Fogadok munkát
Vékony György
Vékony György

Szobafestő, tapétázó · Gipszkarton szerelés

4
Megbízás

4 hónappal ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 75927

Vékony György

Szobafestő, tapétázó · Gipszkarton szerelés

Kedves Leendő Megrendelőm! Számlaképesen vállalom az alábbi megbízásokat. Az alábbi adatok alapján vállalkozásom leinformálható: Székhely: 1085 Budapest József Körút 69 EM/FS Nevem: Vékony György Adószámom: 57887221 - 1 – 42 Amit vállalunk: - Festést - Takarítás - Burkolást - Gipszkartonozás - Szigetelés A munkálatokat olyan személyek vezetik, akinek több éves tapasztalata van az építőiparban Olyan személyeket alkalmazunk, akiknek minimálisan is 2 év tapasztalata van. A határidőket maximálisan igyekszünk betartani Referenciák: Tisztelettel : Vékony György
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Prommer József
Teljes mértékben elégedett voltam velük. Az ajánlatkérésemre gyorsan reagáltak, korrekt árajánlatot adtak. Mindemellett lényegében azonnal kezdtek.
Noémi
A megbeszélteknek megfelelően, pontosan érkeztek. A csapata szépen, tisztán dolgozott. Rendet hagytak maguk után, mindemellett a végeredmény is szép lett.
Ajánlatkérő
Gyorsan elvégezte a szükséges munkát, rugalmas volt a munkavégzés idejét illetően. Eltakarított maga után. Sajnos néhány helyen enyhén átüt a lefestett szín, még egy réteg festés elkelt volna.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Kedves szakik! Sötétlila hálószoba falból hogyan lehet a legkönnyebben fehéret varázsolni: Hány réteg festéssel számoljunk, ha festés? (Baromi jó minőségű diszperzit van most új építésű lakásban) Vagy jobb a tapéta rá? Ha igen, milyen? Nézegetünk design-okat, még csak kalkulálgatunk a tavaszi felújításhoz. Ha gyakran cserélgetjük a szobák hangulatát (6 évente kb., a gyerekek is hol Frozent akarnak, hol Star Warst), akkor mi a legjobb megoldás hosszútávon? Köszönöm!

Az én válaszom:

„Hívjon bizalommal! Segítek!”

0

2023. 03. 09.

Fura kérdés lesz, de zavarba jöttem: kértem végre árajánlatot mázolásra és szobafestésre külön-külön, de aztán rájöttem, hogy végülis ez egy szakma, tehát egy ember is meg tudna csinálni mindent. Megsértődnek a szakik, ha külön-külön embert hívok szobafestésre és mázolásra? Nem akarok megbántani senkit... Mennyire lehet alkudni az árakból, ha a szobafestés-mázolás egy kivitelezővel történik? Úgy olvastam, jobban tudják az idejüket beosztani ilyenkor a száradási idők miatt. Ez igaz? Vagy tökmindegy?

Az én válaszom:

„Hívjon bizalommal!”

0

2023. 03. 07.

Szobafestés minták közül a stencilezés a legolcsóbb? Olyan egyszerűnek tűnik. A régi Praktika magazinban kapott fóliastencil jó lehet falminta gyártására? Festő megcsinálja szépen vagy ilyen munkát nem szívesen vállalnak? Egyedül biztos, hogy nem merek nekiállni...

Az én válaszom:

„Hívjon bizalommal!”

0

2023. 01. 30.

Rosszul szellőző, hideg helyiségben bútorok mögött megjelent a penész. Az okot megszüntettük, de ilyen esetben a gipszkarton falak menthetők vagy inkább ki kell őket cserélni? Festőt hívjunk vagy gipszkartonost?

Az én válaszom:

„Ha nem sérült a gipszkarton akkor elég a szakszerű festés .”

1

2022. 12. 23.

Szigetelés nélküli gipszkarton válaszfalat átrág az egér? Más állat? Van tapasztalat? A konyha és a kamra között gipszkarton van, és a kamrában tuti él valami állat. Ki vagyunk borulva, hogy mi lesz, ha bejönnek a konyhába. A gipszkarton válaszfal véd a rágcsálók ellen?

Az én válaszom:

„Igen sajnos :)”

0

2022. 11. 24.

Üdvözletem! Mi lehet az álmennyezet gipszkartonon kívül? Mivel van a legjobb tapasztalat hosszú távon? Cserélnünk kell a régit, eddig gipszkarton volt, de hátha van már modernebb/jobb/szebb megoldás. Az ötleteket szívesen fogadom! Köszönöm!

Az én válaszom:

„Üdvözlöm Csak csatlakozni tudok az előttem szolokhoz Gipszkarton vagy kazettás Álmennyezet. szép napot!”

1

2022. 11. 21.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 4 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás