statikai tervezés

statikai tervezés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a statikai tervezés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 550000 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Péter Kövecses  Precise-CAD Kft.
Üdvözlöm! Amiben a segítségére lehetek: ingatlan vásárlása előtt véleményezés, statikai tanácsadás meglevő lakóépületek bővítésével, átalakításával kapcsolatos tartószerkezeti kérdésekben. Megbeszélés, helyszíni szemle hétvégére is ütemezhető. Kövecses Péter statikus
Bővebben
Budaörs
Minősített jószaki
300 megbízás
110 vélemény
Fogadok munkát
Fekete Gábor
Tisztelt Olvasó! Fekete Gábor Statikus Mérnök vagyok a BLCD Mérnökiorda Kft. Ügyvezetője. Teljes Statikai kiviteli tervek, engedélyezési tervek és koncepció tervek, STATIKAI SZAKVÉLEMÉNYEK valamint, teljes körű állapotfelmérést felmérést vállalunk. Albertirsán, Budapesten és ezek 80km-es körzetében vállalunk munkát. Segítünk vásárlás előtti statikai állapotfelmérésben valamint, ha csak meg szeretné tudni, hogy a repedések miért vannak a házán és hogyan kell javítani azokat. Forduljon hozzánk bizalommal!
Bővebben
Budapest - II. kerület
Minősített jószaki
420 megbízás
131 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Kamondy-Hóbor Noémi

Statikus

Energetikai tanúsítvány

Jelenleg NEM vállalok munkát a gyerekek állandó betegségei okozta bizonytalanság miatt. Feltételezhető vállalkozás indítás 2023-tól! Megértésüket köszönöm! A Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem 2009-ben statikus tervezőként, majd később megszereztem az energetikai tanúsítási végzettségest is. Főállásban statikusként dolgozom. Jelenleg mélyépítési, vízépítési műtárgyakat és kisebb magasépítési épületeket tervezek. A vállalkozásomban vállalok családi házak statikai tervezését és egyéb statikai tervek szerkesztését is (vasbeton, acél, fa). Emellett mellékállásban energetikai tanúsításokat készítek. 2011 óta több száz energetikai tanúsítás elvégzése van már mögöttem. Készítettem adás-vételi szerződésekhez, pályázatokhoz és használatba vételi engedélyekhez is. Hívj bátran, ha energetikai tanúsítót, családi ház statikusát vagy csak tervezőként szerkesztői segítséget szeretnél!
Bővebben
Veszprém
Jószaki
20 megbízás
9 vélemény
Fogadok munkát
Soós Ferenc
Statikai szakvélemény készítése, statikus és építész tervezés.
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Minősített jószaki
68 megbízás
12 vélemény

Tartalomjegyzék

Statikai tervezés

A statikai tervezés az épületek és szerkezetek tervezésének fontos része, amely a szerkezet stabilitását, teherbírását és biztonságát garantálja. Ennek a tervezési folyamatnak az a célja, hogy az épületek és létesítmények megfeleljenek a terhelési és használati követelményeknek, és ellenálljanak a különböző erőhatásoknak, például széllökéseknek, földrengéseknek vagy a saját súlyuknak.

A statikai tervezők számításokat végeznek az épület terheléseiről és azok eloszlásáról, valamint a szerkezetek anyagának és alakjának figyelembevételével meghatározzák azokat a megfelelő méreteket, alakzatokat és anyagokat, amelyek biztosítják a stabilitást, terhelhetőséget és a biztonságot.

A statikai tervezés figyelembe veszi az építési anyagok tulajdonságait és viselkedését, például a beton, acél vagy fa anyagok terhelési határait, hogy az épület biztonságos legyen az adott körülmények között.

A statikai tervezés során a tervezők szimulációs szoftvereket és matematikai modellezéseket használnak, hogy megértsék a szerkezetek viselkedését különböző terhelési helyzetekben és feltételek mellett. Ez a tervezési folyamat létfontosságú az építési projektek szempontjából, mivel a statikai tervezés során meghatározott pontos méretek és specifikációk biztosítják az építmények stabilitását és biztonságát az építés és a későbbi használat során.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!