FOGADOK MUNKÁT
Fülöp Zoltán - Füzo Ingatlan
Fülöp Zoltán - Füzo Ingatlan
12
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 53773

Minősített jószaki

Rólam

Mutass többet

Áraim

Ingatlan értékesítés és bérbeadás tanácsadás

10 000 Ft / óra
A Tanácsadás keretében alábbi kérdésekre mind választ kaphatsz: 🔸Hogyan határozd meg ingatlanod piaci árát? 🔸Hogyan emeld az ingatlanod a piac fölé? 🔸Hogyan és hol hirdess? 🔸Hogyan kerüld el, hogy átjáróház legyen a lakásodból? 🔸Hogyan add el ingatlanod határidőre? 🔸Hogyan mutasd meg hatásosan az ingatlanod? 🔸Hogyan gyere ki győztesen az áralkuból? Céljaim: ✓ Legfőbb célom, hogy minél több embernek megtanítsam a tudatos és kiszámítható ingatlan értékesítést. Minél hasznosabb tanácsokat adjak, hogy lerövidítsem és megkönnyítsem az utat, lecsökkentsem a frusztrációt, a kellemetlenségeket, az időtartamot, és a gyakran előforduló pénz veszteségeket az értékesítés folyamatában. ✓ Közösen kivegyük az értékesítést blokkoló tényezőket, és felkészítsem a résztvevő feleket az olyan tényezőkre, amik a folyamat közben várhatóak lesznek. ✓ Jobban átláthatóvá váljon az, hogy a minőségi értékesítéshez mennyi apró, tudatos, és precíz dolog szükséges, egymásra épülő, egymást követő lépésekbe csomagolva, hogy egy kerek egésszé váljon és egy minél egészségesebb, problémamentesebb folyamat legyen a végeredmény. ✓ A tulajdonosok többségének javuljon a hozzáállása azzal kapcsolatban, hogy egy Ingatlan Értékesítő igenis megérdemli munkájáért a jutalmát, díját. ✓ Javuljon ennek a szakmának az általános megítélése és emelkedjen a szakmai színvonal a jelenlegi piacon. Véleményem szerint nemcsak az ingatlan értékesítőknek, hanem mindenkinek hasznos lehet megtanulnia az értékesítés szakmáját legalább alap szinten, hogy jobban tudjon érvényesülni a saját életében. Azzal, hogy TE most a kezedbe kaphatod ezt a tudásanyagot, és megfogadod az itt leírt javaslatokat, sok időt, energiát, frusztrációt takaríthatsz meg, és akár milliókat hozhat Számodra! Mindezt néhány ezer forintért? Ugyan…. Minél komolyabban veszed a tanácsokat és javaslatokat, annál többet fog érni Neked és ennek megfelelő mértékben fogsz profitálni belőle.

Energetikai tanúsítvány készítés

21 500 Ft / darab
Energetikai tanúsítványokat készítünk NAGYON gyorsan HATÁRIDŐVEL.

minőségi fotókat készítek szálláshelyeknek, ingatlan eladáshoz vagy bérbeadáshoz, vállalkozásoknak és szakembereknek referencia anyagként.

30 000 Ft / darab
Profi enteriőr fotóst keresel? Dolgozzunk együtt! Magazin minőségű enteriőr fotókat készítek szálláshelyeknek, ingatlan eladáshoz vagy bérbeadáshoz, vállalkozásoknak és szakembereknek referencia anyagként. Ügyfeleimnek segítek kitűnni a tömegből és értéket közvetíteni prémium minőségű fotóim által. Ha egy magasan képzett, kreatív, tapasztalt és ügyfélközpontú fotóst keresel és nem csak valakit, akinek van egy fényképezőgépe és néhány ezresért kattint neked pár képet, akkor keress meg és beszéljük át, hogyan tudnék segíteni. Hol vállalok fotózást? A fő működési területeim Budapest, Pest megye, a Velencei tó és a Balaton környéke, de örömmel vállalok fotózást az ország egész területén. Gyakran feltett Kérdések és Válaszok: - Kérdés: Mennyi idő alatt kapom meg az elkészített fotókat és a Virtuális sétát? - Válasz: A fotózást követő 24-48 órán belül küldöm számodra az elkészített, megszerkesztett fényképeket és/vagy Virtuális sétát emailen vagy online, WeTransferen keresztül. - Kérdés: Mikor kell kifizetni a szolgáltatást? - Válasz: A fotózást követően a helyszínen tudod kifizetni a szolgáltatást készpénzben vagy banki átutalással. - Kérdés: Felújítandó ingatlan esetében is hasznosak a profi ingatlanfotók? - Válasz: A tapasztalat azt mutatja, hogy igen. A számszerűség kedvéért minden 3. ingatlan, amit fotózok felújítandó vagy közepes állapotú. Ügyfeleim egytől egyig arról számoltak be, hogy fotóimmal és tanácsaimmal gyorsan el tudnák adni ingatlanjukat.

Home staging (ingatlan felkészítés eladásra vagy bérbeadásra)

17 500 Ft / darab
Home staging Szeretnél kitűnni az ingatlanpiacon, hogy a Te lakásodat vegyék észre előbb, és már akár aznap megvásárolják, kibéreljék? Semmi sem lehetetlen! A Home Staging segítségével piaci ár felett, és jóval rövidebb időn belül tudod eladni vagy kiadni az ingatlanod.

Ingatlan fotózás értékesítésre vagy bérbeadásra

30 000 Ft / darab
Ingatlan fotóst keresel, aki megkönnyíti neked az értékesítést vagy bérbeadást? Dolgozzunk együtt! Magazin minőségű enteriőr fotókat készítek szálláshelyeknek, ingatlan eladáshoz vagy bérbeadáshoz, vállalkozásoknak és szakembereknek referencia anyagként. Ügyfeleimnek segítek kitűnni a tömegből és értéket közvetíteni prémium minőségű fotóim által. Ha egy magasan képzett, kreatív, tapasztalt és ügyfélközpontú fotóst keresel és nem csak valakit, akinek van egy fényképezőgépe és néhány ezresért kattint neked pár képet, akkor keress meg és beszéljük át, hogyan tudnék segíteni. Hol vállalok fotózást? A fő működési területeim Budapest, Pest megye, a Velencei tó és a Balaton környéke, de örömmel vállalok fotózást az ország egész területén. Gyakran feltett Kérdések és Válaszok: - Kérdés: Mennyi idő alatt kapom meg az elkészített fotókat és a Virtuális sétát? - Válasz: A fotózást követő 24-48 órán belül küldöm számodra az elkészített, megszerkesztett fényképeket és/vagy Virtuális sétát emailen vagy online, WeTransferen keresztül. - Kérdés: Mikor kell kifizetni a szolgáltatást? - Válasz: A fotózást követően a helyszínen tudod kifizetni a szolgáltatást készpénzben vagy banki átutalással. - Kérdés: Felújítandó ingatlan esetében is hasznosak a profi ingatlanfotók? - Válasz: A tapasztalat azt mutatja, hogy igen. A számszerűség kedvéért minden 3. ingatlan, amit fotózok felújítandó vagy közepes állapotú. Ügyfeleim egytől egyig arról számoltak be, hogy fotóimmal és tanácsaimmal gyorsan el tudnák adni ingatlanjukat.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zsolt
Rugalmas,
Sándor
Szükséges információkat megadta, jelzett, ha szükséges volt, alkalmazkodott a kéréseimhez, gyorsan elvégezte a feladatot,
Ajánlatkérő
Gyors és megbízható
Ajánlatkérő
Precíz, pontos, kiválóan végezte munkályát hozzáértő módon. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Csilla
Korrekt tájékoztatást kaptam
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ajánlatkérő
Korrekt, szimpatikus, jó szakember!
Szaki válasza:
Köszönöm az együttműködést!
Mate
Segítőkész, gyors, megbizható
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az együttműködést!
Ajánlatkérő
Pontosan jott, a felmerest szakszeruen elvegezte.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Susu
Megbízható, gyors, pontos, udvarias!
Szaki válasza:
Köszönöm az együttműködést!
Ajánlatkérő
Profi
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm! Öröm volt együtt dolgozni. Remélem lesz még lehetőségünk együtt dolgozni. Üdv: Zoltán
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Energetikai tanúsítvány 6 megbízás Ingatlan értékbecslés 4 megbízás Ingatlanfotózás 1 megbízás Ingatlanközvetítő 1 megbízás Fényképész, fotós 0 megbízás Ügyvéd 0 megbízás Természetgyógyász 0 megbízás Lomtalanítás 0 megbízás Hitelszakértő, pénzügyi tanácsadó 0 megbízás Talpmasszázs 0 megbízás Coach 0 megbízás Bejárónő, házvezetőnő 0 megbízás