német nyelv oktatás árak 2023

Akár

Akár 4000 Ft / óra

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Kuntarics Józsefné - Süni

Némettanár

Magántanár

Orosztanár

Német, orosz és magyar nyelv oktatás, korrepetálás Csepelen. Érettségire, külföldi munkára előkészítés. Kommunikatív nyelvoktatás. Magyar nyelvtanból nyolcadikosok felkészítése, irodalomból és nyelvtanból érettségihez segítés. Oroszból kezdőket is vállalok, de olyanokat is, akik fel akarják frissíteni megkopott tudásukat. Legyen sikerélményed, mert a tiéd az enyém is! Online, skype, illetve itthon vállalok tanítványokat.
Bővebben
Budapest - XXI. kerület
Jószaki

német nyelv oktatás

5 400 Ft

ár / óra

40 megbízás
5 vélemény
Perfektgerman Online Nyelviskola

Némettanár

Tanulj németül, kényelmesen otthonról, idő-és költségtakarékosan! Mire jó az ONLINE TANULÁS? Időbeli kötöttségek nélkül a magad tempójában tanulhatsz szabad időbeosztásban és saját otthonodban. Pénzt és időt takaríthatsz meg, hisz nem kell elutaznod. Lehetsz a Föld bármely pontján, bárhonnét elsajátíthatod az anyagokat. Ily módon is fejleszthető a hallás, írás, olvasás, beszédkészség. Skypos konzultáción keresztül felteheted kérdéseidet és igényelhetsz hangos nyelvi órát is, ahol gyakorolhatod a szövegértést, kiejtést, kommunikációt. OLCSÓBB Nem kell utazásra költened és az óradíj is kedvezõbb. RUGALMAS ÓRAREND TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK: -Zárt VIP csoportos német tanulás extrákkal -Egyéni tanfolyamok, skypos órák -Csoportos tanfolyamok -Olasz online tanfolyam -ONLINE TOLMÁCSOLÁS ÉS FORDÍTÁS -Fordítás-tolmácsolás -Céges nyelvoktatás -Weboldalfordítás
Bővebben
Budapest - V. kerület

német nyelv oktatás

5 000 Ft - 8 500 Ft

ár / óra

3 fotó
Dr. Dikter József

Némettanár

Tolmács, fordító

Magántanár

Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1, illetve NATO STANAG NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Minősített jószaki

német nyelv oktatás

7 000 Ft

ár / óra

116 megbízás
25 vélemény
23 fotó
Nagy Anita

Némettanár

Magántanár

Angoltanár

Felsőfokú szakmai angol nyelvvizsgaval és középfokú német nyelvvizsgával rendelkező közgazdász-informatikus vagyok és szívesen segítek szakmai beszédkszséged és szókincsed fejlesztésében és közép, vagy felsőfokú állami nyelvvizsgra, TOEFL vizsgára, valamit SCRUM Master Certification és ITIL Foundation 4 Projektvezetési angol nyelvű vizsgákra való készülésben. Szakmai önéletrajz készítésében és az interjúra való felkészülésben is hatékony segítség vagyok. 17 évet dolgoztam amerikai multinál és 2 évet német cégeknél. Ha angol vagy német nyelvű előadást kell tartanod akkor is számíthatsz rám a felkészülésben. Pillanatnyilag egy német vállalatnál dolgozom távmunkában, ezért csak este 6 után vagy hétvégén érek rá.
Bővebben
Budapest - XI. kerület

német nyelv oktatás

0 Ft - 0 Ft

ár / óra

2 megbízás
Ludwig Adrienn
Ludwig Adrienn [Más vállal munkát helyette]

Némettanár

Budapest

német nyelv oktatás

4 000 Ft

ár / óra

2 megbízás
Nagy Andrea
Nagy Andrea [Más vállal munkát helyette]

Némettanár

Magyartanár

Magántanár

Kedves Érdeklődő! Most akciós áron tartom az órákat! Magyar nyelv és irodalomból, ill. német nyelvből vállalok korrepetálást, érettségire felkészítést. Jelenleg csak online formában. Mát több, mint 10 éve tanítok közép, ill. általános iskolában is. A diákjaim szerint megértő, türelmes és szakmailag nagyon felkészült pedagógus vagyok. Az óráimat igyekszem minél színesebben megtartani, igény és korosztály szerint játékos formában is. Remélem, Neked is tudok segíteni! Keress üzenetben!
Bővebben
Budapest

német nyelv oktatás

4 000 Ft - 5 000 Ft

ár / óra

5 megbízás
1 vélemény
Zsilavecz Csilla
Zsilavecz Csilla [Más vállal munkát helyette]

Némettanár

Angoltanár

Asztrológus

Budapest

német nyelv oktatás

5 000 Ft

ár / óra

1 megbízás
1 vélemény
Glázer Silvia
Glázer Silvia [Más vállal munkát helyette]

Némettanár

Angoltanár

Tolmács, fordító

Német angol vizsgafelkészítés, korrepetálás, oktatás, tolmácsolás, szakfordítás 30 év tapasztalattal online és személyesen. Online tanulás kényelmesebb otthonról, nem kell utazni, mely sok időt vesz igénybe és fárasztó. Oroszlány és környékén tanítok személyesen (Kecskéd, Bokod, Környe, Tata, Tatabánya, Vértessomló).
Bővebben
Oroszlány

német nyelv oktatás

3 500 Ft

ár / óra

5 megbízás
1 vélemény
Szabóné Kiss Györgyi
Szabóné Kiss Györgyi [Más vállal munkát helyette]

Némettanár

Babysitter

Magántanár

Csömör

német nyelv oktatás

4 500 Ft

ár / óra

Deák Judit
Deák Judit [Más vállal munkát helyette]

Némettanár

4 diplomás társadalomkutató és történész vagyok, felkészítést vállalok történelemből és német nyelvből, online és személyesen is
Bővebben
Szeged

német nyelv oktatás

4 000 Ft

ár / óra

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Némettanár lista

Vagy kérj ajánlatot az összes Némettanár szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!