Fogadok munkát
Mátyás Tamás Lajos
Mátyás Tamás Lajos

Gipszkarton szerelés · Szobafestő, tapétázó

15
Megbízás

34 perccel ezelőtt volt itt.

Budapest - XIII. kerület és 70 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 54204

Mátyás Tamás Lajos

Gipszkarton szerelés · Szobafestő, tapétázó

Szobafestès ,tapétázás, mázolás, illetve gipszkarton fal és mennyezet szakszerű megépítését ,Vinyl padló illetve laminált parketta lerakását vállalom.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Már az első kapcsolatfelvételkor is korrekt ajánlatot adott. Meg is nézte a lakást, a felmérés után is tartotta magát a megbeszéltekhez. A munka kezdetekor pontos volt (jött amikorra ígérte) a munka közbeni egyeztetés is gördülékenyen ment. A végén a lakást is tisztán adta át. Munkája szép, igényes volt. Máskor is Őt keresem festés ügyben!
Robi
Kifogástalan,pontos,precíz munka,udvarias,segítőkész hozzáállás.Csak ajánlani tudom.
Varga Dániel
Gyors volt, alapos, és szépen dolgozott. Jó ár-érték arány
Ajánlatkérő
Udvarias, érthető módon volt segítőkész a probléma megoldásában. Tisztán, gyorsan és precízen dolgozott. Nagyon elégedett vagyok a kész munkával. A jövőben is keresni fogom hasonló munkákra.
Anna
Az elvállalt munkát időben, a megbeszéltek szerint végezték el.
Füstös Mihály
Gyors, precíz, tartotta az árat, szépen és tisztán dolgozott. A megbeszélt időpontban megérkezett a helyszínre. Nem akart lehúzni.
Fórizs István
Rendesen, lelkiismeretesen dolgoztak. Igyekeztek időben és a megbeszélt minőségben elvégezni a munkájukat. Nem kértünk csúcs minőséget. Egy öreg labor-helyiséget újíttattunk föl nagyon sürgősen. Ehhez képest szép munkát végeztek.
Ajánlatkérő
Minőségi munka
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Fürdőszoba álmennyezetre mi a legjobb anyag? Hungarocell vagy gipszkarton? Milyen szakembert kell ilyenkor hívjak? A gipszkartonos az, aki megoldja? Vagy szobafestő is kell majd? Vagy generálkivitelező? Sajnos egyáltalán nem értek hozzá.

Az én válaszom:

„Impregnált gipszkartonbol kell álmennyezetet építeni és utána a glettelés festés. Referenciákkal rendelkezek. Amenyiben szüksége van szakemberre keressen bizalommal. Mátyás Tamás ”

2

2023. 01. 27.

Rosszul szellőző, hideg helyiségben bútorok mögött megjelent a penész. Az okot megszüntettük, de ilyen esetben a gipszkarton falak menthetők vagy inkább ki kell őket cserélni? Festőt hívjunk vagy gipszkartonost?

Az én válaszom:

„Szia észak amerikában cseréltük a kartont!!!! Ott tudják hogy nagyon veszélyes a fekete penész és ahogy megjelenik a kartonon cserélik!! Cseréld le azt a pár kartont!!!”

1

2022. 12. 23.

Sziasztok! Van a festés munkadíjakban különbség nyáron és télen? Mármint az érdekel, hogy általában drágább-e a munkadíj pl. esőben vagy nagy hőségben? Vagy van-e olyan, hogy szezonban meg szezonon kívül? Mikor érdemes árajánlatot kérni?

Az én válaszom:

„Szia ilyenkor télen kevesebb a munka jobban tudsz válogatni a szakemberek között és talán korrektebb ajánlatokat kapsz mint amikor szezonban tele van mindenki munkával ”

1

2022. 12. 21.

Szakmáim

Gipszkarton szerelés 8 megbízás Szobafestő, tapétázó 7 megbízás