Fogadok munkát
Szabó Zsolt
Szabó Zsolt

Kőműves · Ács · Tetőfedő

60
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 75797

Szabó Zsolt

Kőműves · Ács · Tetőfedő

Üdvözlök mindenkit. KÉREM OLVASSÁK EL MEGKERESÉS ELŐTT! Mi egy 7éve együtt dolgozó 6fős 100százalékig MAGYAR szakemberekből álló csapat vagyunk. Vállalkozásunkat 5éve kezdtük .Ez alatt az idő alatt számtalan referenciát szereztünk.Leinformálható szinten. Előleg és előfinanszírozás nélkül dolgozunk.Számlaképesen. 5éve egyéni vállalkozással kezdtük ami azóta is üzemel,illetve a tavalyi évben elapítottunk egy kft-t figyelembe véve a magánszemélyes megrendelőimet jelenleg alanyi adómentes számlát tudok adni a munkámról,így nem kell áfát fizetniük. Nálunk munkakezdésnél a szakmunkásbizonyítványok felmutatása nem okoz gondot mint sok konkurens vállalkozónál. Csapatom felépítése: 2 kőműves,1 ács,1 lakatos-heggesztő,1festő,2segédmunkás. Fő tevékenységeink: -Szerkezetkész épületek építése. (Szilárd ill. könnyű szerkezetből) -Homlokzati hőszigetelés. -Kerítés és támfal építés. -Térkövezés. -Térbetonozás. -Faszerkezetek építése. -Tető héjazat csere. -Lapostetők szigetelése gv lemezzel. -Kerítések,stablondeszkák festése. -Egyéb kőműves munkák... Kiszállási díjjam Pest megyében 5000ft.Szolnok megyében 5000ft.Hajdúbihar megyében 5000ft.Békés megyében 5000ft.Dunántúlon 10 000ft.Kiszállási díjjat helyszíni megállapodás esetén nem kérek,amennyiben utólagos árajánlat szükséges és elfogadják, abban az esetben a munkadíjjból levonódik.Esetlegesen van lehetőség helyszíni felmérés előtt egy hozzávetőleges árajánlatra email-ben amennyiben tudnak képeket csatolni és méreteket.Árajánlat készítés ingyenes. Hívjon bizalommal, a hét minden napján 08:00-20.00ig. Szabó Zsolt Kérem kizárólag komoly szándékkal keressenek. És annak tudatában hogy nem ingyen vagy mégolcsóbban dolgozunk. Nem sorolom magunkat a drága kategóriába.De viszont nem szeretnék versengeni a 150 000ft-ért mindent is megcsinálunk,mindenhez is értünk,30év garancia bízzon bennünk konkurens csapatokkal. Nálunk a segédmunkások is szakmával rendelkező emberek. Eddigi tapasztalatom hogy a konkurencia a 7000ft-os 6-8osztályos embereivel a munkák 70százalék-át elvállalja aztán keresnek minket hogy mit tudunk ebből kihozni? Az ilyen jellegű megkereséseket ha egy mód van rá ne nálam kezdeményezzék. Ha olcsót szeretne nem lesz jó,ha jót szeretne nem olcsó ,de ha 2szer kell megcsináltatni jó akkor sem lesz,de viszont úgy már nagyon drága. Úgy gondolom elég garancia az bárkinek is hogy a munkámért kizárólag utólag kérek pénzt,csak átvett munkáért várom el a fizetést. Köszönöm hogy elolvasta.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Tímea
Kedves Zsolt mégegyszer köszönöm nektek ezt a szép munkát.Így mostmár elférünk a házunkban a kis családommal :) Zsolt és csapata volt az eddigi legjobb döntésünk.Sokszor pórul jártunk építőipari vállalkozókkal. De mostmár tudom kit keressek ha építkezni vagy felújítani szeretnénk.Nem mellékesen a műszaki ellenőr is elismert titeket hogy ritka becsületes és szép munkát végeztetek. Mégegyszer nagyon szépen köszönjük. Remélem sokan megfogják ismerni Zsoltot és csapatát. Összeszedettek,precízen és szépen dolgoznak. Nem elhanyagolandó de fehérek.Elnézést de nekem ez is számít.Mindig pontosan érkeztek.És nagyon segítőkész. Mindezek ellenére nem "drága". További sok munkát kívánok nektek.
Bence
Rugalmas.Látszik hogy összeszokott csapat.Szépen precízen és korrektül dolgoznak.Szerződést köt.Betartja a megbeszélteket. Tisztaságot hagynak maguk után.És ami lényeg pénzt a munka elvégzése után kér. És megfizethető áron dolgoznak.Csak ajánlani tudom. Családban korábban építettek 6éve egy házat azzal sem volt semmi probléma azóta sem.
Szegez
Pontos, megbízható szakember, korrektül ad részletes ajánlatot, vállalkozási szerződést köt, a munkát határidőre elvégzi, előleget nem kér. Jó szívvel ajánlom.
Ajánlatkérő
A munka még ezután kezdődik.
Gábor
Nyugodt szívvel tudom ajánlani Zsoltot és a srácokat mert egyszerűek, flexibilisek és megbízhatóak. Jó munkát végeznek ráadásul gyorsan és problémamentesen - köszönjük szépen, még biztosan találkozunk!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen. Remélem folytatjuk jövöre.
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, segítőkész
Ajánlatkérő
nem jelentkezett
Szaki válasza:
Tísztelt hölgyem. Én dolgozom heti 5-6napot. Van hogy a telefonhívásokat nem győzöm követni,feldolgozni. Ön kiküld nekem email-ben egy sablon "árajánlat kérést" amiről ki se lehet találni miaz.Ez mellett egy számomra érdemtelen munkával. Ha mindenkinek az email üzenetére válaszolnák akkor nem kőműves hanem diszpécser vállalkozásom lenne. Az a baj itt sok emberrel hogy azt hiszik ők sz*rták a Spanyol viaszt,kitalálnak valamit és azonnal ugrik mindenki.Ez mellett aki idáig nem ért el emailben és mindenképp szeretett volna velünk dolgozni az felhívott telefonon és tudtam neki válaszolni mindenre. Önnek is szép napot....
Viktor
Részletes információt adott a költségbecslésről. Elérhető, vagy ha nem tudja felvenni akkor visszahív. Konstruktívan segít megtalálni az optimális megoldást költség terén is, tapasztalatával segíti az elgondolást megvalósítani.
Beus
Nagyon korrektül dolgoztak és gyönyörű kerítést építettek.
Bánky Tamás
Nálunk kerítést épített a csapata. Látszott a hozzáértés már az előzetes egyeztetésnél és az ajánlatadásnál. Pontosan végzett a munkával: mind időben, mind tartalomban pontosan a megegyezésnek megfelelően dolgozott. Nyugodt, becsületes, hozzáértő csapata van. Minden, munka közben adódó nehézséget maguk oldottak meg. Az előzetes ajánlatukhoz képest fillérre pontos volt a végösszeg.
Gergő
Korrekt körültekintő. Előre tájékoztat az adott munka előnyeiről és hátrányairól. Ismerősömnél 3éve kerítést épített. Ami azóta is hibátlan.Szépen dolgoznak. Látszik a munkájukon hogy egy összeszokott csapat. És ami előny hogy pénzt utólag kér. Én csak ajánlani tudom őket.
Ajánlatkérő
Alapos
Ajánlatkérő
Korrekt munkavégzés,de a járműparkja túl kicsi
Ajánlatkérő
.
Gábor
jó tanácsokat ad
Ajánlatkérő
Korrekt hozzáálás
Ajánlatkérő
Korrekt, megbízható csapat, igényes szép munkával. Mindenkinek ajánlom!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 44 megbízás Ács 7 megbízás Tetőfedő 5 megbízás Generálkivitelezés 2 megbízás Betonozás 1 megbízás Épületbontás 1 megbízás Térkövezés 0 megbízás