korrepetálás árak 2023

Akár

Akár 2500 Ft / óra

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

4 800 Ft
óra ár
Tátrai Gergely
Budapest - XVII. kerület
Idén érettségizel matekból, és még semmit sem tudsz? Szeretnél egyetemen is hasznosítható matektudást középiskolai szinten tanulni? Vagy már egyetemista vagy, és nehezen megy a matek? Keress, én segítek! Középiskolásoknak és egyetemistáknak vállalok felkészítést, korrepetálást matematikából és fizikából.
4 500 Ft
óra ár
Kiss Botond
Szeged
Közgazdásztanár - gazdasági szaktárgyak tanítása Angol nyelvű felkészítés kezdőtől haladóig
4 250 Ft
óra ár
Lovász Mariann
Tatabánya
Nemcsak korrepetálok, hanem azt is kiderítem, mi áll a gyengébb teljesítmény mögött. Szükség esetén a gyengébb képesség fejlesztését beépítem a foglalkozásba.
4 000 Ft
óra ár
Szombati Krisztina
Budapest - III. kerület
Egyènre szabott komplex foglalkozás Montessori pedagógusi gyògypedagògiai és pedagógiai végzettséggel Személyre szabott komplex foglalkozás - figyelem koncentráció fejlesztése - korrepetálás - logikai játékok -interaktiv anyagok - mozgás fejlesztés - felvételire felkészítés - tanulási technikák 1-8 osztályig illetve középiskolások számára Házhoz megyek Budapesten
3 000 Ft
óra ár
Kné Tóth Györgyi
Tiszakécske
Alsós gyermekek matematika, magyar nyelv és irodalom, környezetismeret tárgyból való felzárkóztatása, tehetséggonzdozása 4. osztály év végéig. Kivételt képeznek a nyelvek. Az ár nem tartalmazza azt az eshetőséget, ha a szülő kérésére én megyek házhoz.
2 500 Ft
óra ár
Árváné Pintye Erika
Debrecen
Általános iskolai tanítónőként korrepetálást vállalok minden tantárgyból. Angol nyelvből is.
2 250 Ft
óra ár
Varga Gréta
Budapest - XIII. kerület
NAGYON TEVÉKENY, BARÁTSÁGOS, KÍVÁNCSI ÉS KOMMUNIKATÍV EMBERNEK TARTOM MAGAM, AKI NEM IJED MEG AZ ÉLET ADTA ÚJ HELYZETEKTŐL, SZERETNE KOMPLEX KÉPET KAPNI A VILÁGÁRÓL. ÖNMAGAMAT SEGÍTŐKÉSZNEK ÉS EMPATIKUSNAK VÉLEM, ILLETVE KÖSZÖNHETŐEN A NAGY STRESSZTŰRŐ KÉPESSÉGEMNEK, SZERETEM MAGAM FELADATOKKAL KÖRÜL VENNI, AMI ELŐNYT JELENTHET BÁRMELY ELMÉLETI VAGY GYAKORLATI MUNKÁBAN.
2 000 Ft
óra ár
Ratkó Rita Katinka
Komló
Szia! Ratkó Rita vagyok. Baranya megyében vállalok kutya sétáltatást, bevásárlást, bébiszitterkedést, korrepetálást, takarítást.
1 500 Ft
óra ár
Kovács Tünde
Csókakő
Imádom a gyerekeket,szívesen foglalkozom velük! Óvónői és tanítói diplomám mellett fejlesztő pedagógusi diplomával is rendelkezem. Vállalom esküvőn gyermekprogram szervezését is. Esetleg esküvő napján éjszakai gyermekfelügyeletet is.
1 000 Ft
óra ár
Horváth Gabriella
Tatabánya
Matematika korrepetálás közép-és általános iskolásoknak, közép szintű érettségi szintig

Tartalomjegyzék

Korrepetálás árkategóriák
$ $ $
2 500 Ft - 3 250 Ft
$ $ $
3 250 Ft - 4 500 Ft
$ $ $
4 500 Ft - 5 000 Ft

A szakijaink megadott árait az fenti eloszlásban láthatod. Ha valaki olcsóbb, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem végez olyan jó munkát, mint mások!

Nincs időd böngészni? Ha nem akarsz telefonálgatni, adj fel egy hirdetést, és hagyd hogy szakembereink találjanak meg Téged!
Nincs időd böngészni? Ha nem akarsz telefonálgatni, adj fel egy hirdetést, és hagyd hogy szakembereink találjanak meg Téged!

Írd le, mire van szükséged!

Korrepetálás

A korrepetálás egy tanulástámogató szolgáltatás, amely során a magántanár segíti a tanulót egy adott tantárgyban vagy készségfejlesztésben. A korrepetálás történhet egyéni vagy csoportos formában, és általában felzárkóztatásra vagy az iskolai tananyag kiegészítésére, mélyítésére koncentrál. A magántanár segít a tanulónak megérteni és elsajátítani az anyagot, felkészülni a vizsgákra, fejleszteni a tanulási stratégiákat és növelni az önbizalmat. A korrepetálás általában rugalmas, az igényekhez igazodó időpontokban és helyszíneken történik.

A korrepetálás árát általában óradíjban határozzák meg, nagysága függ az adott szakterülettől és az erérni kívánt tudásszinttől.

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Kuntarics Józsefné - Süni
Adatlap megtekintése
Kuntarics Józsefné - Süni

Magántanár

Némettanár

Orosztanár

Jószaki
Német, orosz és magyar nyelv oktatás, korrepetálás Csepelen. Érettségire, külföldi munkára előkészítés. Kommunikatív nyelvoktatás. Magyar nyelvtanból nyolcadikosok felkészítése, irodalomból és nyelvtanból érettségihez segítés. Oroszból kezdőket is vállalok, de olyanokat is, akik fel akarják frissíteni megkopott tudásukat. Legyen sikerélményed, mert a tiéd az enyém is! Online, skype, illetve itthon vállalok tanítványokat.
Bővebben

korrepetálás ár / óra

5 400 Ft

38 megbízás
4 vélemény
Budapest - XXI. kerület
Kné Tóth Györgyi
Adatlap megtekintése
Kné Tóth Györgyi

Magántanár

Matektanár

Jószaki
Általános Iskolai tanító vagyok immáron két éve. Előtte is foglalkoztam gyerekekkel, nagyon szeretek velük lenni, és ők is velem :). Készítettem már fel pótvizsgákra, de érettségire is. Fő szakterületem a történelem és a matematika, ennek ellenére tanító diplomát szereztem az ELTE - Tanító és Óvó képző karán 2014-ben .
Bővebben

korrepetálás ár / óra

3 000 Ft

1 megbízás
1 vélemény
Tiszakécske
Nemes Anita
Adatlap megtekintése
Nemes Anita

Magántanár

Kémiatanár

Jószaki
Üdvözöllek! Ha biológiát, kémiát szeretnél tanulni, akkor nálam jó helyen jársz :) Miért? Mert 13 éve aktívan tanítok és olyan szerencsés vagyok, hogy elmondhatom, hogy eddig minden diákom felvételt nyert az áhított szakra. Mert én is még mindig aktívan tanulok, teljesen tisztában vagyok az egyetemi követelményekkel és az érettségi követelményekkel is. Mert imádom, amit csinálok. Mert odateszem magam és addig nyúzunk valamit amíg azt nem mondod, hogy Igen! ez megy. Mert én is fiatal vagyok és a visszajelzések alapján könnyebben megtaláljuk a hangot egymással. Amit tudok biztosítani: - egy jól bevált tematika - kidolgozott szóbeli tételek - nyomtatott és pdf tananyagok, könyvek - összeállított könyvajánló - 30 perces ingyenes próbaóra mindenfajta kötelezettség nélkül - lendületes, jókedvű órák Nagy hangsúlyt fektetek az összefüggések megértésére, valamint a számítások és az elmélet összekötésére. Ha szeretnél biológiából vagy kémiából vagy mindkét tantárgyból érettségizni, akkor keress bátran! Ha egyetemista vagy és gondot okoznak a vizsgák, akkor keress bátran! Az órákról számlát adok! FIGYELEM! Szeptembertől 100 órás kiscsoportos tanfolyamok indulnak kémiából és biológiából. Maximum 10 fő, így rendkívül jó hatékonysággal számolok, mindenkire megfelelő időt szentelek! Jelentkezz és küldöm a tájékoztató levelet!
Bővebben

korrepetálás ár / óra

6 000 Ft

3 megbízás
1 vélemény
2 fotó
Pécs
Szombati Krisztina
Adatlap megtekintése
Korrepetálás egyèni foglalkozás Òbudán házhoz megyek! Általános iskolásoknak korrepetálás egyèni foglalkozás. Ha gyermeked számára nem elèg az iskolai tananyag elsajátìtása S úgy èrzed szüksèges számára a gyakorlás. Fontos számomra az együttműködès a gyerekkel szülőkkel. Mòdszereim jòl kidolgozottak ezáltal könnyebben èrthetőbben ès járèkosan tanulhatják meg az anyagokat. Több èves tapasztalattal rendelkezem mely során folyamatosan fejlesztem az eszközeiket mòdszereimet. Egyènileg foglalkozom a gyerekekkel, így a gyermek a megfelelő motivációt ès figyelmet megkap tőlem. Korrekt áron dolgozom most már csak 3. Kerületi gyerekekhez megyek.Általános iskolások ès óvodások foglalkozását vállalom
Bővebben

korrepetálás ár / óra

4 000 Ft

6 megbízás
2 vélemény
13 fotó
Budapest - III. kerület
Horváth Péter
Adatlap megtekintése
Horváth Péter

Magántanár

korrepetálás ár / óra

5 000 Ft - 6 000 Ft

1 megbízás
Győr
Kupai Luca Jerne
Adatlap megtekintése
Kupai Luca Jerne

Magántanár

Angoltanár

Babysitter

Kedves Szülők! :) Kupai Luca Jerne vagyok, 23 éves. Mozgásfejlesztő, és iskolaelőkészítő végzettséggel rendelkezem, de bébiszitter munkát is szívesen vállalok. Januárig angol óvónéniként dolgoztam egy Dunakeszin található magánóvodában, délutánonként pedig ezidáig angol foglalkozásokat tartottam ovisoknak. Emellett dolgoztam már Londonban is, mint óvodapedagógiai asszisztens, illetve nagyon kedves családoknál is volt szerencsém bébiszitterkedni, ahol 1-12 éves kor közötti gyerekekre vigyáztam. Bébiszitterkedés során szeretek felkészültnek lenni játék, játékos foglalkozás terén is, így igény szerint viszek saját fejlesztő könyveket, játékokat, és kézműveskedni is szoktam a gyerkőcökkel ilyenkor. Illetve ha valamilyen oknál fogva jobb megoldásnak bizonyul, hogy az én lakásomban vállaljam a gyermek/gyermekek felügyeletét, akkor itthon is fel vagyok készülve hasonlóképpen. 🙂 A hétköznaponként reggeltől estig vállalok gyermekfelügyeletet magyar, és angol nyelven is egyaránt. 🙂 Én Zuglóban dolgozom, élek, mozgok, így elsősorban itt tudok ilyen jellegű munkát vállalni, de minden megbeszélés kérdése. 🙂 Gyermekfelügyelet mellett angol nyelvből, illetve alsó tagozatos tantárgyakból korrepetálástis szívesen elvégzek, és a gyerekeket is hozom bölcsiből, oviból, suliból. 🙂
Bővebben

korrepetálás ár / óra

3 000 Ft

Budapest - XIV. kerület
Takács Barbara Csenge
Adatlap megtekintése
Negyedéves joghallgatóként szívesen vállalom általános vagy középiskolás gyermekek korrepetálását történelemből. Történelemből jeles emelt szintű érettségivel rendelkezem, és az egyik legjobb vidéki gimnáziumban tanulhattam. Jól értek a gyermekek nyelvén, és a humán tárgyak mindig is a szívemhez közel álltak. Keressenek bizalommal! :)
Bővebben

korrepetálás ár / óra

3 500 Ft

Pécs
Most éppen nem vállalnak munkát
Keresztesi Imréné
Adatlap megtekintése
Matematika, fizika,kémia,biológia korrepetálást, felvételire, érettségire felkészítést vállalok általános és középiskolásoknak helyben
Bővebben

korrepetálás ár

Kérj árajánlatot

7 megbízás
2 fotó
Tököl
Tátrai Gergely
Adatlap megtekintése
Tátrai Gergely [Más vállal munkát helyette]

Magántanár

Matektanár

Fizikatanár

Idén érettségizel matekból, és még semmit sem tudsz? Szeretnél egyetemen is hasznosítható matektudást középiskolai szinten tanulni? Vagy már egyetemista vagy, és nehezen megy a matek? Keress, én segítek! Középiskolásoknak és egyetemistáknak vállalok felkészítést, korrepetálást matematikából és fizikából.
Bővebben

korrepetálás ár

Kérj árajánlatot

Budapest - XVII. kerület
Kovács Tünde
Adatlap megtekintése
Imádom a gyerekeket,szívesen foglalkozom velük! Óvónői és tanítói diplomám mellett fejlesztő pedagógusi diplomával is rendelkezem. Vállalom esküvőn gyermekprogram szervezését is. Esetleg esküvő napján éjszakai gyermekfelügyeletet is.
Bővebben

korrepetálás ár

Kérj árajánlatot

3 megbízás
3 fotó
Csókakő
Marton-Magyar Éva Anna
Adatlap megtekintése
Kedves Érdeklődő! Gyógypedagógusként fejlesztéseket vállalok Sajátos Nevelési Igényű gyermekek részére, és azoknak, akik szükségességét érzik. Korosztály, diákság: 3 évtől-érettségi megszerzéséig bárki, aki tanulásában segítségre szorul, vagy plusz foglalkozást igényel. Kedves és barátságos, nyugodt környezetet és hangulatot biztosítok, eredményes és szórakoztató tanulás, fejlődés mellett. Általános iskolás korosztálynak vállalom a korrepetálását, a hirdetésben megjelölt tantárgyakból. Fejlesztéseket: 3 éves kortól az érettségi megszerzéséig mindenki számára, aki a leírt nehézségekben érintett. Módszereimben: digitális és hagyomásnyos eszközökhöz is folyamodom. Korrábbi tapasztalataim alapján dolgoztam: 6-20 évesekkel, tanulási nehézséggel, akadállyal küzdőkkel, autizmussal élőkkel, alamint BTMN-s gyermekekkel is. Kérlek, ha módodban áll e-mailen keress. Köszönöm a rugalmasságot!
Bővebben

korrepetálás ár

Kérj árajánlatot

Rábacsanak
Hegedűs Gabriella
Adatlap megtekintése
Hegedűs Gabriella [Más vállal munkát helyette]

Magántanár

Kémiatanár

Fizikatanár

Matematika, kémia és fizika korrepetálást, közép- és emelt szintű érettségi felkészítést vállalok online is. A magabiztos tudás alapja a megértés és a rendszeres, mennyiségi gyakorlás. Amiben én tudok segíteni, az a tiszta, egyszerű és türelmes magyarázat, és a megfelelő mennyiségű feladat megoldatása. Fontos, hogy ennek a három tárgynak a tanulása során be kell tartani a fokozatosságot, mert az anyagrészek egymásra épülnek. Ha itt-ott kimaradt néhány rész megértése vagy begyakorlása, az megakadályozhatja az utánna következő részek megértését. Ezek megtalálása,megértése és begyakorlása visszaállítja a személy tanulási képességét azon a területen. Érdemes azonnal segítségért folyamodni amint elkezdődnek a nehézségek, mert ha felhalmozódnak a nem megértett dolgok, az emberek könnyen elkönyvelik tehetségtelennek magukat és feladják. Pedig a tanulás nem nehéz, sőt, élvezetes, ha tudjuk hogyan tanuljunk megértéssel. Ez nem bonyolult, mégsem tanítják meg ezt, még a tanároknak sem. Én Angliában végeztem el egy nagyon átfogó tanfolyamot a tanulásról, és használom azóta is sikerrel.
Bővebben

korrepetálás ár

Kérj árajánlatot

2 megbízás
Pécs
Varga Gréta
Adatlap megtekintése
Varga Gréta [Más vállal munkát helyette]

Magántanár

Babysitter

Szövegíró, újságíró

NAGYON TEVÉKENY, BARÁTSÁGOS, KÍVÁNCSI ÉS KOMMUNIKATÍV EMBERNEK TARTOM MAGAM, AKI NEM IJED MEG AZ ÉLET ADTA ÚJ HELYZETEKTŐL, SZERETNE KOMPLEX KÉPET KAPNI A VILÁGÁRÓL. ÖNMAGAMAT SEGÍTŐKÉSZNEK ÉS EMPATIKUSNAK VÉLEM, ILLETVE KÖSZÖNHETŐEN A NAGY STRESSZTŰRŐ KÉPESSÉGEMNEK, SZERETEM MAGAM FELADATOKKAL KÖRÜL VENNI, AMI ELŐNYT JELENTHET BÁRMELY ELMÉLETI VAGY GYAKORLATI MUNKÁBAN.
Bővebben

korrepetálás ár

Kérj árajánlatot

Budapest - XIII. kerület
Nagy Andrea
Adatlap megtekintése
Nagy Andrea [Más vállal munkát helyette]

Magántanár

Némettanár

Magyartanár

Kedves Érdeklődő! Most akciós áron tartom az órákat! Magyar nyelv és irodalomból, ill. német nyelvből vállalok korrepetálást, érettségire felkészítést. Jelenleg csak online formában. Mát több, mint 10 éve tanítok közép, ill. általános iskolában is. A diákjaim szerint megértő, türelmes és szakmailag nagyon felkészült pedagógus vagyok. Az óráimat igyekszem minél színesebben megtartani, igény és korosztály szerint játékos formában is. Remélem, Neked is tudok segíteni! Keress üzenetben!
Bővebben

korrepetálás ár

Kérj árajánlatot

5 megbízás
1 vélemény
Budapest
Árváné Pintye Erika
Adatlap megtekintése
Általános iskolai tanítónőként korrepetálást vállalok minden tantárgyból
Bővebben

korrepetálás ár

Kérj árajánlatot

2 megbízás
Debrecen
Ratkó Rita Katinka
Adatlap megtekintése
Ratkó Rita Katinka [Más vállal munkát helyette]

Magántanár

Babysitter

Takarítás

Szia! Ratkó Rita vagyok. Baranya megyében vállalok kutya sétáltatást, bevásárlást, bébiszitterkedést, korrepetálást, takarítást.
Bővebben

korrepetálás ár

Kérj árajánlatot

Komló

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Magántanár lista

Vagy kérj ajánlatot az összes Magántanár szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!