videóvágás árak 2023

Akár

Akár 3990 Ft / óra

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Tóth István
Adatlap megtekintése
Tóth István

Videós, operatőr

Esküvői videós

Gravírozás

Több éves szakmai tapasztalattal, számtalan esküvőn és rendezvényen megörökített emlékezetes pillanattal a tarisznyámban, állok az Ön szolgálatára. Nincs is különlegesebb és személyreszólóbb ajándék mint például egy szépen gravírozott üvegpohár vagy akár egy égetett mintás kis fa ládika. Több éves gravírozói és pirográf tapasztalattal szívesen megvalósítom az Ön elképzelését is. Rövid határidőn belül, a részletekre figyelve, maximális szakmai felkészültséggel és korszerű eszközparkkal állok rendelkezésére.
Bővebben

videóvágás ár / óra

15 000 Ft - 50 000 Ft

18 megbízás
7 vélemény
17 fotó
Mezőkövesd
Gergely Marcell
Adatlap megtekintése
Gergely Marcell

Videós, operatőr

A nevem Gergely Marcell, pályakezdő operatőr vagyok kb. 8 év tapasztalattal. Jelenleg Debrecen és Budapest között ingázok. Az operatőri munka mellett segédoperatőrként (kamera asszisztens / focus puller) is szívesen dolgozok, továbbá film/videó vágásban, fényelésben (color grading), illetve fényképezésben (analóg- és digitális fotográfia) is kellően jártas vagyok. Saját felszereléssel rendelkezek, de természetesen más, pl. bérelt eszközökkel is tudok dolgozni, a projekt színvonalához és igényeihez igazodva. A Kaposvári Egyetem Művészeti Karán végeztem 2020-ban, Mozgóképkultúra- és médiaszakember végzettséggel rendelkezek. Az Erasmus+ cserediákprogram keretében fél évet Norvégiában töltöttem, kiváló szakmai tapasztalatokat gyűjtve. Jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója vagyok, Operatőr BA szakon. Elsősorban kisjátékfilmeket/rövidfilmeket szoktam fényképezni, alkotótársaimmal 2020 őszén gyártottuk az első teljesen finanszírozott filmünket. Emellett rendszeresen készítek stockmédia jellegű anyagokat (Artgrid), illetve időnként részt veszek rendezvények (esküvők, koncertek, előadások stb.) rögzítésén is, de dolgoztam már dokumentumfilmes és televíziós közegben is. 2021-ben a Hyundai-al közreműködve elkészült az első reklámfilmem, 2022-ben pedig már a harmadik nagyobb volumenű videoklipem is gyártás előtt áll. Esküvőket is vállalok, de kizárólag rövidebb, higlight videók forgatását. Fényképes önéletrajzot, showreel-t (portfólió jellegű válogatás videót), filmeket, klipeket és fotókat is szívesen küldök érdeklődés esetén, referencia gyanánt. Keressen bizalommal az elérhetőségeim bármelyikén, hiszen azt gondolom, aligha lehet olyan kérése/koncepciója a Tisztelt Ügyfélnek, amit ne tudnánk a lehetőségekhez mérten a legkiválóbban megvalósítani! Köszönöm szépen.
Bővebben

videóvágás ár / óra

1 700 Ft - 4 200 Ft

3 fotó
Debrecen
Most éppen nem vállalnak munkát
Drone Sky Levels Kft.
Adatlap megtekintése
Drone Sky Levels Kft. [Más vállal munkát helyette]

Videós, operatőr

Esküvői videós

Drón-és emlékvideók készítését vállalom rövid határidővel, utómunkával, több szolgáltatási csomaggal magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, díjtalan kiszállással. Legyen szó esküvőről, falunapról vagy ingatlan eladásáról. Szárnyaljunk együtt!
Bővebben

videóvágás ár

Kérj árajánlatot

1 megbízás
1 vélemény
14 fotó
Nyíregyháza
Visio Studio Film Bt.
Adatlap megtekintése
Visio Studio Film Bt. [Más vállal munkát helyette]

Videós, operatőr

Esküvői videós

Cégünk fő profilja az esküvők megfilmesítése mellett, az alacsony költségvetésű, mégis minőségi cégbemutatók, promóciós filmek, televíziós és internetes reklámfilmek videoklipek készítése. Főként professzionális kamerákkal dolgozunk és rendelkezünk különböző kameramozgató szerkezettel is. Felszerelés tekintetében mindig a költségvetés határozza meg, hogy milyen eszközökkel dolgozunk. Általában Panasonic, Sony, Canon kamerákkal dolgozunk. Munkánk során krán és drónok is segítik a különleges képi hatás elérését. A forgatások során professzionális stedicam és elektronikus gimbal eszközöket is használunk. A jó minőségű hangról pedig Rode mikrofonok és ZOOM H4N diktafon gondoskodik, nagyobb költségvetésű produkciók esetében hangmérnök segíti munkánkat.
Bővebben

videóvágás ár

Kérj árajánlatot

2 megbízás
Szentendre
Senkó Gyula
Adatlap megtekintése
Senkó Gyula [Más vállal munkát helyette]

Videós, operatőr

Fényképész, fotós

VIDEOMINDENKINEK.HU http://videomindenkinek.hu/referencia.html [email protected] [email protected] Videóvágás kedvezményes árakon. Havonta Fekete Péntek akciókkal! Drone videók vágása,újravágása Esküvői videók vágása. Rövid határidő,pontosság! Fotós szolgáltatás! https://www.facebook.com/Brigiworld Írjon Bizalommal! / . Kérem levélben keressenek! Referencia Youtube csatorna/nem minden videó van feltöltve! Saját zenék!/nem minden zene van feltöltve!
Bővebben

videóvágás ár

Kérj árajánlatot

1 fotó
Budapest - XX. kerület
Hofbauer Walter
Adatlap megtekintése
REKLÁMFILM - IMÁZSFILM - VIDEÓKLIP - RENDEZVÉNYEK A Walter Films egy kreatív videós vállalkozás, mely segít megvalósítani az elképzeléseidet. Naprakész, professzionális eszközökkel a te videód is olyan lehet, akár egy igazi film. Közel 10 év tapasztalat, számtalan elégedett ügyfél, és megannyi élmény van már a hátam mögött. Minőségi, akár 4K minőségű videók az országhatáron kívül, és belül egyaránt.
Bővebben

videóvágás ár

Kérj árajánlatot

1 megbízás
1 vélemény
8 fotó
Győr
Hirváth Márton
Adatlap megtekintése
4 év tapasztalatom van a szakmában.
Bővebben

videóvágás ár

Kérj árajánlatot

Debrecen
DH Media
Adatlap megtekintése
DH Media [Más vállal munkát helyette]

Videós, operatőr

Esküvői fotós

Esküvői videós

Esküvői fotó - videó, Reklámfilmek, Rendezvény fotó - videó, Grafikai tervezés, Logó és arculat tervezés
Bővebben

videóvágás ár

Kérj árajánlatot

Nyíregyháza
Farkas Bálint
Adatlap megtekintése
Farkas Bálint [Más vállal munkát helyette]

Videós, operatőr

Ingatlanfotózás

Esküvői videós

Szia! Farkas Bálint vagyok, fotográfus. Termékfotó, reklám- és imázsfilm készítéssel foglalkozom. Itt megtalálod a referenciáimat: https://www.farkasphotography.hu https://www.instagram.com/farkasphotographyhu/ Amennyiben szívesen dolgoznál velem, keress fel bizalommal!
Bővebben

videóvágás ár

Kérj árajánlatot

Budapest

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Videós, operatőr lista

Vagy kérj ajánlatot az összes Videós, operatőr szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!