FOGADOK MUNKÁT
Sas Ági
Sas Ági
69
Megbízás

30 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XIII. kerület és 10 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 36734

Minősített jószaki

Sas Ági

Ébredj új napra! Kineziológusként, sors mentorként 21 éves terápiás tapasztalattal várlak szeretettel személyesen Budapesten, on – line vidéken és külföldön skype vagy zoom kapcsolat segítségével. Ahogy orvoshoz sem egyszer mész, ha fizikai problémád van, úgy a lelked gyógyulásához, az életkörülményeid változásához is idő kell és befektetett energia. Találkozhatunk az éterben kényelmesen az otthonodban is! Érintés nélkül dolgozom! Célom és szívügyem, hogy mindenki magát megismerve, ráébredjen a lelkében lévő összefüggésekre, melyek a jelen problémáihoz vezettek. A lelked útjára derül fény. Olyan téves programokra, hibás működésekre látsz rá, amik a tudattalanodból a jelenedet alakítják. Tonnákkal lehetsz szabadabb! VEDD KEZEDBE AZ ÉLETEDET! Az egyéni konzultáció során egy olyan Komplex módszerrel találkozol, mely kulcs a saját tudatalattid feltérképezéséhez, ahonnan most is teremted a világod. Feltárjuk a múltból fakadó félreértéseket, hibás meggyőződéseket, hogy a jelenben új döntéseket hozhass és az életed egyre inkább úgy alakuljon, ahogy TE szeretnéd. VAN ELÉG BÁTORSÁGOD, HOGY AZZÁ VÁLJ, AKIVÉ LEHETNÉL? Célom és szívügyem, hogy saját tapasztalataimat megosztva rátalálhass a benned lévő összefüggésekre, melyek kiváltó okai a lelked jelenlegi terheinek vagy a testi tüneteidnek. A konzultáció után azonnal tapasztalni fogod, hogy csökken benned a belső feszültség (stressz) érzése, megkönnyebbülsz és ráébredsz, hogy hogyan viselkedj másként a jövőben, hogy az számodra jó legyen. NEKED IS FONTOS, HOGY JÓ KEZEKBEN LEGYÉL, HA A LELKEDRŐL VAN SZÓ? Ugye neked is nehéz bizalmat szavazni, ha a legbelsőbb ügyeidről van szó? Hidd el, ezzel nem vagy egyedül. De bármikor felbukkanhat egy helyzet, amit egyedül nehéz megoldani. Jöhet egy emberi konfliktus, egy anyagi válság, vagy érhet trauma és kellenek a kapaszkodók, útjelzők. Sas Ági vagyok, társad a változásban… Örülök, hogy megoldást keresel, változtatni akarsz! Képtelen vagy? Nem, csak nincs képed róla, hogyan tedd. Mindenkinek válaszolok! Türelmet kérek. Kérlek, ha érdeklődsz, minden esetben add meg az elérhetőséged, hogy minél előbb kapcsolatba léphessünk! Az e-mail címedre küldöm a tudnivalókat. Az, hogy jobban legyél és teljesebb legyen az életed, közös célunk! ;)
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Andi
Évek óta tartó szorongással, elalvási gondokkal küszködöm. Idézőjelben mondva már megtanultam együtt élni ezekkel a problémákkal. Volt egy kis fejtartási problémám is már évek óta, de nem igazán zavart. 2 hónappal ezelőtt azonban váratlanul megfájdult a nyakam, beálltak az izmok. A gyógymasszázs és egyéb manuálterápia teljesen hatástalan volt, azt a visszajelzést kaptam a szakemberektől, hogy a fejemben van a probléma, túl nagy stresszben élek, amivel nem tudok megbirkózni, így forduljak pszichológushoz vagy egyéb mentálhigiénés szakemberhez megkeresni a problémáim és az elakadásom okát. A konzultáció egy fajta kísérőt jelentett az útkeresésben. Én sajnos nem tudom, hogy mi okozza a testi tüneteimet, amik már nagyban megnehezítik a mindennapjaimat. De abban bízom, hogy egy szakember, egy pártatlan figyelő rá tud majd vezetni arra, hogy mi az, amivel nem tudok megküzdeni, és hogy min kell változtatnom ahhoz, hogy az életem visszatérjen a rendes kerékvágásba. A foglalkozás alatt úgy éreztem, hogy végig rám figyelnek. Mivel 2,5 óra áll rendelkezésre egy alkalommal, így nem érzem azt, hogy siettetve vagyok, időkorlátba lennék szorítva. Van időm nyugodtan átgondolni a válaszaimat. Még ha néha nehéz is, felvállalok olyan korábbi emlékeket is, amik miatt mások előtt szégyelleném magamat. Hiszen nem tudhatom, hogy nem-e ez az adott múltbeli történés vezetett-e a jelenlegi állapotomhoz Érzem, hogy van választásom változni abban, hogy hogyan élek meg bizonyos helyzeteket, amik korábban stresszt, feszültséget okoztak. Nyitottabbá tudok válni mások pozitív és negatív visszajelzései felé. A kezelés óta nyitottabbnak érzem magamat. Bátrabban belemegyek olyan beszélgetésekbe, amiket korábban elkerültem a konfliktus lehetősége miatt Ez a módszer segíthet a múltban történt események újra értelmezésében, az akkori reakciónk megértésében. Felfedezni, hogy milyen is valójában a jelen személyiségünk, miért lettünk olyanok, amilyenek jelenleg vagyunk. Megérteni és elfogadni önmagunkat, illetve a saját szerepünket a minket körülvevő emberek (család, barátok, munkatársak) között.
Szaki válasza:
Igyekszem pontosan felépíteni a konzultációt.
Ajánlatkérő
Rugalmas és hatékony szakember, csak ajánlani tudom! Hálásan köszönöm a bizalmat és a gyors segítséget is!
Szaki válasza:
Nagyon örülök, hogy hatékony volt a konzultáció!
ÉVA
Mâr az első percektől tudtam hogy Ágival jól fogok tudni közösen dolgozni. Komoly, kiváló szaktudásù mégis közvetlen. Nagyon részletes és jó érzés látni rajta hogy imádja a munkáját. 2szer voltam nála és már sok bennem lévő blokkot sikerült feloldani. Nálam rengeteg és nagyon szétágazó problémák/blokkok vannak de már tudom hogy mindet sikerül majd megoldani. Legközelebb 3 hét múlva megyek vissza Ágihoz. Már alig várom hogy tovább haladjak! Mindenkinek ajánlom aki tényleg és komolyan szeretne az êletminőségén javítani, régi berögződéseket levetni vagy régi problémás blokkjait feloldani. Örülök hogy Sas Ágit vâlaszoltam kineziológusomnak.
Szaki válasza:
Drága Éva, boldog vagyok, hogy hozzájárulhattam a jobban létedhez!
Ajánlatkérő
Nagyon jol ismeri a szemelyisegtipusok mozgatorugoit, fobb belso konfliktusait. Ezert nagyon konnyu vele dolgozni, mert azt erzem nyitott konyv vagyok szamara, jol ki tudja emelni az osszefuggeseket, felszinre tudja hozni az akadalyozo tenyezoket. Teljesen uj megvilagitasba helyezi az onismeretet. Segit, nagyon sokat, minden egyes talalkozo utan azt erzem a hatizsakbol oriasi kovek kerultek ki. Emellett kellemes, oszinte, torodo szemelyisege nem feszelyez abban, h ezekben az erzekeny pillanatokban meg tudja nyilni. Szerencses vagyok, h ratalatam.
Szaki válasza:
Boldog vagyok, hogy kísérhetlek az utadon a lelked és ezzel a boldogabb életed felé.
Ajánlatkérő
Fél év alatt háromszor kötöttem ki a sürgősségin infarktus tünetekkel. Naponta többször (5-20) volt rohamom, ilyenkor a vérnyomás felugrott 200-240-re, a pulzusom 140-160-ra, borzalmas halálfélelmet éltem át. Nem tudtam aludni, átlag 2 naponta sikerült 3-4 óra alvást produkálni, de volt, hogy 4 napig egyáltalán nem aludtam. A testi tünetek állandósultak, magas vérnyomással kezdtek kezelni, gyógyszereket kellett szednem. A kardiológus ajánlotta, hogy keressek fel egy pszichiátert, mert szervi baj hiányában ez nagy valószínűséggel pánikbetegség. Nem vagyok híve az antidepresszánsoknak, ezért alternatív megoldásokat kerestem. A pánikbetegség gyógyítására három dolgot ajánlottak internetes források: jóga, meditálás és kineziológus. Az első kettőt beépítettem az életembe. Ágit elsősorban azért kerestem fel, hogy megszűnjenek az alvási problémáim és képes legyek legyűrni a rohamokat. Jól döntöttem, visszakaptam az életemet. Kicsit szkeptikus voltam a konzultáció előtt, de erőt vettem magamon, hogy segítséget kérjek. Ági egyszerűen zseniális… alapvetően nem osztom meg másokkal a legbensőbb dolgaimat, de Ági szeretete és szakértelme teljesen megnyitott. Többször küzdöttem, hogy ne sírjam el magam egy-egy felismeréstől, amire Ági levilágított. Már a beszélgetés közben éreztem, hogy dobom le magamról a mázsás súlyokat, amikről nem is tudtam, hogy ott vannak. Az életünket elsősorban magunk alakítjuk. A legfontosabbat megtanultam: ha elakadunk, nem szégyen segítséget kérni! Mindent meg tudunk változtatni a saját életünkben. A konzultáció után hazamentem és délután 7 órát aludtam! Már amikor felébredtem, azt mondtam, hogy ha csak ez a 7 óra alvás volt a konzultáció eredménye, már akkor megért mindent. 5 nap telt el azóta, minden éjjel 9 órát alszom, kipihenve, nyugodtan ébredek. Azóta nem volt egyáltalán rohamom. A vérnyomásom és a pulzusom visszaállt normál értékekre (120/70, 65-70-es pulzus). Nem mellékes eredményként úgy tűnik, hogy a fogorvos iránti félelmet is sikerült leküzdeni. Egy hete már csak attól, hogy a fogorvosra gondoltam, jött a roham, a brutális fajtából (az összes testi bajom egy fogorvosi félrekezeléssel indult). Most semmi pánik, 2-3 napja próbálom kiválasztani a megfelelő fogorvost, hogy helyrehozza az előző kezelés hibáit, és ha arra gondolok, hogy be kell ülnöm a fogorvosi székbe, semmi reakciót nem vált ki belőlem. Jelenleg úgy gondolom, életem egyik leghasznosabb beszélgetése volt. Bárkinek ajánlom, annak is, aki nem hisz benne, mert egy próbát tényleg megér, testi és lelki problémákra egyaránt lehet megoldás. Várom a folytatást, mert ha már elkezdtünk takarítani, akkor ragyogjon minden, ne csak egy szoba 😊
Szaki válasza:
Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült megtalálni a probléma forrását. A legjobbakat kívánom neked!
Ajánlatkérő
Rám figyel, nem vetít rám
Szaki válasza:
Nem, azt semmiképpen nem szoktam! ;)
Éva
Az alap probléma, amivel megkerestelek az út keresés volt, nagyon összezavarodtam az elmúlt hónapokban, elvesztettem a munkámat, és nem találtam rá a következő lépésre, nem tudtam merre induljak. Mindenféle gondolatok forogtak a fejemben és képtelen voltam bennük rendet rakni. A konzultáció alatt megtaláltuk, és kezeltük a kérdésem alap problémáját, visszatérve a gyermekkorba. A foglalkozás alatt azt éreztem végig, hogy profi kezekben vagyok, nagyon szépen vezettél a konzultáció alatt, mintha együtt lélegeztünk volna, pontosan érezted a fájdalmaimat, mindig tudtad merre kell tovább lépnünk. Amikor megtaláltuk a probléma gyökerét, egyre jobban éreztem magam, fel szabadultam és őszintén meg tudtam bocsátani és elengedni a régi sérelmeket. A konzultáció óta úgy érzem, hogy van választásom változni, változtatni. Már tudom, hogy merni kell segítséget kérni és elfogadni másoktól a segítséget. Eddig úgy láttam, hogy ha egy feladatot nem tudok egyedül, segítség nélkül elvégezni, az eleve az én kudarcom. Amit most tapasztalok az az, hogy óriási tehertől szabadultam meg, jól érzem magam, és kitisztultak a gondolataim, merek segítséget kérni. A kineziológiát azért ajánlom másoknak is, mert sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor összecsapnak a hullámok, ilyenkor forog az ember a saját gondolatai körül, nem lát ki a gödörből. Ilyenkor fontos, hogy valaki segítsen a kivezető út megtalálásában. Az fontos, hogy az a Valaki profi legyen, és tudja , hogy melyik a jó út.! Ezt jelenti nekem Sas Ági, és mindenkinek ajánlani tudom :) Köszönöm
Szaki válasza:
Drága Éva, egy élmény volt együtt dolgozni! Nagyon sokat kaptam tőled. Őszintén köszönöm.
Adrienn
Nyitott személyisèg, nagyon pozitív.
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm a visszajelzésedet.
Márk
Azért kerestem fel Ágit, mert úgy érzem, hogy ismétlődnek különböző minták az életemben. Ez a sorsom? Balszerencse? Miért? Szeretném megismerni magam, mert rájöttem fogalmam sincs, ki vagyok valójában. A konzultáció segítségével megértettem néhány alap összefüggést, illetve olyan területeket ahol mélyítenem kell önismeretemet. A világ nem olyan rossz, mint amilyennek elsőre tűnik, attól függ, hogyan nézem. A szemléletemet célom megváltoztatni. Az első konzultáció óta figyelek a belső hangomra - megérzéseimre, és előnyömre válik. Érdemes elgondolkozni kik vagyunk, mit akarunk. Érzésem szerint a módszer hozzásegít ennek megértéséhez.
Szaki válasza:
Kedves Márk, nagyon örülök, hogy másodszor is eljöttél, így még jobban tudott tisztulni a kép.
Eszter
Több területen éreztem azt, hogy „szétcsúszik” az életem és hogy külső segítségre van szükségem. Ágival az első személyes találkozásnál tudtam, hogy el tudom tőle fogadni az útmutatást és rá tudom bízni magamat, hogy vezessen. A vitt problémáimat feltártam és a számomra legfontosabbra, a párkapcsolati feszültségekre kértem oldást. Mivel minden-mindennel összefügg, bízom benne, hogy ezen keresztül a többi területen is lesznek javulások. (Az anyámmal, a gyerekeimmel való kapcsolat, munkahely, az idő-rohanás problematikája, stb.) Hihetetlen mélységeket éltem meg a konzultáción, leástunk a probléma gyökeréig, kívülről láttam meg az összefüggéseket, szülői-gyermek mintákat, azok ismétlődését a jelenlegi életemben. „Vakfoltokra” is rácsodálkoztam. Mennyi berögzült gondolat és szokás határozza meg az életem…és ezeken mind tudok változtatni. Ez a legdöbbenetesebb! Sokkal nyugodtabban és tudatosabban beszélek a férjemmel és a gyerekeimmel. Nem billenek már azonnal ki az egyensúlyomból. Pont ilyen kártyát is húztam. 😊 „Csak az állja ki a próbát, aki rááll a próbára” – tartja egy indián mondás. Mindenki maga tud változtatni a saját életén, senki más. Mindenki maga tudja a saját sebeit begyógyítani. Mindenkinek vállalnia kell a felelősség ráeső részét. Ági telis tele van szeretettel, hihetetlen nagy tudással, bölcsességgel, jó szívvel ajánlom őt útkereső sorstársaimnak. : ))
Szaki válasza:
Drága Eszter, nagyon örülök, hogy találkoztunk és biztos vagyok benne, hogy szárnyalni fogsz nem sokára. Az a tudatosság, ahogyan hozzáállsz a felismerésekhez, garancia a sikerre. Csak így tovább!
Cintia
Ágit szorongásos problémáim és önbizalom hiánya miatt kerestem fel. Már régóta éreztem,hogy segítségre van szükségem,mert ez a problémám több területen is kihatott az életemben, éreztem külső segítségre van szükségem. Szerettem volna megérteni a dolgok miértjeit, megtalálni a helyemet és az utamat. 
A konzultáción nagyon jól tudtunk együttműködni, nem esett nehezemre megnyílni sem. 
Ági rendkívül jó szakember, mindemellett kedves és figyel a páciensére, végig azt éreztem jó kezekben vagyok. A konzultáció nagyon sok mindenre ráébresztett, most már tudom lehet változtatni a berögződéseimen. 
Tudom még hosszú út áll előttem de elindultam a változás útján és megfogok küzdeni a kis „démonjaimmal”.

Konzultáció után könnyebbséget és megnyugvást éreztem. Másnapra az energiaszintem igen magas volt és rendkívül nyugodt voltam.

Azt gondolom mindenkinek érdemes lenne kipróbálni ezt a sokat adó és segítő módszert,attól függetlenül milyen problémája van. Talán nem is gondoljuk mennyi mindent tudnánk másképpen látni.
Szaki válasza:
Köszönöm Cintia, megyünk tovább. ;)
Gyarmati Beáta
Ágit kineziológiai oldás miatt kerestem fel egy régóta fennálló derék fájdalmammal kapcsolatban, illetve önismereti munkám elmélyítése céljából. Mivel évek óta járok különböző terápiákra, rengeteg különböző önfejlesztő módszert próbáltam már, picit tartottam tőle, hogy az első alkalom nem fog igazán “sokat adni”, de ez nem így volt. Már az első konzultáció alatt megdöbbentően mély munkát tudtunk végezni . Különösen tetszett a numerológiai elemzés az élet feladataimról és a karmámról, ami sok mindent megmagyarázott az elmúlt években tanultakról. Olyan volt, mintha megtaláltam volna a puzzle hiányzó darabjait. Ági nagyon felkészült terapeuta . Saját gondolatait rengeteg módszerrel, könyvből felolvasott részletekkel , kártyahúzásokkal egészíti ki , a végén kineziológia oldással zárva az elhangzottakat. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szaki válasza:
Bea, nagyon örülök, hogy eljöttél. Sok sikert neked! És annak végképp nagyon örülök, hogy már nem kell gyógyszert szedned hátfájásodra.
Karolina
Ágit szorongásos zavarral, önérvényesítési és önkifejezési problémával kerestem meg, illetve azért, mert régóta érdekelt a kineziológia, szeretném megtalálni a saját utam, helyem a világban. Sajnos elég sok negatív családi mintát hordozok, amiktől egyedül nem voltam képes megszabadulni, önértékelési gondokkal küzdök, ami meghatározza a mindennapi életemet, ezen szeretnék változtatni. Még csak egy alkalom konzultáción vagyunk túl, de máris nagyon sokat segített, hogy tisztábban lássam a helyzetem, elakadásomat, problémáim közötti összefüggéseket. A foglalkozáson az elejétől kezdve éreztem, hogy jó kezekben vagyok, Ági „intuitív képességei” szinte félelmetesek. Úgy érzem, elindultam a változás útján, felkavaró felismerések születtek a konzultáció alatt, de ez szükséges ahhoz, hogy a végére teljesen kitisztuljon a kép. Szerintem ezzel a módszerrel mindannyiunknak van lehetősége változtatni, akármilyen problémával, betegséggel vagy karmikus elakadással állunk is szemben.
Szaki válasza:
Nagyon örülök, hogy tisztábban látsz!
Noémi
Egy olyan családban nőttem fel, ahol a fizikai és lelki terror a mindennapjaink része volt. Ennek ellenére a szüleim a mai napig együtt élnek. Ezt sem gyerekként, sem felnőttként nem tudtam nekik megbocsátani. Tehetetlenség és düh volt bennem. Tudtam, hogy szakember segítségére van szükségem még mielőtt a lelki tüneteket a fizikai tünetek is követik. Tíz évvel ezelőtt már voltam egyszer kineziológusnál, aki már azzal az egy alkalommal tudott segíteni abban, hogy sikerüljön feldolgoznom szeretett nagypapám elvesztését. Így teljesen pozitívan álltam az Ágival való találkozáshoz, és izgatottan vártam az első konzultációt. Szerencsére nem tévedtem, sőt, nagyon jól éreztem magam nála. Ági egy nagyon kedves ember, akinek könnyen megnyílik az ember. Látszik rajta, hogy szereti, amit csinál. A terápia alatt végig éreztem, hogy rám figyel. Igaz még csak pár nap telt el, de már most úgy érzem, hogy kevésbé szorongok, illetve ha a gyerekkoromra gondolok, nem érzem magam dühösnek. Úgy érzem, el tudom fogadni a múltamat. Meg tudok bocsátani a szüleimnek, és ez egy nagyon jó érzés, amit neki köszönhetek. Biztos vagyok benne, hogy a továbbiakban is folytatom a terápiát vele. Sajnos nagyon sok ember él/ élt olyan családban, mint én. Ha valaki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége ennek feldolgozására, Ágit tiszta szívből ajánlom.
Szaki válasza:
Tényleg nagyon szeretem a hivatásomat és mélyen együttérzek veled a múltadért.
Dóra
Pontosan sosem tudtam megfogalmazni, mi is a problémám. Egyszerűen csak azt éreztem, valami nincsen rendben, nem vagyok a helyemen és évek óta húzódó döntéseket képtelen vagyok meghozni, annak ellenére, hogy a szívem mélyén mindig is tudtam, mi volna a helyes. Nem tudtam, hogy igazából, ki is vagyok én. Talán az a legjobb kifejezés, hogy csak sodródtam. Az első konzultációnkat megelőzően, már több alkalommal is voltam szakembereknél, de ott egyik alkalommal sem éreztem azt, amit a vele folytatott konzultáció során. Az első alkalom után megszületett bennem az az érzés, hogy valaki végre ért és lát engem, talán jobban is, mint én saját magamat. Az első találkozásunk előtt hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltam egy kicsit szkeptikus, de ez az érzés elég hamar eltűnt, főleg miután megannyi alkalommal olyan dolgokra érezett/kérdezett rá, amik igazán megdöbbentettek. A konzultációk során maximálisan biztonságban éreztem magamat és sikerült úgy megnyílnom neki, mint ahogy más előtt nem ment. Előtte bátrán mertem vállalni a gyengeségeimet, hibáimat, a bűneimet és a vágyaimat is. Őszintén, mióta vele dolgozom, úgy érzem: bármiben tudok változtatni. Kezdem érteni magamat és a tetteim mögötti belső vagy külső késztetéseket, tanult vagy felvett mintákat. Ezek tudatában úgy érzem, én irányítom az életemet Pár hónap közös munka után meg tudtam hozni azt a döntést, amire addig nem voltam képes. Mikor elmeséltem neki, hogy megléptem, amit évekkel ezelőtt kellett volna, láttam rajta, hogy őszintén örül és biztosított róla, hogy tudja, most még nagyon fáj, de higgyem el, ezután kezdődik csak az igazi élet számomra, amiben valóban ki tudok majd teljesedni, és ami számos meglepetést tartogat. Ezután a konzultáció végén azt mondta nekem, jó érzés végre mosolyogni látni, amit akkor még nem igazán értettem, hiszen többnyire mindig mosolygok. Azóta viszont rájöttem, miért mondta. Az a mosolyom évek óta először volt egy igazán mélyről jövő, nyugodt, szorongás és megfelelési kényszer nélküli, „kezdek a helyemen lenni” mosoly. Még valóban sokszor nehéz, de amit határozattan érzek, hogy kezdek megnyugodni és egyre kevesebbet szorongok, a mosolyom pedig egyre többször, egyre őszintébb. És ezt igazán köszönöm Neki. Ezzel a módszerrel sokan elég szkeptikusak, de én mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy mégis mit veszíthet? Menjen el egy konzultációra, ne rejtse véka alá a szkepticizmusát, de próbáljon meg egy kicsit nyitott lenni és figyelje, ahogy a konzultáció alatt a valódi figyelemtől és szakértelemtől leomlanak a falak, amiket saját maga épített fel. Minden embernek vannak problémái, és aki igazán változni vagy változtatni szeretne, annak lehet, nem árt egy teljesen másfajta nézőpont. Ha valaki hasonló problémákkal küzdene, mint én, vagy egyszerűen csak elakadt volna valahol az életben és azt kérne, tanácsoljak valakit, aki segíthetne neki, Ági lennél az első, akit tiszta szívvel, maximálisan ajánlani tudnék.
Szaki válasza:
Ha tudnád mekkora öröm, hogy megszabadultál a béklyódtól.
Kike
Szia itt is, nem foglak zaklatni, de csodálatos és egyben félelmetes amit tapasztalok, és legfőképp most Veled tudom megosztani. Eleve az, hogy csak 5 napja voltam Nálad, felfoghatatlan, olyan mély, intenzív és sűrű lett a jelen, mintha legalább egy hónapja történt volna. Olyan, mintha az utolsó, legfontosabb puzzle darabka is a helyére került volna, összeállt a teljes kép, és 180 fokos fordulatot vett a rálátásom az életemre. Kristálytisztán látom, kik voltak az "áldozatok és elkövetők" az életeimben - tudom, mindenki volt már ez is az is -, de ez most az életemben egy hatalmas "nagytakarítást" végez, egyik oldalról hullanak a fejek és ahogy a már említett személy esetében is, minden konkrét történés nélkül vágódnak el szálak, másrészt meg nyílik a szívem olyanok felé, mint pl. az Édesanyám, aki felé eddig csak a bűntudat meg a kötelesség vitt... Úgy láttam Ő a legfőbb oka a boldogtalanságomnak, most meg mélységes hálát érzek, hisz nemcsak hogy nem akadályozta, hanem Ő tette lehetővé, hogy egyszer eljussak ide, ebbe az állapotba (a szó szoros értelmében is, mert Hozzád se tudtam volna elmenni, ha nem támogat az utolsó hónapokban pénzzel...) Szóval minden varázsolódik át és én úgy érzem magam, mint egy tündérmesében, ahol a királylány az utolsó pillanatban végül megmenekül... 😇
Szaki válasza:
Még rengeteg jó fordulatot kívánok neked! ;)
Szabolcs
Kedves Ági, Azért kerestelek meg, mert úgy éreztem az elmúlt évek történései elindítottak egy olyan érzelmi és gondolati úton, ami nem szolgált engem. Sokkal inkább keserűséget és gyötrődést, rossz beidegződött meggyőződéseket okozott. A konzultáció óta nyugalom és sokkal nagyobb béke van bennem, azt gondolom jó úton indultunk el. J A gyötrelmet okozó meggyőződéseim rengeteget lazultak és egyáltalán nem nyomasztanak. A foglalkozás nagyon kellemesen telt, semmilyen szorongás vagy gátlás nem volt bennem, annak ellenére, hogy mély, személyes témákról kellett beszélnem valamint szembesülnöm saját magam árnyoldalaival. Ajánlom a foglalkozást azok számára akik megrekedtek az önmagukkal való „párbeszédben”, azoknak akiknek nem okoz örömet a saját berögzült értékrendjük és szeretnék mélyebben megismerni azt mi miért történik bennük. Köszönöm még egyszer a segítséget!
Szaki válasza:
Köszönöm az őszinteséget Szabolcs és nagyon drukkolok neked! ;)
Ákos
Az elmúlt időszakban számos olyan hatás ért a magánéletemben és a munkában, amelyeknek az lett a következménye, hogy az élet szinte minden területén stresszeltem. Ez kihat a párkapcsolatomra, a szexuális aktivitásomra és a szexuális életemre. Azért kerestem meg Ágit, hogy ezekre a problémákra keressünk megoldást, illetve, hogy ezek kezelésével, megtaláljam az utat a stresszmentesebb élet és a kiegyensúlyozott szexualitás felé. A konzultáció alatt azt éreztem, hogy a dolgok kezdenek a helyükre kerülni. Itt azokra a dolgokra, érzésekre gondolok, amik eddig csak „kószáltak” bennem, de jó pár belőlük megtalálta az a polcot, ahova valóak. A foglalkozás közben ambivalens érzésekről tudok beszámolni. A konzultáció közben azt éreztem, hogy egy erős lelki gát szakadt át bennem, mely jelentősen befolyásolta az eddigi életemet. Emellett a konzultáció vége felé egyre inkább egy számomra megmagyarázhatatlan nyugalmat éreztem. Most azt gondolom, hogy csak saját magamon múlik, hogy élem meg a mindennapi élet hozta problémákat, hogy kezelem és milyen választ adok a lehetséges stressz forrásokra. A konzultáció óta nyugodtabbak az éjszakáim, pihentetőbb az alvás. Azt gondolom, hogy ez a módszer mindenki számára nagyon hasznos, függetlenül attól, hogy milyen élethelyzetben van, vagy milyen problémával küzd. Kicsit olyan mintha madártávlatból néznéd magadat és hallanád a feltett kérdésekre adott válaszaidat, és abban a pillanatban mikor elhangzik a válasz tudod, hogy mi a megfelelő irány. Ez olyan mintha egy 3. személynek adnál tanácsot adott élethelyzetben, hiszen kívülállóként sokkal objektívebben tudsz megítélni dolgokat.
Szaki válasza:
Nagyon örülök Ákos, hogy ez az egy alkalom is elég volt, hogy rátalálj az összefüggéseidre. ;)
Ajánlatkérő
Kb. 1,5 hónappal ezelőtt kerestem fel Ágit, hogy segítsen megoldást találni az egyre rosszabbodó szédülésemre. Ezt megelőzően több alkalommal voltam pszichológusnál is, mivel minden jel arra utalt, hogy lelki eredetű az "állapotom". Az Áginál töltött első kezelés után máris úgy éreztem, hogy előrébb jutottam a "problémám" kezelése terén, mint a pszichológusnál töltött 3-4 alkalom után. Az első konzultáció alkalmával olyan dolgok jöttek elő, amikről sosem gondoltam volna, hogy a tudatalattim foglalkozna, hatással lenne a mindennapjaimra. Ugyanakkor a kezelés után sokkal jobban éreztem magam, Ági figyelmeztetett, hogy a következő hetekben javulhat az állapotom, de vissza is eshet - időt kell hagyni a folyamatoknak. Mivel az első konzultáció teljesen pozitív hatással volt a mindennapjaimra, ezért nem volt kérdés, hogy folytatom. Kb. 3-4 hét elteltével találkoztam ismét Ágival, ez az alkalom teljesen más volt, mint az első. Az elsőről azt mondanám, hogy bevezető volt, kicsit megfoghatatlan, ez a második viszont a kihúzott kártyák által is gyakorlatiasabb, kézzel foghatóbb üzeneteket hordozott. Sok elhangzott mondat nagyon "betalált", kezdetben nem is tudtam mit kezdeni a kapott információkkal, idő kellett, hogy átrágjam magam az ok-okozati összefüggéseken. A második konzultáció óta több hét telt el, úgy érzem most már a kapott tanácsokra építkezve sikerül elindulnom azon az úton, ami megoldást hoz a szédülés "köntösébe" öltöztetett blokkok tisztítására, feloldására. Ajánlom ezt a kezelést mindazoknak, akik szeretnének jobban a dolgok mögé nézni, mélyebb információkat szerezni Önmagukról, és nem "csak" a tünetek kezelésére törekednek. Ezúttal is köszönöm Ági a segítségedet!
Szaki válasza:
Örülök, hogy adhattam.
Krisztina
Több hónapja küzdök szorongással és kényszeres negatív gondolatokkal, melyek megnehezítik a mindennapjaimat. Az élet minden területét magam szeretném irányítani, mely már szinte lehetetlen helyzet teremt a körülöttem lévők számára. Már az első konzultáció alkalmával feltártuk, hogy ezek a rossz beidegződések, félelmek honnan erednek, hogyan lehetne ezeken változtatni. Jó tudni azt, hogy van rá megoldás. Az első foglalkozás hosszú időt vett igénybe, mely alatt mindenféle gondolatok és ezzel együtt érzelmek keringtek bennem. A foglalkozás végére eléggé lemerültem, mely (szinte hihetetlen) de erőt adott. Már látom, hogy mindenképpen változtatni szeretnék azon, hogy nem adok az emberek véleményére annyira. Ha valakinek nem tetszik az, amit csinálok, vagy ahogyan csinálom az nem probléma, én így látom jónak. Persze ehhez az kell, hogy a legjobb tudásom szerint járjak el, de nem baj, ha hibázom. A konzultáció utáni első napokban nem változott a szorongás nagysága, viszont egy hét elteltével mára már lényegesen lecsökkent. Elkezdtem azon gondolkodni, hogy mi az, amit másként csinálok azóta, de rá kellett jönnöm, hogy valószínűleg a kezelésen elvégzett feladatok, ott elhangzott segítő gondolatok értek be, és hoztak megkönnyebbülést. Ha valaki igazán akar változni és ehhez mer igazán mélyen beleásni a gondolataiba, akkor mindenképpen itt a helye. Én ezelőtt 15 évvel már részt vettem vidéken egy kezelés sorozatban. Akkor az is gyökeres változást hozott az életemben.
Krisztina
Bár nem elsősorban a magam, hanem a gyermeke(i)m életében fennálló probléma miatt kerestelek meg, rá kellett jönnöm, hogy a sejtésem helyes: ok és okozat erősen összefügg és hat egymásra. A démonjainkkal szembenézni nem könnyű. Bennem is elég sok ellenállás volt kezdetben, de a kedves, ugyanakkor határozott irányításod lehántotta ezt rólam és képes lettem másként tekinteni magamra is a beszélgetésünk végére. Sokat gondolkodtam az elmúlt napokban az elhangzottakon. A feltett kérdéseid kapcsán eszembe jutnak dolgok, amit a régi hiedelmeimen, szemüvegen keresztül néztem akkor, amikor megtörténtek és szinte érzem, ahogy most másként tekintve rájuk el tudom engedni őket. Örömmel tölt el, hogy képesnek érzem magam hittel és bizalommal fordulni az emberek és égiek felé. A testem is reagál, de gondolom ez így normális: az egyébként néha itt-ott sajgó jobb oldali testrészeim most egyszerre kezdtek fájni. Mindenkinek ajánlom ezt a módszert, aki meri annyira szeretni és tisztelni Önmagát, hogy szembenézzen a problémáival. És végül egy idézet, amit másnap kaptam: "Te magad vagy az, akit születésedkor rád bíztak, elsősorban magadért vagy felelős életed során. S a másokért való felelősségérzet első helyen - ámbár jóságnak és önzetlenségnek tűnik - ravasz ördögi csapda, ami eltérít attól, ami elsődleges dolgod a Földön." Popper Péter
Szaki válasza:
Bizony, mennyire más az élet egy másik énképpel! ;) Drukkolok neked!
Tünde
“Azért kerestem fel Ágit, mert évek óta depresszióval, céltalansággal, kevés önbizalommal küzdöttem. Kerestem a válaszokat, az okokat ès a megoldást ezekre a problémákra és így találtam rá Ágira. Nem gondoltam,hogy egy kezelés változást hozhat,de így történt. Megkaptam a válaszokat a kérdéseimre, fèny derült rég elfeledett emlékekre,sérelmekre és Ági meggyógyította a lelkemet. Olyan érzés a kezelés, mintha màzsás súlyt vennének le a vàllaimról. Kiegyensúlyozott, jókedvű és optimista lettem, újra szeretek èlni. Köszönöm neked Ági! Azt mondtad nem tudsz varázsolni,de ebben az egy dologban tévedtél! Mindenkinek ajánlom Ágit és a kinezológiát,aki nem tudja merre tovább, mert irànymutatást fog kapni. Tünde”
Szaki válasza:
Kedves Tünde, hihetetlenül örülök, hogy elsőre megoldódott. ;)
Ágnes
A problémáim, amik miatt megkerestem Ágit, hogy nem volt önbizalmam, sokat rágódtam a múlton és negatív voltam. A konzultáció óta sokkal pozitívabban látom a dolgokat, igyekszem a jóra koncentrálni. Még biztosan hosszú út áll előttem, mire elérem, amit elképzeltem, de erőt adott a konzultáció, hogy mindez lehetséges. Áginál nagyon pozitív és meghitt volt a légkör és azt éreztem, értő fülekre találnak a problémáim. Érdekes dolgokat tudtam meg magamról. Már érzem, hogy van választásom változtatni a hozzáállásomban, a világnézetemben, hogy nyitottabb és pozitívabb legyek az élet minden területén. Elengedni a múlt problémáit, nem aggódni folyton. A kezelés óta sokkal nyugodtabban, vidámabban telnek a napjaim. Pozitívabb, mosolygósabb vagyok, és ezt a környezetem is észreveszi. Másoknak is segíthet önmaguk elfogadásában, pozitívabb életszemlélet kialakításában.
Szaki válasza:
Kedves Ágnes, bizony, minden lehetséges. :)
Marcsi
Kedves Ági és Mindenki, akinek az életünk sok sok hasonló, de olykor mélységes fájdalmával és nehézségeivel járó , de gyógyulni vágyó Társaim! Nehéz lenne pár mondatban.. Leginkább egy igazi szóval tudom kifejezni, hogy HÁLÁS KÖSZÖNET Neked Drága Ági az őszinte segítségedért, szeretetedért, SZAKMAI TUDÁSODÉRT és azokért a kedves szavakért, amivel rádöbben az ember, hogy “ tényleg van értelme Mindennek”! Én is, mint bátran írhatom, bármelyik kedves Hölgy Társam sokszor nagyon nehéz szakításokon megyünk keresztül és végül nem értjük, hogy vajon miért is történik mindez…?! És odáig jutottam, míg a Jóisten és az Élet hozzásegített az Ági megtalálásához. Nagyon kellemes meglepetésben volt részem, és hihetetlen volt számomra az az Őszinte, igazi nagy segítőkészség amit Tőled kaphattam ! Igaz, hogy még sok feladat áll előttem, de valószínű nélküled nem jutottam volna el idáig!! Nagyon szépen köszönöm és Aki szeretné megtalálni saját magát és boldogságát, a legmegfelelőbb Kezelő az Ági személyében , biztosan nem fog csalódni! :) Köszönöm szépen ! UI : Hajrá Mindenkinek ! Marcsi Németországból
Szaki válasza:
Marcsika, nagyon örülök, hogy rád talált a szerelem. Ehhez el kellett engedni valamit. Legyetek nagyon boldogok!
Rita
Azért kerestem fel Ágit, mert szerettem volna pozitív változást az életemben , de ehhez meg kellett szabadulnom a felgyülemlett haragtól, gyűlölettől. Elsősorban szerettem volna rendezni a párommal a dolgokat, de kiderült, az életemben több területen is változásra volt szükség ahhoz, hogy a szerelmi életem is meg gyógyuljon. A konzultáció alatt szabad lettem, saját magam börtönéből kiszabadultam. Boldog, kiegyensúlyozott lettem, megtaláltam a szeretetteljes Én-em. A foglalkozás alatt főleg fizikai fájdalmakat éreztem, a szívem, a fejem, és az alhasi területen. Emellett rengeteg régi emlék jött elő, ami segített a gyógyulásban. Most úgy érzem, hogy nagyjából mindenben tudok változtatni, persze vannak anyagi, jogi akadályok, de bízom, hogy ebből is sikerül pozitív, gyógyult változással kikerülnöm. A kezelés óta végre tudtam aludni. Nem érzek haragot. Újra tudok mosolyogni, erősen magabiztosan a problémákkal szembe nézni. Eddigi életem során már rengeteg módszert kipróbáltam , de ilyen hatásos , mély hatást nem éreztem. Ez a módszer nem csak a felületi sérüléseket kezeli, hanem a teljes testet - lelket, előző életeket, emberi kapcsolatokat is gyógyítja. Mindenkinek ajánlom, még ha csak egy kis Önismeretre is lenne szüksége. Megnyitja a bennünk lévő fényt és szeretetet.
Szaki válasza:
Köszönöm Rita a közös munkát, nagyon könnyű volt veled dolgozni, mert hatalmas benned az alázat. ;)
Brigitta
Mikor bejelentkeztem Ágihoz, alapvetően nem éreztem jól magam. Két fő terület érdekelt igazából: a párkapcsolat, ill. az angyalokkal való kapcsolat felvétel, ezekben éreztem úgy, mintha blokkok volnának. A konzultáció rálátást adott a családomban lévő gondokra, ami alapvetően meghatározza a hangulatomat. Voltak olyan dolgok, amiket már tudtam, ezek megerősítésre kerültek, azonban sok új magyarázat, ok került felszínre, amiről nem tudtam. A konzultáció után nagyon fáradt voltam, le is kellett feküdnöm, még másnap is éreztem a hatását. Azóta sok minden történt velem. (volt, hogy felismertem helyzetekben, hogy igen, erről beszéltünk...) Azt érzem, hogy képes vagyok változtatni a hozzáállásomon. A Fiammal való kapcsolatomban érzek változást, ill. a nővéremtől "távolodtam el" kicsit, de nem rossz értelemben. Amit megfigyeltem, hogy mostanában több programom van, több olyan dolgot teszek, ami jó nekem. Hiszem, hogy vannak olyan akadályok, blokkok, amit saját magunk nem tudunk feloldani, ehhez külső segítség kell. Most is azt érzem, hogy a tudatalattiban történt változás, amit magamnak nem tudtam volna megoldani.
Varga Ádám János
Bevezető:Az Én problémáimat, évek óta görgetem magam előtt, sőt egy részét „fiókokban” tárolom és féltve őrizgetem, amik kifejtik hatásukat a mindennapjaimban. Annak, hogy csak most évek múltán kezdem elviselhetetlennek érezni e terheket annak az az oka, hogy nagy és szerető családban élek, sok csodás emberrel, köztük barátokkal töltök időt. Rengeteg élethelyzettel, feladattal találkozom. Mind ezek enyhítik, olykor elfedik a problémákat, egyfajta védelmet nyújtanak. Ám ahogy múlnak az évek s az ember idősödik, változik a szemlélete, látás módja, hatásköre, társadalmi helyzete stb egyre nagyobb felelősség is hárul rá hisz felel Önmagáért, másokért, feladatokért. Úgy gondolom vannak dolgok amiket nem engedhetünk meg magunknak…olyan problémákra gondolok melyekkel ma még Én is küzdök. Problémák:Ágit konkrétan a következő problémákkal kerestem meg: Sokat „kalandozok” a múltban…újra és újra átélve helyzeteket, melyeket nem tudtam megoldani…dühkitörések, elkeseredett tehetetlenség érzet bizonyos élethelyzetekben…tökéletességre való törekvés …részletekben való eltévelygés…nagy kilengések: magasztos lelki állapot, majd ezt követően mély letargia…kilátástalanság érzete…sokszor úgy érzem több darabban szétszórva létezem és nem tudom hol vagyok Én…mi az én utam?Mi az Én életcélom? Hol van az Én életem…időnkénti sírógörcs…gyakori hitvesztettség, lelkiismeret furdalás, bűntudat. Változást szeretnék a problémák kezelésében, az Én képem torz megjelenésén, az emberi kapcsolataim területén, munkáim, feladataim területén, kommunikáció területén, lelki élet területén, a világhoz való viszonyulásom terén. Szeretnék mélyebb kapcsolatot kialakítani Istennel, szeretném elfogadni önmagam, szeretnék elérni egyfajta lelki békességet…szeretnék látni magam előtt egy életutat, melyen biztonsággal járhatok. A konzultáció óta Határozottan elindult bennem egy új gondolkodási készségre való rálátás-hangolódás. Hitet és bizalmat, hogy nyissak új lehetőségek felé melyek hozzásegítenek a kiegyensúlyozottabb élethez saját magam, így embertársaim valamint környezetem javára. Múltam, gyökereim megismerését. Az első alkalommal kimondottan bizalmába kerített a foglalkozás. Mivel nagyon kusza lelki állapotban érkeztem, nem igazán láttam tisztán a problémáim. Ági tulajdonképpen szavakba öntötte azt, amit éreztem. Úgy érzem, hogy lehetőségem van, a belső hangot meghallani, lehetőségeimet mérlegelve a szerint élni. Meghallgatni mások véleményét Ági elmondta, hogy itt egy folyamatról van szó…az első kezelés után mintha megnyíltak volna, azok a bizonyos fiókok ahol a problémáim tárolom…nehéz megfogalmazni, leírni a változás szelét…azt hiszem összességében nyugodtabb vagyok, de a kilengések talán nagyobb szélsőségeket érnek el. Gondolom a feltárt problémáim miatt. A lelkiismeret furdalás, bűntudat érzetem határozottan csökkent, de még részt veszek néhány konzultáción és bízom a további pozitív eredményekben. Azért ajánlanám másoknak ezt a módszert, mert egy egészen más irányból közelíti meg a problémák megoldását. Minden segítséget meg kell ragadni, hogy az ember végül megoldja a lelki nyavalyáit.
Szilvia
Önbizalom hiány, kishitűség problémával kerestem fel Ágit, nem tudtam kiállni magamért. Emellett szeretném magamat fejleszteni. A konzultáció nagyon sok energiát adott, úgy érzem, hogy elindultam a fejlődés útján amiért nagyon hálás vagyok. A foglalkozás alatt pozitív benyomások értek, végig nyitott voltam, majd miután hazamentem nagyon nyugodt és önbizalommal teli voltam (vagyok ;) A kezelés óta úgy érzem, hogy már van választásom kiállni saját magamért, saját magamat helyezni az első helyre. Sokkal nyugodtabb vagyok és kezdek bízni magamban, ami nálam nagy szó. ;) És érzem, hogy valami csodálatos dolog veszi kezdetét, amit őszintén el tudok hinni. Mindenkinek ajánlom a konzultációt, mert mindenkinek abban segít, amiben változtatni szeretne. Azért ajánlom, mert ez az első lépcsőfok, hogy szembenézzünk a problémáinkkal és elkezdjünk rajta dolgozni.
Losonczi Balázs
Életvezetési tanácsadás és magánéleti problémák miatt kerestem meg Ágit. A konzultáció után tisztábban láttam a problémák okait, és úgy érzem, ez még csak a kezdet. A foglalkozás alatt sok figyelmet és megoldási javaslatokat kaptam. Már a következő naptól másképp tekintek a dolgokra és várom a folytatást. A kezelés segíti megtalálni a problémák gyökereit és ezzel a megoldás felé vezető utat. Ajánlom mindazoknak, akik valamilyen területen változást szeretnének az életükben, de még nem igazán tudják, hogy merre induljanak el, vagy hogyan kezdjenek neki, illetve ha úgy érzik, hogy valami gátolja őket.
Eszter
"A problémám az volt, hogy úgy éreztem, hierarchikus felépítésű csoportokban (ahol nem én vagyok a főnök) nem tudok érvényesülni, nem találom a helyem, nem tudok megfelelően kommunikálni az ott lévő emberekkel. Ezen kívül a másik gondom az volt, hogy céltalannak éreztem az életem, ill. ha bármikor találtam magamnak célt, azt hamar feladtam. Úgy érzem, most már tudom, miért adtam fel az eddigi céljaim, és azt is, milyen jellegű célok azok, amik a megfelelő irányba visznek. Erőt kaptam ahhoz, hogy ezeket kövessem, és ne adjam fel, hiszen megvan a küldetésem. Döbbenetes volt, hogy Ági egy-két óra leforgása alatt olyan dolgokat állapított meg az életemről, amiket olyan emberek szoktak, akik már több, mint 10 éve vagy akár egész életemben ismertek. Viszont hiába tettek hasonló megállapításokat ezek az emberek, ill. kaptam hasonló tanácsokat tőlük, mégsem volt ugyanolyan hatással, mint amit Áginál tapasztaltam. Nem tudom, hogyan csinálja, de tényleg hatásos.:) Egy negatívum volt viszont: az élettörténetemben nem mindig tudta követni a kronológiai sorrendet, de ilyenkor visszakérdezett, és tisztáztuk, mi mikor történt. A konzultáció óta úgy érzem, hogy nem kell félnem saját magamtól, és nem törvényszerű, hogy meg kell megismételnem az őseim hibáit. Megtanulhatok kezdőnek lenni újra meg újra, és mondhatni, büszkén vállalhatom ezt a szerepet. Az automatikusan erős és mindent tudó szerepe helyett lehetek gyenge és segítségre szoruló, aki mer kérni. Emiatt nem kell rosszul éreznem magam, és nem kell feladni egy célt csak azért, mert egy darabig kezdő vagyok az adott területen. Megnőtt az energia szintem, pozitívabban látom a dolgokat, és tisztába lettem a céljaimmal, az utammal. Egy hihetetlen élményben volt részem a konzultáció utáni estén: volt egy néhány perc, amikor úgy éreztem, mintha valamiféle megmagyarázhatatlan szeretet hullám öntött volna el. Ilyet soha azelőtt nem tapasztaltam! Ha az embernek bármilyen gondja van (legyen az anyagi, életcéllal kapcsolatos, párkapcsolati, munkahelyi, életviteli vagy bármi), ami megnehezíti az életét, és esetleg még az okát se tudja, akkor érdemes elmenni kineziológiai konzultációra. Fontos kiemelni, hogy pl. egy pszichológushoz képest jóval gyorsabban lehet jelentősebb állapot javulást elérni. Vannak ismerőseim, akik járnak pszichológushoz heti szinten, és jellemzően évek alatt sem érnek el átütő eredményt. Sokszor csak pénzkidobásnak tűnik az egész. Ehhez képest én már egy kineziológiai konzultácó után is sokkal jobban érzem magam. Egy másik ismerősöm, aki járt kineziológushoz is azt mondta, hogy nagyon sokat segített neki, és nem kellett évekig járnia hozzá heti szinten.
Szaki válasza:
Eszter, hihetetlenül örülök a fejleményeknek! ;)
V. Katalin
Azért kerestem fel Ágit, mert azt éreztem, hogy céltalan az életemet, és nem találom a helyemet a világban, vegetálok. Megrekedtem egy szinten, mind a magánéletemben, mind a munkámban. Nekem a konzultáció egy lehetőség volt, hogy a fent leírtakon a kineziológia segítségével változtatni tudjak. Ági nagyon kedvesen fogadott, figyelmesen végighallgatott. Jó volt, hogy valaki a tiszta figyelmét adja. Már a megérkezésem előtt húzott kártyalap telitalálat volt. Ahogy mondta is, ez egy folyamat, így a változás nem történik meg egyik napról a másikra. Arról viszont be tudok számolni, hogy kevésbé stresszeltem a munkahelyen a kezelés másnapján, és azóta, és a közérzetem is volt. Illetve, voltak olyan megbeszéléseim is a munkahelyen, amiket napok óta halogattam, de a kezelés után lerendeztem mindet. Azért ajánlanám másoknak is a konzultációt, mert ez egy hatásos módszer, ami biztosan eredményre fog vezetni az élet bármely területén. Biztosan tus segíteni bárkinek, aki úgy érzi, nem találja a helyét, vagy régóta halogat valamit, vagy bármilyen nagy döntés előtt áll, amiben bizonytalan, vagy párakapcsolati, egészségügyi problémái vannak.
Szilvia
Az ismét felerősödött asztmás tüneteimet szerettem volna megérteni, miért jelentkezett újból és szerettem volna, ha az asztmám elmúlik vagy a tünetei enyhülnek. Mivel több módszerrel közelítetted meg a problémát, annak több aspektusa tárult fel, továbbá kaptam egy abszolút személyre szabott képet és iránymutatást arról, honnan jöttem, mik a hozott képességeim, tulajdonságaim, merre felé tartok és hogyan tudok, illetve hogyan érdemes a célom felé haladni. Kaptam néhány nagyon találó bölcs mondatot és tanácsot, ami úgy érzem, nagymértékben segít a fejlődésben. Az első konzultáció hatására az asztmám nem múlt el teljesen, de a tünetek szinte megszűntek, már csak ritkán jelentkeznek. Egy nagyon felkészült, a kliensére teljes mértékben figyelő, értő és megértő, sokoldalú szakemberrel van dolgom, így nem volt nehéz megnyílni. Úgy gondolom, hogy még az elkerülhetetlen helyzetekben is meg lehet választani, hogy az ember hogyan áll hozzá – igaz, ehhez az is kell, hogy tudatosítsa és megértse, mi is történik valójában. Az asztmás tüneteim már csak ritkán jelentkeznek. A mindennapi életben nagy hasznát veszem a kapott bölcs gondolatoknak, ezek által sikerül máshogy hozzáállnom a rázósabb vagy nemszeretem helyzetekhez, dolgokhoz, szituációkhoz, emberekhez. A konzultáció önmagunk, mozgatórugóink feltárásával, jobb megértésével és a keletkezett blokkok feloldásával segít könnyebb, könnyedebb módon élni. Szilvi
Szaki válasza:
Szilvi, nagyon örülök neked! ;)
Budai Ilona
Partner kapcsolati problémával kerestem fel Ágit, féltékenység lekűzdése a magnéletemben szerettem volna változást elérni. Sok új összefüggést fedeztem fel az életeseményeim, a szülőkhöz való viszonyom, a gyermekkorom között. Sok mindenre választ kaptam. Nagyon mély érzések jöttek elő bennem a múltól. Azt érezem, hogy a párkapcsolatomban mindenképpen tudok változást létrehozni, de az életem minden területét érintő változásokat fogok végrehajtani. Minél erősebb az önismerem, annál több lehetőségem van változni. A konzultáció óta sokkal nyugodtabb vagyok. Nagyon jól alszom, mélyen és egyfolytában 6-7 órát. Többször sírtam, ami jól esett. Végre kijött. A kezelés után másnap egész nem fájt a fejem. Kicsit fáradtnak éreztem magam. Eszembe jutnak régi esetek, amiket most értek meg, hogy mi is történt akkor. Azt gondolom, hogy ez egy önismereti tréning, ami segít megérteni a problémák okait. És ha az okokat ismerjük, akkor a problémák megoldását is tudjuk vagy ha nem oldjuk meg akkor legalább igyekszünk elkerülni legközelebb ugyan azt a hibát. Minden összefügg mindennel és mindennek oka van. Most ennyit értettem meg ebből, mert én ezt még most tapasztaltam először. Majd a továbbiak biztos mélyebb ismeretet adnak. Egy biztos, úgy érzem már jobban vagyok.
Szaki válasza:
Nagyon örülök Ilona, a sírás egészséges és nagyon gyógyító, rengeteg méreganyag távozik a szervezetből. Hosszú távon nem jó, ha nem tudunk sírni.
Kata
Egészségügyi és magánéleti probléma miatt kerestelek fel. Öngyógyító folyamatok beindításához és magánéleti "blokkok" oldásához kértem segítséget. A konzultáció számomra érdekes volt, kaptam új "információkat" és voltak dolgok, amikben megerősített. A foglalkozás feltöltött és ezt másnap is éreztem. További hatásait pedig remélem, hamarosan érezni fogom! :) Megnyugtató, hogy tudunk változtatni dolgokon, berögzüléseken, félelmeken, felül tudunk írni mintákat, éppen ezért mindenkinek ajánlom, aki az élete bármelyik területén "dolgozni" szeretne, hogy jobbá, teljesebbé, mosolygósabbá tegye azt! :)
Szaki válasza:
Örülök Kata, hogy elindultál az úton. Sok sikert neked!
Fekete Ágnes
Ágit szorongásos, pánikrohamos problémáim okán kerestem fel, mindenekelőtt tudni akartam, ez a mostani állapotom mennyire kezelhető, mennyire hozható rendbe. Mint kiderült, lesz min dolgoznom magamon Ági segítségével, iránymutatásával. Abszolúte kommunikatív, odafigyelő, érdeklődő hozzáállást tapasztaltam részéről, semmi kényszer vagy ilyesmi! Utat mutat, irány ad, nekem „csak” el kell indulnom.:-) Persze a sok belém rögzült szokást, s legfőképpen, helytelen gondolkodásmódot nehéz lesz kiirtani magamból, de menni fog, mert máshogy nem is lehetne!:-) Meg kell tanulnom majd más szemszögből is látni a dolgokat, a velem történteket, tehát un. szemléletváltásra kell törekedjek. S arra, hogy nem tudok mindent kontroll alatt tartani – ez nem is lehetséges - ennek elfogadása is „feladataim” közé tartozik. Jó szívvel ajánlom másnak is a konzultációt, biztos vagyok benne, hogy ez a módszer mindenkin tud/na segíteni, aki úgy érzi, elakadt valahol az életútján. Köszönöm a kedvességet és a biztató szavakat!
Szaki válasza:
Egy élmény volt Ági. Én köszönöm. Kívánok neked nagyon sok sikert és várlak.
Veres Luca
Úgy érzem eddig érlelődött bennem ez az egész. Abszolút pozitívan érzem magam és minden este 10 percre minimum gyertyát gyújtok a lelkemért. Azóta kipihenten kelek fel minden reggel!! És nem úgy hogy ma minek keltem fel mi értelme? Most már látom!! Remény gyúlt bennem. Örök hála érte!!! Alig várom a következő találkozásunk!!
Szaki válasza:
Luca, nagyon jól teszed. A lelked meg fogja hálálni, amit érte teszel.
Farkas Mónika
Azért kerestem fel Ágit, mert egész életem során párkapcsolati nehézségekkel küzdöttem. Meg akartam tudni, hogy mi van ennek a hátterében, a célom volt, hogy feloldjam a negatív párkapcsolati karmát és bevonzzam a megfelelő partnert az életembe. A kineziológia konzultáción rengeteg tanácsot kaptam, feltártuk a gyermekkori negatív élettapasztalataimat, ezeken keresztül ráláttam a megoldandó karmikus feladataimra. Megértettem a mai viselkedésem mélyebben gyökerező karmikus okait. Ági nagyon kedves volt, segítőkész, figyelmes és nagyon okos. Sok segítséget kaptam és megértést. Most úgy érzem, hogy van választásom változtatni a másik nemmel való viselkedésemben mindenképpen, az önmagam szeretetén, értékelésén tudok munkálkodni, Megértettem, hogy az utam az egyedüllét megtapasztalása és elfogadása, hogy ne másoktól függjön a boldogságom. Nálam a változás egy kicsit lassúbb folyamat, én nem tudok változtatni egyik napról a másikra, főleg ha érzelmileg ennyire érintett vagyok, de sok segítséget kaptam ahhoz, hogy elinduljak az úton. Mindenképpen ajánlani tudom mindenkinek a konzultációt, mert nagyon sok olyan problémát tár fel, amiről nem is gondoljuk, hogy mennyire befolyásolja az életünket. Ági pedig nem csak szakember, pszichológus, de barát is egyben, aki nem sajnálja a fáradtságot, hogy újból és újból elismételjen mindent addig, amíg meg nem értem és nem tudatosul bennem. Nagyon jól éreztem magam nála.
Szaki válasza:
Köszönöm. Móni. Örülök, hogy a barátodnak is éreztél. ;)
Andrea
Hosszú hónapok óta tartó általános szorongásomra megoldást remélve kerestem fel Ágit. Az utóbbi időben egyszerűen úgy éreztem, akárhogyan is próbáltam a saját kezemben tartani a kontrollt az életem felett, mégis volt bennem egy számomra megmagyarázhatatlan tudatalatti fék, amely aktiválódott, és átvette fölöttem az irányítást, ha megoldandó feladatok jöttek szembe az utamon. A dolgok odáig fajultak, hogy az irányítás folyamatosan csúszott ki a kezeim közül, és a sok kudarcot látván egyre rosszabb lett a közérzetem, fásultabbá, motiválatlanabbá és minden eddiginél túlterheltebbé váltam, bár ezeket a tüneteket még magamnak sem akartam bevallani. A külvilág felé persze megpróbáltam egy vidám álarcot felvenni, remélve, hogy mások nem veszik észre, milyen mélységű csatákat vívok éppen. A nehézségekkel szemben is megpróbáltam ezt a pozitív álarcot magamra ölteni, bízva abban, hogy a dolgok majd megoldódnak maguktól, hiszen általában én vagyok az, akihez tanácsért fordulnak az emberek. Természetesen a problémáim nem oldódtak meg maguktól, mint ahogyan azt reméltem. Én pedig a sok kudarc láttán elkezdtem egyre rosszabbul érezni magam, úgy éreztem, hogy szép lassan elkezdtem lefelé zuhanni egy bizonyos lejtőn, amelynek végeláthatatlan a mélysége. Ezeknek a problémáknak a hatása érződött életem megannyi terültén: csökkent a hatékonyságom a munkám terén, még az átlagosnál is alacsonyabb szintet ütött meg az önbizalmam, és úgy éreztem, hogy képtelen vagyok megtenni bizonyos dolgokat. Aztán eljött az a pont, amikor már igazán elkezdett fájni a saját kálváriám. Ekkor döntöttem úgy, hogy a kineziológia által kezdem el keresni a kiutat. Ági személyében egy hihetetlenül intelligens, empatikus és őszinte segítőt ismertem meg, akit rendkívüli módon megszerettem, és nagyra értékelem a segítői lét iránti lelkesedését, folyamatos tanulási vágyát, nyitottságát. A kezelés során úgy éreztem, mintha belelátna a lelkembe, igazán konstruktív tanácsokat kaptam tőle. A kineziológia eszközeit használva Ági gyorsan rátapintott a problémáim gyökerére, és számomra is meglepő, de igazán helytálló összefüggéseket tártunk fel velem kapcsolatosan. Az én esetemben a feszültséget keltő szorongás testi tünetei már az oldásokat követően alábbhagytak, és a kezelés óta sem tértek vissza. Reggelente sokkal kipihentebben ébredek, szabadabban mondom ki a véleményem, és a céljaim elérésével kapcsolatos önbizalmam is új szárnyakat kapott. A problémák elfojtása és a pozitív gondolkodás között hajszálvékony az átmenet, amelyet nem könnyű érzékelni. Azonban a kellemetlen igazság az, hogy az önmagunkkal való őszinteség elengedhetetlen az életben, hiszen előbb vagy utóbb úgyis szembesülnünk kell tetteink, szokásaink és hozzáállásunk következményeivel. Akármennyire is vonzó alternatívának tűnik jelenleg a struccpolitika, a problémák elöl hosszú távon nem bújhatunk el, hiszen az élet gondoskodik arról, hogy egyszer szembesüljünk velük. Minél később történik meg ez a szembesülés, annál fájdalmasabbak lesznek a következmények. Így hát minden sorstársamat arra bátorítom, hogy merjen végre felébredni, és merjen szembenézni a realitással, lépjen a megoldás érdekében, amíg nem késő. Lehet, hogy eleinte fájdalmas lesz a szembesülés, de később meg fogja magának köszönni ezt a bölcs lépést.
Szaki válasza:
Igen Andi, az őszinteség az önismeretben a bátrak sportja. ;) Csak így tovább!
Ajánlatkérő
Lelki problémáimmal kerestem meg Ágit. Kiskoromban ért traumák az egész életemre kihatottak, be is vonzottam ugyanazokat az élethelyzeteket. Mivel kezdetektől fogva hol bántalmazást, hol pedig szeretetet kaptam, nem alakult ki bennem pozitív jövőkép és félelmet éreztem. A sok probléma mellett akadt egy másmilyen jellegű problémám is. Az utóbbi 2 évben rengeteget álmodtam szellemekkel. Ezek az álmok sűrűsödtek és mindennapossá váltak. Eleinte csak szimplán érzékeltem őket, később pedig már félelmet is keltettek bennem olyannyira, hogy már alapjáraton féltem sötétben-világosban egyaránt. Ez a fennálló depressziómon csak rontott és minden nap egyre rosszabb lett. A félelmek mindenütt ott voltak. Amit a kezelésen tapasztaltam az hihetetlen volt. Ági mindent tudott rólam, amit a gyógyulásom érdekében látnia kellett és olyan összefüggésekre világított rá, amikre soha nem gondoltam volna. A kezelés utáni pár napban zaklatottabb lettem és a személyiségem is elég szélsőségessé vált. Pár nap múlva elkezdtem az ez életbeli sérelmeimmel kapcsolatban álmodni. Rengeteget oldódtam ezáltal és még most is ilyen álmaim vannak, holott azelőtt csak szellemes álmom volt. Megjegyezném, hogy Ági óta egyetlen egy álmom sem volt a szellemekkel és teljesen megszűnt a félelmem. Nagyon-nagyon jó érzés nem félni. :) Összességében sokkal jobban érzem magam, bár nyilván még rengeteg mindent kell lerendeznem magamban. Ágival mindenképpen fogok még beszélni és bárkinek nagyon szívesen ajánlom Őt, mert biztos vagyok benne, hogy megoldással lesz a problémájára. Nagyon hálás vagyok Neked Ági. Köszönök szépen mindent.
Szaki válasza:
Igen Dóri, látod, skype -on keresztül is működik! ,) Örülök neked nagyon!
Bea
Ágit mintegy 10 éve ismerem és valahányszor úgy érzem, hogy elakadtam, hozzá fordulok. Annyira bízom intuitív, segítő szakértelmében, hogy elvittem hozzá a fiamat is, aki pánikrohamokkal küzdött. Levente fiam pánikja teljesen megszűnt Ági oldása után! Én magam, legutóbb, az elhúzódó, 9 éve tartó válás-vagyonmegosztás procedúra által megviselt lelkivilágom megtámogatása miatt kerestem fel. Ági teával kínált a szép, napsütötte, hangulatos rendelőjében. Az ülés nagyon mély és alapos feltárással kezdődött. Kártyahúzás és születési-életfeladat számok adták meg az irányvonalat, hogy mely tudattalan késztetések, minták, sérülések késleltethetik a rendkívül bizonytalan és fájó helyzet megoldását. Feltártuk, hogy a probléma gyökere mely életkorra, kapcsolatra és szituációra vezethető vissza. Ági mindent „leellenőrzött” a kineziológiai izomteszt segítségével, még ha szerettem volna, sem tudtam volna valótlant mondani. A felszínre jött információk fényében kezdődött az oldás, a belém ivódott kódok semlegesítése, felülírása. Végül kaptam egy kulcsmondatot, melyet két hétig naponta kell felidéznem. Ági mindvégig nagyon határozottan, megnyugtatóan, érthetően és biztonságosan vezetett. Nagy felszabadultsággal, energiával, szeretettel feltöltve távoztam tőle. Mindenkinek nagy szeretettel ajánlom.
Szaki válasza:
Hallom, hogy nagyon felszabadult lettél, ennek őszintén örülök!
Szabó Katalin
Egy sikeres, boldog jövőkép kialakítása volt a kívánságom. Ezért kerestem fel Ágit. A konzultáció során egy óriási felismerésre tettem szert, amiről fogalmam sem volt korábban. Ráébredtem, hogy a jövőm alakulását saját magam blokkolom a múltam tapasztalataival. Soha nem jöttem volna rá magamtól, hogy a generációs minták újra és újra ismétlődését cipelem magamon. Rájöttem, hogy nem a ragyogó jövőkép az igazi ügyem, a tét nem kisebb, mint az élet - vagy a halál. Azt javaslom, hogy ne gondolkodj egyedül, ha úgy érzed, hogy elakadtál. A probléma gyökere majdnem mindig teljesen más, mint amire gondolsz. Persze a felismerés lehet ijesztő, amihez Ági hozzásegít. De megéri! Mert aztán már tudod, hogy van választásod!
Szaki válasza:
Igen Kati, van mikor azért nem akarunk foglalkozni egy témával, mert túlontúl fájdalmas.
Ajánlatkérő
Nem erőltetett semmit. Meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Ez tényleg nem szokásom. :) Örülök, hogy tetszett.
Szőllősi Andi
A mellemben lévő csomó miatt kerestem kineziológust. Ágira esett a választásom. Kíváncsi voltam rá, hogy miért van a mellemben az elváltozás. Már látatlanul is bíztam a módszerben, de a vártnál is nagyobb meglepetést okozott. Ágit egy nagyon alapos, figyelmes, - és ami a legfontosabb – tapasztalt szakemberként ismertem meg, akinek könnyedén meg tudtam nyílni. A kezelés során a problémám olyan lelki okaira világított rá, olyan emlékeket hozott elő, amikre én már nem is emlékeztem, ezért is volt furcsa, de egyben biztonságot nyújtó érzés, hogy pontosan le tudta írni a fizikai problémám mögött megbújó valódi lelki történéseket. Az oldás közben végig erős energiákat éreztem, és ami számomra a legmeglepőbb volt, hogy többször is megtörtént, hogy ezeknek a nagyon erős energiáknak a hatására nem jött ki hang a torkomon. Ez nekem azért meglepő, mert elég sokszor megfordultam már alternatív gyógyítóknál, de ilyen erős energiaáramlást még soha nem éreztem. A változás érezhetően elindult bennem. Csinálom a házi feladatot amit Ági adott, nagyon hasznos. Érzem, hogy változtatja az energiáimat, tényleg pont ez kell nekem. Emellett átgondolom a régi történéseket, próbálom más szemszögből látni a dolgokat, nem követni a régi mintákat. Igaz, csak tegnap voltam a kezelésen, de egy fontos változás már a fizikai szinten is bekövetkezett. Egész életemben problémám volt a döntési képességemmel, nemet mondani nem tudtam soha. Ma állásinterjúm volt, de a beszélgetés közben kiderült, hogy az állás nagyon nem passzol az igényeimhez. Könnyedén közöltem velük, hogy nem én vagyok az az ember, akit keresnek. Talán ez másnak természetes, de korábban ez a viselkedés nálam elképzelhetetlen volt, és óriási előrelépésnek tartom. Bátran ajánlom Ágit bárkinek akinek segítségre van szüksége bármilyen problémával kapcsolatban, mert biztos vagyok enne, hogy kellő nyitottság és változtatási szándék esetén mindenkinek segíteni tud.
Szaki válasza:
Kedves Andi, nagyon örülök a sikereidnek. Bátran fordulj orvoshoz is!
Anita
Köszönöm a tegnap előtti estét, sok minden kavargott bennem az első alkalom után és bár azt érzem, - főleg a párkapcsolat terén- hogy kis időre van szükség mire beáll a tartós változás, de már most olyan, mintha egészen más energiám lenne. Elkezdtem sokkal több feladatot vállalni itthon és kérés nélkül csinálom a kisebb-nagyobb feladatokat, de kértem Édesanyámat is, ha van valami, amit elvégezhetek, adja ki feladatnak. Így, hogy önállóan képes vagyok ÖNÁLLÓ munkavégzésre, sokkal jobban bízom magamban, sokkal motiváltabb vagyok tanulás terén és már fel sem merül bennem, hogy ne sikerülnének az érettségik. Hiszen ha el tudok mosogatni vagy összesepregetni, miért ne lehetnék az életben is sikeres? Csak tennem kell érte és én BÍZOM magamban és ez FANTASZTIKUS érzés! A memóriám is sokkal jobb. Szóval köszönöm szépen a segítséged! Anita
Szaki válasza:
Kedves Anita, az elme mindig fél a jövőtől. Örülök, hogy átlátsz már rajta.
Brigitta
A problémám eléggé összetett volt, igazából a hirtelen jött nőgyógyászati betegségem miatti rossz hangulatom, párkapcsolati nehézségem és önbizalomhiányom miatt fordultam hozzád. A Veled való beszélgetés és oldás során sok dologra fény derült számomra saját magammal kapcsolatban, és hogy egyes dolgokat miért teszek, vagy miért gondolok. Visszavezethető nagyon sok dolog egy-egy gyermekkori történetre, pillanatra, momentumra, arckifejezésre, akár hanglejtésre is. Letisztult bennem elég sok minden, és azok egy részét a Te segítségeddel helyre is tudtam tenni. A párkapcsolatomban például érezhető változások mutatkoztak azóta, és talán még sosem voltunk ennyire jóban, mint amióta az oldás által letisztultak a dolgaim :) Köszönök mindent Ági, de itt még nem állok meg, szeretnék még egyéb területekre is rámenni, úgyhogy jelentkezem :)
Szaki válasza:
Brigi, nagyon szép pár vagytok és örülök a sikereidnek. ;)
Mihályi Dani
Kedves Ági! Először is köszönöm az alaposságodat és mélyre látásodat, amivel sikerült leleplezni a bennem munkálkodó ellentmondásokat. A legjobban az tetszett a terápiában, hogy a meg nem értett sejtéseimet és érzéseimet, a legmegfelelőbb módon igazoltad vissza, és tetted számomra érthetővé. A vicc az egészben az, hogy valahol már tudtam mindent, de mégsem tudtam semmit. Most állt össze a dolog egy kerek egésszé. Mindig is úgy éreztem, hogy az élettörténetemben van valami csavar, amire még nem jöhettem rá, de előbb vagy utóbb meg kell tudnom az igazat, hogy boldogabb életet élhessek és igazán önmagam lehessek. Azt hiszem erre tegnap a Te segítségeddel sikerült rájönnöm! Már nincs többé elrejtve előttem, sőt még a kivezető út körvonalait is látom! Szóval köszi még egyszer, hálás vagyok Neked a hiteles tudásodért és az alapos munkádért. puszi Dani
Szaki válasza:
Kedves Dani, bizony az igazság felszabadít! Megérdemled a jobbulást! ;)
Tihanyi Anita
Szorongással, pánikbetegséggel, depresszióval fordultam Ágihoz. Minden oldás végén olyan megnyugvást éreztem, amit előtte semmi más nem tudott adni, éreztem, hogy mázsás súlyok estek le rólam. Azt gondolom ez a módszer volt az egyetlen számomra , ami valóban megadta a miértekre a választ. Emlékszem ledöbbentő volt, ahogy első alkalommal Ági szó szerint kimondta tisztán, leegyszerűsítve azt, amit gondolok, mára ez a döbbenetem természetessé vált, és azt is tudom, hogy minden egyes szavának súlya és helye van. Ági nagyon jó szakember, és látszik, hogy elhivatottan teszi mindezt, számára akkor ott csak Te leszel a lényeg, az életed nyitott könyv lesz számára, de teljes mértékben rábízhatod magad. Sőt már kérdezned sem kell, biztos lehetsz benne, hogy intuíciójával pont arra tapint majd rá, amire szükséged lesz. Én már pont így megyek, hogy, ahogy Ági mondaná fúrjunk még egy kis lukat a tudatalattiba, mert tudom hogy így még egy puzzle-el több kerül bele életem kirakósába, amelyre egyre fentebbről látok rá. Alattomos dolog az, amiben vagyok, de tudom, hogy jó úton vagyok, és ebben Ági nagy segítségemre van. Tiszta szívből ajánlom Őt mindenkinek. Sajnálom, hogy nem kerestem fel előbb, mert azt gondolom nem kellene megvárni az embernek a "betegséget", ahhoz, hogy a lelkével foglalkozzon.
Szaki válasza:
Kedves Anita, jó az út és jó az irány! Fogom a kezedet, amíg csak kell. :)
Petrovànszky Andrea
A függőségem (dohányzás) miatt kerestem meg Ágit. Nagyon kedves és segítőkész. Az oldás óta teljesen más irányba terelődik az életem, amire korábban nem is figyeltem (érzelmeimet tekintve) az most jelentőséget kap. Rájöttem, hogy nem ott élek ahol igazán szeretnék, ez ügyben már lépéseket is tettem. Kiegyensúlyozottabb vagyok, nem félek a jövőtől várom a pozitív változásokat, mert korábban a változásoktól is féltem. Ágitól kapott jellemzésem hihetetlenül valósághű volt, magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni se az érzéseimet se magát a jellememet. Így ez is rávilágított pár dologra hogy mit tehetek másként.
Szaki válasza:
Hajrá Andi, csak így tovább! Örülök neked!
Miss Tika
A kineziológiai oldás Sas Áginál egy csapásra megváltoztatta az életemet jó irányba. Végtelenül nagy odafigyeléssel, szakmai profizmussal és lelkiismeretes, szeretetteljes inspirációval magabiztosan vezetett végig az úton, ahol szorgos együttműködéssel dolgoztunk együtt az életem pozitív irányba való elfordulásán, mert addig egy helyben toporogtam egy bizonyos szituációt tekintve. Azóta egyre csodásabb élmények érnek, teljesen feloldódott a gát bennem, az energiám akadálytalanul áramlik és a varázslat beköszöntött az életembe. A télből Ági átemelt a virágzó tavaszba. Hálásan köszönöm Neki!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt, mert a nagyszerű Egyéniségével és a magabiztos szakmai hátterével hatalmas mértékben járul hozzá az Utunkon a könnyed tovább haladáshoz, hogy az éjszaka kábaságából kiléphessünk végre a ragyogó pirkadatba, ahol az új nap ígérete számtalan Csodát tartogat számunkra.
Szaki válasza:
További nagyon sok sikert kívánok neked! :) Ági
Malatinszky Judit
Sas Áginál nem rég jártam. Több alkalommal kerestem már meg, ilyen olyan problémával,és ő mindig nagyon készséges, bátorító, erőt adó. Maga a kisugárzása is üdítően hat. Legutóbb pénz energia áramláson dolgoztunk, olyan sikerrel, hogy már aznap jött egy hívás állás ügyben, ami egyenlőre rész munka idő, de a lényeg maga a változás, amit az indít be,hogy dolgozunk egy problémán. De múlt már el évekig tartó oldaltáji fájdalmam mert megtaláltuk az okát. Amivel Ágika foglalkozik, az gondolom az egyik leghatékonyabb módszer a problémák megoldására. :-) Már várom a következő alkalmat.
Szaki válasza:
Juditom, bármikor gyere nyugodtan. Szeretettel várlak.:) Örülök neked!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kineziológus 69 megbízás