Fogadok munkát
Tóth István
Tóth István

Esküvői videós · Videós, operatőr · Fényképész, fotós

20
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 18525

Tóth István

Esküvői videós · Videós, operatőr · Fényképész, fotós

Több éves szakmai tapasztalattal, számtalan esküvőn és rendezvényen megörökített emlékezetes pillanattal a tarisznyámban, állok az Ön szolgálatára. Nincs is különlegesebb és személyreszólóbb ajándék mint például egy szépen gravírozott üvegpohár vagy akár egy égetett mintás kis fa ládika. Több éves gravírozói és pirográf tapasztalattal szívesen megvalósítom az Ön elképzelését is. Rövid határidőn belül, a részletekre figyelve, maximális szakmai felkészültséggel és korszerű eszközparkkal állok rendelkezésére.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Nagyon korrekt, precíz és rugalmas.
Betti
Megbízható, rugalmas és kedves szakember profi hozzáértéssel.
Szaki válasza:
Örülök, hogy én örökíthettem meg a Nagy Napot, megtisztelő volt számomra! :) Köszönöm szépen az értékelést!!
Gréta
Már egy ideje keresgéltünk az esküvőnkre videóst, István munkásságában és személyében is megtaláltuk erre a feladatra a megfelelő embert, emellett nagyon humors, közvetlen.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen ezt a pár sort, örülök, hogy a munkáim és a stílusom elnyerte a tetszéseteket. Megtisztelő, hogy én lehetek a videósotok! :)
Balogh Norbert
Nagyon elégedettek vagyunk István munkájával, gyorsan el is készítette a kért anyagot, nagyon kreatív volt a vágóképek és jelenetek előkészítése során, illetve hibátlan gépparkkal is dolgozik. Köszönjük! Ha legközelebb is lesz hasonló szolgáltatásra szükségünk őt fogjuk először keresni!
Szaki válasza:
Köszönöm a kedves szavakat! Megtiszteltetés volt számomra, hogy megörökíthettem életetek eme fontos eseményét! :) Sok Boldogságot Kívánok Nektek! :)
Ajánlatkérő
Egy nappal a munka előtt lemondta (operatőrnek jött volna)
Áron
Közvetlen, rugalmas, pozitív személyiség, extra gyorsan elkészült az utómunkával ami kiváló minőségben készült el. Az adathordozók szép kidolgozásúak egyedi dekorációval készültek és sérülésmentesen megérkeztek. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést! Megtisztelő volt számomra, hogy én örökíthettem meg a Nagy Napotokat! :) Nagyon sok boldogságot nektek! :)
Zsófia
Nagyon meg voltam elégedve István munkájával. A kommunikáció könnyű és gördülékeny volt, István mindig nagyon pontos, rugalmas és készséges volt. A munkát precízen és nagy gonddal végezte. Az elkészített videó is kíváló minőségű volt. Mindenkinek jó szívvel merem ajánlani őt!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést, örülök, hogy tudtam segíteni! Ha a jövőben ismét videósra lenne szükséged én állok rendelkezésedre. :)
Ajánlatkérő
Meg nem vegezte el a munkat
Szaki válasza:
Április 24-én a megbeszélt időpontban ott leszek. :)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Esküvői videós 18 megbízás Videós, operatőr 2 megbízás Fényképész, fotós 0 megbízás Grafikus 0 megbízás