Fogadok munkát
Kupai Norbert
Kupai Norbert

Kőműves · Generálkivitelezés · Szobafestő, tapétázó

18
Megbízás

22 órával ezelőtt volt itt.

Monor és 85 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 84651

Kupai Norbert

Kőműves · Generálkivitelezés · Szobafestő, tapétázó

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező,megbízható munkánkra igényes csapat vagyunk.Ingyenes felmérés helyszíni árajánlat hívjon bizalommal!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
kijött, de nem adott ajánlatot és nem jelzett vissza
Szaki válasza:
Üdvözlöm, tudomásom szerint tavasszal szerette volna el végeztetni a munkát! Egy hete voltam kint felmérni! Mi folyamatosan dolgozunk van hogy nem jut sajnos annyi idő hogy rögtön el tudjunk készíteni egy ajánlatot! És fel sem keresett azzal hogy lesz e ajánlat vagy épp mikor készül el hanem rögtön le minősít minket az alapján hogy egy hét el telt azóta hogy találkoztunk, úgy hogy köszönjük! További szép napot!
Ulrich Judit, Cegléd
Teljes tetőépítési munkálatokat végeztek födémbontással együtt. Nagyon elégedettek vagyunk a Norbert és csapata által végzett munka végeredményével, bár egy elég problémás vegyesfalazatú házzal rendelkezünk de figyelmesen, alaposan dolgoztak. Már az elejétől kezdve professzionálisan, szakszerűen de mégis laikusok számára is érhetően magyarázta el, milyen munkákat szükséges elvégezni, a szerződésben megállapodottak szerint zajlott minden. Bármikor hívtam, elérhető volt, amenniyben szükséges volt, azonnal sietett a lehető legharabb ott lenni és intézkedni. Nagyon ügyeltek a rendre és tisztaságra. Mindig előre egyeztettünk, mit és hogyan szeretnénk. Bátran ajánlom Norbertet és csapatát másoknak is.
Ajánlatkérő
Norbival könnyen lehet kommunikálni, pontos, megbízható és segít megkeresni a legjobb megoldásokat.
Ajánlatkérő
Röviden összefoglalva profi a csapat.Nàlunk egy különösen összetett munkàt kellett megvalósítani viszonylag rövid idő alatt.Reggeltől estig dolgoztak minden körülmények között ami szerintem nagyon fontos.Mindent mindig megbeszéltünk.Bàrmikor mehettem a munkàt ellenőrizni.Sosem kellett fizetnem semmit előre csak az elvégzett munka utàn.Nem egy kókler csapat hanem tényleg szakemberek. Garanciàt vàllal a munkàjàra szerződésben. Nem vagyok egy könnyű eset de Norbi keményen àllta a sarat.
Ajánlatkérő
A nálam elvégzett munkájuk során az volt a legfontosabb, hogy jó minőségben dolgozzanak, és ez sikerült is. Emellett nagyon segítőkészek és rugalmasak voltak, illetve a felmérés után már másnap tudtak kezdeni, ami szuper volt.
Ajánlatkérő
Pontos, gyors, rugalmas, segítőkész, szavahihető, és nem utolsó sorban jó szakember.
Barbi
Precízek, gyorsak és pontosak voltak. Korrekt áron dolgoznak és igényesek a munkájukra. Megvalósították az elképzeléseinket. Köszönjük a gyönyörű kerítést és a hőszigetelést! 😊
Balázs
Rendkívül korrekt, a munkát rendben elvégezte a közben felmerülő nehezítő körülmények ellenére.
Gábor
Gyorsan dolgozik,pontossan a megbeszéltek szerint időben kezdte a munkát,reális áron.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Vettünk egy régi parasztházat. Vegyes falazat, a legtöbb fal girbegurba. Gipszkartonozás jó megoldás lehet? Vagy mindenképp vakolással számoljunk? Előnyök-hátrányok hosszútávon?

Az én válaszom:

„Üdv, tisztelt Balázs én mindt szakember mindenképp a vakolás választanám sokkal tartósabb,meg tartja a vályog fal szellőzését ami nagyon fontos! ”

0

2022. 10. 31.

Szakmáim

Kőműves 6 megbízás Generálkivitelezés 5 megbízás Szobafestő, tapétázó 4 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 1 megbízás Térkövezés 1 megbízás Burkoló 1 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Ács 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás