Milyen
Pszichológus árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

2 ár

Törölt felhasználó Pszichológiai magánrendelés

Garda Ildikó Egyéni konzultációk

 Megnézem az árát!
1 ár

Horvát Barbara 12-15 hetes online autogén tréning tartását vállalom, amely remek módszer a stresszkezelére, önbizalom, testtudatosság fejlesztésére, különböző szorongásos zavarok enyhítésére. A tréning alapgyakorlatai mellett művészetterápiás eszközöket is elsajátíthatnak a résztvevők.

 Megnézem az árát!
1 ár

Patányi Anikó Lilla Csoportos formában segítem az autogén tréning módszerének elsajátítását. Az alkalmak időtartama kb 1,5 óra, létszámtól függően. A folyamat összesen 12 alkalomból áll. A jelentkezők vállalják, hogy az alkalmak között rövid napi 5-10 percet igénybevevő feladatokat végeznek. Aktuális induló személyes és online csoportokról érdeklődjön elérhetőségeimen!

 Megnézem az árát!
1 ár

Hagymássy Zsuzsanna - pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta A pszichológus által kezelt egyik leggyakoribb probléma a depresszió. A depresszió megjelenhet bármely életkorban nőknél és férfiaknál egyaránt. Egyes pácienseknél hirtelen, akár egy esemény hatására, másiknál hosszú évek alatt épülve fel válik a hétköznapok részévé. Éppen ezért a depresszió kezelése fokozott körültekintés mellett történik, az egyén körülményeire és gondolkodási módjára fókuszáltan, és célja a depresszió epizódjainak csökkentése, majd tünetmentessé válás.

 Megnézem az árát!
1 ár

Kemény András Budapesten személyesen vagy online.

 Megnézem az árát!
1 ár

Erdélyi Dávid Általában heti rendszerességgel egy óra hosszú üléseken segítem klienseim életvezetését.

 Megnézem az árát!
1 ár

Katalin Deák 32 pont a fejen ami, olyan energetikai pontok melyek tudatalatti hitrendszerek felülírását biztosítja. A befogadás és hozzájárulás csak rajtad áll.

 Megnézem az árát!
1 ár

Miókovics Eszter Gyermek és serdülő pszichológiai konzultációk

 Megnézem az árát!
1 ár

Nagyné Kiss Marianna Online találkozó (segítő beszélgetés): 8000.-/ alkalom (50-60 perc)

 Megnézem az árát!
1 ár

Hagymássy Zsuzsanna - pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta Hogyan tud segíteni a pszichológus az önbizalom növelése során? A kognitív terápiás módszerek segítségével a pszichológus felméri a páciens önmagáról alkotott képet, és annak korrekciója útján segít hozzá az ön-elfogadáshoz, az értékek felismeréséhez, saját értékelési szempont-rendszer felépítéséhez. A pszichológus dolga, hogy a páciens kezét fogja az önismeret felé vezető úton, és támaszt nyújtson számára a szembesülések pillanatában. A Sárospatak belvárosában,rendelőnkben ilyen problémák kezelésére is lehetőség nyílik. Sárospatak mellett fogadunk pácienseket Sátoraljaújhely, Szerencs, Tokaj, Encs, Kassa, és ezek vonzáskörzetéből is. A rendelésen való részvétel előtt telefonon szükséges időpontot egyeztetni. Online pszichológiai terápia lehetséges Skype használatával.

 Megnézem az árát!
1 ár

Miókovics Eszter 45 perces konzultáció

 Megnézem az árát!
1 ár

Patányi Anikó Lilla Egyéni, online formában segítem az autogén tréning módszerének elsajátítását. Az egyéni alkalmak időtartama 50 perc. A folyamat összesen 12 alkalomból áll. A jelentkezők vállalják, hogy az alkalmak között rövid napi 5-10 percet igénybevevő feladatokat végeznek.

 Megnézem az árát!
1 ár

Patányi Anikó Lilla A pszichológiai tanácsadáskeretében segítem egyéni formában az engem megkeresőket életvezetési problémák, döntési nehézségek esetén. Egy alkalom 50 perc. A folyamat időtartama általában 6 alkalom.

 Megnézem az árát!
1 ár

Miókovics Eszter Pályaválasztási tanácsadás 45 perces konzultáció

 Megnézem az árát!
1 ár

Hagymássy Zsuzsanna - pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta A pánikbetegség kognitív és viselkedésterápiával akár 15 alkalom alatt leküzdhető. A legmodernebb kezelési mód a gondolkodási hibák javítására, és a viselkedési minták korrigálására szolgál aktív pánikbetegség és szorongás esetén. A pánikbetegség napjainkra az egyik leggyakoribb pszichológiai problémájává vált, de van megoldás.

 Megnézem az árát!
1 ár

Berényi Judit Amiben segíteni tudok: Párkapcsolati nehézségek vagy éppen a miért vagyok egyedül, miért nem működnek a párkapcsolataim Életvezetési nehézségek, önbizalomhiány, önértékelési gondok Félelmek, szorongások (pánikolás), túlzott mértékű aggódás és szorongás, intenzív félelem, gyors szívdobogás, légszomj, mellkasi nyomás, visszatérő, kellemetlen gondolat, cselekvés késztetés, Női gondok, a baba vállalási- szülés utáni nehézségek, Szexuális- intim problémák Hangulatingadozás (reggel nehezen indul a nap, nyomott hangulat, ingerlékenység, minden eseménynek csak a negatív oldalát látja, csökkent önbizalom, súlyproblémák alvászavar libidógondok) Vagy épp az ellenkezője (emelkedett hangulat, fokozott aktivitás, sok beszéd, fokozott szexuális késztetés)

 Megnézem az árát!
1 ár

Erdélyi Dávid Egy másik terapeutával közösen kettős vezetéssel végzünk párterápiát, általában kéthetente tartott üléseken.

 Megnézem az árát!
1 ár

Szabó Brigitta pszichológus Okleves pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető és doktori hallgató vagyok. Főképp gyermeknevelési kérdésekben, stressz és kiégés kezelésében tudok segíteni. További információ: https://www.tavasziszel.hu/szabo-brigitta/

 Megnézem az árát!
1 ár

Kovács Ibolya pszichológus-Tata Mindannyian hordozunk terheket és rendelkezünk kevésbé adaptív viselkedési mintákkal, ugyanakkor a változtatás lehetősége és sorsunk alakításának képessége is bennünk rejlik. Nyugodt és elfogadó légkörben megteremtődhetnek a változáshoz szükséges feltételek, lehetőség nyílhat egy teljesebb életre.

 Megnézem az árát!
1 ár

Kósa Katalin Életvezetési elakadás, párkapcsolati tanácsadás, önértékelési zavarok, gyes szindróma

 Megnézem az árát!
1 ár

Miókovics Eszter 45 perces konzultáció

 Megnézem az árát!
1 ár

Boros Dóra Barbara Valamilyen nehézség esetén pszichológiai konzultáció igénybe vétele

 Megnézem az árát!
1 ár

Rekvényi Katalin Egy órás szakmai segítő beszélgetés.

 Megnézem az árát!
1 ár

Patányi Anikó Lilla Egyéni formában segítem az autogén tréning módszerének elsajátítását. Az egyéni alkalmak időtartama 50 perc. A folyamat összesen 12 alkalomból áll. A jelentkezők vállalják, hogy az alkalmak között rövid napi 5-10 percet igénybevevő feladatokat végeznek. Személyesen Budapesten a VI. kerületben és Veszprémben van lehetőség igénybe venni a szolgáltatást.

 Megnézem az árát!
1 ár

Patányi Anikó Lilla A pszichológiai tanácsadáskeretében segítem egyéni formában az engem megkeresőket életvezetési problémák, döntési nehézségek esetén. Egy alkalom 50 perc. A folyamat időtartama általában 6 alkalom. Személyesen Budapesten a VI. kerületben és Veszprémben van lehetőség a szolgáltatást igénybe venni.

 Megnézem az árát!
1 ár

Miókovics Eszter Kreativitás mérés. Teljesítmény tesztek felvétele, tehetség gondozás pszichológus segítségével

 Megnézem az árát!
1 ár

Hagymássy Zsuzsanna - pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta Az étkezési zavarok napjainkra egyre több fiatal és középkorú embert érint. A probléma gyökere általában a magánélet más területeiről szűrődik az étkezési szokások és az étkezéssel kapcsolatos hiedelmek felé. Ezért a pszichológus teljes állapotfelmérést követően tudja megállapítani a háttérfolyamatok, elakadások mélységét, és kezdheti meg a pszichoterápiát a kiváltó okok megszüntetésével. A Sárospatak belvárosában lévő magánrendelésen ilyen probléma kezelésére is gyakran kerül sor, ezért bizalommal fordulhat hozzám. Sárospatak mellett fogadunk pácienseket Sátoraljaújhely, Szerencs, Tokaj, Encs, Kassa, és ezek vonzáskörzetéből is. A rendelésen való részvétel előtt telefonon szükséges időpontot egyeztetni. Online pszichológiai terápia lehetséges Skype használatával.

 Megnézem az árát!