Fogadok munkát
DrawJob Reklám és Grafika Kft.
DrawJob Reklám és Grafika Kft.

Grafikus · Programozó · Honlapkészítés

14
Megbízás

4 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - III. kerület és 170 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 86033

Jószaki

DrawJob Reklám és Grafika Kft.

Grafikus · Programozó · Honlapkészítés

Sok évet töltöttem el különböző reklámügynökségeknél és komoly tapasztalattal rendelkezem. Gyors, hatékony és precíz vagyok. Az egyedi, kreatív megoldásokat részesítem előnyben. Ha logót szeretne új cégének, vagy egy új, attraktív weboldalt szeretne, vagy termékeit megjelentetné saját webáruházában, írja meg röviden az igényét és szívesen adok ajánlatot, küldök referenciát korábbi munkáimból, vagy adok tanácsot, kihez fordulhat. Ne bízza cégének netes megjelenését csupán a programozáshoz értő (vagy alig értő) informatikusokra, hiszen ez egy kreatív, tervezési feladat! Ahhoz, hogy kitűnjön a konkurenciából, a megjelenést kell előtérbe helyezni. Kérjen ingyenes és személyre szabott ajánlatot!
Mutass többet

Áraim

Facebook poszt - nem hirdetető

5 250 Ft / darab
Teljes kreatív elkészítése meglévő anyagok alapján

Facebook poszt - hirdethető

10 500 Ft / darab
Teljes kreatív elkészítése meglévő anyagok alapján. A hirdetés a Facebook kép/szöveg arányának megfelelő, így fizetett hirdetésként kiemelhető.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Hajnal Attila
Gyula egy kitűnő szakember, gyors, precíz és végtelenül rugalmas. Remekül tudtunk együtt dolgozni, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szokodi János
Nagyon elégedett voltam.
Szaki válasza:
Köszönöm János!
Gregor Zoltán
Nagyon elégedett voltam.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Gyula nagyon szimpatikus, intelligens ember. Szakmailag is maximálisan meg vagyok vele elégedve: - Egyrészt érezhetően hatalmas szakmai tapasztalata van, másrészt érti a nem szakszerűen megfogalmazott kéréseimet és képes Ő maga is közérthetően beszélni. - Jól kommunikál, emailben és Skype-on is gyorsan reagál. - Igen kreatív, és képes implementálni ötleteit abba a világba amit a megrendelő megálmodott. Szerintem ez nagyon ritka és hasznos képesség. - A díjazása összhangban van azzal a szaktudással és tapasztalattal amivel rendelkezik. Szívesen fogok legközelebb is megbízást adni neki mivel gyorsan, eredményesen és gördülékenyen dolgozik.
Adamek Andrea CSF
Gyors, precíz és nagyon kreatív. Nagyon meg vagyok vele elégedve és az összes céges munkával Gyulát bíztam meg és az ismerőseimnek is bátran ajánlottam őt, mert biztosan nem okoz csalódást.
Bártfai Krisztián
Közel 10 éve ismerem Gyulát és dolgoztatunk vele. Megbizható, nagyon jó szakember, ajánlom mindenkinek! Kajak.hu Kft.
Diána Penyigey-Seres
Gyulával 5 éve dolgozunk együtt, minden grafikai munkánkat és honlapjaink készítését is Rá bízzuk, hiszen munkájával maximálisan elégedettek vagyunk. Mindig elérhető, bármikor lehet rá számítani, gyors, precíz és kreatív. Nagyon hatékony az együttműködésünk, hiszen lelkiismeretességének köszönhetően minden feladatot gondosan és gyorsan megold.
Roux Vincent
Very good Job , very responsive , 100 % recommended .
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Grafikus 10 megbízás Programozó 3 megbízás Honlapkészítés 1 megbízás Online marketing 0 megbízás Névjegykártya készítés 0 megbízás Designer 0 megbízás Dekoráció 0 megbízás