Díjmentes ajánlatkérés - Pszichológus, Komárom

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából pszichológust!

Ők vállalnak kiszállást hozzád (Komárom).

5 aktív Pszichológus – ők vállalnak munkát nálad (Komárom).

Kamenicky Nikoletta
Adatlap megtekintése
Kamenicky Nikoletta

Pszichológus

Kamenicky Nikoletta vagyok, okleveles pszichológus, személyközpontú tanácsadó jelölt, valamint mediátor. Számomra a munka hivatás, mely során elkötelezett híve vagyok annak, hogy mindannyiunkban megtalálhatóak a teljesség felé vezető erőforrások és rejtett tartalékok. A tanácsadás során abban tudom Önt támogatni, hogy ezeket a tartalékokat feltérképezzük és együtt elinduljunk a változás felé vezető úton. Hiszem, hogy minden problémánknak, megoldandó helyzetünknek és fejlődésünknek mi magunk vagyunk a legnagyobb szakértői, melyet együtt tudunk felfedezni. Abban tudom támogatni, hogy ezt az utat végig kísérem és együtt tárjuk fel a haladás nehézségeit, útját és céljait. A tanácsadás során szeretném megteremteni azt a közeget, melyben megnyilvánul a feltétel nélküli elfogadás valamint az empátiás megértés.
Bővebben
3 megbízás
Tatabánya
Garda Ildikó
Adatlap megtekintése
Garda Ildikó
4.5 / 5

Pszichológus

Garda Ildikónak hívnak, okleveles pszichológus vagyok. Tanácsadás és beavatkozás szakon végeztem. A több éves gyakorlati tapasztalat mellett, folyamatosan mélyítem szakmai tudásom, melyet saját élményű önismereti munkám egészít ki. Egyéni technikákban (kognitív terápia, integratív hipnoterápia, integratív gyerek terápia, kommunikációs technikák) és csoportos módszerekben (pszichodráma, bodywork, művészet terápia) is tovább képeztem magam. A terápiás attitűdöm alapja a hitelesség. Szeretem az élet és a hivatásom kínálta sokszínűséget, ez a munkámban is megjelenik. A pszichológiai módszerek eszközeit személyre és helyzetre szabottan használom. Szolgáltatásaim: - Online pszichológiai tanácsadás. Elérhető vagyok azok számára is akik távoli helyen laknak, elfoglaltak, vagy nehezen vállalják fel a környezetük előtt, hogy pszichológushoz járnak. - Egyéni tanácsadás felnőtteknek (a fiataltól az idősebb korosztályig) Budapesten. - Családi, párkapcsolati, gyermeknevelési problémák megoldásában is szívesen segítek. - Rendszeresen vezetek önismereti csoportokat és workshopkat, csoport bemutatókat. A foglakozásokon integráltan használom a bodywork és a pszichodráma eszköztárát. Az életet úton járásként képzelem, mely során a legkülönbözőbb helyzetekkel találkozunk. Vannak sima szakaszok, ahol gördülékenyen haladunk, emelkedők ahol elfáradunk, gödrök ahol elakadunk, útkereszteződések, ahol nehéz dönteni. Időnként szárnyalunk, máskor megbotlunk, leesünk, vagy beleragadunk valamibe. Előfordul, hogy külső támaszra van szükségünk. Azzal tudok segíteni Neked, hogy az utad egy nehezebb szakaszán ítéletmentes, figyelő társad leszek. Hiszem, hogy mindenkiben megvan a lehetőség a fejlődésre, új megoldások találására. A tanácsadás egy közös munka, melyben építünk a kapcsolat gyógyító erejére. Támogató és biztonságos légkört biztosítok, melyben megtalálod a saját válaszaid, erőforrásaid és új lendülettel indulhatsz megvalósítani a céljaid.
Bővebben
25 megbízás
4 vélemény
Budapest - XI. kerület
Miókovics Eszter
Adatlap megtekintése
Pszichológiai tanácsadás Pszichológusként tevékenységem fő területei – egyéni, csoportos, valamint személyesen és online formában egyaránt gondozott konzultációk. Tanácsadás és konzultáció keretében különböző módszerspecifikus eljárásokkal dolgozom az adott kliens személyiségének és a szükséges folyamatnak megfelelően. Családi, párkapcsolati és gazdasági mediáció Válás esetén, családi, párkapcsolati vagy gazdasági (munkadó-fogalalkoztatott, vállalati, szolgáltatói, örökösödési stb.) nézeteltérések során a mediáció előrevivő, konszenzusre törekvő, gyors, költséghatékony megoldás szemben a bírósági eljárással, mely akár évekig is eltarthat. Vitás helyzetek megoldása, még az ügyvédi, peres eljárások előtt, vagy azt gyorsítandó már folyamatban lévő perek alatt. Az ütemezés a felek időbeosztásához igazodik. Szemben a peres eljárással, nincs illeték, és a gyorsabb folyamatnak köszönhetően a bevont szakértő (mediátor) díja is nagyságrendekkel kedvezőbb időarányosan, mint a jogi szakértőé. A mindkét fél számára megfelelő közös álláspont megalkotása és kapcsolat rendezése érdekében a hosszú pereskedés helyett a mediáció a legjobb út. Keressenek bizalommal!
Bővebben
7 megbízás
2 fotó
Keszthely
Joó Dalma
Adatlap megtekintése
Joó Dalma

Pszichológus

Coach

Okleveles pszichológus és coach vagyok. Budapesten a 7. és a 14. kerületben tudom fogadni személyes pszichológiai konzultációra vagy coachingra. Online is fogadok klienseket, illetve angol nyelven is dolgozom. Rendelési időm előzetes egyeztetés alapján H-P 10-20 között rugalmasan alakul. Pszichológusként és coachként az a célom, hogy inspiráljam ügyfeleim fejlődését, hozzájáruljak életük boldogabbá tételéhez elfogadó és őszinte légkörben. Kevés fontosabb dolog van az életben a jó közérzetnél, kiegyensúlyozott emberi kapcsolatoknál, sikeres szakmai életnél és az önmagunkkal való jó kapcsolatnál. Ezekbe érdemes befektetni és ebben szeretnék segítséget nyújtani. Szívesen elkísérem a befelé vezető út egy szakaszán, hogy támaszt és biztonságot nyújtsak. Ez az idő Önről szól, itt önmaga lehet és még jobb önmagává válhat. Amiben segíteni tudok az az önismeret és önfejlesztés, élethelyzeti nehézségek, kapcsolatok fejlesztése, pályaválasztás, munkahelyi problémák...stb Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!
Bővebben
1 megbízás
Budapest
Bencze Csilla
Adatlap megtekintése
Bencze Csilla
5 / 5

Pszichológus

Integrál pszichológiai tanácsadóként, klienseket vállalok online, egy órás terápiás beszélgetésekre. Minden olyan mentálisan egészséges személyt vállalok akinek szüksége van segítségre. Amiben tudok neked segíteni: - elindulni az önismeret útján - stressz, alvászavar kezelése - magány oldása - párkapcsolati problémák kezelése - családi, munkahelyi kapcsolati nehézségek kezelése - saját igények feltárása, határok meghúzása - elakadtál az életedben - szeretnél új célokat kitűzni - önelfogadás, önszeretet kialakítása - ha spirituális élményeid vannak, de nem tudod hova tenni ezeket - ha nehéz az élet és csak beszélgetni szeretnél Rólam annyit hogy az Integrál Akadémián végeztem integrál pszichológiát, monodrámát, kognitív terápiát tanultam, sok saját élményt szereztem különféle önismereti csoportokon, egyéni terápiákon, jóga tanfolyamokon, meditációk alkalmával. Reiki beavatott vagyok, Access Bars és angyal gyógyító képesítésem van. Találkoztam a zeneterápiával, és a táncterápiával is. A klienseimmel való foglalkozás sok türelemre és elfogadásra tanított. Hiszek abban, hogy az elfogadást és pozitív odafordulást nyújtó, segítői kapcsolatban, lehet igazán megismerni valódi önmagunkat, rálelni belső erőforrásainkra, hajtóerőinkre, és ez által Kierkegaard szavaival élve „azzá válni, akik valójában vagyunk”. Kapcsolatfelvétel: [email protected] Köszönöm hogy végigolvastad! Áldás!
Bővebben
10 megbízás
4 vélemény
Budapest - IX. kerület
Tarrone Kelemen Erzsébet
Adatlap megtekintése
Tarrone Kelemen Erzsébet
5 / 5

Pszichológus

Gyógytornász

Bejárónő, házvezetőnő

Budapest, Győr Székesfehérvár, Tatabánya és a Balaton környékén városokban vállalok, CSAK 24 órás munkaidővel beteg ápolást, ápolónői végzettséggel. 17 éve vagyok magán ápolónő megbízható becsületes empatikus ember, gyógytorna pszichológiai tapasztalataim vannak, mosok, főzök takarítok szeretem ha a betegem a legjobb ellátást kapja tőlem minden területen. Kérem hívjon bizalommal elérhetősegem köszönöm a bizalmat
Bővebben
35 megbízás
4 vélemény
1 fotó
Foktő
Kiss Klára
Adatlap megtekintése
FELNŐTTEKKEL dolgozom, személyesen és igény esetén ONLINE is. Tanácsadó szakpszichológus vagyok, krízistanácsadásra specializálódtam. HR-s pszichológus, pszichológus HR-s AMIBEN SZÁMÍTHAT RÁM: 1, Egyéni tanácsadással foglalkozom: Magánéletben: - Krízisek, traumák feldolgozása (válás, gyász, kapcsolati nehézség) - Elakadások feloldása (megküzdési stratégiák erősítése) - Szuperérzékenység. Lehet!? - Önismeret Munkában: - Tudatos karriertervezés (Vezetővé válni vagy senior szakemberré?) - Motiváció felfedezése vagy visszaszerzése - Állásinterjúra felkészülés - Munkával kapcsolatos elakadások kezelése - Munkamánia? - Kiégés 2, Krízistanácsadással: Krízishelyzetek: - Egészség elvesztése, megbetegedés - Családi élet megváltozása, felborulása - Párkapcsolati nehézségek - Munkahely elvesztése vagy annak a veszélye - Életkörülmények, környezet megváltozása - Hirtelen baleset Tanácsadás során: - Kialakult helyzetből fakadó félelem és bizonytalanság csökkentése - Kiszámíthatatlan vagy előre nem látható helyzettel való szembenézés - Változás okozta trauma feldolgozása - Stresszel való megküzdési repertoár szélesítése - Új coping stratégiák kialakítása Jelen koronavírus helyzetben egyszerre több is megjelenik a fentiek közül, ezért érezzük a terhet olyan súlyosnak, nehéznek. 3, Vezetői coachinggal: Szervezetfejlesztés eszközrendszerének bővítése, oktatása + Soft skill fejlesztés: - Szervezetben felmerülő problémák kezelése (konfliktuskezelés-, feloldás, mediáció) - Vezetővé válás támogatása - Motiváció (megtalálása, fenntartása) - Életvezetési- és pályakrízisek feloldása, karrierrel kapcsolatos kérdések megválaszolása - Kiégés megelőzése és kezelése 4, Szervezetfejlesztéssel: - Szervezeti kultúra fejlesztés - Tanácsadás toborzás és kiválasztásban (középpontban a személyiség és a szakmai kompetencia, követve a piaci igényeket) - Képzési, fejlesztési irányok meghatározása (kinek? mit? hogyan?) - 360 fokos értékelési rendszer használata (kinek? mire?) - Teljesítményértékelési rendszer kialakítása, fejlesztése - Tehetségmenedzsment (kulcsemberek azonosítása, tehetségek megtartása) - Munkavállalói elégedettségi felmérés használata (eredményekből hogyan lesznek akciók és megvalósulás?) - Fentiekhez szükséges "soft skill" fejlesztés MAGAMRÓL: Szerencsés ember vagyok, mert a hivatásom a szenvedélyem. A pszichológus munkában az a művészet, hogy mindig "rögtönözni", "improvizálni" kell. Nincs két egyforma (élet)történet, út. A munka megkezdésekor körvonalazódik a távoli, közös cél és csak utána nézünk bele abba a bizonyos "batyuba", a múltba. A szakembernek nagyon jó eszközökkel, kifinomult érzékkel, széleskörű tudással és tapasztalattal kell rendelkeznie ahhoz, hogy megfelelő támogatást, biztonságot, iránymutatást tudjon nyújtani mindenki utazásához. Nincsenek általánosan, mindenkire ható csoda receptek (pirulák) a munkámban. Van, aki hajózni, van, aki repülni, mások gyalogolni, vagy vezetni szeretnek. Ugyanakkor mindenki képes megtanulni az iránytű használatát, ha egyszer megmutatják neki. S ha már megvan a cél, akkor az már odavezet az úton. Nekem ez a kreativitás, finomság adja a motivációt és a sokszínűsége tartja ébren bennem a lángot, tüzet. Szakmai múltamnak köszönhetően az embert mindig kétfelől vizsgálom. Egyszer individuumként - önálló egyéniségként, másszor pedig egy munkaszervezet, csapat tagjaként. Nagyon szorosan hat is egymásra ez a két világ, hiszen a munkahely ki-bejáratánál nincs egy csomagmegőrző, ahova reggel bepakolhatnánk és otthagyhatnánk az otthoni érzéseinket, gondolatainkat, majd a munkaidő lejártával kicserélhetnénk a munkával kapcsolatosakra.
Bővebben
3 megbízás
Tata
Tóth Krisztián
Adatlap megtekintése
Komárom
dr. Fehér Gabriella
Adatlap megtekintése
Pszichológusi, gyógyszerészi, természetgyógyászi és integratív hipnoterapeutai végzettséggel rendelkezem, ezáltal holisztikus szemléletben dolgozom - azaz fontosnak tartom a test és a lélek egyensúlyának megteremtését. A test csak akkor egészséges, ha a lélek rendben van, és ez fordítva is igaz. Szerettel várom Önt is, segítséget nyújtok problémái megoldásához. Kellemes, zöld környezetben várom Önt. Nagy súlyt fektetek a diszkrécióra és a titoktartásra. A szoba hangszigetelt, és a jövő és elmenő klienseim még egymással sem találkoznak. Skypon és telefonon is vállalok konzultációt.
Bővebben
4 megbízás
1 vélemény
1 fotó
Budapest - XI. kerület
Patányi Anikó Lilla
Adatlap megtekintése
Patányi Anikó Lilla vagyok, pszichológus és autogén tréning gyakorlatvezető. Pszichológiai tanulmányaimat az ELTE-n végeztem tanácsadás és iskolapszichológia specializáción. A stressz témájával kapcsolatos érdeklődésem már korán megmutatkozott, ennek hatására képződtem autogén tréning gyakorlatvezetőnek és tanultam a diák relaxációról a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás egyesületnél. PhD (doktori) kutatási területem is ehhez kapcsolódik, jelenleg a Mindfulness módszer alkalmazhatóságát vizsgálom gyermekeknél. Munkám során szívesen alkalmazok pozitív pszichológiai, művészetterápiás és coaching elemeket. Ezek a gyakorlatok segítenek a belső erőforrásokat mozgósítani és új nézőpontokat behozni az ülésekre, hogy végül közösen jussunk el a megoldáshoz.
Bővebben
Veszprém
Doboczky-Szelestey Judit
Adatlap megtekintése
20 éve emberek és szervezetek fejlődését támogatom töretlen kíváncsisággal és odafordulással. A rendszerszemlélet és a megoldásfókusz híve vagyok, a kognitív és a pozitív pszichológia áll közel hozzám és munkám során főként a sémaelmélet és a coaching eszköztárát alkalmazom. Klienseimmel való munka során a partnerségre és az aktív bevonódásra törekszem. Ezen szemléleti keretek között a fejlődés érdekében segítek feltérképezni, értelmezni és ha szükséges átformálni az akadályozó mintákat és megoldásmódokat, megtalálni az egyensúlyhoz vezető utat.
Bővebben
Veszprém
Sik-Szalai Katalin
Adatlap megtekintése
Okleveles pszichológus és pedagógus vagyok, pszichológiából doktoráltam. Igyekszem mindig a rogersi személyközpontú irányelvek - úgy mint feltétel nélküli elfogadás, empátia, hitelesség - szellemében dolgozni, hiszek a “biztonságos térben” kapott visszajelzések erejében, és a megoldásközpontú coaching cselekvésre ösztönző módszere is közel áll hozzám. Online pszichológiai tanácsadást vállalok - életvezetési nehézségek, döntéshelyzetek, nevelési kérdések, önismereti fejlődés témájában.
Bővebben
Budapest
Tatai Csilla
Adatlap megtekintése
Egészségpszichológus, egyetemi tanársegéd, kutató vagyok. Pszichológiai tanácsadást, konzultációt vállalok ONLINE és személyesen. Amivel foglalkozom: - életvezetési nehézségek, elakadások, krízishelyzetek -párkapcsolati elakadások, párkapcsolati nehézségek, konfliktusok - egészséges szokások kialakítása, beépítése, életmódváltás támogatása - szubklinikai evészavarok, kóros, rendellenes evési attitűdök, szokások - önismeret bővítése, személyiségfejlesztés - pályaorientáció, pályatanácsadás -karriertanácsadás, munkahelyi problémák - identitáskeresés, identitásválság - önértékelési problémák, alacsony önbizalom - krónikus betegségekkel való megküzdés, életminőség-javítás -pszichoszomatikus panaszok (lelki eredetű panaszok, testi betegségek lelki háttere) -stresszkezelés -gyász, gyászfeldolgozás -a kialakult járványhelyzet és a háborús helyzet miatti szorongás, bizonytalanság, elmagányosodás Munkámat folyamatos, rendszeres szupervízió mellett végzem. Forduljon hozzám bátran, bizalommal! Rendelési időm rugalmas, a honlapon szereplő időpontokon kívül -üzenetben- egyéni időpontegyeztetésre is van lehetőség.
Bővebben
2 megbízás
4 fotó
Budapest
Szabó Brigitta
Adatlap megtekintése
Szabó Brigitta pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető vagyok.
Bővebben
Budapest
Szabó Brigitta pszichológus
Adatlap megtekintése
Okleves pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető és doktori hallgató vagyok.
Bővebben
5 megbízás
Budapest
Kemény András
Adatlap megtekintése
Hiszek abban, hogy az ember képes a változásra, ha megvan hozzá a megfelelő mozgatórugója. Ez a mozgatórugó lehet egy hosszabb, rövidebb ideje fennálló szenvedésnyomás, elégedetlenség, személyes vagy kapcsolati elakadás, gyász és trauma feldolgozatlanság, de lehet ez bármilyen egyedi probléma. Az is lehet, hogy ennek a mozgatórugónak éppen a fejlődési vágy, a teljesítmény vagy a tudatosság növelése iránti vágy ad erőt. Bárhonnan is eredjen a változás/változtatás iránti motiváció, abban biztos vagyok, hogy segítséggel könnyebb elindulni ezen az úton, amihez érdemes megtalálni a megfelelő segítőt, aki képes támaszt és támogatást biztosítani utunk során. Nem szégyen segítséget kérni, sőt igazán bátor lépés! További információkért látogasson el honlapomra:
Bővebben
Budapest
Krisztián
Adatlap megtekintése
Krisztián [Jelenleg nem vállal munkát]

Pszichológus

Ipari alpinista, ipari búvár

Pszichiáter

profi nemzetközi multtal rendelkezek
Bővebben
1 megbízás
Budapest
Bánóczi Péter
Adatlap megtekintése
Sportolók mentális felkészítése. Nem sportolók lelki elakadásainak kezelése. Angolul, Oroszul beszélek. Weblap: banoczi-coaching.hu
Bővebben
Budapest
Kertész Tamara
Adatlap megtekintése
Kertész Tamara vagyok, debreceni munka- és szervezetpszichológus. Fő területeim a szervezetfejlesztés és a karriertanácsadás. Célom, hogy munkámmal segítsem mások fejlődését, legyen szó nagyobb szervezetek fejlődésének kíséréséről, csapatépítésről vagy egyéni tanácsadásról. Módszereim nagyban segítik, hogy ügyfelekkel közösen találhassuk meg a számukra megfelelő megoldást. Cégeknek változásmenedzsmenttel, HR tanácsadással, humán fejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, különböző ismeretterjesztő előadásokkal, workshopokkal tudok szolgálni. Egyéneknek pedig karrier témájú tanácsadással, beszéljünk akár karrierváltásról, pályaválasztásról, célkitűzésről vagy üzleti stratégia felállításáról.
Bővebben
10 fotó
Debrecen
Pszichológus-Szigetköz/Varga Miriam
Adatlap megtekintése
Varga Miriam vagyok, okleveles pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető, CBT konzultáns - jelölt. A pszichológiai konzultáció során egészséges felnőttekkel, fiatal felnőttekkel, serdülőkkel foglalkozom, akik elakadtak az életük során. A konzultációk ONLINE valósulnak meg.
Bővebben
Mosonmagyaróvár
Virág Vendelina
Adatlap megtekintése
https://pszichologuskisvarda7.webnode.hu/
Bővebben
Kisvárda
Nagyné Kiss Marianna
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Személyesen és online is dolgozom. Egy új, izgalmas önismereti utazásra hívom vendégeimet, mely keretein belül pszichológiai módszereket és kineziológiát használunk. Hogyan is néz ez ki? 6 alkalommal online találkozók keretében együtt bebarangoljuk életed különböző területeit. Ehhez segítő beszélgetést és lélektani teszteket használunk. Mit ad a 6 alkalom? Új nézőpontokat, rálátást. Megértést, hogy mi miért történt az életedben pont úgy ahogy történt. Természetesen a munkánk velejárói az AHA élmények, felismerések, amik a változáshoz elengedhetetlenek. Ahogy rálátsz az összefüggésekre, tudatosabb leszel az életedben, és elindul a változás egy kiteljesedettebb, szabadabb, boldogabb élet felé. Milyen rendszerességgel történnek az online találkozók? A találkozók ideálisan heti vagy kétheti ritmusban történnek. Mi történne a 6 alkalom után? Itt jön a lényeg! Azon kívül, hogy a 6 alkalom olyan kincseket tartogat számodra, melyek egy teljes többéves munkát felölhetnek, a 6 alkalom után egy mélyebb szintű kineziológiai munkához tudunk folyamodni. Olyan,mintha a 6 alkalom segítségével mély alapozást végeznénk és onnan indítanánk a kineziológiai oldást. Mennyibe kerül? Az online foglalkozások ára 10000.- /alkalom (50-60 perc) Személyes találkozó díja: 12.000 Ft (60 perc) 14.000 Ft (90 perc) Több, mint 15 éve foglalkozom kineziológiával. Kineziológián belül: One Brain, Touch for Health, Brain Gym, Stress Release rendszereket használok. 2013-ban Miskolcon végeztem pszichológiai tanulmányaimat, családsegítő konzulens, valamint pszichológiai mentor végzettséget szereztem. Ettől kezdve munkámban a kineziológiai és a pszichológiai ismereteimet együtt használom. Munkám alapja az értő és megértő empátia, a pozitív pszichológia, valamint a változáshoz szükséges cselekvés megtalálása.
Bővebben
73 megbízás
15 vélemény
Solymár
Rekvényi Katalin
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Szakterületem: Stresszkezelés, válságkezelés, szexuálpszichológiai szaktanácsadás, egyéni és páros felnőtt- és kamasz ügyfeleknek. Önismeret, önfejlesztés hipnózissal. Rendszer-szemléletben, kognitív-és viselkedésterápiás illetve integratív hipnoterápiás technikával dolgozom. Nagy tapasztalattal rendelkezem pánikbetegek és fóbiások, önértékelési zavarok, és krízishelyzetek terén. Egyéni és páros szexuálpszichológiai szaktanácsadás és problémakezelés. LMBTQ területen is jártas vagyok, nyitott az alternatív kapcsolati- és családmodellek iránt. Gyógyszeres kezelést, vagy pszichoterápiát igénylő eseteket nem vállalok. Budán, Pécsen és online dolgozom.
Bővebben
48 megbízás
4 vélemény
Pécs

Pszichológus vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Komáromi pszichológusok összesen 32 értékelést kaptak, 4.67 csillagos átlaggal.