Fogadok munkát
Bartha Andrea
Bartha Andrea

Kineziológus · Coach

39
Megbízás

11 nappal ezelőtt volt itt.

Solymár és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 22897

Jószaki

Bartha Andrea

Kineziológus · Coach

Az élet túl rövid ahhoz, hogy boldogtalanságban, bizonytalanságban és magányban éljünk. Hadd segítsek abban, hogy kiteljesedjen az életed és a legjobbat tudd kihozni magadból! 2006 óta foglalkozom kineziológiával és személyes konzultációkkal. A kineziológián kívül számos más módszerrel is dolgozom (Wingwave, Enneagram, OH kártya) személyre szabottan, témától és céltól függően. Hiszek benne, hogy csak az a mélység, és az a bölcsesség, amit mi magunk értünk el, az tud másokhoz is eljutni. Különbözőek vagyunk és mindenkihez más út vezet, de a kincs és az érték ott rejlik mindannyiunkban. Ezeken a főbb területeken tudunk együtt dolgozni: elengedés (veszteség feldolgozás), önelfogadás-önbizalom, krízis- és változáskezelés,konfliktuskezelés, szorongás, párkapcsolati, gyereknevelési problémák, hatékony kommunikáció, döntési helyzetek, ismétlődő minták és élethelyzetekből való kilépés. Szeretettel várom mindazokat, akik változni és változtatni szeretnének, és új irányt adni az életüknek! Helyszín:Budapest VI.kerület (Oktogon) és Solymár környékén (Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Üröm, Pilisborosjenő, Piliscsaba).
Mutass többet

Áraim

Kineziológus

15 000 Ft - 20 000 Ft / óra
A kineziológia a XX-ik század egyik legeredményesebb stresszoldó módszere. Ezeken a főbb területeken tudunk együtt dolgozni: elengedés (veszteség feldolgozás), önelfogadás-önbizalom, krízis- és változáskezelés,konfliktuskezelés, szorongás, párkapcsolati, gyereknevelési problémák, hatékony kommunikáció, döntési helyzetek, ismétlődő minták és élethelyzetekből való kilépés.

Life coaching

15 000 Ft - 20 000 Ft / óra
A coaching egy olyan segítő folyamat, amelynek során a coach abban támogatja a klienst, hogy a benne rejlő erőforrások segítségével megvalósíthassa vágyait, kitűzött céljait. Miben segíthetek neked? - Önbizalomhiány - Karrier-munkahelyváltás - Munkahelyi problémák - Kapunyitási pánik - Párkapcsolati problémák - Konfliktus a szülőkkel, családdal - Általános elégedetlenség, megrekedtség, kiégés

Wingwave coaching

15 000 Ft - 20 000 Ft / óra
"Sikerre hangolás a wingwave-módszerrel" A wingwave-módszer egy teljesítmény- és érzelmi coaching, amely az ügyfél számára érezhető és gyors eredményeket hoz a teljesítményi stressz csökkentésében és a kreativitás, mentális kondíció és konfliktusstabilitás növelésében néhány ülés alatt. Ezt a erőforrás-hatást egy látszólag egyszerű alapbeavatkozás éri el: az ébren lévő REM-fázisok (Rapid Eye Movement) előidézése, amelyeket az emberek csak az éjszakai álom alatt tapasztalnak meg. A coach gyors kézmozdulatokkal vezeti az ügyfél tekintetét vízszintesen ide-oda. A kutatások szerint az ébren lévő szemmozgások - ellentétben a rögzített tekintettel - stresszcsökkentő reakciókat váltanak ki különböző agyi területeken. Például elősegítik a nagyagy elülső részét, a prefrontális kéregét kedvező módon, és javítják az agyféltekék és különböző agyi területek közötti kapcsolatot, azaz a konnektivitást. A szem mozgása tehát hatásos kiváltója a pozitív „hullámoknak”. A „lengéssel” ellentétesen a coach a folyamatáramlatban néha bilaterális hangokkal vagy könnyű ütőtechnikákkal, amit „tapintásnak” neveznek, dolgozik. A Myostatikus tesztet, mint különösen jól kutatott izomvisszajelző eszközt, előzőleg a pontos téma meghatározására használják, majd az intervenció hatékonyságát ellenőrzik.

Wingwave coaching

15 000 Ft - 20 000 Ft / óra
A wingwave-módszer egy teljesítmény és érzelmi coaching, melynek hatása a kliens számára azonnal érezhető. Már néhány ülésen után érezhető a konkrét változat, segít a teljesítmény, a kreativitás és a konfliktusstabilitás növeléséhez. Gyors segítség komoly témák esetén is, mint trauma, pánik, szorongás, veszteség.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Kitti
Nincs gyengesège
Andi
Nagyon barátságos és segítőkész. Még csak egyszer jártam nála, de már most tapasztalok előrelépést az állapotomban. Tovább szeretném folytatni vele a munkát.
Ajánlatkérő
Folyamatosan dolgozunk
Ajánlatkérő
Hozzáértéssel vegzi
Ajánlatkérő
Ajánlatkérő
Kedves, ért a munkájához.
Kriszti
Minden esetben rendkívül segítőkész, készséges, türelmes. Teljes mértékben elégedettek vagyunk.
Ajánlatkérő
N/A
Ajánlatkérő
Nem kezelte ügyfélbarátként az időpontot.
Andrea
Nagyon kedves, nagyon alapos volt, korrekt volt, ajánlom.
Ajánlatkérő
Jó szakember, képzett több területen, empatikus.
Ajánlatkérő
Nagyon kedves és megbízhatò!Nekem sokat segített!Szívesen ajánlom!
Feri
Teljes elégedettség.
Ajánlatkérő
Teljesen elégedett voltam vele.
Nagy Anikó
A legjobb, akinél eddig jártam!
Anka Krisztina
Andrea nagyon nagy tudasu szakember ,kedves Es segitokesz csak ajanlani tudom Köszönöm szépen amit ertem tett.
Anett Szabó
Csak ajánlani tudom! Elkötelezett, hozzáértő. Kellemes hangulatban, találtok, közösen megoldást problémáidra. Segít rámutatni a lényegre, elindít az úton. Valóban jó szakember!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kineziológus 39 megbízás Coach 0 megbízás