Ajánlatkérés díjmentesen - Magántanár, Szeged

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából magántanárt!

Fogadok munkát
Ladányi Nikolett

Magántanár

Fizikatanár

Magyartanár

Vállalt felkészítések: ● Matematika: 1-12.o-ig (érettségire felkészítés is) ● Magyar nyelv: 1-8.o-ig ● Matek és magyar központi írásbeli felvételire felkészítés ● Angol nyelv oktatása 1-12.o-ig, illetve igény esetén nyelvvizsgára való felkészítés is. Kedves Érdeklődők! Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak: Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom 1-8. osztályos gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel. Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék. Az egyéni fejlesztések: hétköznaponként: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek. szombaton: 15.000 Ft/ 60 perc-be kerülnek. Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető: • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából. • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből. Egyéb felkészítő: • Magyar, mint idegennyelv oktatás (külföldi tanulók számára) : 15.000 Ft/ 60 perc Az órákról számla kerül kiállításra. A feltüntetett árak, bruttóban értendők. Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg honlapomat: https://atetanarod.mozellosite.com Üdvözlettel: Ladányi Nikolett [email protected] 0670/70-30-50-8
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Minősített jószaki
62 megbízás
14 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Gerendeli Zoltán e.v.

Magántanár

Földmunka

Ezermester

Ezermester szolgáltatás! Legyen bármi féle gondja, Zoli biztosan megoldja! Pincétől a padlásig, legyen szó bármilyen javítási munkáról, akár a házban, akár a kertben. A legkisebb feladatokra sem mondok nemet. Keressen bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
4 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Nemes Anita

Magántanár

Kémiatanár

Üdvözöllek! Ha biológiát, kémiát szeretnél tanulni, akkor nálam jó helyen jársz :) Miért? Mert 13 éve aktívan tanítok és olyan szerencsés vagyok, hogy elmondhatom, hogy eddig minden diákom felvételt nyert az áhított szakra. Mert én is még mindig aktívan tanulok, teljesen tisztában vagyok az egyetemi követelményekkel és az érettségi követelményekkel is. Mert imádom, amit csinálok. Mert odateszem magam és addig nyúzunk valamit amíg azt nem mondod, hogy Igen! ez megy. Mert én is fiatal vagyok és a visszajelzések alapján könnyebben megtaláljuk a hangot egymással. Amit tudok biztosítani: - egy jól bevált tematika - kidolgozott szóbeli tételek - nyomtatott és pdf tananyagok, könyvek - összeállított könyvajánló - 30 perces ingyenes próbaóra mindenfajta kötelezettség nélkül - lendületes, jókedvű órák Nagy hangsúlyt fektetek az összefüggések megértésére, valamint a számítások és az elmélet összekötésére. Ha szeretnél biológiából vagy kémiából vagy mindkét tantárgyból érettségizni, akkor keress bátran! Ha egyetemista vagy és gondot okoznak a vizsgák, akkor keress bátran! Az órákról számlát adok! FIGYELEM! Szeptembertől 100 órás kiscsoportos tanfolyamok indulnak kémiából és biológiából. Maximum 10 fő, így rendkívül jó hatékonysággal számolok, mindenkire megfelelő időt szentelek! Jelentkezz és küldöm a tájékoztató levelet!
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Jószaki
8 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Polgár Betti

Magántanár

Matektanár

Kémiatanár

20 évéves mérnöktanári gyakorlattal matemetikát és kémiát általános iskolásoknak, élelmiszerkémiát, élelmiszerismeretet,szakmai számításokat tanítok középiskolásoknak digitális felületen. Sok-sok segítő kérdéssel, önálló gondolkodáson alapuló beszélgetésekben fedezhetik fel tanulóim a már meglévő ismeretikben rejlő összefüggéseket és ezáltal újabbakat találnak a témával kapcsolatban. Az önálló felfedezés mindekinek sokkal inkábba sajátja, mint egy elolvasott szabály. A begyakorlás digitális felületeken játékos formában történik.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
8 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Bozó Zsuzsanna

Magántanár

Magyartanár

Kedves diákok, szülők, egyetemi hallgatók, vezetők, leendő partnereim! 30 év humán területen végzett tapasztalatommal várom a közös munkát! Tapasztalataim: * magyar nyelv és irodalom tanítás * középiskolai felvételi felkészítés * érettségi felkészítés (emelt, közép) * versenyfelkészítés * közoktatás vezetői szakvizsga * mentortanár szakvizsga * közel 600 diák eljuttatási az érettségiig, egyetemig * több országos döntős helyesírás, szavaló, retorika, egyéb humán versenyen * 3 sikeres gyermek felnevelése Fontos, hogy a magyar nyelv, a középiskolai felvételi, valamint az érettségi nem csak a korrepetálásról szól. Nyelvünk helyes használata meghatározó az egyetemen és a munkaerőpiacon is, akár csak emailekről, tárgyalásokról, meetingekről van szó. Emellett a nívós középiskolák és egyetemek jó pontszámokat követelnek, így a kiváló tanulóknak is ajánlom szolgáltatásaim, hiszen néha 1-1 ponton múlik álmaink elérése. Felnőttekkel is örömmel dolgozom szövegek átnézése, esetleg tárgyalásokra való felkészülés során. Kattints a kérj ajánlatot gombra, vagy hívj fel a telefonszámon (írd be a telefonszámot, majd utána a melléket). Főként online dolgozom, korszerű munkakörnyezetben, jó minőségű webkamerával és mikrofonnal. A mai világban képernyőmegosztással könnyen megoldható a távmunka! Köszönöm a bizalmad!
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Kiss Barbara Brigitta
Sziasztok! 10 éve tartok magánórákat különböző korosztály számára matematikából, számvitelből, és szoktam segíteni MS Excel használatban is, illetve kicsiknek általános korrepetálásban. 6 éve tartok 50-100 fővel érettségi felkészítőt, és 3 éve felvételi felkészítőt. Oldalam: www.facebook.com/bbb.korrep (itt mindig megosztom az aktuális felkészítőt) Minden órám online zajlik, képernyőmegosztással, Whiteboard funkció segítségével SKYPE-on. Diákjaim nagyon kedvelik ezt a módszert. Fiatalos, diák központú órákat tartok, egyénre igazítva. Órákon kívül is elérhető vagyok bármiféle kérdéssel, kéréssel. Nálam nem csak kontakt órákra van lehetőség. Van aki csak a házi ellenőrzésekben, esetleg nehezebb feladat kidolgozásban kéri a segítségem, ilyenkor nem feltétlenül szükséges a teljes óra, elég ha egy levezetést, videót küldök a diáknak, ezt előre megbeszélt díjért szoktuk megoldani (fix diákok esetében ez benne van az árban :) ). Tapasztalt vagyok SNI diákokkal is, illetve esti tagozatos, idősebb diákjaim is szoktak lenni. Csoportoknak kedvezményt biztosítok. Tanított tárgyaim leírása: MATEMATIKA - 1-12. évfolyam (bármilyen korosztály) - felvételire felkészülés - közép- és emelt szintű érettségi felkészülés - pótvizsga felkészülés (nyáron akár emelt óraszámban) FELADATMEGOLDÁS - ha nincs időd eljönni hozzám, de egy feladatban bizonytalan vagy, akkor van lehetőséged arra, hogy ezt elküld nekem és részletes megoldási útmutatót küldök vissza, mely nagy segítség lehet! (egyéni árazás) Keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, akár a facebook oldalamon. 06704080249
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
4 megbízás
Fogadok munkát
Dr. Dikter József

Magántanár

Tolmács, fordító

Némettanár

Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1, illetve NATO STANAG NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Minősített jószaki
152 megbízás
28 vélemény
23 fotó
Fogadok munkát
Bajzák István

Magántanár

Kertész

10 éves tapasztalattal, nehezebb sövénynyírásokat (alak, magasság, hossz) szeretek csinálni.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
2 megbízás
Fogadok munkát
Petucskó Mónika

Magántanár

Angoltanár

Kedves Érdeklődő! Angol oktatást/ korrepetálást közép, valamint emelt érettségire, illetve bármely általános nyelvvizsgára való felkészítést vállalok kezdőtől felsőfokú szintig. Óráim minden esetben személyre szabottak és kommunikáció központúak. Az oktatás egyéni online formában történik. 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Ingyenes próbaóra keretein belül lehetőség van megismerkedni a módszereimmel, így kötelezettség nélkül dönthet mindenki a folytatásról. Jelenleg hétköznap a délelőtti és a kora délutáni időpontokban tudok órákat vállalni.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
10 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Laposa Bettina Bianka

Magántanár

Némettanár

Német magánoktatás és korrepetálás személyesen Zalaegerszegen és online minden korosztálynak. Több éves tanári tapasztalattal rendelkezem. Rugalmas időbeosztás, beszédcentrikus órák.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
11 megbízás
3 vélemény
Bordé Sándor

Magántanár

Jelenleg nem aktuális.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
14 megbízás
1 vélemény
Vigh Bence

Magántanár

Honlapkészítés

Tolmács, fordító

Munkáimat lelkes alkotókedvvel, precíz kitartással végzem. A Kedves Ügyfél igényeihez mindig a lehető legjobban alkalmazkodva, akár online módon, a Szegedi Tudományegyetem doktoranduszaként vállalok: - korrepetálást informatikából, magyar nyelv és irodalomból, - magyar nyelv tanítását idegen nyelvként, - bármilyen magyar nyelvű szöveg korrektúrázását és nyelvi lektorálását (pl. beadandó dolgozatok, szakdolgozatok, céges dokumentumok), - szövegszerkesztést, prezentációkészítést és táblázatkezelést, - fordítást angolról magyarra, - honlapkészítést, - könyvtári rendszerek kiépítését, katalogizálást, - szakirodalom-gyűjtést bármilyen témában, - korrepetálást bármilyen általános iskolai tananyagból.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Jószaki
1 vélemény
Murár Zoltán

Magántanár

Matektanár

Magántanítással foglalkozom.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Jószaki
1 vélemény
Kósa Csilla [Csillu, Csillus, Csilli]

Magántanár

Természetgyógyász

Angoltanár

Nyelvtanárként, nyelvészként vállalok francia, angol és orosz nyelvoktatást, fordítást, szakdolgozatok gépelését. Okleveles tradicionális gyógyítóként, 2 ETI vizsgás természetgyógyászként holisztikus szemléletű, a természetes táplálkozást, valamint a hit, a tudat gyógyulásban játszott szerepét is figyelembe vevő kezelésekkel várom a természetes úton, kémiai szerek, mellékhatások nélkül gyógyúlni vágyó betegeimet: biorezonenciás, mágnesterápiás, kezelések, holistic pulsing, reiki, masszázs, valamint életmód és fitoterápiás szaktanácsadás.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
1 megbízás
Szabó Tibor

Magántanár

Mediátor

Coach

Okleveles kommunikációs szakemberként és coachként life és business coachingot (életvitel és üzleti edzői tevékenységet) ajánlok. Magánügyfeleimnek: - karrier, pályaválasztás, - vizsgacoaching (vizsgadrukk kezelése), - álláspályázat, állásinterjú, - beilleszkedés az új munkahelyen, - párkeresés (randicoaching), - önbizalom növelése, - túllépés a kudarcokon, - kommunikáció fejlesztése, - életvezetési tanácsadás. Céges ügyfeleimnek: - célkitűzések, - időgazdálkodás, - motiváció, - sikeres prezentációra felkészítés, - konfliktuskezelés, - kompetenciák fejlesztése. Válási, családi, párkapcsolati és gazdasági mediátorként (az IKM regisztrált közvetítőjeként): - a családi és a párkapcsolatok javíthatók - emberi hangon, pártatlanul, - ha már válni kell - egyezzenek meg mediátorral: olcsóbb, gyorsabb, emberibb, - vita a szervezeten belül vagy az üzleti partnerrel - mediációval hatékonyabban, nyertes-nyertes stratégiával. Szeretettel várom ügyfeleimet Szegeden belvárosi irodámban és Budapesten személyesen, illetve más településeken is egyeztetés szerint, valamint Skype-on. Cégeknek tréningek: csapatépítés, kommunikáció, konfliktuskezelés, tárgyalástechnika, prezentáció, hatékony értekezlet. Teamcoaching.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Tari Aranka

Magántanár

Biológiából vállalok korrepetálást, valamint érettségire és/vagy osztályozóra való felkészítést biológiából . Általános iskolásoknak illetve gimnazistáknak is. Szegeden tartózkodom nyáron is, valamint iskolai időszakokban is elérhető vagyok.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Herczeg Rita

Magántanár

Babysitter

Magyar-történelem szakos hallgató vagyok, a képzésem végéhez közeledvén. Gyermekfelügyeletet és magyar, valamint történelem tárgyakból bármelyik korosztálynak felkészítést vállalok.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
1 megbízás
1 vélemény
Tóth Nikolett

Magántanár

Babysitter

Házi betegápolás

Kedves Szülők! Csecsemő- és gyermekápolóként gyermekfelügyeletet vállalok Szegeden. Tapasztalattal rendelkezem, egészen kisded kortól iskolás korig foglalkoztam gyermekekkel. Rugalmas vagyok, keressenek bizalommal.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
1 fotó
Szilágyi József

Magántanár

Futárszolgálat

Kertész

22 éves egyetemista srác vagyok! Magántanári szolgáltatást tudok nyújtani Földrajz tantárgyból, melyet középiskolai szinthez képest nagy mélységben ismerek! Továbbá itthon mezőgazdaságban dolgozom, illetve egyébb munkáim miatt rengeteget vezetek gépjárművet (személygépkocsi, kisteherautó) . B-kategóriás jogosítványom 3 éves azóta heti, sőt napi rendszerességgel vezetek megye szerte!
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Eördegh Hanga

Magántanár

Magyartanár

Fizikatanár

Gyógyszerészhallgató vagyok és négy (már nem olyan kicsi) kistestvér büszke nővére. Általános iskola felső tagozatába és gimnáziumba járó diákok korrepetálását vállalom matematikából, kémiából, biológiából, fizikából, magyarból és történelemből.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
1 megbízás
Havai Hajnalka

Magántanár

Munkavédelmi és tűzvédelmi szakember

Babysitter

Hajnalka vagyok, szívesen vállalok bébiszitterkedést 3 kisebb testvérem van akikre szoktam vigyázni. Könnyen kijövök a gyerekekel. Speciális igényű gyerekekre is szívesen vigyázok. Vállalok biológiai, földrajz tantárgyból korrepetálást érettsegi illetve egyetemi szintig A Szegedi Nemzeti Színházba dolgozom mellék állásban
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Veres Ádám József

Magántanár

Programozó

A Műszaki Egyetemen végeztem, mint mérnökinformatikus, jelenleg egy budapesti cégnél vagyok szoftverfejlesztő. Szívesen vállalom középiskolások matematikai és informatikai tudásának megalapozását, legyen az alapvető számítógépes felhasználói ismeretek átadása, vagy programozás (Java nyelven), online oktatás formájában. Keress bátran, akár 0 kezdőtudással is elindulhatunk!
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Spa terapeuta oktató
Több mint tíz éve Spa, day Spa, Hotel multtal rendelkező spa terapeuta magán órákat ad, spa etikett, spa masszázsok témakörben számlaképesen.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Mezey Csaba Bence

Magántanár

Angoltanár

Harmadéves történelem doktori hallgató vagyok, anyanyelvi angoltudással. Érettségire / nyelvvizsgára való felkészítést vállalok, akár online is.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
10 megbízás
1 vélemény
Bene Anna Tünde

Magántanár

Babysitter

Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, fejleszteni őket. Tanítónak és úszó oktatónak készülök. Kicsit beleélem magam az anyaságba, amikor gyerekekkel vagyok.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Grizák Ákos

Magántanár

Programozó

Rendszergazda, informatikus

Az informatika professzionális oktatásával, emelt (és közép) szintű informatika érettségi, ECDL, Programozás, CNC és egyéb vizsgáztatással foglalkozom. Informatikus mérnök-műszaki tanárként vállalati dolgozók képzése, speciális szoftverek oktatása is a profilom. Vállalok oktatást hétvégén és ünnepnapon is. Oktatasi Kft.-k megbízásait számlaképesen fogadom. Egy a célom, a maximális siker! Ha ECDL bizonyítványt szeretne akár 2 hónap alatt, vagy kiemelkedő emelt szintű infó érettségit, hívjon! Vállalok felkészítést az ország egész területén hatékony (nem Skype) webes távoktatási formában, személyes kiszállás 60 km-es körzetig!
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Minősített jószaki
11 megbízás
10 vélemény
Illésné Babai Gizella
Szeged közelében élő, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal, mentortanári szakvizsgás egyetemi végzettséggel bíró pedagógus vagyok. Általános iskolások és középiskolások oktatását vállalom. Oktatási területeim: 1. Tanulás tanulása - speciálisan egyéni képességekre alakított, a tanulást könnyítő és felgyorsító tanulási módszer oktatása. 2. Magyar irodalom, nyelvtan: tanulás tanulásával összekapcsoltan. 3. Történelem: tanulás tanulásával összekapcsoltan. 4. Ének - szolfézs: tanulás tanulásával összekapcsoltan. Nyilvános fb.-oldalamon részletesebben tájékozódhat a Tanulás tanulása módszeremről: category=your_pages&ref=bookmarks
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
1 megbízás
Bökényi Hajnalka
Kedves Szülők! Sokéves tapasztalattal, lelkiismeretes tanítóként alsó tagozatos gyermekek korrepetálás át vállalom. Ha gyermeküknek segítségre van szüksége, keressenek bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Vörös Virág

Magántanár

Egyéb

Bejárónő, házvezetőnő

Kiszállok Szeged teljes területén
Buvar Etelka

Magántanár

Matektanár

Kiszállok Szeged teljes területén
Huszta Kende

Magántanár

Fizika,biológia középiskolásoknak
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Kovács Dániel

Magántanár

Kedves Diákok, Szülők! 😎 Amikor nyelvvizsgára készültem, rá kellett jönnöm, hogy a hiába bújom a tankönyveket, a legfontosabb az adott központnak megfelelő specifikus készségek elsajátítása mesteri fokon. Nem volt ez másképp a mateknál és a fizikánál sem… Nem hiszem hogy tehetségesnek számítottam matekból, 2019-ben mégis a szegedi Radnóti egyik legkiemelkedőbb eredményét értem el emelt szinten, csakúgy mint fizikából- ekkor jött az ötlet, hogy segítsek ezekben a tantárgyakban másoknak is. 🔥 Felső tagozatosoktól érettségire készülőkig segítek nap mint nap a diákjaimnak... + egy-egy témakör megértésében + dolgozatra való felkészülésben + abban, hogy olyan magabiztossággal üljenek be a felvételi / érettségi vizsgára a készségalapú tudásuknak köszönhetően, hogy ne legyen kérdés a siker Hogy miért tanítok? Az, hogy anyagi függetlenséget teremthetek magamnak azzal, amit egyébként is imádok csinálni, egy olyan lehetőség, amit semmiképp sem szeretnék elszalasztani. 😊
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Ferencz  János

Magántanár

Kiszállok Szeged teljes területén
Benkő Szabolcs

Magántanár

Magyartanár

20 éve szakmai tapasztalattal vállalok Szegeden magyar nyelv és irodalom, valamint történelem oktatást, legyen az általános iskolai korrepetálás, felkészítés pótvizsgára, vagy emelt szintű érettségire.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
1 megbízás
Petrusán Tibor

Magántanár

Tolmács, fordító

Angoltanár

Felsőfokú végzettséggel ill. nyelvvizsgával és 7 éves tapasztalattal a hátam mögött vállalok ANGOL és ROMÁN nyelvből nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra való felkészítést, korrepetálást kezdő szinttől a haladó szintig. Legyen az általános iskolás, középiskolás, egyetemista vagy felnőtt dolgozó ember, bármilyen tanulási céllal. Otthon tanítok, de igény szerint házhoz is megyek. Online oktatás is lehetséges. 60 percesek a tanórák, szinttől függő haladással, alapossággal. Igény szerint fordítást, tolmácsolást is vállalok.
Bővebben
Kiszállok Szeged teljes területén
Berkó Regina

Magántanár

Grafikus

Biológia - rajz tanárszakon végeztem a Szegedi Tudományegyetemen. Korrepetálást, érettségi felkészítést, különórákat vállalok Szegeden belül személyesen, vagy online.
Bővebben