Ajánlatkérés díjmentesen - Magántanár, Debrecen

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából magántanárt!

Fogadok munkát
Ladányi Nikolett

Magántanár

Magyartanár

Fizikatanár

Vállalt felkészítések: ● Matematika: 1-12.o-ig (érettségire felkészítés is) ● Magyar nyelv: 1-8.o-ig ● Matek és magyar központi írásbeli felvételire felkészítés ● Angol nyelv oktatása 1-12.o-ig, illetve igény esetén nyelvvizsgára való felkészítés is. Kedves Érdeklődők! Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak: Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom 1-8. osztályos gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel. Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék. Az egyéni fejlesztések: hétköznaponként: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek. szombaton: 15.000 Ft/ 60 perc-be kerülnek. Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető: • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából. • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből. Egyéb felkészítő: • Magyar, mint idegennyelv oktatás (külföldi tanulók számára) : 15.000 Ft/ 60 perc Az órákról számla kerül kiállításra. A feltüntetett árak, bruttóban értendők. Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg honlapomat: https://atetanarod.mozellosite.com Üdvözlettel: Ladányi Nikolett [email protected] 0670/70-30-50-8
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Minősített jószaki
64 megbízás
14 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Nemes Anita

Magántanár

Kémiatanár

Üdvözöllek! Ha biológiát, kémiát szeretnél tanulni, akkor nálam jó helyen jársz :) Miért? Mert 13 éve aktívan tanítok és olyan szerencsés vagyok, hogy elmondhatom, hogy eddig minden diákom felvételt nyert az áhított szakra. Mert én is még mindig aktívan tanulok, teljesen tisztában vagyok az egyetemi követelményekkel és az érettségi követelményekkel is. Mert imádom, amit csinálok. Mert odateszem magam és addig nyúzunk valamit amíg azt nem mondod, hogy Igen! ez megy. Mert én is fiatal vagyok és a visszajelzések alapján könnyebben megtaláljuk a hangot egymással. Amit tudok biztosítani: - egy jól bevált tematika - kidolgozott szóbeli tételek - nyomtatott és pdf tananyagok, könyvek - összeállított könyvajánló - 30 perces ingyenes próbaóra mindenfajta kötelezettség nélkül - lendületes, jókedvű órák Nagy hangsúlyt fektetek az összefüggések megértésére, valamint a számítások és az elmélet összekötésére. Ha szeretnél biológiából vagy kémiából vagy mindkét tantárgyból érettségizni, akkor keress bátran! Ha egyetemista vagy és gondot okoznak a vizsgák, akkor keress bátran! Az órákról számlát adok! FIGYELEM! Szeptembertől 100 órás kiscsoportos tanfolyamok indulnak kémiából és biológiából. Maximum 10 fő, így rendkívül jó hatékonysággal számolok, mindenkire megfelelő időt szentelek! Jelentkezz és küldöm a tájékoztató levelet!
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Jószaki
8 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Polgár Betti

Magántanár

Matektanár

Kémiatanár

20 évéves mérnöktanári gyakorlattal matemetikát és kémiát általános iskolásoknak, élelmiszerkémiát, élelmiszerismeretet,szakmai számításokat tanítok középiskolásoknak digitális felületen. Sok-sok segítő kérdéssel, önálló gondolkodáson alapuló beszélgetésekben fedezhetik fel tanulóim a már meglévő ismeretikben rejlő összefüggéseket és ezáltal újabbakat találnak a témával kapcsolatban. Az önálló felfedezés mindekinek sokkal inkábba sajátja, mint egy elolvasott szabály. A begyakorlás digitális felületeken játékos formában történik.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
8 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Vass Ágnes

Magántanár

Matektanár

Gyerekek matek korrepetálásával foglalkozom több éve. Személyesen vagy online módon 1-9. osztályig segítem a feladatok logikai megértését, a szabályok magyarázatát.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Fogadok munkát
Bajzák István

Magántanár

Kertész

10 éves tapasztalattal, nehezebb sövénynyírásokat (alak, magasság, hossz) szeretek csinálni.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
2 megbízás
Fogadok munkát
Dr. Dikter József

Magántanár

Szövegíró, újságíró

Angoltanár

Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1, illetve NATO STANAG NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Minősített jószaki
154 megbízás
28 vélemény
23 fotó
Fogadok munkát
Petucskó Mónika

Magántanár

Angoltanár

Kedves Érdeklődő! Angol oktatást/ korrepetálást közép, valamint emelt érettségire, illetve bármely általános nyelvvizsgára való felkészítést vállalok kezdőtől felsőfokú szintig. Óráim minden esetben személyre szabottak és kommunikáció központúak. Az oktatás egyéni online formában történik. 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Ingyenes próbaóra keretein belül lehetőség van megismerkedni a módszereimmel, így kötelezettség nélkül dönthet mindenki a folytatásról. Jelenleg hétköznap a délelőtti és a kora délutáni időpontokban tudok órákat vállalni.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
10 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Bozó Zsuzsanna

Magántanár

Magyartanár

Kedves diákok, szülők, egyetemi hallgatók, vezetők, leendő partnereim! 30 év humán területen végzett tapasztalatommal várom a közös munkát! Tapasztalataim: * magyar nyelv és irodalom tanítás * középiskolai felvételi felkészítés * érettségi felkészítés (emelt, közép) * versenyfelkészítés * közoktatás vezetői szakvizsga * mentortanár szakvizsga * közel 600 diák eljuttatási az érettségiig, egyetemig * több országos döntős helyesírás, szavaló, retorika, egyéb humán versenyen * 3 sikeres gyermek felnevelése Fontos, hogy a magyar nyelv, a középiskolai felvételi, valamint az érettségi nem csak a korrepetálásról szól. Nyelvünk helyes használata meghatározó az egyetemen és a munkaerőpiacon is, akár csak emailekről, tárgyalásokról, meetingekről van szó. Emellett a nívós középiskolák és egyetemek jó pontszámokat követelnek, így a kiváló tanulóknak is ajánlom szolgáltatásaim, hiszen néha 1-1 ponton múlik álmaink elérése. Felnőttekkel is örömmel dolgozom szövegek átnézése, esetleg tárgyalásokra való felkészülés során. Kattints a kérj ajánlatot gombra, vagy hívj fel a telefonszámon (írd be a telefonszámot, majd utána a melléket). Főként online dolgozom, korszerű munkakörnyezetben, jó minőségű webkamerával és mikrofonnal. A mai világban képernyőmegosztással könnyen megoldható a távmunka! Köszönöm a bizalmad!
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Kiss Barbara Brigitta
Sziasztok! 10 éve tartok magánórákat különböző korosztály számára matematikából, számvitelből, és szoktam segíteni MS Excel használatban is, illetve kicsiknek általános korrepetálásban. 6 éve tartok 50-100 fővel érettségi felkészítőt, és 3 éve felvételi felkészítőt. Oldalam: www.facebook.com/bbb.korrep (itt mindig megosztom az aktuális felkészítőt) Minden órám online zajlik, képernyőmegosztással, Whiteboard funkció segítségével SKYPE-on. Diákjaim nagyon kedvelik ezt a módszert. Fiatalos, diák központú órákat tartok, egyénre igazítva. Órákon kívül is elérhető vagyok bármiféle kérdéssel, kéréssel. Nálam nem csak kontakt órákra van lehetőség. Van aki csak a házi ellenőrzésekben, esetleg nehezebb feladat kidolgozásban kéri a segítségem, ilyenkor nem feltétlenül szükséges a teljes óra, elég ha egy levezetést, videót küldök a diáknak, ezt előre megbeszélt díjért szoktuk megoldani (fix diákok esetében ez benne van az árban :) ). Tapasztalt vagyok SNI diákokkal is, illetve esti tagozatos, idősebb diákjaim is szoktak lenni. Csoportoknak kedvezményt biztosítok. Tanított tárgyaim leírása: MATEMATIKA - 1-12. évfolyam (bármilyen korosztály) - felvételire felkészülés - közép- és emelt szintű érettségi felkészülés - pótvizsga felkészülés (nyáron akár emelt óraszámban) FELADATMEGOLDÁS - ha nincs időd eljönni hozzám, de egy feladatban bizonytalan vagy, akkor van lehetőséged arra, hogy ezt elküld nekem és részletes megoldási útmutatót küldök vissza, mely nagy segítség lehet! (egyéni árazás) Keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, akár a facebook oldalamon. 06704080249
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
4 megbízás
Fogadok munkát
Laposa Bettina Bianka

Magántanár

Némettanár

Német magánoktatás és korrepetálás személyesen Zalaegerszegen és online minden korosztálynak. Több éves tanári tapasztalattal rendelkezem. Rugalmas időbeosztás, beszédcentrikus órák.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
11 megbízás
3 vélemény
Kiss Annamária

Magántanár

Babysitter

Fizikus végzettséggel rendelkezem (alapfokozat, BSc). Korrepetálást vállalok fizikából és matematikából. Általános iskolásoktól kezdve egyetemistákig vállalom az oktatást, így érettségire való felkészítést is mindkét tárgyból. Már korábban is korrepetáltam, és a hallgatóknak jól sikerültek a dolgozataik. Szeretem a gyerekeket, jól kijövök velük. :)
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
1 megbízás
Oláh Gergő

Magántanár

Személyi edző

Matektanár

Vállalok korrepetálást: Angol, Matematika, Fizika, Informatika tantárgyakból, hiszen végzős mechatronikai technikusként ezeket jelenleg is tanulom. Továbbá a Testnevelési Egyetem testnevelő-edző szakos hallgatójaként szívesen segítek felkészülni a testnevelés érettségire, mind közép, mind emelt szinten is. Ezen felül személyi edzést és formába hozást is vállalok, az egyetemi tanulmányaimat a karatéban eltöltött 14 év tapasztalataival kiegészítve.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Koszorus László

Magántanár

Programozó

Rendszergazda, informatikus

Üdvözlet Kedves Érdeklődő! Én egy fiatal pályakezdő informatikus vagyok, ám közel sem tapasztalatlan. Gyorsan tanulok, jól alkalmazkodom és csapatjátékosként is megállom a helyem. Diplomáim: - Informatikus menedzser - Számítástechnika tanár Szakképesítéseim: - Szoftverüzemeltető OKJ - Webmester OKJ - Webmaster Euro Pass Jól kommunikálok angol nyelven és a szaknyelv sem jelent gondot. Államilag elismert középfokú komplex angol szakmai informatikai nyelvvizsgával rendelkezem. Rendelkezem még A1 és B kategóriás jogosítvánnyal. Vállalom továbbá postagalambász tagszövetségek eredményszámolását, valamint bármilyen eredményszámolást amennyiben rendelkezésemre bocsátják a megfelelő programot. Továbbá vállalom ezen számolt eredmények közzétételét az Interneten. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem keressen fel! Üdvözlettel: Koszorus László
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Jószaki
2 vélemény
Óbis Csilla

Magántanár

Némettanár

Tolmács, fordító

Nyelvtanítás alap-, közép- és felsőfokon. Angol és német nyelvi tanári diplomával. 6 éve foglalkozom képzéssel, jellemzően felnőttképzésben dolgozom, de volt már szerencsém középiskolában is nyelvet tanítani.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Molnar Judy

Magántanár

Babysitter

Tánctanár

Földrajz-történelem szakos középiskolai tanár vagyok. Érettségire, felvételire való felkészítést vállalok, de ha úgy érzed, hogy kicsit többet szeretnél tudni az adott tárgyról, abban is segítek. Táncos múltamból eredően tánctanítással is foglalkozom, ami igazán a szenvedélyem. Keress bátran!
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
1 megbízás
Puskás Máté

Magántanár

Tolmács, fordító

Angoltanár

Helló! Remélem azért vagy itt, mert végre elhatároztad magad és tényleg meg akarsz tanulni angolul beszélni!
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Huszti Anna Petra

Magántanár

Babysitter

Gyermekfelügyeletet vállalok Debrecenben iskolás kortól. Mivel nyelvi szakos egyetemista vagyok, a felügyelet mellett korrepetálást és óraadást vállalok a következő nyelvekből: angol (haladó szintig), japán (közép és kezdő szinten) valamint koreai (kezdő szinten).
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Dr. Kertész Dávid Csaba
Matematika különórákat vállalok. 9 éve készítek fel diákokat érettségire és egyetemi vizsgákra, zhkra. Sablonok betanítása helyett arra törekszem, hogy a diákjaim mindent megértsenek, kivéve, ha kevés az idő a felkészítésre. A stílusom közvetlen, a diákjaimmal tegeződöm.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Marton Médea

Magántanár

Babysitter

Zenész

25 éves ének-zene, népzene tanár szakos hallgató vagyok. Tanítóképzőn kezdtem, így a gyermekfelügyelet mellett segíteni tudok a tanulásban is. Jogosítványom és autóm is van, nem dohányzom.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Barnóczki Krisztián [Chrysler,WeitMan,RainMan,Leguan]

Magántanár

Grafikus

Autófényezés

Cogito ergosum
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
 Szabó Anna [Ancsa]

Magántanár

Bejárónő, házvezetőnő

Babysitter

Szabó Anna vagyok. 13 év tanítási gyakorlat van mögöttem, 6 évig ápoltam a beteg anyósomat és apósomat.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Kerekes Tamás

Magántanár

Kerekes Tamás vagyok, egyetemista Debrecenben. Angol magánórákat vállalok! :) Várom jelentkezésüket.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Sándor Gábor

Magántanár

Geográfus, általános iskolai, középiskolai és egyetemi szintű oktatói tapasztalattal
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
ღLilik Tímeaღ

Magántanár

Babysitter

Sminkes

Kiszállok Debrecen teljes területén
1 megbízás
Marczin I. Bence, Messire

Magántanár

Designer

Grafikus

Kiszállok Debrecen teljes területén
Orsó Attila Pál

Magántanár

Kiszállok Debrecen teljes területén
Kanczel Csenge

Magántanár

Babysitter

Zenész

Kedves Szülők! A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Tanító szakos hallgatója vagyok. Szívesen vállalok gyermek -felügyeletet és felzárkóztatást, korrepetálás magyar, matematika ,német tantárgyból (1-8. Osztályig). Zenei területen is mozgok, magyarnépzenét és citerát oktatok (hangszert is biztosítok) 9 éves kortól. Több éve foglalkozom már gyermekekkel, van tapasztalom. Ha felkeltettem az érdeklődésüket keressenek bátran! :) Facebookon is elérhető vagyok, keressenek bizalommal ott, ha itt nem jelentkeznék:
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Vámosi Kira

Magántanár

Grafikus

Honlapkészítés

Kiszállok Debrecen teljes területén
Török Edit Anna

Magántanár

Magyartanár

Matektanár

Alsós tanulók korrepetálását, házi feladat elkészítését vállalom Debrecenben. Nagy tapasztalattal rendelkezem, jelenleg is dolgozom. A gyerekeket szeretem, kedves, türelmes vagyok.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Pintér Titanilla

Magántanár

Titkárnő, asszisztens

Felszolgáló, pultos

Pintér Titanilla vagyok, Debrecenben élek. Utolsó félévemet végzem az egyetemen, gyógypedagógia szakon. Több éves tapasztalattal rendelkezem vendéglátás, gyermekfelügyelet illetve tanítás területén is. Kedves, jó kedvű, lelkiismeretes, rugalmas, lelkes lánynak tartom magam.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Árváné Pintye Erika
Általános iskolai tanítónőként korrepetálást vállalok minden tantárgyból
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
2 megbízás
Kertész- Koós Dóra Esztella
Sziasztok! Kertész- Koós Dóra Esztella vagyok. Végzős vagyok Debreceni Egyetemen, matek- fizika tanári szakon. Immár 6 éves tapasztalattal rendelkezem magántanárként. Matematikából vállalok korrepetálást, középponti felvételi felkészítőt, illetve középszintű érettségire való felkészítést online (skype, discord, google meet, stb..). Keress bátran!
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Suhaji Adrián

Magántanár

Matektanár

Matematika érettségi felkészítés és korrepetálás középiskolások részére! Ha középiskolás vagy és matematikából készülsz érettségire (közép / emelt szinten) vagy csak szükséged van segítségre dolgozat előtt vagy egy téma megértésében, akkor keress bátran. Debrecenben személyesen illetve online is tarthatjuk az alkalmakat. Már több mint 100 diák sikeres felkészülésében vállaltam támogatói szerepet pozitív és elégedett visszajelzésekkel.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
1 megbízás
Czene István

Magántanár

Angoltanár

Némettanár

Angol, Német nyelv tanár, pszichológus. Több évtizedes tanítási gyakorlat. Alap, és középfokon
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Lovas Richárd

Magántanár

Angoltanár

Lovas Richárd vagyok, angol és történelem szakos középiskolai tanári végzettséggel rendelkező tanár. Több éves tapasztalattal bírok az oktatás terén, általános iskolától kezdve a felnőtt oktatásig szívesen vállalok szaktárgyaimból fejlesztést, korrepetálást, felkészítést nyelvvizsgára. Oktatási módszeremben előnyben részesül a gyakorlatias, kommunikáció központú oktatás, mert érdekemben áll, hogy az alattam tanulók értékes, hasznos tudással gazdagodjanak. Minden leendő diákomat/ügyfelemet szívvel várom!
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Ó. Szabó Sándor

Magántanár

Matektanár

Kémiatanár

Forduljanak hozzám bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Németi Mariann

Magántanár

Angoltanár

Kiszállok Debrecen teljes terüle