járda építés árak 2023

Akár

Akár 2000 Ft / ㎡

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Szabó Zsolt
Adatlap megtekintése
Szabó Zsolt

Betonozás

Ács

Hang-, tető-, hőszigetelés

Üdvözlök mindenkit. KÉREM OLVASSÁK EL MEGKERESÉS ELŐTT! Mi egy 5éve együtt dolgozó 6fős 100százalékig MAGYAR szakemberekből álló csapat vagyunk. Vállalkozásunkat 5éve kezdtük ez alatt az idő alatt számtalan referenciát szereztünk.Leinformálható szinten. Előleg és előfinanszírozás nélkül dolgozunk.Számlaképesen. Nálunk munkakezdésnél a szakmunkásbizonyítványok felmutatása nem okoz gondot mint sok konkurens vállalkozónál. Csapatom felépítése: 3 kőműves,1 ács,1 heggesztő,1segédmunkás. Fő tevékenységeink: -Szerkezetkész épületek építése. (Szilárd ill. könnyű szerkezetből) -Homlokzati hőszigetelés. -Kerítés és támfal építés. -Térkövezés. -Térbetonozás. -Faszerkezetek építése. -Tető héjazat csere. -Lapostetők szigetelése gv lemezzel. -Kerítések,stablondeszkák festése. -Egyéb kőműves munkák... Kiszállási díjjam Pest megyében 6000ft.Szolnok megyében 4000ft.Hajdúbihar megyében 5000ft.Békés megyében 5000ft.Dunántúlon 10 000ft.Kiszállási díjjat helyszíni megállapodás esetén nem kérek,amennyiben utólagos árajánlat szükséges és elfogadják, abban az esetben a munkadíjjból levonódik.Esetlegesen van lehetőség helyszíni felmérés előtt egy hozzávetőleges árajánlatra email-ben amennyiben tudnak képeket csatolni és méreteket.Árajánlat készítés ingyenes. Hívjon bizalommal, a hét minden napján 08:00-20.00ig. Szabó Zsolt 69 Kérem kizárólag komoly szándékkal keressenek. És annak tudatában hogy nem ingyen vagy mégolcsóbban dolgozunk. Nem sorolom magunkat a drága kategóriába.De viszont nem szeretnék versengeni a 150 000ft-ért mindent is megcsinálunk,mindenhez is értünk,30év garancia bízzon bennünk konkurens csapatokkal. Nálunk a segédmunkások is szakmával rendelkező emberek. Eddigi tapasztalatom hogy a konkurencia a 7000ft-os 6-8osztályos embereivel a munkák 70százalék-át elvállalja aztán keresnek minket hogy mit tudunk ebből kihozni? Az ilyen jellegű megkereséseket ha egy mód van rá ne nálam kezdeményezzék. Ha olcsót szeretne nem lesz jó,ha jót szeretne nem olcsó ,de ha 2szer kell megcsináltatni jó akkor sem lesz,de viszont úgy már nagyon drága. Úgy gondolom elég garancia az bárkinek is hogy a munkámért kizárólag utólag kérek pénzt,csak átvett munkáért várom el a fizetést. Köszönöm hogy elolvasta.
Bővebben
44 megbízás
12 vélemény
93 fotó
Szolnok
Koszta Ambrus Olivér Egyéni Vállalkozó
Adatlap megtekintése
Koszta Ambrus Olivér Egyéni Vállalkozó

Betonozás

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Ács

Miért bízná a lakásfelújítás munkáit több tucat szakemberre, ha van olyan vállalkozó, aki összehangoltan minden folyamatot végig tud vinni, magas minőséggel és garanciálisan? Segítünk háza felújításában.Keressen minket bizalommal. Ingyenes konzultációval várjuk. Gépekkel, szerszámokkal rendelkező csapatommal komplett felújítást vállalunk számlaképesen! Ön meg álmodja és mi teljesítjük! Teljes körű lakásfelújítás - Részmunkák: - Ajtó,ablak ,nyílászárók beépítése - Festés-mázolás-tapétázás - Laminált padló lerakása - Árajánlat készítés - Betonozás - Térkövezés - Bádogozás - Hőszigetelés - Takarítás - lakások, ingatlanok takarítása - Ács munkák - Bontás - Kerítések ki építse - Homlokzat felújítás - Gipszkarton szerelés Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket! Több éves szakmai tapasztalattal! Keressen bizalommal, hogy a lakásfelújítás munkáiban segíthessünk: Koszta Olivér Elérhetőségem : Tel: 0620-531-79-65
Bővebben
3 megbízás
1 vélemény
4 válasz
90 fotó
Békés
Rózsa Endre
Adatlap megtekintése
Rózsa Endre

Betonozás

Térkövezés

Kőműves

Kőműves munkába, falazás,ajzatbetonozás,betonozás,burkolások,térkövezés,szegélykövezés, homlokzati szigetelések Kőműves munkában 25éve dolgozom Hidegburkolás
Bővebben
23 megbízás
6 vélemény
41 fotó
Nyíregyháza
Kozma Zsolt
Adatlap megtekintése
Kozma Zsolt

Betonozás

Térkövezés

Bádogos

Épít, felújít? Teljes körű lakásfelújítás ,térkövezés, víz-gáz-fűtés szerelés, villamos hálózat kiépítése, építés, cégünk fő profilja. Ha megfelelő szakembereket keres, nálunk megtalálta a megoldást. Kőműves, Ács, bádogos, villany, víz-gáz szakterületeken állunk rendelkezésükre. Épületek külső-belső átalakítása illetve felújítása, parkok , terek, udvarok, kocsi beálók térkövezése , tetők építése illetve felújítása Cégünk garanciát vállal minden elkészített munkára.Díjtalan kiszállás, egyedi személyre szabott ajánlat készítés. Keresen bizalommal önnek nemkerül semmibe.
Bővebben
15 megbízás
3 vélemény
2 válasz
41 fotó
Eger
Irimiás István
Adatlap megtekintése
Irimiás István

Betonozás

Kőműves

Tetőfedő

Irimiás István vagyok, többéves tapasztalattal rendelkező, gyakorlatias csapattal rendelkezem, akik egyben a családtagjaim is. Erősségünk a rövid határidő, rugalmas munkavégzés. Specifikációnk a térkövezés, de minden egyéb felújítási ill. kőműves és tetőfedő munkában profizmusra törekszünk. Fontos számunkra a megrendelő elégedettsége, mivel szeretnénk visszajáró szakemberként dolgozni. Hívjon bizalommal!
Bővebben
5 megbízás
3 vélemény
46 fotó
Lánycsók
Kovács Dávid
Adatlap megtekintése
Kovács Dávid

Betonozás

Gipszkarton szerelés

Hang-, tető-, hőszigetelés

Forduljon hozzám bizalommal !
Bővebben
Békéscsaba
Tyukodi Gyula
Adatlap megtekintése
Tyukodi Gyula

Betonozás

Térkövezés

Tyukodi Gyula Budapest vagyok hejileg!! és itt is dolgozom, illetve a vonzáskörzetében.Építőipari munkát viszont 200 .kilométeres körzeten belül végzek!!!, ezt vegyék figyelembe az ajánlatkéréskor! Vállalok: Családi házak lakások nyílászárók cseréje, térkövezés, viacolor térburkolatok építése, falazás, betonozás, laminált parketta lerakása, aljzat betonozása, stb. Ha jó szakembert keres, keressen bizalommal, józan életű vagyok, munkáimra igényes vagyok , sok referenciával rendelkezem!
Bővebben
4 fotó
Gyöngyös
Kovàcs Istvàn
Adatlap megtekintése
Kovàcs Istvàn

Betonozás

Térkövezés

Aszfaltozás & Térkövezés Profi Kivitelezés. ❗Kivitelezünk Magas Minőségben ❗ 👌Professzionális embereink biztosítják a legjobb minőséget a megrendelőink számára ⚠️Teljes gépparkkal rendelkezünk!⚠️ ➡️Gyors ➡️Pontos munka végzés ➡️Minőségi anyagokkal ➡️Barabás ,➡️Leier ,➡️Semmelrock, ➡️Früewald ➡️Kaisertsein, ➡️Viastein, 👌Alacsony árak!!! Akciók!! (Tervezés ) ➡️Keressenek Bizalommal!!!!! Hétvégén is elérhetőek vagyunk. Elérhetőségem: 06-30-683-40-91 06-424-05-06 06-881-8271 Előreferenciákért Keressenek Bizalommal. A Minőség Megfizethető Áron!!!
Bővebben
50 fotó
Budapest - XV. kerület
Most éppen nem vállalnak munkát
Molnár Imre e.v.
Adatlap megtekintése
Molnár Imre e.v. [Jelenleg nem vállal munkát]

Betonozás

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Burkoló

Molnár Imre vagyok. 1995-ben végeztem az Eötvös József szakközép iskolában, mint kőműves. Azotais dolgozom a szakmában. Egyéni vállalkozásom van számlaképes vagyok. Munkámra igényes vagyok,nem italozok. Keressen bizalommal és megegyezünk.
Bővebben
19 fotó
Miskolc
Nagy Zoltán
Adatlap megtekintése
Munkát vállalok az ország egész területén
Bővebben
3 megbízás
1 vélemény
47 fotó
Eger
Balogh Ferenc - Balogh és fia Mély-ép Kft.
Adatlap megtekintése
Balogh Ferenc - Balogh és fia Mély-ép Kft. [Jelenleg nem vállal munkát]

Betonozás

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Épületbontás

A Balogh és Fia Mély-ép KFT 2015-ben alakult, mint családi vállalkozás. Tevékenységünk, folyadékszállítást szolgáló közmű rendszer építése. De az évek során bekapcsolódtunk a magas és a mélyépítésbe is. Többek között, kerékpár utak, parkolóhelyek kialakítása, társasházak alaptól tetőig való építése. A Balogh és Fia Mély-ép KFT fontos feladatnak tekinti elsősorban Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén megvalósuló beruházásokhoz tartozó, közművesités elvégzését, különös figyelmet fordítva a minőségi kivitelezésekre, és a korszerű anyagok alkalmazására, hozzáértő szakemberekkel. Meghatározó irányelv alapján, tudatosan törekszünk a megrendelő parteinkel a hosszútávú együttműködés kialakítására. Ennek céltudatos és következetes munkastílusnak köszönhetően a Balogh és Fia Mély-ép KFT mára olyan megbízható stabil partneré nőtte ki magát, amely eredményeképpen több nagyobb cégnek is az alvállalkozója lehet. Sikereinknek és jelenlegi stabil piaci pozícióknak a kulcsa, hogy megalakulásunk óta folyamatosan lépést tartunk a megrendelők változó szükségleteivel. A kezdeti kivívetelezői tevékenységet, jelentősen túllépve jelenleg megrendelőink komplex kiszolgálására törekszünk, többek között: ivóvíz és szennyvíz csatornák ki építése, mederburkolás, csapadék víz elvezetése, csapadék tározók ki építése, festés, hideg-meleg burkolás, bontás, bérmunka stb. Szolgáltatásaink: Folyadék szállítást szolgáló közművek építése és rekonstrukciója. Szennyvíz csatorna építése és kivitelezése. Csapadék csatorna építése és kivitelezése. Ivó és tűzi vízvezeték építése és kivitelezése. Lakossági szennyvíz és ivóvíz bekötések rekonstrukciója. Földmunka végzés kézi és gépi. Aszfaltozási munkák, parkolók és kerékpárút létesítése, kivitelezése. Előre gyártott és monolit, mélyépítési műtárgyak építése. Épületbontás, törmelék elszállítása. Kőműves munkák. Mederburkolás. Nyílászárók be építése és cseréje. Festés, glettelés, gépi vakolás. Szigetelés. Kisebb ácsmunkák. Vasbeton szerelés. Bérmunka, segédmunka. Felelős műszaki vezetés. Munkavédelmi szakember biztosítása
Bővebben
16 fotó
Nyíregyháza
Steel Krone Kft. - Füleki Zoltán
Adatlap megtekintése
Steel Krone Kft. - Füleki Zoltán [Jelenleg nem vállal munkát]

Betonozás

Kőműves

Hang-, tető-, hőszigetelés

Tisztelt érdeklődő! Mi egy öt éve együtt dolgozó, hat fős szakemberekből álló csapat vagyunk. Ez idő alatt számtalan leinformálható referenciát szereztünk. Vállalkozásunkat 2020-ban alapítottuk, csapatunk többi tagjával pedig egyéni vállalkozás keretei között folytatjuk a közös munkát. ( A közös munka közös referenciákat eredményez Szabó Zsolttal, jószakis oldala: https://joszaki.hu/szabo-zsolt-acs-komuves-1 ) Fontos kiemelni, hogy a legkisebb munka kezdetét is szerződéskötés előzi meg. Előleg és előfinanszírozás nélkül végezzük munkánkat, számlaképesen. (Alanyi adómentesek vagyunk, vagyis árainkat nem terheli Áfa.) Munkánk minőségének garanciájaként kizárólag az átvett munka után kérjük a megbeszélt munkadíjat. Csapatunk felépítése: 2 fő kőműves, 1 fő ács, 1 fő burkoló, 1 fő hegesztő, 1 fő segédmunkás. Főbb tevékenységeink: - Szerkezetkész épületek építése. (Szilárd illetve könnyű szerkezetből) - Faszerkezetek építése - Fémszerkezetek építése - Homlokzati hőszigetelés. - Lapostető szigetelés GV lemezzel. - Kerítés és támfal építés. - Kerítések, stabl