Fogadok munkát
Váradi-Kiss László Csaba
Váradi-Kiss László Csaba

Vízszerelő · Gázvezeték szerelő

5
Megbízás

16 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XIV. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 28354

Váradi-Kiss László Csaba

Vízszerelő · Gázvezeték szerelő

Kedves látogató. Nagy örömmel fogadom látogatásod az oldalon. Szeretném itt bemutatni cégünket számodra. Cégünk 40 éve foglalkozik csőszereléssel (technológiai csőszerelés és lakossági víz-gáz- központifűtés szereléssel. Lakossági szerelésekkel 0-24-ig állunk rendelkezésre. Elvégzett munkáink minden esetben jó minőségben készülnek el és a hozzájáró magas szintű garanciát is biztosítunk. Meglévő ügyfeleinkkel állandó kapcsolatban állunk. Örömmel tapasztaljuk, hogy az új munkáikat is velünk szeretnék kivitelezni. Nagy örömmel várjuk régi és új megrendelőinket. Üdvözlettel: Váradi-Kiss László Csaba
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Udvarias,segítőkész,pontos jó szakember!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Van értelme hővisszaverő fóliát tenni a radiátor mögé? Miben segít ez pontosan?

Az én válaszom:

„Kedves Katalin. Ha felszereli a fóliát a radiátor mögé, akkor jól hasznosul hiszen a radiátorból kijövő hősugarakat visszaveri, nem engedi a falba „belépni” a falat feleslegesen melegíteni, hőveszteséget okozva. De ez egy jól szigetelt lakásnál nem szükséges. Üdvözlettel : Csaba”

0

2023. 11. 23.

A nagyszobába valahogy mindig kicsit hidegebb van, mint a lakás többi részében. Mi lehet az oka? Rossz lett a radiátor méretezés és túl kicsi az ottani radiátor? Ráadásul pont ott van a termosztát. Mit tudok tenni, hogy egyenletes legyen a lakásban a hőmérséklet?

Az én válaszom:

„Tisztelt: Hevesi Irma. A fűtés redszereket beszokták szabályozni. Egy fűtés szerelő szakember úgy üzemelibe a rendszert hogy a többi szoba többi radiátorját kicsit le fojtja igy több meleg víz jut a utolsó radiátorhoz. Persze több módja is van hogy egyenletesebb legyen a fűtés a lakásban. Egy helyszíni felmérés sokat tudna javítani a fűtésén. Üdvözlettel: Váradi-Kiss Csaba”

1

2023. 11. 22.

Még sosem volt vízkőtelenítve a bojlerünk, pedig már működik pár éve. Mindenképpen szükség van erre? Vagy hogy állapítsam meg, hogy vízköves-e? És mennyibe kerül a vízkőtelenítés, ha szükséges?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm. A vízkőtelenítés minden képp szükséges. De kérem hívjon és személyesen meg beszéljük a részleteket.”

0

2023. 11. 08.

Idős édesanyámnál a kád helyére zuhanykabin beépítését tervezzük. Kb. milyen költséggel kell kalkulálnunk, ha a feladat a régi kád kivétele, a megvásárolt zuhanytálca és zuhanykabin beépítése és a kád alatti terület járólapozása (az is megvan.)

Az én válaszom:

„Üdvözlöm. Leírom a kád kibontásának munkafolyamatát. Csempe levésése a kád elejéről,/ a kád alatti fal kivésése,/a kád felsőszegéjének körbe vésése, és a kád kibontása a falból,/ a kád leszállítása az udvarra,/ a kád belsőfelének a fal levésése/ez tartja a kád peremét hátul és két oldalt/a kád aláfalazásának vésése,majd a sitt leszállítása az udvarra. Ez általában egy 240l kukát megszokott tölteni. Takarítás. A régi kád és a sitt elszállítása lerakóba, bontás összesen: 50.000,-Ft + áfa Az új zuhanytálca helyének kialakítása /betonozás egyéb/ és elhelyezése 35.000.-Ft+áfa Burkolás 45.000.-ft+áfa Zuhanykabin szerelése 37.000.-Ft+áfa A helyszíntől függ de alapjában ez körül szokott lenni.”

1

2023. 11. 07.

A kondenzációs kazán kémény oldalfali kivezetés szabályai érdekelnek. Gondolom, ez olcsóbb, mint a kéményépítés, ugye? Csak nem minden esetben engedélyezik. Mi kell hozzá? (Családi ház)

Az én válaszom:

„Ha hátra vezetik ki akkor engedélyt kell kérni a szomszédtól. Az utca fronton 2 m főlé kell emelni a kiállást. Kondenzációs kazán kémény oldalfali kivezetés szabályai. A kreresőben is igy találja meg. ”

0

2023. 11. 06.

Melyik a legjobb víztisztító berendezés? Szerintetek.

Az én válaszom:

„Aqua Cleaners FULL Ez a típus figyeli a víz minőségét. Az eggyik leg jobb szűrő képességel dolgozik. Én Csak ajánlani tudom.”

1

2023. 11. 06.

Tudtok-e nekem arra valami értelmes számot mondani, kedves szakik, hogy 1 hét alatt kb. mennyi kondenzvíz keletkezik a kazán működése során? Lehet hogy hülye kérdésnek tűnik, de megmagyarázom. Most költöztem új albérletbe, ahol a kondenzvíz egy mosószeres flakonba gyűlik, ami fel van kötözve a kazánra, és ezt kell kiburitgatni naponta a tulaj kérése szerint. :O De én csak minden második héten leszek az albérletben, és azon kezdtem aggódni, hogy az egy hét alatt, míg távol vagyok, meg fog telni a flakon és leszakad... Vagy másfél liter azért nem fog összegyűlni hetenként, ha egy alap 20 fokra van belőve a fűtés?

Az én válaszom:

„Tisztelt Judit. Minden esetben szükséges a túlfolyót be kötni a lefolyó rendszerbe. Ez sajnos a tulaj nem észerű spórólása miatt van. a költsége KB 15-20 ezer forint kiszállással .”

0

2023. 10. 27.

Kedves Szakemberek! A mosógép leeresztő cső elkezdett folyatni (be van kötve a falba). Orvosolni tudom valahogy házilag a problémát vagy jobb, ha kihívok egy szakembert?

Az én válaszom:

„Kedves érdeklődő. A mosógép csövet ön is kitudja cserélni. Nem fixen van a falban ,oldható kötéssel. A cső leszerelése után elkell vinni egy szaküzletbe ahol adnak egy újjat. Ha a leszereléssel baj van kérje szakember segítségét.”

0

2023. 10. 13.

Szakmáim

Vízszerelő 2 megbízás Gázvezeték szerelő 2 megbízás Fűtésszerelés 1 megbízás