FOGADOK MUNKÁT
Elektro Szerviz
Elektro Szerviz
64
Megbízás

1 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 110 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 10796

Minősített jószaki

Elektro Szerviz

Üdvözlöm! 1999 óta működő vállalkozásunk Hatvanban irodával és ügyfélszolgálattal várja meglévő és leendő ügyfeleit. Címünk: 3000 Hatvan, Nagy Lajos Király utca 1. Joker üzletház FSZ/1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 10-14 óráig, szombaton 10-12 óráig. Fő profilunk: -antennaszerelés, kábel TV szerelés, bővítés, MINDIG TV beüzemelés, antennák telepítése beállítása, DIRECT ONE forgalmazás, külföldi TV csatornák beüzemelése különböző országokra lebontva -internet hálózat beüzemelés, router szerelés, wifi hatótávolság megnövelés, műholdas internet beszerelés internettel nem ellátott területekre bárhol az országban Másodlagos profilunk: -villanyszerelés elsősorban kisebb feladatok elvégzésére, mint pl. szerelvények, lámpák felrakása, vezeték hálózat kibővítése, rendszer megnövelése, regisztrált villanyszerelők által végezhető feladatok elvégzése villanyóránál -kamerarendszerek kiépítése, 4 vagy 8 kamerás megfigyelő rendszerek felszerelése az otthonába, kamerákat mobiltelefonjáról is nézheti már 40.000 Ft-tól anyag és munkadíjjal hihetetlen kedvező áron! -számítógép javítása, számítógépes hálózat kiépítése, UTP kábelezés, pont-pont összekötés vezeték nélkül Munkáinkat felkészült tapasztalt szakemberek végzik. Számlát minden esetben adunk. Nálunk sosem kell előre fizetni a munkáért! A munkákat lekövethetően, munkalappal és teljesítési igazolással végezzük. Az elvégzett munkákat fotózzuk és diszpécser szolgálatunk folyamatosan monitorozza a munkavégzés folyamatát. A munka befejezése után garanciát vállalunk az elvégzett feladatra. Várjuk jelentkezését!
Mutass többet

Értékeléseim

Èva
udvarias, pontos, gyors, jól magyaráz
Cimbi
Érthetően, tömören magyarázott,laikusként is tudtam követni mit, miért csinál . A pontossága hagy némi kívánnivalót maga után, de összességében elégedett vagyok a munkájával.
Ajánlatkérő
Szakszerű volt, megjavította amit tudott és jó javaslatot tett a további megoldásra ott, ahol nem tudta azonnal javítani.
Ajánlatkérő
Elhárította a problémát
Viki
Vègig nagyon korrekt volt,elmondta mièrt nincsen szàmunkra,egyenlôre szüksèg rendszerbôvîtèsre nem rögtön az elmûhöz küldött ,ès rendesen megcsinàlta amire szüksègünk van ahhoz, hogy rendes körülmènyek közt tudjunk èlni. Csak ajnànlani tudjuk, köszönjük ..Viki,Lehel,Àkos, Ipolyvecèrôl :)
Lajos
jól megcsinálta de több volt az összeg mint amit a vállaláskor ígértek nem adott számlát
Szaki válasza:
A "több volt az összeg" azért volt, mert a munka több feladatot kért mint amit az eredeti felméréskor kiszámoltunk, de ezt előre egyeztettük Önnel a munkakezdés előtt, így utólag ezt ideírni már fura. :) A számlát pedig még akkor a helyszínen megkapta az a megadott email címére. Ezt kérjük ellenőrizze újra és kérhet tőlünk másolatot is ha szeretne. De ezt valójában nem itt kell jeleznie, ez ugyanis az értékelési felület.
József
a megbízhatóságot és a szaktudást.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen! :)
Ajánlatkérő
Barátságos, segítőkész stílus. Naprakész és érti a dolgát. Tisztességes, pintos hozzáállás.
Szaki válasza:
Köszönjük! :)
Izza
Minden rendben zajlott, lelkiismeretes és alapos munkát végzett.
Szaki válasza:
Köszönjük! :)
Ajánlatkérő
Rendben volt minden
Júlia
Gyors, pontos, megbízható
Miklós
Korrekt volt, a feltárt hibát nem sikerült megoldani, javasolt más megoldást. Munkadíjat nam számolt fel.
Szaki válasza:
Sajnos az ilyen jellegű VPN hibákat a munkahelyi rendszergazdáknak van csak jogosultsága megoldani. Ettől függetlenül örülök hogy ezt feltudtuk tárni és megerősíteni mert így legalább kiderült hogy ezt a hibát csak is ők tudják megcsinálni. :)
Boglárka
Attila gyorsan és precízen oldotta meg a munkát, mindenről megfelelően tájékoztatott. Szakértelmét csak ajanlani tudom mindenkinek.
Mary
Gyors, ügyes, de nagyon drága az óradíja.
Szaki válasza:
A minőségi munkáinkat csak a minőségi eszközeinkkel tudjuk elvégezni, ez viszont nem olcsó dolog. Viszont ez megmentett egy 10-szer nagyobb kiadástól. Köszönjük szépen a megrendelésedet, remélem még segíthetünk máskor is. :)
Melinda
Előzetes egyeztetés alapján pontosan érkezett, a kért munkát pontosan végezte, meg vagyok elégedve. Amennyiben újabb segítségre lenne szükségem, hívni fogom. Köszönöm.
Kinga
Attila nagyon kedves es segitokesz. Minden problemat probal megoldani. Csak ajanlani tudom
Szaki válasza:
Ez azért van, mert szeretjük a lehetetlennek tűnő problémákat is megoldani. :) Köszönöm szépen, szívesen segítek máskor is.
Ajánlatkérő
Attila személyében egy őszinte és precíz szakembert ismertem meg. A vízmelegítő áramkörének kialakítása miatt hívtam őt, de több hiányosságra felhívta a figyelmemet az előző villanyszerelő munkájával kapcsolatban, amikor a kapcsolószekrényünkbe nézett. Ennek orvoslását javasolta, a családom és a ház biztonsága érdekében. Ezzel kapcsolatban tett is egy árajánlatot, majd meg is történt a javítás, és az ellenőrzés a házban. (Az első hívástól számítva egy hét alatt meg is valósult minden.) A munkájára egy év garanciát vállalt, és biztosított róla, hogyha bármi problémánk adódik kereshetjük Őt nyugodtan. Ami számomra nagyon pozitív volt, hogy mivel mi még nem lakunk ebben a házban, hétvégén jött el, és csinálta meg a munkát hozzánk igazodva. Nyugodtan lehetett tőle kérdezni, szívesen válaszolt mindenre, sőt, ha olyat talált akor magától elmagyarázta, hogy mi a gond, es miért nem jó ez így. Ezúton is köszönjük! :)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen, de kellett hozzá egy okos és figyelmes ügyfél is. :)
Márta
a megbeszélt időpontban érkezett. Udvarias volt és a munkát maradéktalanul elvégezte. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Jó hogy ilyen pozitív esettel is lehet találkozni.
Szaki válasza:
Köszönöm! :)
Domi
Hozzáértő,nagyon jó szakember
Szaki válasza:
Köszönöm! :)
Laci49
Profi felkészültség
Szaki válasza:
Nem volt egyszerű feladat, de megoldottuk. :)
Ajánlatkérő
A megbeszélt időpontra megérkezett és profi módon megoldotta a problémát.
Ajánlatkérő
Gyors és alapos
Peti
Szerelje fel az antennát hogy a maximumot hozza ki a 4 fejes antennàbol mert be új 130 cm antenna kellene 4 kimenetes fejjel és ami 4 műholdvevot szolgálna ki és ezen felül 3 darab szintén 4 kimenetes fejre lenne szükségem különböző pozícióban. Keleti 9 fok keleti 16 fok és K és keleti 39 fokra ha megoldható több fej is szóba jöhet
Szaki válasza:
Szia Peti, én még azt sem tudom hogy te ki vagy, de ide az értékeléseket kell írni nem pedig a feladatot. :)
Ajánlatkérő
Megcsinálta a munkát pontosan, bár az egyik vezetéket nem tudom miért rakta be egy nem működő kimenetbe
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést, a vezeték pedig jó helyen van ott ahol van és lehetőleg nem kellene kihúzni. :)
Judit
Pontosan jött, szépen megcsinálta, amit csinált, de több fedél nélküli elosztót hagyott maga után.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést, a fedél nélküli elosztó pedig nem véletlenül maradt úgy. :)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 32 megbízás Kábeltévés, antenna szerelő 22 megbízás Rendszergazda, informatikus 6 megbízás Számítógép szervíz 2 megbízás Biztonságtechnika 2 megbízás Telefonhálózatszerelő 0 megbízás