Fogadok munkát
Juhász Mihály
Juhász Mihály

Vízszerelő · Betonozás · Kőműves

11
Megbízás

12 órával ezelőtt volt itt.

Gyöngyös és 45 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 81808

Juhász Mihály

Vízszerelő · Betonozás · Kőműves

Tapasztalt szakemberként várom hívását!
Mutass többet

Áraim

Értékeléseim

Klára
Hozzáértés, szavahihetőség
Marci
Precizitás, rugalmasság, magasszintű hozzáértés és korrekt árak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, igazán remek szakember - ez nem csak a burkolásra vonatkozik, hanem bármilyen lakásfelújítással kapcsolatos dologra. Maximálisan meg vagyok elégedve, köszönöm a munkáját!
Ajánlatkérő
Nagyon szimpatikus volt, érti a munkáját, segítőkész és gyors, remek árakkal dolgozik.
István
Mindenféleképpen csak ajánlani tudom. Egy egyszerű vízvezeték szerelési munka végül falbontássá és teljes fürdőszoba kivitelezéssé fajult, az idő pedig sürgetett. Nagyjából 3-4 hét leforgása alatt egy 10 nm területő fürdőt és egy nagy válaszfalat bontott szét, húzott fel új Ytong falat, vízvezetékeket rendbe hozott, burkolt, szaniterezett, és a munka kiváló minőségű lett. Egy melléképületben is folyt vízvezeték szerelés általa ezidő alatt. Megbízható, szépen dolgozik, a segítői és a szakemberek akik kiegészítik a munkáit szintén remekül végzik a dolgukat.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Tiszteletem! Mit tartalmaz a festés munkadíj általában? Mindent, de mindent, csak az anyagköltséget nem? És az a munkadíj, ami egy árajánlatban van független attól, hogy hány ember jön ki dolgozni? Mik azok a tipikus munkadíj költségek, amik csak a munkavégzés során derülnek ki, és előre nem láthatóak? Tehát ami indokolt, szakszerű és nem átverés. Kis biztonságérzetet jelentene, ha tudnának nekünk segíteni, szeretnénk korrekt szakemberrel dolgozni, és mi is értőn, tisztességesen hozzáállni. Köszönjük!

Az én válaszom:

„Egy részletes ajánlatban minden munkafázis fel van tüntetve,ami általában egy festés felújítással jár..Leggyakrabban ezek a fázisok amiknek szerepelni kell az ajánlatban:Festék kaparás...Glettelés 2 rétegben...Festés 2 rétegben..Élvédő elhelyezés folyómétere....Takarás...Negatív sarkok szilikonozása.Ezek az alapok.”

1

2023. 02. 06.

Egy nagy szobából egy hálófülke leválasztásának mi a legolcsóbb módja? Gipszkarton fal építése? Vagy?

Az én válaszom:

„A gipszkarton fal a legolcsóbb..Anyag ill.munkadíjban is.”

0

2023. 02. 06.

Ki javít csempét gipszkarton falon? Burkolót hívjak hozzá vagy gipszkartonost? Igazság szerint a kád felett egy pár csempe betörött és a gipszkarton is kiszakadt alatta. Vízhatlanul lehet ezt javítani vagy cserélni kell egy nagyobb területet?

Az én válaszom:

„Mindenesetben a burkoló.. ”

0

2022. 11. 15.

A mennyezet glettelés feláras? Drágábban számolják általában, mint a falakat? Számít, hogy kézi glettelés vagy gépi? Köszönöm a válaszokat!

Az én válaszom:

„Nincs külön ár a menyezet glettelésre..Egységes m2 ár van.”

0

2022. 11. 07.

Téglafal felhúzva, de melyik a jobb: gipszkartonozás vagy vakolás? Melyik az olcsóbb? És mivel babaszoba lesz: melyik az egészségesebb?

Az én válaszom:

„Szia..Én a gipszkartont javaslom..Lényegesen olcsóbb,és egyenesebb is a felület..Egészségügyi szempontból,nincs külömbség hisz általában műanyag alapú minden festék.”

0

2022. 10. 27.

Szakmáim

Vízszerelő 3 megbízás Betonozás 3 megbízás Kőműves 2 megbízás Burkoló 2 megbízás Melegburkoló, parkettázás 1 megbízás Épületbontás 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás