Bánhegyi Dániel - Kutyatréner
Adatlap megtekintése
Segítek megoldani a kutyáddal lévő problémáidat! A kutyatartás óriási felelősség, rengeteg teendő vár ránk kutyatulajdonosként. A legjobb szándék mellett is viszont előfordul, hogy a kapcsoltunk kutyánkkal elcsúszik. Ennek köszönhetően viselkedési problémákat tapasztalhatunk. Egy kutyatréner segít megtalálni, hogy hol vannak a hibák a kutyáddal való kommunikációban! További részletek:
Bővebben
3 megbízás
2 vélemény
Budapest
Farkas Henrietta
Adatlap megtekintése
Kedves Gazdik, Kutyakiképző vagyok, rehabilitációs tréner és kutyakozmetikus. A teljes körű kisállatkozmetikázáson kívül foglalkozom mindenféle kutyákkal kapcsolatos témával, legyen szó viselkedésproblémákról, nevelésről, tanításról, szakmai tanácsadásról szocializációs vagy kommunikációs hiányosságokról. Bármilyen felmerülő kérdés esetén keress bizalommal, véleményem szerint egy telefonos konzultáció sokat segíthet a megfelelő szakember kiválasztásában, illetve a tréningek maximális személyre szabásában egyaránt. Köszönettel, Farkas Henrietta 0630 380 7673 [email protected]
Bővebben
Budapest
Révész Gábor, Jobbkutya.hu
Adatlap megtekintése
Kutyakiképzés mesterfokon! Ma Magyarországon nagyon sok a kutyakiképző, de csak elvétve találunk olyat aki nem időleges megoldást nyújt! Tegyen próbára, INGYEN és győződjön meg róla, hogy tényleg én kellek Önnek!
Bővebben
4 megbízás
2 vélemény
Budapest
Rózsár Petra
Adatlap megtekintése
Rózsár Petra vagyok és csak fájdalommentes módszereket alkalmazok. 16 éves és 11 éves koromban képeztem ki az első kutyámat. Vállalok alap engedelmességi feladatok betanítását, trükkök betanítását, környezetgazdagítást. Keress bizalommal, ha nincs időd kiképezni a kutyádat, vagy túl nehéznek bizonyulna.
Bővebben
Bicske
Sánta Gábor
Adatlap megtekintése
Velence
Hurtos Gabriella
Adatlap megtekintése
Hurtos Gabriella [Más vállal munkát helyette]

Kutyakiképző

Tolmács, fordító

Matektanár

Angol, szlovák, kémia és matematika oktatást, korrepetálást vállalok online és Cegléden személyesen is. 10+ év tapasztalatom van a korrepetálásban. Fordító és két egyetemi diplomával rendelkező vegyészmérnök vagyok.
Bővebben
Cegléd
Sebestyén József
Adatlap megtekintése
Közel 20 éve foglalkozom kutyákkal. Tapasztalatot szereztem a munkakutya kiképzés és a sport kutyázás területén is. Több kutya iskola működésében is részt vettem illetve megalapítottam és évekig vezettem a Kiskunlacházi kutya iskolát. Közel 10 évet töltöttem el az állatvédelembe amiben a mai napig is aktívan dolgozom. Az évek során több száz problémás kutyával volt alkalmam foglalkozni. Hjtvallásom, hogy minden kutya különböző így minden felmerülő problémához egyedien kell hozzálni. Különböző módszereket vegyesen használom, de elsősorban a pozitív megerősítést részesítem előnyben.
Bővebben
Szolnok
Zombori Anna
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
kutyakiképzés kutyapanzió 24 órás felügyelettel
Bővebben
3 megbízás
2 vélemény
Göd
Mutasd az összes Budapesti kutyakiképzőt