárják a kezüket. Végig kézséges, barátságos, könnyed hangulatban zajlott a munka. A végeredmény az elvárt volt, minden működik tökéletesen.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kábeltévés, antenna szerelő 64 megbízás Sofőrszolgálat 8 megbízás Biztonságtechnika 1 megbízás Hangtechnika 1 megbízás Számítógép szervíz 0 megbízás Munkavédelmi és tűzvédelmi szakember 0 megbízás Futárszolgálat 0 megbízás