Ajánlatkérés díjmentesen - Masszőr, Budakeszi

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából masszőrt!

Fogadok munkát
Váczi Pál

Masszázs

Nyirokmasszázs

Svédmasszázs

Váczi Pál gyógymasszőr vagyok. Frissítő, tonizáló, lazító, svéd masszázzsal foglalkozom. 21 éve állok vendégeim szolgálatában. Műtétek utáni rehabilitáció, krónikus mozgásszervi betegségek, irodai munkák utáni frissítések, lazítások... vagy ha egy kis kényeztetésre vágyik. Saját otthonában vállalom a masszázst Budapesten és 25 km-es körzetében.( Dunakeszi, Göd, Fót, Üröm, Érd,Tahitótfalu és környéke... stb ) Érdeklődés esetén minden esetben adjon meg elérhetőséget, mert csak így tudom önnel felvenni a kapcsolatot.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Jószaki
48 megbízás
8 vélemény
Fogadok munkát
Czorn Mátyás

Masszázs

Gyógytornász

2020-ban gyógytornászként végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. Egészen kisgyermek korom óta életem fontos részét képezte a sport és az egészség, hiszen ezt láttam mintaként szüleimtől, nagyszüleimtől és az egész családtól. Mélyebben középiskolás koromban kerültem közelebb a gyógyászati részhez, amikor sportkarrieremből adódó rendszeres sérülések miatt magam is segítségre szorultam. Ekkor döntöttem el, hogy én is segíteni szeretnék másokon. Célom minőségi kezelést biztosítani a mozgásszervi problémákkal küzdők, és a testük egészségét megőrizni vágyók számára. Meghatározó, hogy ne csak a problémát nézzem, hanem az egyént. Prioritásnak gondolom egy megfelelő bizalmi viszony kialakítását a leendő klienseimmel, hiszen kettőnk együttes munkája vezet a gyógyuláshoz. Igyekszem konzisztensen új technikákat, módszereket tanulni és a rendszeresen használt koncepciókat legjobb tudásom szerint elmélyíteni. Jelenleg leghatékonyabb kezelési módszeremnek az FDM-et tartom, illetve korábbi munkahelyemből kifolyólag rutinosnak mondhatom magam a gerinc eredetű problémák, és ezek funkcionális tréninggel való kezelésében.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
7 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Lakatos Adrienn

Masszázs

Cellulit masszázs

Svédmasszázs

Lakatos Adrienn vagyok. 37 éves. 15 éves korom óta hobbym is a masszázs. 2015 óta van róla végzettségem. Gyakorlat 22 év van az erős ,nagy kezeimben. Nagyon szeretek masszírozni. A vendégeim szerint különös tehetségem van a problémás területek kitapintására és kezelésére is. Sok éve működöm házhoz járó masszőrként. Szalonban is megtalálható vagyok a József körúton,keddenként és vasárnaponként. Próbáld ki a testi-lelki töltődést a kezeim által! Relax és erősebb masszázsokat is tudok nyújtani. Sajátos technikám is kialakult az évek során. Több fajta masszázs elemek fellelhetőek, olyan masszázsnál, amikor rám bízod magadat, hogy tüntessem el az izomgörcsödeit, amik fájdalmat is okoznak.Svéd, Sport,Nyirok és Cellulit masszàzs és Trigger Terápia is igényelhető,az utóbbi kettő,minimum 1,5 óràs kezelések.Budapest belvárosi kerületeibe házhoz is megyek. Erotikus szolgáltatást nem nyújtok! Kérem, ne fáradjon senki ilyen jellegű megkereséssel! Házhoz Budapest belvárosi kerületeibe megyek a vendégeimhez. Állandó vendégeim esetében kezelek sportolók feszes izmait, gerincsérvek által okozott izom feszüléseket, ülés és nehéz fizikai munka által keletkezett problémákat is.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
15 megbízás
4 vélemény
16 fotó
Fogadok munkát
Veres Árpád

Masszázs

Ayurvédikus masszázs, prémium, bio, spanyol olivaolaj használatával. Otthonában. Ingyenes kiszállás, minőségi szolgáltatás, ígényeseknek.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Fogadok munkát
Szörényi Tamás

Masszázs

Nyirokmasszázs

Talpmasszázs

Kedves Érdeklődő! A Magyar Testnevelési Egyetemen végeztem Rekreáció, életmód- és egészségfejlesztés szakon (+rekreációszervező), majd gyógymasszőrként. Elvégeztem a Shiatsu gyógymasszázs alaptanfolyamot, valamint mézes-masszázs tanfolyamot is. Több manuálterápiás továbbképzést is végeztem: Stecco féle fascia manipuláció, Manuális triggerpont terápia, Mulligan féle manuálterápia. 12 éve rendszeresen masszírozok embereket, relaxáló, stressz oldó, és manuálterápiás módszerekkel egybekötve Egyetemi végzettségemet tekintve rekreációszervező, életmód-, és egészségfejlesztő vagyok, melynek feladata a helyes életvitel kialakítása prevenció, és utókezelés céljából, a megfelelő táplálkozás, életmód megvalósítása, és mozgásos programok összeállítása, levezetése által, különböző életkorra, és egészségügyi állapotra való tekintettel, rekreációs, és rehabilitációs eszközökön keresztül. Üdvözlettel, Szörényi Tamás Hívjon bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
17 megbízás
4 vélemény
2 fotó
F. Csilla

Masszázs

Thai masszázs

Svédmasszázs

Masszázs Neked Masszázs a 12. kerületben, kellemes környezetben, stúdióban fogadom a kedves vendégeket. A szalonban történő masszázst preferálom, mert ott minden körülmény megfelelő. Kiszállás is megbeszélhető egyes masszázstípusok esetén, és indokolt esetben, kizárólag előre egyeztetés alapján, a helytől , időponttól függően, kiszállási díj is előfordulhat, mert az utazás időkiesést jelent. Ha nagyon közel van a stúdióhoz, az az ideális, valamint ha indokolt az otthoni kezelés, akkor nem lesz külön díja.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
5 megbízás
1 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Mohai Tibor György

Masszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

2015 nyarán végeztem tanulmányaimat Budapesten a Lear Nature Masszázs Oktatás és Referencia Központban. Először a Svéd fissítő masszőr, később a Wellness masszőr tanfolyamokat végeztem el és sikeres vizsgákat tettem. Svéd, frissítő, Alakformáló csokoládé masszázs, Anti-stressz masszázs, Tibeti méregtelenítő masszázs, Cellulit masszázs, Lávaköves masszázs tanulmányokat folytattam. Ahogy haladtam az idővel, igen sokan érkeztek hozzám különböző mozgásszervi problémákkal, betegségekkel. Udvariasan gyógymasszőrökhöz irányítottam őket. Éreztem tudásom hiányosságát, hiszen én is szerettem volna segíteni nekik. Tanulnom kell!..Gondoltam. 2016 augusztusában beiratkoztam Pannon Kincstár Üzleti Akadémia Gyógy és Sportmasszőr osztályába. 460 órás kórházi gyakorlatomat a Bajcsy -Zsilinszky, Heim Pál és a ORFI kórházakban töltöttem. Sportmasszőri gyakorlatomat a FreeTime Tánc- Sportegyesületben végeztem. Gyógymasszőr tanulmányaimat, 2017 július 12-én sikeres OKJ-s vizsgával zártam. Szeretettel várok minden kedves hölgyet és urat, aki szeretne felfrissülni, regenerálódni, vagy éppen csak lazítani egy kellemes masszázzsal. A csodálatos illatgyertyák, gyönyörű zenék csak fokozzák az igazi kikapcsolódást. A masszázs végén gyümölcsteák közül választhatnak kedves vendégeim. Masszázs fajták: svéd, relax, frissítő, kényeztető, talp, csokoládé, cellulit, tibeti mézes, lávaköves. Köpölyözést is vállalok. Masszázs időpontok: Hétfő 17.00-21.00 Kedd 16.00-21.00 Szerda 8.00-20.00 Csütörtök 16.00-21.00 Péntek 8.00-21.00 Szombat 9.00-20.00 Vasárnap 9.00-20.00
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Minősített jószaki
34 megbízás
22 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Somogyi Katalin

Masszázs

Gyógymasszázs

Pedikűr

🌿Üdv mindenkinek! Budapest. 1054 Alkotmány utca 16. Az én nevem Somogyi Katalin a K/Somogyi Alternatív terápia megalkotója.🌱🥳 10 éve dolgozom szépségiparban mint Gyógy - és Sportmasszőr, Természetgyógyász 🌿🌿🌿🌿🌿🌿 Az elmúlt 10 évben még rengeteg tanfolyamot elvégeztem ami a munkámban kiegészítő szolgáltatásokat jelenti: hangtál, gyógypedikűr, reflexológiát, fasciaterápiát... Több évet tanultam Doktoroktól és Gyógyászoktól is. 🪬 Nem csak testtel, de lélekkel is foglalkozom. 🕉⚕️ "Mert a leggyengédebb érintés a legmélyebb"
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
1 megbízás
1 vélemény
8 fotó
Fogadok munkát
Lantosi István

Masszázs

Gyógymasszázs

Lantosi István Svéd Gyógy irodai masszőr vagyok ! 2015 óta dolgozom a szakmában ! Szakmai gyakorlatomat a honvéd kórház mozgásszervi rehabilitációs és stroke osztályán végeztem 4 évet dolgoztam a Ferencvárosi rendelőintézetben reumatológiai osztályon.Jelenleg házhoz járó masszőrkênt tevékenykedem csak Budapesten(11.kerület ,9.kerület 8.kerület 13.kerület ) zömében de más kerületekben is vállalok masszázst előzetes megbeszélés esetén).Manager Irodai masszőrként cégeknél is vállalok masszázst.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Demko Zsu

Masszázs

Az 5 kontinens masszázs egy olajos, teljes testmasszázs 1,5 órás (90 perc, időnként 100 perc) időtartamban. 6 masszázstechnika keveréke, mely során a meridiánokon és csakrákon is átmegyünk, miközben energetikai kezelés is történik. A masszázs során az erősebb, dinamikus és gyengébb mozzanatok felváltva segítik a lazulást, stresszoldást, a méregtelenítést, a feltöltődést. Blokkokat, generációs elakadásokat is oldhat. Segít kapcsolódni önmagunkkal és a Földdel is, megtalálni a helyünket az életünkben. Ez nem csak egy gyúrós masszázs, de oldja az izmok feszültségét, a görcsöket. Energiával tölt fel. Összességében olyan, minta 5 masszázsra, 5 coachra és 3 pszichológiai beszélgetésre menne el valaki. A masszázs során keverék bázisolajat használunk, mely táplálja a bőrt és 2 illóolaj keverékkel vegyítve méregteleníti és feltölti a testet. A masszázs során nyugtató zene hallható, így segíti a teljes kikapcsolódást a 1,5 óra alatt. A masszázs során a teljes testen dolgozunk: háton, lábon elölről és hátulról, karon, hason, mellkas felső részén és az arcon. Bugyi/alsónadrág marad, de takarva van a test, ahol épp nem dolgozunk, hogy komfortos legyen. Ne gyere teli hassal. Nem javasolt 2 órával korábban étkezni a hasmasszázs miatt és közvetlen fodrásztól érkezni, mert a haj is kissé olajos lesz. Ha lehet, smink nélkül érkezz az arcmasszázs miatt. Érdemes olyan ruhában érkezni, ami nem baj, ha olajos lesz a bőrödtől, mikor felöltözöl. A közvetlen napfény ne érje a bőrt 6 vagy 12 órán belül, mert egyes illóolajok fényérzékenyítőek lehetnek. Kizáró ok: gyermeket váró és szoptató anyák, hormonfüggő daganatos betegség, epilepszia, erős hormonterápiás kezelés, aktív bőrbetegség (pl. bőrgomba) Nem járok ki házhoz, vendégeimet a 13. ker., Pannónia utcában fogadom. Ár: 25.000 Ft
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
1 megbízás
Fogadok munkát
Szabó László
Tevékenységi köreim: Több éves gyakorlattal, nyak,- váll,-hátmasszázs, talpmasszázs, teljes testmasszázst köpölyözéssel, csípőizület kimaszírozása géppel. Telefonon bejelentkezés:
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
21 megbízás
7 vélemény
Fogadok munkát
Sándor Csaba

Masszázs

Csontkovács

Üdvözlöm Tradicionális japán masszázzsal foglalkozom, ami masszázs, akupresszúra és csontkovács elemek kombinációja. Hatékonyan kezelhető nyak-, váll- és hátfájdalmak, gerincferdülés, banyapúp okozta fájdalom és kezek zsibbadása, gerincsérv, beszűkült ízületi mozgás, izommerevség stb. Teljes testkezelés és célzott, problémás terület kezelése is kérhető. Csendes relaxálásra is kiválóan alkalmas. Próbálja ki, megéri, mert az egészség a legnagyobb kincsünk! Kezelések Székesfehérváron előre egyeztetett időpontokban!
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
25 megbízás
6 vélemény
5 fotó
Fogadok munkát
Lódri János

Masszázs

Szia! Én egy nyugodt, kiegyensúlyozott srác vagyok. Hívj bátran!
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Fogadok munkát
Fülöp Erzsébet

Masszázs

Házi betegápolás

Gyógymasszázs

A masszírozást és a házi betegápolást nagyon szeretem. Lélekhang,kineziológia,testgyertyázás gyógyító technikák használója vagyok. a munkám során szeretettel energetizálok .
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
TANKÓ ESZTER

Masszázs

Kiszállok Budakeszi teljes területén
Fogadok munkát
Szil Ervin

Masszázs

Nyirokmasszázs

Talpmasszázs

Budapest-Pécs vonalon házhoz tudok menni, jellemzően hétvégi napokon. Nyirokmasszázs 60-90 perc Svédmasszázs 60-90 perc Talpmasszázs 40-60 perc Kiegészítő kezelésként kérhető csúsztatott vagy ültetett köpölyözés is Ortopédiai lábbetétekkel, emelések készítésével, kineziotape ragasztással is foglalkozom.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
10 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Vartic Cornel Ioan

Masszázs

Kertépítés

Fakitermelő

Kiszállok Budakeszi teljes területén
Fogadok munkát
Kék Páva masszázs
Szeretettel várlak Manikűre Pedikűre Metamorf Ayurvéda Gyógy masszázsra szeretettel
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Mészáros Anna
2003ban végeztem gyógy és svédmasszőri képesítést. Jelenleg egészségügyben dolgozom, mint asszisztens. A masszázst kiegészítő tevékenységként végzem.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Nagy Zsuzsanna

Masszázs

Manikűr

Pedikűr

Nagy Zsuzsanna vagyok Gyógypedikűrős, Körmös, Masszőr, Irodai masszőr. Azért választottam a fent nevezett szakmákat, mert szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem a harmóniát, valamint szeretnék az emberek egészségének a megőrzéséhez, valamint esztétikai szépségéhez hozzájárulni, hogy a hozzám fordulok nem csak testileg, lelkileg, hanem külsőleg is részesülhessenek olyan szolgáltatásban, amelyben érzik, hogy harmóniában önmagukkal, kipihenten, felfrissülten folytassák napjukat. Pesten és környékén házhoz járok, valamint a 15. kerületben az alábbi szolgáltatásokkal várok mindenkit szeretettel: - Gyógypedikűr, - Köröm - Manikűr, - Svéd masszázs, - Wellness masszázs, - Irodai székmasszázs, Véleményem szerint a szeretet, a törődés, az odafigyelés a mai világban nagyon fontos értéket képvisel, így a szolgáltatásaimat ennek megfelelően végzem.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Minősített jószaki
51 megbízás
26 vélemény
14 fotó
Bereczki Szilvia

Masszázs

Svédmasszázs

Svéd, frissítő masszázzsal foglalkozok. Házhoz megyek! Hívjanak bizalommal.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Jószaki
2 megbízás
5 vélemény
Szabó Judit

Masszázs

Talpmasszázs

Manikűr

Több éves tapasztalattal pedikűr, gyógypedikűr,francia, illetve klasszikus manikűr, reflexológiai ismeretekkel talpmasszázs.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Jószaki
1 megbízás
1 vélemény
Andrea Krisztina Szabó

Masszázs

Kineziológus

Természetgyógyász

2003. óta főállású segítőként dolgozom, az üzleti világot cseréltem fel az emberek lelkével való foglalkozással, úgy érzem jól döntöttem! A munkám a hobbim, és mindig hálás szívvel fogadom a hozzám fordulókat, akár fizikai -testi vagy lelki - érzelmi, életviteli problámáik vannak,segítő szándékkal invitálom be őket a szobámba.... Együtt munkálkodás, illetve együtt működés szükséges, de az igazi nagy dolgot a kliens lépi meg, amikor tanul a régi tapasztalatokból, elengedvén a múltat lehajol önmagához és felemeli a boldog, egészséges, sikeres életminőség szintjére: saját magát, belső gyermekét! Tevékenységeim: 4 féle kineziológiát tanultam, "MET"-érintés terápia, /mely az izmokkal dolgozik és finom érintéssel oldja a stresszt, a negatív emlékeket, nagyon hatásos gyógyítási technika a testnek és a léleknek is!!!/ aura tisztítás, fény-adás, meditáció, spirituális gyógyítás, belső gyermek tanfolyam, várandós- meditáció -kismamáknak és kispapáknak... Aki önmagát keresi, szeretettel ajánlom belső gyermek tanfolyamomat.......... kineziológia illetve a spirituális gyógyitás oldás ára: 10.000.- időtartam kb. másfél óra........ MET érintés terápia első kipróbálása: 3.000.- ez egy órás időtartamú, a további kezelés: 6.000.-ba kerül, továbbá ajánlom a metamorf sámán masszázst, mely a lábon, kezen és a fejen dolgozik egy kiváló stressz oldó felemelő technika................. többi tevékenységem árait a honlapomon találja............. rendelési helyek: hétfő: IX.,Üllői u. 115/a Napfényház kreatív műhely kedd: VI.,Bajcsy Zs. u. 62. Luan Forma és Lélek st. szerda: XIV., Kőszeg u. 2/a Yantra Centrum csütörtök: I.,Jégverem u. 5. Mystic stúdió
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Jószaki
9 megbízás
8 vélemény
Fenyvesi Péter [flegma], Dr
20 éve dolgozom egy szingapuri gyógyszergyártó cég orvosaként .Most Magyarországon élek és tevékenykedek.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Jószaki
2 vélemény
Lantos Bálint

Masszázs

Svédmasszázs

Relaxáló, svéd, aromaterápiás vagy szeretet masszázsaimat ajánlom mindenkinek aki egy kis pihenésre, ellazulásra, érintésre, simogatásra, beszélgetésre, törődésre vágyik. Nálam minden adott hozzá, egy hangulatos kis masszázs kuckó gyertyafénnyel, halk zenével, egy csésze teával. Igény esetén házhoz is megyek.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Sziráki Katalin [Macs]

Masszázs

Talpmasszázs

Gyógymasszázs

Gyógymasszőr vagyok, vállalok talpmasszázst és BIOPTRON lámpás kezelést is.A hét bármely napján, telefonos egyeztetés után, Áporkán és környékén. Igény szerint Budapesten is.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Jószaki
1 vélemény
Sarkadi Ilona

Masszázs

Svédmasszázs

2 éve dolgozom mint masszőr, a következőket vállalom: Frissítő-, Svéd-, stresszoldó-. alakformáló-, narancsbőr kezelő-, méregtelenítés mézzel-, simító-, zsírégető-, Nyugodt környezetben szeretettel várom a vendégeket.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
1 megbízás
Bachofferné Csősz Lívia

Masszázs

Dekoráció

Nyirokmasszázs

Gyógy- és babamasszőr vagyok, 5 éve dolgozom masszőrként. Virágkötőként is dolgozom, alkalmi csokrokat, koszorúkat, rendezvényekre, esküvőkre virágdekorációkat készítek megrendelésre.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
1 megbízás
Sótér Tamás [Atléta]

Masszázs

Autóvillamosság

Villanyszerelő

Főként Villamosmérnöki munkákat vállalok; programozás, nyák - tervezés, PLC programozás, SAP rendszer ismeret, energetikai feladatok. Időnként villanyszerelési munkák.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Sajtos Szilvia

Masszázs

Thai masszázs

Svédmasszázs

Szeretnék segíteni ha problémád van vagy csak kikapcsolnál a napi mókuskerékből. Keress bizalommal és kapsz egy jó kezelést, amelytől jobban érzed magad.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
1 megbízás
Krepsz Anna

Masszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

Oklevéllel igazolható tudásommal szívesen segítelek, akár egy relaxáló, akár egy frissítő masszázsra van szükséged. Ha pici gyerkőcöd van, akit nem tudsz kire hagyni,akkor is meg tudjuk oldani, hogy amíg te pihensz és felfrissülsz, rá is tudjunk figyelni. Várlak szeretettel!
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
Nagy Ágnes

Masszázs

Biztosítási ügynök

A masszázs gyógyító ereje🌈 Az egészség megtartására és a testi-lelki betegségek megelőzésére a legtermészetesebb módszer a masszázs, melynek lényege a kézzel történő érintésben, simogatásban rejlik. KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT Luxus Énidő csomag: 2: 1 ben, 2 x 60 percben bármelyik masszázsból választhat egy frissítő ital vagy tea mellett 18000 Ft Árlista: ÚJDONSÁG: 💯LÉLEKMASSZÁZS" aromaillatban egy kötetlen beszélgetés - finom teával vagy kávéval 90 perc 8000 Ft 💯Ajurvédikus indiai arc- és fejmasszázs - ősi indiai gyógyító művészet varázsa 60 percben 12000 Ft. 💯Frissítő, narancs aromaolajos luxus masszázs: teljes test 9000 Ft 60 perc, 13000 Ft 90 perc 💯Relaxáló, levendulaolajos aromaolajos luxus masszázs: teljes test 9000 Ft 60 perc, 13000 Ft 90 perc 💯csak hát 5000 Ft 30 perc, 💆 Fedezd fel a Belső Harmóniát és legyél gazdagabb egy Különleges Élménnyel 🌸 Várlak Benneteket! 💥💯 Helyszín: Dunaharaszti vagy házhoz is megyek, amennyiben van elegendő hely a masszázságy felállításához. A házhoz m. plusz költsége 40 km en belül 5000 Ft.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
6 megbízás
1 vélemény
Masszázs Bekker

Masszázs

Thai masszázs

Gyógymasszázs

Hivatalosan, számlával várom kedves vendégeimet.Fogyasztó, Méregtelenítő,Sport masszázsokkal. Indiai Relax masszázzsal. Gyógymasszázsal
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén
1 megbízás
13 fotó
Mohácsi Szilvia

Masszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

Üdvözlöm! Egyenlőre másodállásban keresek masszőr munkát délutánonként. 52 éves vagyok, terápiás munkatársként dolgozom egy időskorúak otthonában.
Bővebben
Kiszállok Budakeszi teljes területén