Fogadok munkát
Konyhai Ottó
Konyhai Ottó

Fakitermelő · Kertész · Ipari alpinista, ipari búvár

9
Megbízás

6 órával ezelőtt volt itt.

Budaörs és 430 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 52384

Konyhai Ottó

Fakitermelő · Kertész · Ipari alpinista, ipari búvár

Faápolást, veszélyes fák kivágását vállalom. Kockázat-felemérést és tanácsadást kínálok. Ipari alpinista tudásomat (bizonyítvánnyal) és külföldi tapasztalataimat kiválóan tudom használni, hogy hatékonyan és biztonságosan végezzem el a kívánt feladatot nagyobb magasságokban is. 4 év tapasztalattal, svéd láncfűrész kezelő jogosítvánnyal, frissített elsősegély tanfolyammal és számlaképességgel is rendelkezem. Áprilisban vizsgázok az European Tree Worker bizonyítványra ami a kontinentális Európa nagy részén magas megbecslésnek örvend és magas szakmai tudást tanúsít.
Mutass többet

Áraim

Faápolás alpinista technikával

30 000 Ft - 80 000 Ft / darab
Nagyobb méretű fák metszése, ahol kötéltechnika használata szükséges. A szolgáltatás sok elemből áll melyek közül a csak megbeszéltek lesznek a munka során alkalmazva. Ezek lehetnek: száraz és dörzsölődő ágak levágása, lombkorona ritkítása, méretének (szakszerű!) csökkentése, vázszerkezet javítása/helyreállítása és amik az egyedi helyzetek megkívánnak.

Gyülmölcsfa metszés

10 000 Ft - 30 000 Ft / darab
Gyümölcsfák éves karbantartó metszése.

Sövényírás

800 Ft / ㎡
Sövények kialakítása, gondozása, hosszútávon fenntartható formavágása.

Értékeléseim

Gabriella
Kimondottan jóindulatú szakember. Sok jótanáccsal látott el, nagyon kedvező áron vállalta a munkát, becsülettel és szakértelemmel végezte el. A fám gyönyörű lett! Nagyon jó szívvel ajánlom Őt! Ritka kincs az ilyen szakember!
Zsuzsi
Szakmailag felkészülten, pontosan érkezett. A kéréseimet figyelembe véve végezte el a munkát.
István
Nem jószaki, hanem KiválóSzaki. Az a ritka vállalkozó, aki nem drága és becsülettel elvégzi a feladatot, tisztán, profi gépparkkal és tökéletes szakmai felkészültséggel. Köszönjük.
Ajánlatkérő
Még folyamatban van a munka.
Varga Miklós
Kimagasló tudású, profi szakember, aki nem csak egyszerűen elvégzi a rábízott feladatot, hanem meglátásaival, tanácsaival is hozzájárul a lehető legjobb eredmény eléréséhez. Pontos, precíz munkát végzett, a munka végeztével maga után összetakarított. Örülök, hogy rátaláltam, mindenkinek ajánlom.
Ági
Nagytudású szakember, pontos, megbízható, kitűnő munkát végzett. Mi biztosan fogunk még vele dolgozni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Varga Richárd
Gyors, megbízható, és elképesztően profi. Ottónak olyan lexikális tudása van a fákkal kapcsolatosan ami hatalmas kincs. Több mint másfél óráig csak vizsgálta a fáink állapotát, és egy percig sem erőltette rám a fák kivágását. Munka bírása valami egészen elképesztő és emberfeletti.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fakitermelő 6 megbízás Kertész 3 megbízás Ipari alpinista, ipari búvár 0 megbízás