Ajánlatkérés díjmentesen - Magántanár, Székesfehérvár

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából magántanárt!

Fogadok munkát
Sziksz Marcsi

Magántanár

Babysitter

Gyermekfelügyelet, ALSÓSOKNAK MAGÁNÓRA/KORREPETÁLÁS NAGY HOZZÁÉRTÉSSEL, TÜRELEMMEL maximális igényességgel, esetleges felső tagozatba kíséréssel is, igény szerint Kategória : , MAGÁNTANÍTÓ, Gyermekfelügyelet Sokéves gyakorlattal, TANÍTÓI és ÓVÓNŐI végzettséggel bármilyen korú csecsemő vagy gyermek biztonságáról és fejlesztéséről szeretettel és türelemmel gondoskodom bármely napszakban. Autóval, jogosítvánnyal. PÓTMAMI SZERETETTEL ÉS IGÉNYESSÉGGEL Maximálisak igényei, ha gyermeké(i)ről van szó? Igaza van! Óvodapedagógusi, tanítói végzettséggel és sokéves gyakorlattal kicsik és nagyobbak testi-lelki óvását, gondozását, fejlesztését -szükség esetén korrepetálását, tanítását -akár felső tagozatba felmenőleg is- türelemmel és szeretettel vállalom lakásunkban vagy kiszállással is. Jogosítvánnyal, autóval.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Jószaki
23 megbízás
7 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Petucskó Mónika

Magántanár

Angoltanár

Kedves Érdeklődő! Angol oktatást/ korrepetálást közép, valamint emelt érettségire, illetve bármely általános nyelvvizsgára való felkészítést vállalok kezdőtől felsőfokú szintig. Óráim minden esetben személyre szabottak és kommunikáció központúak. Az oktatás egyéni online formában történik. 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Ingyenes próbaóra keretein belül lehetőség van megismerkedni a módszereimmel, így kötelezettség nélkül dönthet mindenki a folytatásról. Jelenleg hétköznap a délelőtti és a kora délutáni időpontokban tudok órákat vállalni.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
10 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Nemes Anita

Magántanár

Kémiatanár

Üdvözöllek! Ha biológiát, kémiát szeretnél tanulni, akkor nálam jó helyen jársz :) Miért? Mert 13 éve aktívan tanítok és olyan szerencsés vagyok, hogy elmondhatom, hogy eddig minden diákom felvételt nyert az áhított szakra. Mert én is még mindig aktívan tanulok, teljesen tisztában vagyok az egyetemi követelményekkel és az érettségi követelményekkel is. Mert imádom, amit csinálok. Mert odateszem magam és addig nyúzunk valamit amíg azt nem mondod, hogy Igen! ez megy. Mert én is fiatal vagyok és a visszajelzések alapján könnyebben megtaláljuk a hangot egymással. Amit tudok biztosítani: - egy jól bevált tematika - kidolgozott szóbeli tételek - nyomtatott és pdf tananyagok, könyvek - összeállított könyvajánló - 30 perces ingyenes próbaóra mindenfajta kötelezettség nélkül - lendületes, jókedvű órák Nagy hangsúlyt fektetek az összefüggések megértésére, valamint a számítások és az elmélet összekötésére. Ha szeretnél biológiából vagy kémiából vagy mindkét tantárgyból érettségizni, akkor keress bátran! Ha egyetemista vagy és gondot okoznak a vizsgák, akkor keress bátran! Az órákról számlát adok! FIGYELEM! Szeptembertől 100 órás kiscsoportos tanfolyamok indulnak kémiából és biológiából. Maximum 10 fő, így rendkívül jó hatékonysággal számolok, mindenkire megfelelő időt szentelek! Jelentkezz és küldöm a tájékoztató levelet!
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Jószaki
8 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Dr. Dikter József

Magántanár

Szövegíró, újságíró

Angoltanár

Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1, illetve NATO STANAG NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Minősített jószaki
154 megbízás
28 vélemény
23 fotó
Fogadok munkát
Ladányi Nikolett

Magántanár

Magyartanár

Fizikatanár

Vállalt felkészítések: ● Matematika: 1-12.o-ig (érettségire felkészítés is) ● Magyar nyelv: 1-8.o-ig ● Matek és magyar központi írásbeli felvételire felkészítés ● Angol nyelv oktatása 1-12.o-ig, illetve igény esetén nyelvvizsgára való felkészítés is. Kedves Érdeklődők! Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak: Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom 1-8. osztályos gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel. Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék. Az egyéni fejlesztések: hétköznaponként: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek. szombaton: 15.000 Ft/ 60 perc-be kerülnek. Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető: • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából. • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből. Egyéb felkészítő: • Magyar, mint idegennyelv oktatás (külföldi tanulók számára) : 15.000 Ft/ 60 perc Az órákról számla kerül kiállításra. A feltüntetett árak, bruttóban értendők. Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg honlapomat: https://atetanarod.mozellosite.com Üdvözlettel: Ladányi Nikolett [email protected] 0670/70-30-50-8
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Minősített jószaki
64 megbízás
14 vélemény
1 fotó
Bajzák István

Magántanár

Kertész

10 éves tapasztalattal, nehezebb sövénynyírásokat (alak, magasság, hossz) szeretek csinálni.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
2 megbízás
Fogadok munkát
Göőz Gábor

Magántanár

Rendszergazda, informatikus

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem, mint informatika tanár és rendszergazda.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Fogadok munkát
Bozó Zsuzsanna

Magántanár

Magyartanár

Kedves diákok, szülők, egyetemi hallgatók, vezetők, leendő partnereim! 30 év humán területen végzett tapasztalatommal várom a közös munkát! Tapasztalataim: * magyar nyelv és irodalom tanítás * középiskolai felvételi felkészítés * érettségi felkészítés (emelt, közép) * versenyfelkészítés * közoktatás vezetői szakvizsga * mentortanár szakvizsga * közel 600 diák eljuttatási az érettségiig, egyetemig * több országos döntős helyesírás, szavaló, retorika, egyéb humán versenyen * 3 sikeres gyermek felnevelése Fontos, hogy a magyar nyelv, a középiskolai felvételi, valamint az érettségi nem csak a korrepetálásról szól. Nyelvünk helyes használata meghatározó az egyetemen és a munkaerőpiacon is, akár csak emailekről, tárgyalásokról, meetingekről van szó. Emellett a nívós középiskolák és egyetemek jó pontszámokat követelnek, így a kiváló tanulóknak is ajánlom szolgáltatásaim, hiszen néha 1-1 ponton múlik álmaink elérése. Felnőttekkel is örömmel dolgozom szövegek átnézése, esetleg tárgyalásokra való felkészülés során. Kattints a kérj ajánlatot gombra, vagy hívj fel a telefonszámon (írd be a telefonszámot, majd utána a melléket). Főként online dolgozom, korszerű munkakörnyezetben, jó minőségű webkamerával és mikrofonnal. A mai világban képernyőmegosztással könnyen megoldható a távmunka! Köszönöm a bizalmad!
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Laposa Bettina Bianka

Magántanár

Némettanár

Német magánoktatás és korrepetálás személyesen Zalaegerszegen és online minden korosztálynak. Több éves tanári tapasztalattal rendelkezem. Rugalmas időbeosztás, beszédcentrikus órák.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
11 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Kiss Barbara Brigitta
Sziasztok! 10 éve tartok magánórákat különböző korosztály számára matematikából, számvitelből, és szoktam segíteni MS Excel használatban is, illetve kicsiknek általános korrepetálásban. 6 éve tartok 50-100 fővel érettségi felkészítőt, és 3 éve felvételi felkészítőt. Oldalam: www.facebook.com/bbb.korrep (itt mindig megosztom az aktuális felkészítőt) Minden órám online zajlik, képernyőmegosztással, Whiteboard funkció segítségével SKYPE-on. Diákjaim nagyon kedvelik ezt a módszert. Fiatalos, diák központú órákat tartok, egyénre igazítva. Órákon kívül is elérhető vagyok bármiféle kérdéssel, kéréssel. Nálam nem csak kontakt órákra van lehetőség. Van aki csak a házi ellenőrzésekben, esetleg nehezebb feladat kidolgozásban kéri a segítségem, ilyenkor nem feltétlenül szükséges a teljes óra, elég ha egy levezetést, videót küldök a diáknak, ezt előre megbeszélt díjért szoktuk megoldani (fix diákok esetében ez benne van az árban :) ). Tapasztalt vagyok SNI diákokkal is, illetve esti tagozatos, idősebb diákjaim is szoktak lenni. Csoportoknak kedvezményt biztosítok. Tanított tárgyaim leírása: MATEMATIKA - 1-12. évfolyam (bármilyen korosztály) - felvételire felkészülés - közép- és emelt szintű érettségi felkészülés - pótvizsga felkészülés (nyáron akár emelt óraszámban) FELADATMEGOLDÁS - ha nincs időd eljönni hozzám, de egy feladatban bizonytalan vagy, akkor van lehetőséged arra, hogy ezt elküld nekem és részletes megoldási útmutatót küldök vissza, mely nagy segítség lehet! (egyéni árazás) Keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, akár a facebook oldalamon. 06704080249
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
4 megbízás
Fogadok munkát
Polgár Betti

Magántanár

Matektanár

Kémiatanár

20 évéves mérnöktanári gyakorlattal matemetikát és kémiát általános iskolásoknak, élelmiszerkémiát, élelmiszerismeretet,szakmai számításokat tanítok középiskolásoknak digitális felületen. Sok-sok segítő kérdéssel, önálló gondolkodáson alapuló beszélgetésekben fedezhetik fel tanulóim a már meglévő ismeretikben rejlő összefüggéseket és ezáltal újabbakat találnak a témával kapcsolatban. Az önálló felfedezés mindekinek sokkal inkábba sajátja, mint egy elolvasott szabály. A begyakorlás digitális felületeken játékos formában történik.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
8 megbízás
2 vélemény
Stégerné Tusa Cecília

Magántanár

Tolmács, fordító

Némettanár

Stégerné Tusa Cecília német nyelvből általános, üzleti, gazdasági, pénzügyi, idegenforgalmi szaknyelv tanár, szigorú, következetes és nagyon alapos
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Tanácsadó
Minősített jószaki
6 megbízás
16 vélemény
Gyetvai Nándor

Magántanár

Angoltanár

Matektanár

Kedves Érdeklődő! Német anyanyelvű és Angol mesterfokú nyelvvizsgával rendelkező műszaki-gazdasági szakember vagyok, több mint 15 év magántanári tapasztalattal. Elsősorban általános- és középiskolásoknak – de adott esetben akár felnőtteknek is – tudom vállalni a magántanári oktatást, korrepetálást; nyelvvizsgára, felvételire vagy érettségire való felkészítést Székesfehérváron az alábbi tantárgyakból: ANGOL • BIOLÓGIA • FIZIKA • INFORMATIKA • KÉMIA • KÖZGAZDASÁGTAN • MATEMATIKA • NÉMET • TANULÁSTECHNIKA Tanulástechnika során megtaníthatom a kedves diákot hatékonyan és önállóan tanulni. Olyan ismereteket adok át, mellyel javíthatók a tanuló motivációs, koncentrációs, időgazdálkodási, stresszkezelési és memóriával kapcsolatos nehézségei. Az első alkalom INGYENES és egy általános tájékoztatást a korrepetálás menetéről, kölcsönös megismerést, valamint igény-, és szintfelmérést foglal magába. A konzultációt követően még mindig dönthet további szolgáltatásaim igénybevétele ellen vagy mellett – nem kell elköteleződnie. 4,900 Forint / 45 perc Fehérváron belül a Széna Téren tudom vállalni a személyes szolgáltatást. Kiszállást nem vállalok. Online oktatás igény szerint. Korrepetálásra hétköznap 16:00 - 20:00 között vagy szombat délelőtt van lehetőség, a szabad kapacitás erejéig.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
7 megbízás
Kovács Mónika [Monyec]

Magántanár

Matektanár

2003 óta foglalkozom matematika korrepetálással. Általános és középiskolásokkal. Megbízható, vidám, konyhanyelven magyarázó... :)
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Jószaki
2 megbízás
2 vélemény
Nyulászné Vad Viktória [Viki, Nyuszkó :-)]
NÉMET TANÍTÁS 1500-ÉRT!!! *** NYÁRON IS!!! *** Német tanítást, korrepetálást vállalok minden szinten minden korosztálynak Székesfehérváron a Piac-tér közelében! 1500Ft/60perc! RENGETEG ANYAGOM VAN, SZÓKINCS, BESZÉDFEJLESZTŐ DVD-K! VÁROK MINDENKIT!
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Tanácsadó
Jószaki
3 megbízás
2 vélemény
Szőke Margit

Magántanár

Évtizedekig tanítottam általános iskolában különböző tantárgyakat. Német nyelv, kémia, biológia szakos tanár vagyok. Elsősorban ezekből a tantárgyakból vállalok korrepetálást, különböző vizsgákra felkészítést.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
1 megbízás
Vad Imréné

Magántanár

Olasztanár

1, ***OLASZ TANÍTÁS MINDENKINEK!!!*** *****1200FT/60 PERC!!!***** Egyénre szabott nyelvoktatás, szintfelméréssel. SZIGORÚ, KÖVETKEZETES, NAGYON ALAPOS!!! SZÉKESFEHÉRVÁRON A PIAC-TÉR KÖZELÉBEN!!! 2, ***FIGYELEM KEDVES SZÜLŐK!*** ***ALSÓS KORREPETÁLÁS 1000Ft-ért!!!*** 35-éves gyakorlattal rendelkező kedves, türelmes tanító néni alsós tanulók korrepetálását, ovisok iskolára való felkészítését vállalja!! FURULYA, BÁBOZÁS, KÖRNYEZETISMERET, MAGYAR NYELVTAN, ALSÓS MATEMATIKA, TÖRTÉNELEM GYEREKEKRE SZABOTTAN, KÉSZSÉGFEJLESZTÉS, ISMÉTLÉS, GYAKORLÁS, KÉPZÉS, RENDSZEREZÉS, ÖSSZEFOGLALÁS!!! *SZÉKESFEHÉRVÁRON A PIAC-TÉR KÖZELÉBEN!* 1000Ft/60 perc!!! Írjon most!
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
1 megbízás
Nagy Judit

Magántanár

Babysitter

Szíves elnézésüket kérem, de jelenleg nem áll módomban gyermekfelügyeletet vállalni.Ha helyzetem módosul, jelezni fogom. Tisztelettel. Nagy Judit
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Jószaki
1 vélemény
Virághné Obola Judit
Virághné Obola Judit, diplomás, 25 éves tapasztalattal rendelkező pedagógus vagyok. Fő területeim: iskolaelőkészítés, sakkoktatás, gyerekvigyázás, táborok vezetése, alsós gyermekek korrepetálása (magyar, matematika), fejlesztése. Barátságos és kultúrált környezetben, stresszmentes-, gyermekcentrikus légkörben várom a gyermekeket. Személyre szabottan, nagy türelemmel foglalkozom velük akár egyénileg, de igény szerint max. 4 fős csoportokban is. Célom, hogy a gyermekek mindent játszva tanuljanak meg.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Nagy Bálint [skizo]

Magántanár

Matektanár

Általános- és középiskolai matematika, fizika oktatást vállalok.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Hudákné Lengyel Éva
Okleveles közgazdász, Közgazdász tanár 10 év multinacionális vállalatoknál szerzett tapasztalat, 7 év pedagógusi tapasztalat szakmai tantárgyak oktatásában, vizsgáztatásban Gazdálkodás-menedzsment ágazaton. Szívesen vállalom középiskolások: - korrepetálását, - középszintű érettségire való felkészítését gazdasági és ügyviteli tantárgyakból, - ágazati alapvizsgára való felkészítést (Vállalkozási-ügyviteli ügyintéző szakma; Pénzügyi és számviteli ügyintéző szakma). Az általam tanított tantárgyak: - statisztika, - számvitel, könyvvezetési alapismeretek, - gazdasági és jogi alapismeretek, - vállalkozások működtetésének alapismeretei, - gépírás (tízujjas vakírás) és levelezési gyakorlat (hivatalos levelek írása), - dokumentumszerkesztés (Word, Excel).
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Lenya Gyögy

Magántanár

Fizikatanár

Villanyszerelő

Kisebb,nagyobb villanyszerelési munkákat vállalok. -Lámpatestek felhelyezése. -Elosztószekrények cseréje bővitése -Konektorok ,kapcsolók cseréje áthelyezése -Vezetékek kismegszakitók cserejé -Hibafeltárás javitás Gyors kiszállàs. Kedvező árak, megbeszélés szerint. Hívjon bizalommal. +36706536199
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Lajtos Erzsébet

Magántanár

Matektanár

Kedves leendő megrendelőim! Várom megkereséseiket!
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Balassa Orsolya

Magántanár

Tolmács, fordító

Tánctanár

Tapasztalt, eredményes nyelvtanár vagyok közép és felsőfokú nyelvvizsgákra készítek minden korosztályt, jónevű gimnáziumban tanítok, főiskolán is tanítottam. Éltem az USÁban és jártam többször az Egyesült Királyságban, kiváló kapcsolatteremtő képességgel, empátiával rendelkezem, barátságos, megnyerő modor jellemez, nyitott vagyok, naprakész, korrekt, becsületes és megbízható. Természetesen számlaképes.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Oláhné Németh Ilona

Magántanár

Titkárnő, asszisztens

Matektanár

Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Kovács Tünde

Magántanár

Babysitter

Imádom a gyerekeket,szívesen foglalkozom velük! Óvónői és tanítói diplomám mellett fejlesztő pedagógusi diplomával is rendelkezem. Vállalom esküvőn gyermekprogram szervezését is. Esetleg esküvő napján éjszakai gyermekfelügyeletet.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
3 megbízás
3 fotó
Horváth Yvette

Magántanár

Esküvői fotós

Angoltanár

Horváth Yvette Adrienn fotoművész vagyok. Tanulmányaimat a Kolozsvári Képzőművészeti egyetemen szereztem. Emelett elvégeztem a pedagógia szakot is. Rajz és vizuális kultúra tanárként dolgozom. Emelett angol nyelvből korrepetálást, nyelvvizsgára való felkészítést is vállalok 1-8. osztályos tanulók részére.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Grizák Ákos

Magántanár

Rendszergazda, informatikus

Programozó

Az informatika professzionális oktatásával, emelt (és közép) szintű informatika érettségi, ECDL, Programozás, CNC és egyéb vizsgáztatással foglalkozom. Informatikus mérnök-műszaki tanárként vállalati dolgozók képzése, speciális szoftverek oktatása is a profilom. Vállalok oktatást hétvégén és ünnepnapon is. Oktatasi Kft.-k megbízásait számlaképesen fogadom. Egy a célom, a maximális siker! Ha ECDL bizonyítványt szeretne akár 2 hónap alatt, vagy kiemelkedő emelt szintű infó érettségit, hívjon! Vállalok felkészítést az ország egész területén hatékony (nem Skype) webes távoktatási formában, személyes kiszállás 60 km-es körzetig!
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Minősített jószaki
11 megbízás
10 vélemény
dahar mester Madarász István [Sityu]

Magántanár

Asztrológus

Rendszergazda, informatikus

Az értékelések, amiket másoktól kapok, majd elárulják milyen szaki vagyok.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
1 megbízás
Szokolai Zoltán - Pezsgő Duó-Trió

Magántanár

Esküvőszervező

Zenész

A melódikus - dallamos háttér zenét, tánc -, operett -, hazai és külföldi sláger zenét, magyar nótákat - csárdásokat, mulatósokat, rock & roll, latin, pop zenét... a hajnali kifulladásig szolgáltatom SZINTETIZÁTORRAL, HARMONIKÁVAL, ÉNEKKEL. A formáció igény szerint bővülhet szaxofonos - harmonikás - énekes nővel, gitáros - szaxofonos - énekessel, dobossal... A nagy és változatos repertoárt csúcs minőségi hang és fény technikával szolgáltatom. Szokolai Zoltán hivatásos zenész (zeneiskolai harmonika tanár)
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Bordé Sándor

Magántanár

Jelenleg nem aktuális.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
14 megbízás
1 vélemény
Pócsik Hajnalka

Magántanár

Segítség a tanulásban! Korrepetálás, fejlesztés, felzárkóztatás. Középiskolásoknak és felsősöknek! Érettségire, felvételire és pótvizsgára felkészítés.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Krasznai V. Magdolna

Magántanár

Honlapkészítés

Kineziológus

Reikimester, természetgyógyász vagyok. Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben általános természetgyógyászatot tanítok és vizsgáztatok. Holisztikus tanfolyamokat is tartok. számmisztika, tarot, asztrozófia, feng shui, stb. Másodállásban egy amerikai cég brókereként is dolgozom. "Csillag" blogomat 2007 óta írom és a weblapjaimat is magam szerkesztettem.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
1 megbízás
Szilvia Módosné

Magántanár

Matematikát, statisztikát, németet, mikroökonómiát és még pár érdekes dolgot tanítok elsősorban egyetemistáknak. Vasút közelbe szinte bármely településre megyek.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Nagy Anita

Magántanár

Angoltanár

Némettanár

Felsőfokú szakmai angol nyelvvizsgaval és k