Milyen
Fényképész, fotós árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

3 ár

Valkó Máté László Helyszíni rendelkezésre állás, retusált képek. Óránként minimum 20 kép készítése.

Szmulai Péter Ebbe a kategóriába tartozik az esküvőn kívül minden más rendezvény (pl.: keresztelő, születésnapi parti, céges rendezvények, óvodai-iskolai események stb.) A megjelölt díj nem tartalmazza az útiköltséget, amelynek díja 40 Ft/km. Megrendelés esetén számos kedvezményt kínálok!

Tasnádi Róbert Családi események,iskolai ünnepségek dokumentálása, települési, intézményi céges rendezvények fényképezése

 Megnézem az árát!
2 ár

Bogár Zsanett Alap fotósorozat, portfólió fotózás Ára: 20 000 Ft 11 db retusált kép 100-150 felvételből választhatod ki a fotózás után 1,5-2 óra a fotózás időtartama akár többszöri átöltözés választhatsz külső helyszínt is további retusált képek (a 11 db felett) 1000/db ha profi fotókat szeretnél magadról, – a saját, a párod, a családod örömére – tiniknek és felnőtteknek egyaránt jó választás.

Gergely Gábor Általános fotózás 1 órában. Ez lehet portré, családi. Történhet szabadtéren esetleg akár az otthonotokban. Az összes átadott fotó retusált kb 30-40db. A fotózás ára 29.000 forint

 Megnézem az árát!
2 ár

Bogár Zsanett Családi fotózás Ára: 22 000 Ft 16 db retusált kép 100-150 felvételből választhatod ki a fotózás után 1,5-2 óra a fotózás időtartama akár többszöri átöltözés választhattok szabadtéri helyszínt is további retusált képek (a 16 db felett) 1000/db

Gergely Gábor Családi fotózás egy ízlésesen berendezett stúdióban. A fotózás időtartama 1 óra. Az átadott retusált fotók száma kb.30-40db. A fotózás ára 34.000 forint.

 Megnézem az árát!
2 ár

Infoprint Bt. Igazolványkép készítése (4 db színes), megvárható. A feltüntetett ár nettó összeg, nem tartalmazza az ÁFA-t.

Füzesi Zoltán Útlevélbe, személyibe, 3.5 x 4.5 cm-es standard méret, 4+1 papírnyomat és néhány perc alatt elkészül.

 Megnézem az árát!
2 ár

Kóti Richárd Legyen szó drámai hatású portréról, üzleti portréról, önéletrajzi portréról vagy csak esetleg szeretnél egy ütős profilképet facebookra, akkor ne habozz, keress bizalommal ;)

Bogár Zsanett Portré fotózás Ára: 12 990 Ft 5 db retusált kép 40-60 felvételből választhatod ki a fotózás után 1 óra a fotózás időtartama további retusált képek (az 5 db felett) 1000/db önéletrajzhoz, weblaphoz, linkedin-hez, társkereséshez, céges kiadványokhoz, bármilyen bemutatkozó anyaghoz ajánljuk, ahol a profilképed az első benyomás

 Megnézem az árát!
1 ár

Füzesi Zoltán Ha nem tudjuk pontosan meghatározni, hogy mennyi és milyen fotókat szeretnénk, legyen az családi képek, portfólió, portrézás, akkor kb. ezzel az árral lehet számolni. Ez esetben az összes használható felvételt alap kidolgozással (helyes színek, vágás, pici retus) átadom a megrendelő részére digitális formában, nagy felbontásban, vízjelmentesen.

 Megnézem az árát!
1 ár

Füzesi Zoltán Árat nehéz ebben az esetben megállapítani, amikor csak néhány felvételre van szükség egy adott témában, mert nagyban függ a munka jellegétől, tárgyfotó vagy portré, messze kell-e menni érte vagy ide tud jönni a fotóalany Hévízre a stúdióba, kell-e és mennyit utómunkázni vele, ez a személyes megbeszélés, egyeztetés során derül ki, ezért a megadott ár átlagár.

 Megnézem az árát!
1 ár

Infoprint Bt. Fotózás időtartalma egy óra, 10 db retusált fénykép. A feltüntetett ár nettó összeg, nem tartalmazza az ÁFA-t.

 Megnézem az árát!
1 ár

Infoprint Bt. Fotózás időtartalma két óra, 20 db retusált fénykép. A feltüntetett ár nettó összeg, nem tartalmazza az ÁFA-t.

 Megnézem az árát!
1 ár

Pálóczi Zsolt Az óránkénti fényképezés munkaköltsége. Portréfotózás esetén 2 kép retusálása tartozik az árba. Ha több képet szeretne kidolgoztatni az külön 5000 Ft-os óradíjjal kerül elszámolásra, melyet egy erre alkalmas szoftverrel mérek.

 Megnézem az árát!
1 ár

Tóth Gergely Mivel ki kell nyomtatni valamelyik céggek és kereteztetni kell, az adott cégek ezt körülbelül 20.000Ft-ért csinálják. Ők kérnek ennyit, én pedig diákonként 500Ft-ot. Odaadom a digitális képeket szemben más fényképészekkel, és bármilyen háttereket - több különbözőt is - lehet kérni egy-egy diák mögé.

 Megnézem az árát!
1 ár

Füzesi Zoltán Légi felvételek, rövid videó vágóképek készítését is vállaljuk profi drónunk segítségével, maximum 4K minőségben 30fps-el. Az alább megadott ár a minimum induló ár, ez mindig a feladat jellegétől, az igénybe vett időtől függ.

 Megnézem az árát!
1 ár

Gergely Gábor Fotózás fél órában. 30 perces fotózás kültéren vagy az otthonokban. 17.500 forint Az átadott retusált fotók száma 12-15 db.

 Megnézem az árát!
1 ár

Infoprint Bt. Fotózás időtartalma két óra, 20 db retusált fénykép. A feltüntetett ár nettó összeg, nem tartalmazza az ÁFA-t.

 Megnézem az árát!
1 ár

Infoprint Bt. Fotózás időtartalma három óra, 30 db retusált fénykép. A feltüntetett ár nettó összeg, nem tartalmazza az ÁFA-t.

 Megnézem az árát!
1 ár

Tóth Gergely Sokszor elkattintom a kamerát, de csak a kidolgozott képekért kell fizetni, te döntesz, hogy mennyi kell és milyen, stúdióban, vagy szabadtéren. Esküvő, rendezvény és reklám is beleértve.

 Megnézem az árát!
1 ár

Pálóczi Zsolt Lehetőleg nyers fényképeken történő korrekciós munkák összessége (retusálás, színbeállítás, háttércsere, maszkolás)

 Megnézem az árát!
1 ár

Infoprint Bt. Stúdióbérlet hétköznap 08:00 - 16:00 óra között. A feltüntetett ár nettó összeg, nem tartalmazza az ÁFA-t.

 Megnézem az árát!
1 ár

Infoprint Bt. Stúdióbérlet hétvégén 08:00 - 16:00 óra között. A feltüntetett ár nettó összeg, nem tartalmazza az ÁFA-t.

 Megnézem az árát!