Fogadok munkát
Mátyás Zoltán Roland EV
Mátyás Zoltán Roland EV

Autóvillamosság · Karosszéria lakatos · Autószerelő

23
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Szigetszentmiklós és 30 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 49680

Minősített jószaki

Mátyás Zoltán Roland EV

Autóvillamosság · Karosszéria lakatos · Autószerelő

Üdvözlet minden kedves leendő ügyfeleimnek! Gépjármű Mechatronikai Technikus, Jármű Klíma szerelői végzettségeim vannak. Autókat/Kisteherautókat és pótkocsikat javítok típustól függetlenül. Általános karbantartást, motorfelújítást, futómű javítást , diagnosztikai, villamossági valamint karosszéria javítást vállalok!
Mutass többet

Áraim

Pótkocsi javítás

10 000 Ft / óra
Pótkocsik teljes körű javítása O2-es kategóriáig bezárólag. Vonóhorog bekötése, csapágy, fék cseréje, vonófej cseréje. Egyéb elképzelések megvalósítása mint, a rácsos ketrec, oldalfal magasítás, ajtó építése..

Értékeléseim

Rebeka
Hamar jelentkezett, gyorsan kaptam időpontot, kedves volt és megértő (késésem ellenére tudott vállalni) kérdeseimre választ kaptam, a feladatot tokeletesen megcsinaltak. Pontos, precíz munka (Testverenek is koszonet) lampaim szepek lettek es jol latom az utat vegre:) hálás köszönet
Anita
Nagyon gyors, segítőkész, kedves kommunikatív és együttműködő volt végig. Külön kiemelném, hogy a munkafolyamat során előzetesen egyeztetett mindenről, közben pedig tájékoztatott (videók segítségével is) és elmagyarázta mit és miért csinál.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett vagyok Vele. Az autóm aznap elkészült, amikor felhívtam. Elvittem, rögtön nekiállt. Kész is lett pikk-pakk, a többi szerviz akiket hívtam, szájhúzogatva jövő hétre vállalták volna a javítást. Kommunikál, elmagyaráz mindent, segítőkész. Lendületes, nem a fejét vakarja sóhajtozva, hanem teszi, amit kell. Le a kalappal! Azt gondolom, több évi keresés után megtaláltam azt az embert, akire nyugodt szívvel rábízhatom az autóimat.
ékszíj csere
Pontos, preciz, ár-érték arány tökéletes
Kovács Péter Barna
korrekt, nagy tudású
Ajánlatkérő
Gyors, precíz, őszinte
Milán
Határozott volt,azonnal fogadott,precíz,és fizetésnél úriember!
Mária
Kedves, alapos, munka közben folyamatosan tájékoztatott, mit miért csinál
Gábor
Érthetően elmondta mi van
Gyula
Zoltan kituno szakember, maximalisan figyelembe vette a keresemet. Nagy tapasztalattal rendelkezik. Furcsa de teny, hogy munka kozben emberileg is megkedveltem, szinte barati hangulatban folyt a munka. Koszonom neki a pontos, kreativ munkat, melegen javaslom mindenkinek,akiknek nem luxus kornyezet, hanem a szakmai tudas fontisabb. Maradok baratsaggal, Prof. Dr. Lakatos Gyula
Anna
Nagyon precíz, mindent elmagyarázott, segítőkész.
Ajánlatkérő
Alaposan megvizsgálta a problémát és kielégítő eligazítást adott a helyzetről és a megoldási lehetőségekről.
Koknya Sándor
Pontos, precíz, megbízható, ügyes kezű szakember.
Józsi
Ő egy jó szaki!!!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Autóvillamosság 14 megbízás Karosszéria lakatos 5 megbízás Autószerelő 4 megbízás