Tánctanár szakemberek

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb Tánctanár szakembert!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
TáncPont Tánciskola - Vándor Zsuzsa
Adatlap megtekintése
Táncóráimon a legnépszerűbb társastáncokat tanulhatod meg, mint pl. keringő, rocky, rumba, mambó, tangó... Tánctanfolyamaimat felnőtteknek tartom Dunakeszin és Budapesten. Óráimon nincs párcsere, nálam végig a saját pároddal táncolhatsz. Tánctanulás pároknak, tánctanfolyamok felnőtteknek, esküvői táncok, báli táncok, minden ami társastánc. Vándor Zsuzsa TáncPont Tánciskola Dunakeszin és Budán 9718
Bővebben
8 fotó
Dunakeszi
Pearl-Inoxis Kft.
Adatlap megtekintése
Pearl-Inoxis Kft.

Tánctanár

Építési műszaki ellenőr

Épületgépészet

Több mint 25 éve foglalkozom épületgépész munkák kivitelezésével. Kreatív megoldásainak köszönhetően folyamatosan fejlődünk. Keressen bizalommal!
Bővebben
2 vélemény
12 fotó
Kiskunmajsa
Husvéti Kinga
Adatlap megtekintése
Társastáncot és jegyestáncot tanítok teljesen kezdőknek
Bővebben
Budapest - III. kerület
Ignácz Bernadett
Adatlap megtekintése
Ignácz Bernadett vagyok, végzett földtudományi kutató és tánc instruktor. Szárnyaimat bontogatom szabadúszó (freelancer) webfejlesztőként, emellett táncoktatással is foglalkozom. Célom, hogy kedvelt tevékenységeimet egyidejűleg, összehangban végezhessem. Hiszek abban, hogy az ember egyszerre egynél több területen is kibontakozhat.
Bővebben
Budapest - VIII. kerület
Molla SE
Adatlap megtekintése
Minőségi táncoktatás esküvői tánc előadásához és egyéni felkészítésben. Tanított koreográfiák társastáncok, vonalas salsa, bachata, zouk, kortárstánc és egyéb táncstílusokban is elérhetőek. Gyermekeknek táncos foglalkozás. Garantált jó hangulatú órák. Előadás, fellépések szervezése, fellepőruhában is segítünk. Óradíj 6000ft/1-2fő/50perc tanítás+ benne az előzetes koreografálás ára. Keressen elérhetőségünkön!
Bővebben
Budapest
Kancsalics Dóra
Adatlap megtekintése
15 éve foglalkozom a táncon keresztül blokkok oldásával, férfi-női szerepek megélésének segítésével. Ez idő alatt minden szezonban hozzásegíthettem 5-15 párt az esküvői táncuk élvezetéhez, melyben nem csupán a koreográfiát, de egymás érzékelését, felek közötti kommunikációt, empátiát is tanultunk. Ezek a minőségek nagyon fontosak számomra. E mellett 12 éve dolgozom termékfejlesztőként, managerként, pénzügyi csoportvezetőként. Az üzleti világ ismerete és az emberi lélek szeretete vitt először szervezet- és vállalkozáspszichológia egyetemi képzésre, majd egy ICF által akkreditált Kvalifikált Business Coach képzésre. Ma már emberek és vállalkozások fejlődését támogatom teljes szívvel, teljes munkaidőben.
Bővebben
Budapest - IX. kerület
Gábor Erika
Adatlap megtekintése
Gábor Erika [Jelenleg nem vállal munkát]

Tánctanár

Sminkes

Babysitter

Gábor Erika vagyok,20 éves,Törökbálinton élek a szüleimmel és a párommal.Táncművészeti Szakközépiskolába végeztem tanulmányaimat.Ezen kívül 2 éve,hogy belecsöppentem a szépségversenyek világába is,így modellkedni és hostesskedni is szoktam,valamint sminkelni. Gyerekekkel kitűnő kapcsolatteremtő készséggel rendelkezem,imádom őket,szeretek velük foglalkozni és tapasztalattal is rendelkezem így szívesen végzek munkát babysitterként is.Munkámra igényes vagyok,mindig a maximumot nyújtom.
Bővebben
Budaörs
Sárkány Emőke
Adatlap megtekintése
Sárkány Emőke [Jelenleg nem vállal munkát]

Tánctanár

Tolmács, fordító

Napelem, napkollektor

Megbízható kivitelező cég vállalja napelemes rendszerek teljes körű ügyintézését, illetve megtervezését és felszerelését.
Bővebben
Dunaharaszti
Mutasd az összes Budapesti tánctanárt

Nagyobb települések

Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Észak-Magyarország
Budapest
Kelet-Dunántúl
Észak-Alföld
Közép-Magyarország
Nyugat-Dunántúl

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

esküvői táncoktatás

Néhány esküvői táncoktatás ár a rendszerünkből

Sajnos jelenleg egy szakembert sem tudunk mutatni aki esküvői táncoktatás-al foglalkozik ...
Mutasd az összes esküvői táncoktatás árat

Tánctanár vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

JóSzaki.hu

A közösség ajánlásával