Ajánlatkérés díjmentesen - Magántanár, Bicske

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából magántanárt!

Fogadok munkát
Dr. Dikter József

Magántanár

Tolmács, fordító

Angoltanár

Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1, illetve NATO STANAG NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Minősített jószaki
141 megbízás
27 vélemény
23 fotó
Fogadok munkát
Varga Edina

Magántanár

Társasházkezelés

Befektetési tanácsadó

Kiszállok Bicske teljes területén
6 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
András Ádám

Magántanár

Angoltanár

András Ádám vagyok, jelenleg második féléves egyetemi hallgató, tizenéves fiatalok/középiskolások angol korrepetálását, nyelvvizsgára és éretségire való felkészítését vállalom online. A BME-nél csináltam C1 komplex (felsőfokú) nyelvvizsgát, még 2022-ben, az emelt angol érettségimet 95% ra írtam. Ami ezektől sokkal fontosabb, a felsőoktatási tanulmányaimat (Nemzetközi gazdálkodás) teljesen angolul folytatom, így mindennapos kapcsolatban vagyok a nyelvvel, és naprakész, gyakorlatias tudást tudok átadni. A tanítás díjja: 4000 Huf/60 perc, emellett az első, ismerkedés és egyeztetés céljából megtartott óra ingyenes. Az órák Skypon zajlanak, de ha ez külön preferencia esetleg, akkor használhatjuk a Zoom, Teams, Discord, vagy bármilyen másik csatorna egyikét is. Ami az elérhetőségemet illeti, főleg hétvégente tudok órákat tartani, de a hétköznap délutánok vagy esték is szóbajöhetnek. Lelkes vagyok, és bízom benne, hogy sok embernek tudok segíteni a nyelvtanulásban. Ha felkeltettem az érdeklődését, keressen bátran!
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Fogadok munkát
Petucskó Mónika

Magántanár

Angoltanár

Kedves Érdeklődő! Angol oktatást/ korrepetálást közép, valamint emelt érettségire, illetve bármely általános nyelvvizsgára való felkészítést vállalok kezdőtől felsőfokú szintig. Óráim minden esetben személyre szabottak és kommunikáció központúak. Az oktatás egyéni online formában történik. 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Ingyenes próbaóra keretein belül lehetőség van megismerkedni a módszereimmel, így kötelezettség nélkül dönthet mindenki a folytatásról. Jelenleg hétköznap a délelőtti és a kora délutáni időpontokban tudok órákat vállalni.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
9 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Nemes Anita

Magántanár

Kémiatanár

Üdvözöllek! Ha biológiát, kémiát szeretnél tanulni, akkor nálam jó helyen jársz :) Miért? Mert 13 éve aktívan tanítok és olyan szerencsés vagyok, hogy elmondhatom, hogy eddig minden diákom felvételt nyert az áhított szakra. Mert én is még mindig aktívan tanulok, teljesen tisztában vagyok az egyetemi követelményekkel és az érettségi követelményekkel is. Mert imádom, amit csinálok. Mert odateszem magam és addig nyúzunk valamit amíg azt nem mondod, hogy Igen! ez megy. Mert én is fiatal vagyok és a visszajelzések alapján könnyebben megtaláljuk a hangot egymással. Amit tudok biztosítani: - egy jól bevált tematika - kidolgozott szóbeli tételek - nyomtatott és pdf tananyagok, könyvek - összeállított könyvajánló - 30 perces ingyenes próbaóra mindenfajta kötelezettség nélkül - lendületes, jókedvű órák Nagy hangsúlyt fektetek az összefüggések megértésére, valamint a számítások és az elmélet összekötésére. Ha szeretnél biológiából vagy kémiából vagy mindkét tantárgyból érettségizni, akkor keress bátran! Ha egyetemista vagy és gondot okoznak a vizsgák, akkor keress bátran! Az órákról számlát adok! FIGYELEM! Szeptembertől 100 órás kiscsoportos tanfolyamok indulnak kémiából és biológiából. Maximum 10 fő, így rendkívül jó hatékonysággal számolok, mindenkire megfelelő időt szentelek! Jelentkezz és küldöm a tájékoztató levelet!
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Jószaki
8 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Ladányi Nikolett

Magántanár

Angoltanár

Matektanár

Kedves Érdeklődők! Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak: Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom 1-8. osztályos gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel. Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék. Az egyéni fejlesztések: hétköznaponként: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek. szombaton: 15.000 Ft/ 60 perc-be kerülnek. Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető: • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából. • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből. Egyéb felkészítő: • Magyar, mint idegennyelv oktatás (külföldi tanulók számára) : 15.000 Ft/ 60 perc Az órákról számla kerül kiállításra. A feltüntetett árak, bruttóban értendők. Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg honlapomat: https://atetanarod.mozellosite.com Üdvözlettel: Ladányi Nikolett [email protected] 0670/70-30-50-8
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Minősített jószaki
60 megbízás
14 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Bozó Zsuzsanna

Magántanár

Magyartanár

Kedves diákok, szülők, egyetemi hallgatók, vezetők, leendő partnereim! 30 év humán területen végzett tapasztalatommal várom a közös munkát! Tapasztalataim: * magyar nyelv és irodalom tanítás * középiskolai felvételi felkészítés * érettségi felkészítés (emelt, közép) * versenyfelkészítés * közoktatás vezetői szakvizsga * mentortanár szakvizsga * közel 600 diák eljuttatási az érettségiig, egyetemig * több országos döntős helyesírás, szavaló, retorika, egyéb humán versenyen * 3 sikeres gyermek felnevelése Fontos, hogy a magyar nyelv, a középiskolai felvételi, valamint az érettségi nem csak a korrepetálásról szól. Nyelvünk helyes használata meghatározó az egyetemen és a munkaerőpiacon is, akár csak emailekről, tárgyalásokról, meetingekről van szó. Emellett a nívós középiskolák és egyetemek jó pontszámokat követelnek, így a kiváló tanulóknak is ajánlom szolgáltatásaim, hiszen néha 1-1 ponton múlik álmaink elérése. Felnőttekkel is örömmel dolgozom szövegek átnézése, esetleg tárgyalásokra való felkészülés során. Kattints a kérj ajánlatot gombra, vagy hívj fel a telefonszámon (írd be a telefonszámot, majd utána a melléket). Főként online dolgozom, korszerű munkakörnyezetben, jó minőségű webkamerával és mikrofonnal. A mai világban képernyőmegosztással könnyen megoldható a távmunka! Köszönöm a bizalmad!
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Laposa Bettina Bianka

Magántanár

Némettanár

Német magánoktatás és korrepetálás személyesen Zalaegerszegen és online minden korosztálynak. Több éves tanári tapasztalattal rendelkezem. Rugalmas időbeosztás, beszédcentrikus órák.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
11 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Kovács Éva

Magántanár

Magyartanár

Hostess

Kiszállok Bicske teljes területén
Fogadok munkát
Lachner Ádám

Magántanár

Magyartanár

Szövegíró, újságíró

Középiskolás diák vagyok. Korrepetálást vállalok humán tárgyakból, és bármilyen beadandó, házi dolgozat írását. Pécs területén.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
3 megbízás
Fogadok munkát
Kiss Barbara Brigitta

Magántanár

Matektanár

Sziasztok! 8 éve tartok magánórákat különböző korosztály számára matematikából, számvitelből, és szoktam segíteni MS Excel használatban is, illetve kicsiknek általános korrepetálásban. 6 éve tartok 50-100 fővel érettségi felkészítőt, és 3 éve felvételi felkészítőt. Szívből ajánlom idei ÉRETTSÉGI felkészítőmet 🥰 Esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1323886615164200 Jelentkezés: https://forms.gle/FEs2hswrcKxdgVCp6 Oldalam: www.facebook.com/bbb.korrep (itt mindig megosztom az aktuális felkészítőt) Minden órám online zajlik, képernyőmegosztással, Whiteboard funkció segítségével SKYPE-on. Diákjaim nagyon kedvelik ezt a módszert. Fiatalos, diák központú órákat tartok, egyénre igazítva. Órákon kívül is elérhető vagyok bármiféle kérdéssel, kéréssel. Nálam nem csak kontakt órákra van lehetőség. Van aki csak a házi ellenőrzésekben, esetleg nehezebb feladat kidolgozásban kéri a segítségem, ilyenkor nem feltétlenül szükséges a teljes óra, elég ha egy levezetést, videót küldök a diáknak, ezt előre megbeszélt díjért szoktuk megoldani (fix diákok esetében ez benne van az árban :) ). Tapasztalt vagyok SNI diákokkal is, illetve esti tagozatos, idősebb diákjaim is szoktak lenni. Csoportoknak kedvezményt biztosítok. Tanított tárgyaim leírása: MATEMATIKA - 1-12. évfolyam (bármilyen korosztály) - felvételire felkészülés - közép- és emelt szintű érettségi felkészülés - pótvizsga felkészülés (nyáron akár emelt óraszámban) FELADATMEGOLDÁS - ha nincs időd eljönni hozzám, de egy feladatban bizonytalan vagy, akkor van lehetőséged arra, hogy ezt elküld nekem és részletes megoldási útmutatót küldök vissza, mely nagy segítség lehet! (egyéni árazás) Keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, akár a facebook oldalamon.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
7 megbízás
Szlovák Angi [Kanga]

Magántanár

Ötvös

Angoltanár

Egyedi Swarovski kristály- és üveggyöngy ékszerek készítése ezüst alkatrészekkel. Folyamatosan bővülő termékkínálattal és akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat. Felsőfokú angol nyelvvizsgával és több éves angliai és itthoni tapasztalattal vállalom egyéni és kis csoportok nyelvoktatását, korrepetálását, nyelvvizsgára illetve érettségire felkészítését az alapoktól Biatorbágyon illetve Budapesten a II. kerületben, kedvező árakkal.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Jószaki
1 megbízás
1 vélemény
Dúl Veronika

Magántanár

Tánctanár

A Tánckoktél Tánciskola egyik vezetője és táncoktató vagyok. Mi mindig örülünk, hogy ha valaki a társastánc tanulása mellett dönt függetlenül attól, hogy mennyire tehetséges az illető. Ezért, ha úgy gondolod, hogy Veled nem lesz könnyű dolgunk, akkor se aggódj, mert mi szeretjük a kihívásokat!:) Ha valóban szeretnél megtanulni táncolni, mi megtanítunk!:)
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
1 megbízás
Vadnai Zsolt

Magántanár

Kémiatanár

Fizikatanár

A Zseniképző átértelmezi a tanulás és tanítás fogalmát. A lényeg: a diák 100%-ban jelen van a pillanatban. A fiatalok sokkal többet tanulnak az intenzív beszélgetésekből, mint a frontális órákon. Kevesebb idő alatt sokkal intenzívebb megértés! Mitől digitális...? Nem, nem attól, hogy távoktatás. Az eszközök digitálisak, azért. Akár személyesen, akár online. 9 éve működik! A módszer 23 év tapasztalatra épül. Hatékonysága miatt 85%-ban a Zseniképző online oktatását választják. Akkor is, ha előtte személyesen is kipróbálták. Biológia, elektrotechnika, fizika, kémia, magyar nyelvtan vagy matematika általános vagy középiskolában? Analízis, algebra, műszaki vagy biofizika, mechanika, statisztika, valószínűségszámítás egyetemen? Digitális technika, elektronika, informatika, villamosságtan? Érettségi, felvételi, évközi vagy pótvizsga? Netán felnőttként vissza az iskolapadba...? Egy Zseniképző óra intenzív beszélgetésre épül, miközben a tanár – az élőbeszéd tempójában kommunikál: nincs holtidő; – grafikus, kapcsolódó jegyzetet készít; – a diák kérdéseit, felvetéseit beépíti az óra anyagába; – előhívja a diák valódi, rejtett vagy elnyomott tanulási képességeit; – felszabadítja a korábbi negatív hiedelmek és tévedések blokkoló hatását; – bármilyen kapcsolódó, korábbi anyagrészt is újra elmagyaráz; – a diák saját, hétköznapi tapasztalataiban rámutat az élő tananyagra; – meglévő vagy rögtönzött szemléltetéssel segíti a feldolgozást; – a tempóját, a jegyzetelést, a párbeszédet a diákhoz igazítja; – a megértést tekinti célnak, bármin változtat ennek érdekében; – megkönnyíti a megértett anyag készségszintű alkalmazását; a diák – az interaktív magyarázatra koncentrálhat; – együtt gondolkodhat a tanárral, alakíthatja a beszélgetést; – bármikor áttérhet az őt érdeklő kérdésekre, kimaradt részekre; – a tananyagot gondolatok logikus folyamataként éli meg; – a tanár a szeme előtt készíti az órai jegyzetet; – a jegyzetet akár kiegészítheti saját bejegyzésekkel; – igényelheti a teljes óra digitális videofelvételét; – tetszőleges digitális eszközén megjelenítheti az órai jegyzetet; – képessé válik a megértett anyag önálló alkalmazására; – a megtanult tanulási stratégiát használni tudja más tárgyak esetében is. Elő a gépet, és netre fel! Tapasztald meg az élő videókapcsolat varázsát! Személyes oktatás helyszíntől függő pótdíjjal kérhető. Az ár munkanapokon 9–18 óra között értendő. A tanulás egy kaland, felfedezés, élmény! ... és a tiéd! :) Használni kezded a saját látásmódodat, a saját gondolkodásodat... ... és tanulni kezdesz, a szó igazi értelmében ;) Ne képzeld el... Próbáld ki! Ingyen! Erre vártál, nem? Fedezd fel a világot a saját utadon! "A legtöbb tanár arra vesztegeti idejét, hogy olyan kérdéseket tegyen fel, amivel kiderítheti, mi az, amit a diák nem tud; míg a kérdezés igazi művészetének azt kell felfedezni, amit a tanuló tud vagy tudni képes." (Albert Einstein)
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
1 megbízás
1 vélemény
1 fotó
Szokolai Zoltán - Pezsgő Duó-Trió

Magántanár

Zenész

Hangtechnika

A melódikus - dallamos háttér zenét, tánc -, operett -, hazai és külföldi sláger zenét, magyar nótákat - csárdásokat, mulatósokat, rock & roll, latin, pop zenét... a hajnali kifulladásig szolgáltatom SZINTETIZÁTORRAL, HARMONIKÁVAL, ÉNEKKEL. A formáció igény szerint bővülhet szaxofonos - harmonikás - énekes nővel, gitáros - szaxofonos - énekessel, dobossal... A nagy és változatos repertoárt csúcs minőségi hang és fény technikával szolgáltatom. Szokolai Zoltán hivatásos zenész (zeneiskolai harmonika tanár)
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Kántor Szilárd

Magántanár

Programozó

Honlapkészítés

Webfejlesztéssel illetve informatika oktatással foglalkozom. Az alap számítógép használattól az Office programok megismerésén át a programozásba való bevezetésig széleskörűen vállalok informatika oktatás, illetve weboldal készítést.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Nagy Anita

Magántanár

Angoltanár

Némettanár

Felsőfokú szakmai angol nyelvvizsgaval és középfokú német nyelvvizsgával rendelkező közgazdász-informatikus vagyok és szívesen segítek szakmai beszédkszséged és szókincsed fejlesztésében és közép, vagy felsőfokú állami nyelvvizsgra, TOEFL vizsgára, valamit SCRUM Master Certification és ITIL Foundation 4 Projektvezetési angol nyelvű vizsgákra való készülésben. Szakmai önéletrajz készítésében és az interjúra való felkészülésben is hatékony segítség vagyok. 17 évet dolgoztam amerikai multinál és 2 évet német cégeknél. Ha angol vagy német nyelvű előadást kell tartanod akkor is számíthatsz rám a felkészülésben. Pillanatnyilag egy német vállalatnál dolgozom távmunkában, ezért csak este 6 után vagy hétvégén érek rá.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
2 megbízás
1 fotó
Tóth Emőke

Magántanár

Budapesten tanító, fiatal, kreatív, gyerekszerető tanár vagyok. Képes vagyok megszerettetni az "utált" tárgyat, és sikeresen felzárkóztatni a tanulót a kívánt szinthez. Vállalom: főleg helyesírás, olvasás, továbbá minden alsós tárgy korrepetálását. Házhoz mennék.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Tóth Zoltán EV

Magántanár

Többdiplomás, gyakorlott, közép- és főiskolán oktató tanárként korrepetálást, közép- és emeltszintű érettségi felkészítést, személyre szabott oktatást végzek, főiskolai/egyetemi vizsgákra felkészítést vállalok, szakdolgozat elkészítésében segítséget nyújtok: TÖRTÉNELEM, ÁLLAMPOLGÁRI ÉS TÁRSADALOMISMERET, NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK, EU ISMERETEK, POLITOLÓGIA, SZOCIOLÓGIA ALAPJAI, FILOZÓFIA tárgyakból. Keress bátran!
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Tóth Bálint

Magántanár

Tolmács, fordító

Pécsi Tudományegyetemen végzett Szakfordító vagyok; magánoktatást (online és helyszínen), illetve angol és magyar szövegek fordítását vállalom. Korrepetálásaim online és egyetemi anyagok alapján vannak megtervezve, középszintű érettségitől felsőfokú nyelvvizsgáig bármiben tudok segítséget nyújtani. Fordító programokat illetően memoQ-t és MateCat-et használtam az eddigiekben történelmi, irodalmi, és ismeret terjesztő szövegek fordítására. Az óradíjam nettó 4000 Ft/alkalom a fordítási pedig 8Ft/szó.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Nagy Réka

Magántanár

Babysitter

Az ELTE mesterszakis hallgatójaként biológia korrepetálást vállalok. Ha szeretnél emelt szintű biológia érettségit tenne, vagy csak le vagy maradva kicsit az anyaggal, keress bátran. Biológia Bsc-s halgatók számára Genetika és Molekuláris biológia tárgyakból felkészítést vállalok. Emellett több éves tapasztalattal rendelkezem gyermekek felügyeletében, és oktatásában, amelyet egy szegedi játszóházban is kamatoztattam. Kutyákkal szerzett tapasztalatom főleg saját ebeim nevelésére terjedt ki eddig, de nem riadok vissza az új kihívásoktól, és nagyon jól kijövök bármilyen méretű, és fajtájú kutyussal.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Krasznai V. Magdolna

Magántanár

Kineziológus

Asztrológus

Reikimester, természetgyógyász vagyok. Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben általános természetgyógyászatot tanítok és vizsgáztatok. Holisztikus tanfolyamokat is tartok. számmisztika, tarot, asztrozófia, feng shui, stb. Másodállásban egy amerikai cég brókereként is dolgozom. "Csillag" blogomat 2007 óta írom és a weblapjaimat is magam szerkesztettem.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
1 megbízás
Vörös Gyula -- Egészséges ... KÁVÉ VILÁG KLUB ... www.KAVEVILAG.net
--- KÁVÉ VILÁG KLUB -- .... Keress egy olyan terméket, amit minden nap fogyasztasz pl. ( EGÉSZSÉGES KÁVÉ - GANODERMA GYÓGYGOMBÁVAL ) és beszélj róla teljes természetességgel - (ahogyan másról is szoktál beszélni)... SZEMÉLYESEN vagy ONLINE ... Így könnyen elérheted az ÉLETED CÉLJAIT ! Ilyen egyszerű! Semmi több! NEKEM MŰKÖDIK !
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
6 fotó
Grizák Ákos

Magántanár

Rendszergazda, informatikus

Programozó

Az informatika professzionális oktatásával, emelt (és közép) szintű informatika érettségi, ECDL, Programozás, CNC és egyéb vizsgáztatással foglalkozom. Informatikus mérnök-műszaki tanárként vállalati dolgozók képzése, speciális szoftverek oktatása is a profilom. Vállalok oktatást hétvégén és ünnepnapon is. Oktatasi Kft.-k megbízásait számlaképesen fogadom. Egy a célom, a maximális siker! Ha ECDL bizonyítványt szeretne akár 2 hónap alatt, vagy kiemelkedő emelt szintű infó érettségit, hívjon! Vállalok felkészítést az ország egész területén hatékony (nem Skype) webes távoktatási formában, személyes kiszállás 60 km-es körzetig!
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Minősített jószaki
11 megbízás
10 vélemény
Szkárosi Agapé

Magántanár

Angoltanár

Angolt és franciát tanítok a 11. kerületben vagy online. Sok éves tapasztalattal rendelkező, diplomás nyelvtanár vagyok. Minden korosztályt, minden szinten tanítok.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Rácz Zsolt

Magántanár

Kedves leendő megrendelőim! Mechanikai mérnökként online vállalok tanítást az ország egész területén. Várom megkereséseiket!
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
János Pacsek

Magántanár

Kiszállok Bicske teljes területén
Cseh Márk Roland

Magántanár

Felszolgáló, pultos

Szobafestő, tapétázó

Fiatal,gyors precíz munkát vár akkor én vagyok az emberre. Külföldi tapasztalattal rendelekezem
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Dr. Tucker Tamás

Magántanár

Tolmács, fordító

Angol, orosz, héber, történelem magántanár, fordító, tolmács
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
dahar mester Madarász István [Sityu]

Magántanár

Rendszergazda, informatikus

Programozó

Az értékelések, amiket másoktól kapok, majd elárulják milyen szaki vagyok.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
1 megbízás
Bordé Sándor

Magántanár

Jelenleg nem aktuális.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
14 megbízás
1 vélemény
Szilvia Módosné

Magántanár

Matematikát, statisztikát, németet, mikroökonómiát és még pár érdekes dolgot tanítok elsősorban egyetemistáknak. Vasút közelbe szinte bármely településre megyek.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Lovász Mariann

Magántanár

Gyógypedagógus-pszichopedagógus tanárként általános iskolás gyerekek (SNI-st is) korrepetálását, fejlesztését vállalom (1-8. osztályig, minden tantárgyból).
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Horváth Gabriella

Magántanár

Olasztanár

B2 szintig olaszt tanítanék érettségire, vagy nyelvvizsgára felkészüléshez, akár online, akár személyesen Tatabányán, illetve középszintű érettségire készülőknek matematikát. NINCS tanári végzettségem.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Török Adrienn

Magántanár

Babysitter

Török Adrienn vagyok, óvodapedagógusként és tanítónőként végeztem. Gyermekfelügyeletet korosztálytól függetlenűl vállalok, illetve alsó tagozatos gyermekek korrepetálását, felzárkóztatását vállalom.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Gaál Mariann

Magántanár

Angoltanár

Keressenek bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
1 megbízás
Varga Zoltánné

Magántanár

Könyvelés

Házi betegápolás

Szakképzettségem könyvelő, statisztikus, tervező, eü.: területen: házi betegápoló, táplálkozási tanácsadó, gyógymasszőr, csontkovács, gyógynövényszakértő, reflexológus. Kisiskolások részére tudok segítséget nyújtani a tanulás kapcsán, korrepetálás, felkészítés.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Szántó Fanni

Magántanár

Babysitter

Némettanár

Kiszállok Bicske teljes területén
Szappanos Dorka

Magántanár

Angoltanár

Angol nyelvi magánórákat vállalok Törökbálonton és környékén, akár B2 középfokú nyelvvizsgára, emelt szintű érettségre való felkészítés, kezdőknek, általános- vagy középiskolásoknak, gyermekek és felnőttek számára egyaránt, kis csoportokban vagy egyénileg, személyesen Törökbálinton, esetleg környező városokban, vagy távolabbról online (zoomban vagy google meetben)
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Molnár János [Jani]

Magántanár

Zenész

Tánctanár

Biológia-Fizika, tánc-és drámapedagógia szakos tanár vagyok. Ha bármiben tudok segíteni, keress bátran! A Konfetti zenekarban zenélek, és vállalunk rendezvényeken, összejöveteleken zeneszolgáltatást. Lagzikon vőfélykedést vállalok!
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
Tanácsadó
Jószaki
2 megbízás
1 vélemény
Redli Annamaria

Magántanár

Spanyoltanár

Angoltanár

Kiszállok Bicske teljes területén
Peákné Inotay Mária

Magántanár

Némettanár

Felsőfokú német nyelvvizsgával rendelkezem, magán tanítást vállalok minden szinten, kezdőtől a nyelvvizsgára való felkészítésig. Magán óráimat otthonomban Budaörsön tartom, de Budapest bizonyos kerületeiben is lehetőség van oktatásra a megbeszélt helyszínen és időpontban.
Bővebben
Kiszállok Bicske teljes területén
7 megbízás
1 vélemény
Sipos Zsolt

Magántanár

Kémiatanár

Biológia & Kémia Oktatás Profi érettségi felkészítés Budaörsön és online! Szükséged l