Ajánlatkérés díjmentesen - Magántanár, Miskolc

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából magántanárt!

Fogadok munkát
Ladányi Nikolett

Magántanár

Magyartanár

Fizikatanár

Vállalt felkészítések: ● Matematika: 1-12.o-ig (érettségire felkészítés is) ● Magyar nyelv: 1-8.o-ig ● Matek és magyar központi írásbeli felvételire felkészítés ● Angol nyelv oktatása 1-12.o-ig, illetve igény esetén nyelvvizsgára való felkészítés is. Kedves Érdeklődők! Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak: Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom 1-8. osztályos gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel. Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék. Az egyéni fejlesztések: hétköznaponként: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek. szombaton: 15.000 Ft/ 60 perc-be kerülnek. Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető: • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából. • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből. Egyéb felkészítő: • Magyar, mint idegennyelv oktatás (külföldi tanulók számára) : 15.000 Ft/ 60 perc Az órákról számla kerül kiállításra. A feltüntetett árak, bruttóban értendők. Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg honlapomat: https://atetanarod.mozellosite.com Üdvözlettel: Ladányi Nikolett [email protected] 0670/70-30-50-8
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Minősített jószaki
64 megbízás
14 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Nemes Anita

Magántanár

Kémiatanár

Üdvözöllek! Ha biológiát, kémiát szeretnél tanulni, akkor nálam jó helyen jársz :) Miért? Mert 13 éve aktívan tanítok és olyan szerencsés vagyok, hogy elmondhatom, hogy eddig minden diákom felvételt nyert az áhított szakra. Mert én is még mindig aktívan tanulok, teljesen tisztában vagyok az egyetemi követelményekkel és az érettségi követelményekkel is. Mert imádom, amit csinálok. Mert odateszem magam és addig nyúzunk valamit amíg azt nem mondod, hogy Igen! ez megy. Mert én is fiatal vagyok és a visszajelzések alapján könnyebben megtaláljuk a hangot egymással. Amit tudok biztosítani: - egy jól bevált tematika - kidolgozott szóbeli tételek - nyomtatott és pdf tananyagok, könyvek - összeállított könyvajánló - 30 perces ingyenes próbaóra mindenfajta kötelezettség nélkül - lendületes, jókedvű órák Nagy hangsúlyt fektetek az összefüggések megértésére, valamint a számítások és az elmélet összekötésére. Ha szeretnél biológiából vagy kémiából vagy mindkét tantárgyból érettségizni, akkor keress bátran! Ha egyetemista vagy és gondot okoznak a vizsgák, akkor keress bátran! Az órákról számlát adok! FIGYELEM! Szeptembertől 100 órás kiscsoportos tanfolyamok indulnak kémiából és biológiából. Maximum 10 fő, így rendkívül jó hatékonysággal számolok, mindenkire megfelelő időt szentelek! Jelentkezz és küldöm a tájékoztató levelet!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Jószaki
8 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Bajzák István

Magántanár

Kertész

10 éves tapasztalattal, nehezebb sövénynyírásokat (alak, magasság, hossz) szeretek csinálni.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
2 megbízás
Fogadok munkát
Dr. Dikter József

Magántanár

Szövegíró, újságíró

Angoltanár

Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1, illetve NATO STANAG NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Minősített jószaki
154 megbízás
28 vélemény
23 fotó
Fogadok munkát
Polgár Betti

Magántanár

Matektanár

Kémiatanár

20 évéves mérnöktanári gyakorlattal matemetikát és kémiát általános iskolásoknak, élelmiszerkémiát, élelmiszerismeretet,szakmai számításokat tanítok középiskolásoknak digitális felületen. Sok-sok segítő kérdéssel, önálló gondolkodáson alapuló beszélgetésekben fedezhetik fel tanulóim a már meglévő ismeretikben rejlő összefüggéseket és ezáltal újabbakat találnak a témával kapcsolatban. Az önálló felfedezés mindekinek sokkal inkábba sajátja, mint egy elolvasott szabály. A begyakorlás digitális felületeken játékos formában történik.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
8 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Petucskó Mónika

Magántanár

Angoltanár

Kedves Érdeklődő! Angol oktatást/ korrepetálást közép, valamint emelt érettségire, illetve bármely általános nyelvvizsgára való felkészítést vállalok kezdőtől felsőfokú szintig. Óráim minden esetben személyre szabottak és kommunikáció központúak. Az oktatás egyéni online formában történik. 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Ingyenes próbaóra keretein belül lehetőség van megismerkedni a módszereimmel, így kötelezettség nélkül dönthet mindenki a folytatásról. Jelenleg hétköznap a délelőtti és a kora délutáni időpontokban tudok órákat vállalni.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
10 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Progizer Bt.

Magántanár

Webfejlesztés korrepetálás ONLINE Magánórák a legkeresettebb fejlesztési technológiákban, otthona kényelméből online, több mint 20 év fejlesztői és oktatói tapasztalattal! 🔹 HTML 🔹 CSS 🔹 JavaScript 🔹 jQuery 🔹 ReactJS 🔹 NodeJS, ExpressJS, 🔹 MongoDB 🔹 PHP 🔹 MySQL 🔹 Laravel ✅ Személyre szabott órák ✅ Gyakorlati segítség konkrét feladatokban ✅ Online órák 🔹 45perc 5 500 Ft 🔹 60 perc 7 000 Ft
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Fogadok munkát
Bozó Zsuzsanna

Magántanár

Magyartanár

Kedves diákok, szülők, egyetemi hallgatók, vezetők, leendő partnereim! 30 év humán területen végzett tapasztalatommal várom a közös munkát! Tapasztalataim: * magyar nyelv és irodalom tanítás * középiskolai felvételi felkészítés * érettségi felkészítés (emelt, közép) * versenyfelkészítés * közoktatás vezetői szakvizsga * mentortanár szakvizsga * közel 600 diák eljuttatási az érettségiig, egyetemig * több országos döntős helyesírás, szavaló, retorika, egyéb humán versenyen * 3 sikeres gyermek felnevelése Fontos, hogy a magyar nyelv, a középiskolai felvételi, valamint az érettségi nem csak a korrepetálásról szól. Nyelvünk helyes használata meghatározó az egyetemen és a munkaerőpiacon is, akár csak emailekről, tárgyalásokról, meetingekről van szó. Emellett a nívós középiskolák és egyetemek jó pontszámokat követelnek, így a kiváló tanulóknak is ajánlom szolgáltatásaim, hiszen néha 1-1 ponton múlik álmaink elérése. Felnőttekkel is örömmel dolgozom szövegek átnézése, esetleg tárgyalásokra való felkészülés során. Kattints a kérj ajánlatot gombra, vagy hívj fel a telefonszámon (írd be a telefonszámot, majd utána a melléket). Főként online dolgozom, korszerű munkakörnyezetben, jó minőségű webkamerával és mikrofonnal. A mai világban képernyőmegosztással könnyen megoldható a távmunka! Köszönöm a bizalmad!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Kiss Barbara Brigitta
Sziasztok! 10 éve tartok magánórákat különböző korosztály számára matematikából, számvitelből, és szoktam segíteni MS Excel használatban is, illetve kicsiknek általános korrepetálásban. 6 éve tartok 50-100 fővel érettségi felkészítőt, és 3 éve felvételi felkészítőt. Oldalam: www.facebook.com/bbb.korrep (itt mindig megosztom az aktuális felkészítőt) Minden órám online zajlik, képernyőmegosztással, Whiteboard funkció segítségével SKYPE-on. Diákjaim nagyon kedvelik ezt a módszert. Fiatalos, diák központú órákat tartok, egyénre igazítva. Órákon kívül is elérhető vagyok bármiféle kérdéssel, kéréssel. Nálam nem csak kontakt órákra van lehetőség. Van aki csak a házi ellenőrzésekben, esetleg nehezebb feladat kidolgozásban kéri a segítségem, ilyenkor nem feltétlenül szükséges a teljes óra, elég ha egy levezetést, videót küldök a diáknak, ezt előre megbeszélt díjért szoktuk megoldani (fix diákok esetében ez benne van az árban :) ). Tapasztalt vagyok SNI diákokkal is, illetve esti tagozatos, idősebb diákjaim is szoktak lenni. Csoportoknak kedvezményt biztosítok. Tanított tárgyaim leírása: MATEMATIKA - 1-12. évfolyam (bármilyen korosztály) - felvételire felkészülés - közép- és emelt szintű érettségi felkészülés - pótvizsga felkészülés (nyáron akár emelt óraszámban) FELADATMEGOLDÁS - ha nincs időd eljönni hozzám, de egy feladatban bizonytalan vagy, akkor van lehetőséged arra, hogy ezt elküld nekem és részletes megoldási útmutatót küldök vissza, mely nagy segítség lehet! (egyéni árazás) Keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, akár a facebook oldalamon. 06704080249
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
4 megbízás
Fogadok munkát
Laposa Bettina Bianka

Magántanár

Némettanár

Német magánoktatás és korrepetálás személyesen Zalaegerszegen és online minden korosztálynak. Több éves tanári tapasztalattal rendelkezem. Rugalmas időbeosztás, beszédcentrikus órák.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
11 megbízás
3 vélemény
Petró Gábor

Magántanár

Matektanár

Rendszergazda, informatikus

Informatika, matematika, statisztika, mikroökonómia, makroökonómia,programozás, közgazdaságtan, valószínűségszámítás, analízis, lineáris algebra, operációkutatás, nemzetközi ökonómia, vállalkozási ismeretek, irodai alkalmazások, projektmenedzsment oktatást vállalok. Használja a google keresőt a nevemre!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Jószaki
2 megbízás
3 vélemény
Orosz Anikó

Magántanár

Felszolgáló, pultos

Titkárnő, asszisztens

Kedves Szülők! Én egy 25 éves nő vagyok . Megbízható , kedves , segítőkész , vidám és kommunikatív lány vagyok . A Sárospataki Comenius Tanítóképző Főiskolán végeztem ,mint tanító, rajz VMT-s és gyógytestnevelés modulos. Nyelvvizsga hiányában nem tudok elhelyezkedni pedagógiai pályán de addig is szeretném kamatoztatni megszerzett tudásom és gyerekek környezetében lenni . Azért is választottam a tanítói hivatást , mert a gyerekek környezetében érzem igazán jól magam . Gyermek felügyelet mellett szívesen vállalnám háztartással kapcsolatos feladatok elvégzését és gyermeke korrepetálását is.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
1 megbízás
Orosz Edina / TündérTanárnéni
Gyermekek képességfejlesztésével és iskolára való előkészítésével foglalkozom offline és online formában egyaránt. Játékos fejlesztő foglalkozásokat tartok a TündérTanoda miskolci Képességfejlesztő Kuckójában, valamint online is segítem a szülőket a honlapomon keresztül ötletekkel és távtanfolyamokkal az otthoni gyermekfejlesztést illetően. Várlak Téged is, segítek, fogom a kezed! Üdvözlettel: TündérTanárnéni
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
1 megbízás
Füzesi Timea [Timcsy]
Kiszállok Miskolc teljes területén
1 megbízás
Bárdos Zsuzsanna

Magántanár

Babysitter

Tánctanár

Szalagavatóra palotást,néptáncoktatást vállalok. Miskolcon és környékén óvodákban, általános iskolákban, illetve az egész országban alkalmilag is oktatok néptáncot. Általános iskola felső tagozatának korrepetálás, angolból, németből és a főbb tantárgyakból.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
1 megbízás
Tomolya Ágnes

Magántanár

Angoltanár

Diplomás két évtizede tanító tanárként jó tanulói eredményekkel ill. magán-, céges, iskolai és nyelviskolai oktatási gyakorlattal rendelkezem. Vállalok érettségizetteket, egyetemistákat, dolgozókat, külföldre készülőket kezdőtől a nyelvvizsgáig. Minden államilag elismert nyelvvizsgára vállalok felkèszítést alap- és középfokon : Origó, TIT-iXam, Zöld Út, BME, DEXAM, KITEX, OECONOM, ECL stb. Munkahelyi v.mint üzleti angol, szakmai írott- és szóbeli kommunikáció, idegen nyelvi tárgyalási kèszségek fejlesztésben segítek ill. álláskereséshez és állásinterjúhoz gyakorlást biztosítok. Felsőoktatási felvételihez bel- és külföldre egyaránt felkészítek. Egyéni igények szerint tempós, hatékony felkészítés élõ, valódi nyelvhasználatra sok beszéd gyakorlással és hanganyaggal, akár speciális, szakmai szókinccsel is. Miért jó választás a magántanár? Hatékony, mert teljes intenzitással a diákkal tud foglalkozni a tanuló képességeinek leginkább megfelelõ módszerrel. Testre szabott, mert az illetõ egyéni szintjérõl indít. Rugalmas, mert alkalmazkodik a tanuló idõbeosztásához és tanulási tempójához. Ha úgy ideálisabb tucatnyi könyvre sem kell költenie,fénymásolatokkal,hanganyagokkal el tudom látni,egyéni igényekhez alkalmazkodva/intenzíven is. 2.500 Ft/ 45 perc
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
VIP/MVP/PHD/PIMP Dr. Mátyás Imre [Big Daddy, Sztrapi, Imi bácsi]

Magántanár

Befektetési tanácsadó

Tolmács, fordító

Jogász, ügyvéd, tanár, nyelvtanár, szakfordító, befektetési tanácsadó, PhD.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Jószaki
1 vélemény
Sebők Bianka

Magántanár

Kiszállok Miskolc teljes területén
Molnár János [Jani]

Magántanár

Ceremóniamester, vőfély

Tánctanár

Biológia-Fizika, tánc-és drámapedagógia szakos tanár vagyok. Ha bármiben tudok segíteni, keress bátran! A Konfetti zenekarban zenélek, és vállalunk rendezvényeken, összejöveteleken zeneszolgáltatást. Lagzikon vőfélykedést vállalok!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Tanácsadó
Jószaki
2 megbízás
1 vélemény
Vitainé Juhász Judit

Magántanár

Házi betegápolás

Gyógymasszázs

Jó kommunikációs készséggel rendelkezem. 40 éve dolgozom szociális területen, házi segítségnyújtás, betegápolás, Tanácsadás szolgáltatások igénybevételére, nyomtatványok kitöltése, intézményi elhelyezésekhez segítségnyújtás, szociális segítségnyújtás, szállításban való közreműködés szakrendelésre, vizsgálatokra, szolgáltatókhoz,tanárként szociális ismeretekből korrepetálás
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Kovács Dorina Emőke

Magántanár

Magyartanár

Matektanár

Kiszállok Miskolc teljes területén
Szalontainé Domokos Éva

Magántanár

Magyartanár

Angoltanár

Szívesen vállalok korrepetálást angol és magyar nyelvből, valamint irodalomból. :
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
1 megbízás
Juhász-Zay Judit

Magántanár

Kiszállok Miskolc teljes területén
Edelényi Gábor E.V.

Magántanár

Tolmács, fordító

Angoltanár

Számlaképes angol magántanárként és okleveles fordítóként vállalok angol nyelvből bármilyen szintre való felkészítést, korrepetálást, tanítást, illetve szakfordítást. Bármilyen kérdéseddel keress bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Gáspár László

Magántanár

NYELVÓRÁK Diplomás nyelvtanár sokéves tapasztalattal nyelvvizsgára való felkészítést vállal. Választható nyelvek: • OLASZ, OROSZ – általánostól felsőfokig • FRANCIA – általánostól felsőfokig (+ jogi szaknyelv) • ANGOL – általánostól felsőfokig ( + üzleti szaknyelv) További információk: Rugalmas időbeosztás (hétvégén is), saját lakásban tartott órák, online kapcsolattartás lehetősége. Ár: perc További információkért keressen bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Karancsi Gábor

Magántanár

Programozó

Rendszergazda, informatikus

10 éves munkatapasztalattal rendelkező Mérnökinformatikus és Webdesigner vagyok. Elég széles körben tudok segíteni informatikai téren. - Weboldalkészítés és webdesign - Arculat és logó tervezés - Programozás és informatikai felkészítés érettségire - Python, C++, AnsiC, MySQL, stb. - Creo modellező használata - Tárhely tanácsadás - Számítógéppel kapcsolatos tanácsadás, ügyintézés Keressen bizalommal.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
1 megbízás
Juhász Marcell Tibor

Magántanár

Programozó

Rendszergazda, informatikus

Két éves tapasztalattal rendelkezem web és alkalmazás fejlesztés terén egy nemzetközi cégnél. Itt minden nap újabbnál újabb problémákkal találkozok és a legmodernebb technológiákkal dolgozok. BSc Programtervező diplomával rendelkezem, amely megszerzése során számos olyan ismeretet szereztem, amely elősegítette a karrierem fejlődését. Egy ingyenes előzetes felmérést követően, egyénileg behatárolok egy szintet, majd készítek egy haladási tervet a cél kitűzése után. Ilyen céloknak tekintem, az érettségit, diplomát vagy egyéb képzést és az azokhoz szükséges ismereteket biztosítom a leendő diákomnak. Az órákon nem én adok elő, hanem interaktív módon a diákkal közösen oldunk meg feladatokat. A feladatokat mindig a legfrisseb ismeretnek megfelelően válogatom össze. A fejlesztőkörnyezet és a programozási nyelvet tetszőlegesen a tanulóra bízom. Ha az alapoktól kezdjül a tanulmányt, akkor minden ismeretek biztosítok a nyelvek sajátosságainak megismeréséhez. A következő nyelvekben tudok felkészítést vállalni: - Digitális kultúra emelt és középszintű érettségi - Közép és emeltszintű informatika érettségi - Python - Html-CSS-Javascript - Angular 9+ - SQL - C#, .NET, Entity Framework - Java - Dizájnos egyéni weblap készítés - Saját, akár mobilos alkalmazás készítés További részletekért keress meg üzenetben, Facebookon vagy emailen! :) Juhász Marcell
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Szabó Attila

Magántanár

Fizikatanár

Matektanár

25 éves szakmai tapasztalattal vállalok matematika és fizika korrepetálást és felkészítést érettségire. Személyesen Miskolcon, vagy online. Az óráim jó hangulatúak, stresszmentesek és magas hatékonyságúak.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
1 megbízás
Hegedűs Ágnes

Magántanár

Angoltanár

Franciatanár

Keressenek bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Csikai Judit

Magántanár

Angoltanár

Szeretek tanítani.... Tudok is. :)
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Tózsa Anna

Magántanár

Matektanár

Kedves Érdeklődő! Várom leendő diákjaimat, akik szeretnék jobban megismerni a matematika lenyűgöző világát. Általános és középiskolásokat, gimnazistákat és kezdő egyetemistákat is szívesen segítek. Legyen szó általános korrepetálásról, központi felvételire vagy érettségire való felkészítésről, zárhelyire vagy vizsgára való közös felkészülésről. Koradélelőtt, délelőtt, délután és késődélután is lehetőség van órafoglalásra! Mivel főállású magántanár vagyok, rugalmas időpontokban tudok órát tartani. Az órák előtt rendszerint megbeszéljük, hogy melyik témakörrel szeretnénk foglalkozni, így célzott feladatokkal tudok készülni az alkalomra, hogy a magánóra csak és kizárólag az új ismeretek elsajátításáról és a mélyebb megértésről szóljon. Az óráimra való felkészülésre nagy hangsúlyt fektetek és igyekszem személyre szabni magánóráimat, hogy mindenki elégedetten és sikerélményekkel gazdagodva távozzon! A magánórák díja: 8000 Ft / 50 perc. Helyszín: Személyesen Miskolc belvárosában vagy ONLINE. Kérlek, amennyiben kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Kriston Tícia

Magántanár

Fizikatanár

Matektanár

Biológia, Matematika és Fizika tantárgyakból vállalok külön órákat. Biológiából emelt szinten és közép szinten, matematikából és fizikából közép szinten tartok órákat. Iskola melletti korrepetálást és érettségire való felkészülésben segítem a diákokat. Gimnazistákat és általános iskolásokat is vállalok. Mindenki számára könnyen és érthetően magyarázok, ezzel egyszerűbbé téve a tárgyakra való felkészülést. Ára: 60 perc-1500 Ft Hétköznap és Hétvégén egyaránt vállalok órákat. Nyíregyházán és Mezőkövesden Keress bátran
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Bordé Sándor

Magántanár

Jelenleg nem aktuális.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
14 megbízás
1 vélemény
Kiss Evelin

Magántanár

Titkárnő, asszisztens

Babysitter

Kiszállok Miskolc teljes területén
Szilágyi Heléna

Magántanár

Gyógypedagógus

Gyógymasszázs

❗️Egyéni, személyre szabott fejlesztés❗️ 👩‍🏫 Magamról pár szó: Több, mint 40 év tapasztalattal rendelkezem. 4 diplomát szereztem: ✅Tanítói ✅Oligofrén szakos gyógypedagógiai tanár ✅Pszichopedagógus ✅Hitoktatói Emellett számos terápiás végzettségem van: ✅ 3-16 éves korig idegrendszer fejlesztő terápia ✅ SINDELAR I-II. 3-16 éves korig ✅Diszlexia és Discalculia redukàció —— 🏡Helyileg Mezőkövesden az otthonomban vállalom a foglalkozásokat , DE! 🚘50 km-es körzetben házhoz is megyek! 🧾 Egyéni vállalkozóként működök, ezért számlaképes vagyok! ✅ 🕐A foglalkozások ideje rugalmas ! Hétköznap és hétvégén is vállalok gyerekeket. 🕐 45 perces - 60 perces - illetve 90 perces foglalkozásokat tartok 💵 Árazás: egyénileg a foglalkozástól függ , ezt megbeszéljük személyesen vagy telefonon! Elérhetősèg: 📞06303898280 📧[email protected] Érdeklődni üzenetben vagy telefonon! A megosztásokat köszönöm!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
2 fotó