FOGADOK MUNKÁT
Hancsivill
Hancsivill
15
Megbízás

2 évvel ezelőtt volt itt.

Bicske és 70 km-es körzetében kiszállok.

Hancsivill

Villanyszereléssel kezdtük, sokszor felmerült igényként, hogy az általunk kivéset horonyt javítsuk le. Ezért tevékenységünket kibővítettük, vakolunk, javítunk, glettelünk, festünk, kartonozunk... Aki felújít annak nem lehetünk terhére.
Mutass többet

Értékeléseim

Ajánlatkérő
nem erem el az uriembert itt a joszakin vagy csak en nem latom? ha valaki tud elerhetoseget irjon koszi szepen
Ajánlatkérő
A felhívásomra ő jelentkezett ezen az oldalon. Időpontot egyeztettünk, majd eljött felmérni a munkát és mondott egy kb.árat. Másnap telefonáltunk, hogy elfogadjuk az ajánlatát és szeretnénk vele dolgoztatni. Megbeszéltünk egy újabb időpontot a részletek pontosítására és a szerződéskötésre, amire már nem jött el és nem is mondta le. Sajnálom, mert elsőre korrektnek, megbízhatónak tűnt és itt is jó véleményeket olvastam róla.
Szaki válasza:
Kedves Urbán Péter! Tatabányai lakos ÚR! A telefonszámát elkevertem, kórházba vittem Zolikát ez bűn. Amúgy meg csak megállapodást írtunk volna, a munkát a jövő hétre terveztette. Nyaralni mennek vagy hasonló elfoglaltságra azt mondta. KÍVÁNOM LEGYEN JÓ NYARALÁSUK! Mi ápolunk meg dolgozunk addig.
Ajánlatkérő
A villanyóra áthelyezésével bíztam meg. Jelenleg már csak az E.ON-ra várunk. Korrekt munkát végzett. A földelést is újra kialakította, mert mint kiderült gyakorlatilag nem is volt megfelelően kialakítva. Hétvégén is kijött az órába konnektort szerelni. Csak ajánlani tudom!
Агнеш Шуберт
Kijott, ellentetben masokkal, megoldotta, amire mindenki azt mondta nem lehet. Utana is segitett tanacsokkal. Udvariasan viselkedett.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 10 megbízás Kaputelefon szerelés 3 megbízás Gipszkarton szerelés 1 megbízás Automata kapu 1 megbízás Munkavédelmi és tűzvédelmi szakember 0 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás Telefonhálózatszerelő 0 megbízás Építési műszaki ellenőr 0 megbízás Napelemszerelő 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Kőműves 0 megbízás