Fogadok munkát
Szmulai Péter
Szmulai Péter

Fényképész, fotós · Esküvői fotós

44
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 51494

Jószaki

Szmulai Péter

Fényképész, fotós · Esküvői fotós

RENDKÍVÜLI ÁRAKON ÉS MAGAS MINŐSÉGGEL BÁRMELY RENDEZVÉNY (pl.: esküvők, céges rendezvények, születésnapi-, névnapi bulik stb.) FOTÓZÁSÁT VÁLLALOM, igény esetén videózással együtt! Mottóm: “Számomra a fotózás nem kizárólag munka, sokkal inkább elhivatottság és szenvedély! Ennek megfelelően végzem a fotózást. Kedves Érdeklődő! Egyéni vállalkozás keretében vállalom rendezvények, események fotózását - magánszemélyek, cégek, intézmények részére is, Magyarország egész területén, a SZIPER.hu weboldalamon rögzítettek szerint! Megrendelés esetén számos kedvezményt kínálok (tárgyi ajándék, és ajándék slideshow [zenés fotó-összeállítás])! A retusált fotókat digitálisan már a fotózástól számított 1 héten belül átadom! Lehetőség van a fotók nyomtatásának kérésére, CD-n, DVD-n átadására is, igen kedvező áron! Megrendelői vélemények közül néhány: “Aki fotózást szeretne, ne is forduljon máshoz!!! Mi esküvői fotózásra kértük fel Pétert. Mindent gyorsan megbeszéltünk, és még többet is kaptunk a vártnál! Köszönjük!!!“ - P. Gábor (esküvő, Dunakeszi) “Kedves Peti, először is nagyon szépen köszönjük a fotókat, egyszerűen tökéletesek. Minden olyan pillanatot elkaptál, amit szerettünk volna megörökíteni. A lehető legjobb döntés volt, hogy Téged választottunk a Nagy napunk fotózásához. És a legjobb az volt, hogy a kreatív fotózás során te is benne voltál minden bolondságban! Szuper fotós vagy! Még egyszer köszönjük Neked!“ - Sz. Katalin (esküvő, Adács) “Tökéletes választás. Gyönyörű képeket készített, rengeteg képet kaptunk, ráadásul nagyon gyorsan. Közvetlen, ügyes és mindig azonnal feltalálja magát minden helyzetben. Minden pillanatban ott volt, amikor kattintani kellett egy hirtelen képet. Nagyon örülök hogy őt választottuk, jobbat nem is találhattunk volna. Nagyon szépen köszönjük a munkát és a tökéletes képeket! 5 csillag a maximum, de 10 csillagot érdemel. Ha igazán jó fotóst keresel, őt válaszd.“ - P. Gábor (esküvő, Maglód) Szolgáltatási területeim: - Családi rendezvények (pl.: eljegyzések, esküvők, keresztelők, stb.) - Születésnapi, névnapi zsúrok, party-k, baráti összejövetelek - Iskolai, óvodai események (pl.: évnyitó, évzáró, ballagás, farsang, szalagavató, Anyák napja, Mikulás-ünnepség, Karácsonyi ünnepség, stb.) - Előadások, konferenciák, bemutatók, divatbemutatók, tréningek, workshopok, sajtótájékoztatók, sajtóesemények, bemutatók, egyéb céges rendezvények - Sportesemények - Építési projektek előrehaladásának fotóriporteri szolgáltatása - Városi rendezvények, falunapok - Fesztiválok - Gyermeknapi rendezvények - Zenekarok fellépései - Egyéb események, rendezvények, alkalmak, fellépések
Mutass többet

Áraim

Polgári szertartás fotózása (rendelkezésre állás: 1-2 óra)

25 000 Ft - 35 000 Ft / egység
Rendelkezésre állás: 1-2 óra, minimum 150 db kép készítése, minden fotó alapretusálása, és digitális átadása 1 héten belül. Ajándék: - Kreatív fotózáshoz kellékek (szalag, tábla) biztosítása - Slideshow (a fotókból zenés összeállítás) készítés - Tárgyi ajándék

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Miri
Megbízható,kedves,közvetlen,jó szakember.
Mrella Tamara
Nagyon profi segítőkész kedves, kreatív, barátságos.
Ajánlatkérő
Időben érkezett, többet nem tudok mondani, mert csak fél órára béreltük fel, ennyi idő alatt nem igazán tudom kiértékelni. Én meg voltam elégedve a munkájával.
Vivien
Nagyon jól dolgozik, CSODASZÉP képeket kaptunk életünk legszebb napjáról. Rugalmas, nem okozott neki problémát a távolság. Önmagunkat tudtuk adni a jelenlétében. Bármilyen kérésünket teljesítette. Csak AJÁNLANI tudom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Nagyon rugalmas, mindenkivel könnyen teremt kapcsolatot. Határozottan végezte a dolgát, teljesen elégedettek voltunk :)
Moni
Rugalmas volt és pontos
Betti
Meg voltunk elégedve a munkájával.
Ajánlatkérő
.
Marcsi
Nagyon kedves, gyors és precíz szakember. Csodálatos képeket készített
Marcsi
Gyors volt és nagyon jó ajánlatot kaptunk tőle, a kommunikáció szintén gyorsan ment. Nem volt olyan, amit nem kedveltem
Varga-Tokar Kornelia
Péter egy megbízható szakember, korrekten dolgozik, jó áron jó munkát végzett. Elégedettek vagyunk a munkával. Nelli
Timi
Nagyon szuper volt minden, jó hangulatú fotózás, pontos időben érkezés,korrekt, precíz munka, korrekt ár, egy igazán kedves és közvetlen embertől. Csak ajánlani tudom!! Kedves Péter ez úton is szeretném megköszönni !
Timi
Nagyon meg voltunk elégedve a munkájával. Gyors, pontos, rugalmas. Minden úgy történt ahogy szerettük volna. A képek is jók lettek. A keresztelőre is őt fogjuk hívni :-)
Ajánlatkérő
Péter nagyon megbízható és segítőkész. Közvetlen és rugalmas. Nagyon kreatív és ötletdús, együttműködő pontos és precíz munkát végez, a határidőket betartja. A fotozásunk emlékezetes volt, kötetlen és jó hangulatban telt. Élettel teli és spontán képek születtek. Köszönjük az örök emlékeket. :)
Ági
Péterrel jó volt dolgozni.Értékelte az egyediségünket,és megpróbált minden fontos pillanatot megragadni a szertartáson.Meghitt és elragadó fotók születtek a spontán szépségekről.A kreatv fotózás során is kedves és lelkes volt.Mindnkinek szeretettel ajánjuk.
Zsuzsi
Péterről csak jót tudunk mondani. Nagyon elégedettek voltunk Vele. Kedves, pontos, mindenre figyelt a fotózás során. A sok-sok képeket nagyon gyorsan megkaptuk. :) Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Hívják bátran!
Marietta
Pontos, szimpatikus személy. Az esküvői fotózásunk kellemes, jó hangulatban telt el. Sok apró kellékkel rendelkezik, ami viccesebbé és emlékezetesebbé teszi a fotókat. Rengeteg kép közül válogathattuk ki a számunkra legmegfelelőbbet. Szép képeket kaptunk Pétertől! Ezúton is szeretnénk megköszönni!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fényképész, fotós 30 megbízás Esküvői fotós 14 megbízás