FOGADOK MUNKÁT
Baktai Gábor
Baktai Gábor
381
Megbízás

17 órával ezelőtt volt itt.

Velence és 170 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 40664

Minősített jószaki

Rólam

INGATLANVÁSÁRLÁS ELŐTT, építészmérnökként, építészeti, statikai és épületgépészeti teljes körű helyszíni átvizsgálás, VÁLYOG és VEGYES FALAZATÚ épületeket is vállalok itt falazati nedvességmérés is történik. - Az épület vizsgálatáról EGYEDILEG KIDOLGOZOTT RÉSZLETES ÍRÁSOS SZAKVÉLEMÉNY IS KÉSZÜL! - Átalakítások, épülethibák, felújítások, előkészítését, falak bontásának, nyílások átalakításának, műszaki megoldásainak kidolgozását, tervezését NEM VÁLLALOM! Kiszállást Dunántúlra 170 km-ig, Pest megye, dél Dunántúli részére, Budapest Dél-Budai oldal (XI. ker. XXII. ker.) tehát a Duna Dunántúli oldalára, valamint Bács Kiskun megyében Velencétől 170 km -ig. vállalok még kiszállást. 170 km felett egyedi megbeszélés alapján lehetséges kiszállás, de ez nagyban függ a megközelítés forgalmi viszonyaitól. Maximum 2,5 óra alatt megtehető távolságig vállalok kiszállást. Panel épületekkel és társasház-i lakásokkal nem foglalkozom. Banki hitelhez, CSOK, hitelhez, szakvéleményt, hivatalos SZAKVÉLEMÉNYT NEM KÉSZÍTEK.
Mutass többet

Áraim

Ingatlanvásárláshoz kapcsolódó tanácsadás

90 000 Ft / alkalom
Ingatlanvásárláshoz kapcsolódó tanácsadás KÜLFÖLDÖN ÉLŐ ÜGYFELEKNEK IS ELVÉGZEM A VIZSGÁLATOT A JELENLÉT NÉLKÜL. EBBEN AZ ESETBEN TELEFONON TÖRTÉNIK A BESZÁMOLÁS, MINŐSÍTÉS ÉS A TANÁCSADÁS. A tevékenység leírása: A kiszemelt ingatlanhoz kiszállás, helyszíni munka történik mely kettő egymás utáni részből áll. Az első részben az eladó jelenlétében történik az épület és környezetének, telekhatároknak és az alább leírtak átnézése. • Az épületet a pincétől a padlásig minden részletében átvizsgálom. • Közmű csatlakozások vizsgálata. • Lábazat, falazatok, tető külső része és a csapadékelvezetés átnézése. • Pincefalak, pince feletti födém és pincei gépészeti vezetékek vizsgálata • Belső vizsgálatok, burkolatok, falfelületek, mennyezetek, belső lépcsők vizsgálata. • Minden látható gépészeti berendezés, kazán, szellőzés vizsgálata • Padlás, kémények, tetőtéri határoló szerkezetek, látható hőszigetelések, tetőszerkezet vizsgálata • Amennyiben indokolt roncsolás mentes falazat nedvesség mérés. • Amennyiben van az épületről terv, írásos anyag, bármi dokumentáció annak átnézése. A második részben már az eladó nélküli beszélgetés (építészet, statika és épületgépészet minden részletére kiterjedően), a felmerülő kérdésekre válaszok mindaddig, amíg mindent megválaszoltam. A helyszíni szemle után 2 munkanapon belül részletes átfogó írásos szakvéleményt (kb. 10-12 oldal) készítek és mail küldöm meg. Szóbeli véleményezést, fénykép véleményezést a félreértések miatt nem vállalok. Az ár nettó 100 m2-ig 85.000.- Ft 150 m2-ig 95.000.-Ft 150 m2 felett egyedi ár meghatározással értendő. A vizsgálatba beletartozik a melléképületek átnézése is. Nagyobb épületek, több épület esetében egyedi ár. Az ár a kiszállást nem tartalmazza, csak Dunántúl, Pest megye Dunántúli déli része és Budapest Dél budai oldala valamint Bács-Kiskun megye. Kiszállási díj: Agárd, Gárdony, Dinnyés Velence 0.- Ft, 8.800.- Ft 10 km - 40 km között, ezen felül 100 km-ig 21.000.-Ft, 170 km-ig 29.000.- Ft. 170 km-nél nagyobb távolság egyedi árral kerül meghatározásra, ami függ a megközelítés forgalmi viszonyaitól. A kiszállási díj csak az oda utat tartalmazza Velencétől. Az árak 0 % áfa körbe tartoznak. Céges megrendelés esetén + 27% áfa kerül felszámításra. Köszönöm, hogy elolvasta.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Adri
Nagyon meg vagyunk elégedve, hamar felvette velünk a kapcsolatot, mindent időben és pontosan úgy történt ahogy megbeszéltük és egyeztettük, nagyon hasznos, pontos tanácsokkal látott el minket!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
László
Szakértelem
Szabina
Tapasztalt,igenyes es korrekt szakember,aki türelemmel ad felvilagositast es autentikus velemenyt fogalmaz.
Balázs
korrekt
Csaba
Baktai Úr személyében l egy megbízható, pontos, segítőkész és tapasztalt szakembert ismerhettem meg, aki nagy segítségünkre volt ingatlan vásárlás előtt. Felméréséről részletes tájékoztatást kaptunk. Csak ajánlani tudom.
Àdàm
Gyors mindenbe segitett hamar kaptam idöpontott preciz minden úgy volt ahogy elmondta. sokat segitett hogy ne vegyünk rossz házat.
Katona Zoltán
Régi vályogház átvizsgálásához kértük Gábor segítségét. Minden hibát részletesen elmagyarázott és sokat segített, hogy ne hozzunk rossz döntést. Nagyon felkészült és szimpatikus szakembert ismertünk meg Gábor személyében.
Szandi
Gyorsan tudott jönni és részletesen leírta az észdevételeit. Emellett pedíg nagyon kedves és tényleg mindent elmagyaráz részleteiben. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Hatalmas szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakember. Nagyon alapos és korrekt az első telefonbeszélgetéstől a munka végéig. Az elején elmondta, hogy miben tud segíteni és miben nem. Nem sajnálta az időt, több órát töltött csak a helyszíni felméréssel, a szakvélemény pedig elég terjedelmes, ami nem egy sablon, hanem egy egyedileg kidolgozott, igényes munka. Türelmes, jószándékú, minden kérdésre teljes és érthető választ ad. Pontos is, minden a megbeszéltek szerint történt (150 km-ről érkezett szinte percre pontosan). Nagyon örülünk, hogy Őt bíztuk meg a ház felmérésével, a szakvéleménye és a tanácsai nagyon sokat segítettek, és segítenek a továbbiakban a felújításban. Köszönjük szépen ezúton is a munkáját, Gábor!
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm!
Miki
Gyors korrektül elmond mindent
Ajánlatkérő
Nagyon nagy segítség volt Baktai úr már az első pillanattól. Remek szakember, alapos, pontos, konnyu vele kommunikálni. Csak ajánlani tudom.
Máté
Gábor rendkívül gyorsan el tudta vállalni a munkát, ahová pontosan érkezett és teljeskörű szakvéleményt adott az ingatlanról. Szakértelme hihetetlen, nem volt olyan része az ingatlannak, amit ne ismert volna behatóan, így mindenre kiterjedő tájékoztatást adott a felhasznált anyagokról és állapotukról.
Szaki válasza:
Köszönöm, igazán jól esik. Köszönöm.
Katona-Pásti Zsuzsanna
Tanácsokkal segített,nem történt tényleges munkavégzés
Heni
A legjobb szakembert ismerhettem meg benne! Ajánlom mindenkinek!
Ajánlatkérő
Statikus szakvéleményt kértünk Baktai Gábortól egy külterületen lévő ingatlanra. Pontos, türelmes és megbízható szakember, rengeteg tapasztalattal a háta mögött. Nagyon sok dologra felhívta a figyelmünket a házzal kapcsolatban, amire mi mint laikusok nem gondoltunk volna. A szakvéleményét írásban is megkaptuk kevesebb, mint 48 óra alatt! Jó szívvel ajánlom bárkinek, aki egy ház vásárlása előtt áll.
Viki
Határozott, körültekintő, nagy tudású szakember. Ajánlani tudom mindenkinek.
Gorzsás Ferenc
Gyors precíz ért hozzá
Gergő
Nagyon felkészült, alapos.
Emőke
Minden részletre kiterjedő szakvéleményt kaptam, hasznos segítség volt. Köszönöm.
Gábor
Nagyon felkészült és tapasztalt szakember, reális képet tud festeni az épületekről és a telekről, és nagyon részletes dokumentációt készít, ami segít a vásárlás előtti döntésben, és a vásárlás utáni felújítási lépésekben
István
Minden a legnagyobb rendben volt. Pontosan érkezett, mindent tüzetesen átnézett, az összes kérdésünkre teljes körűen válaszolt. Olyan szemmel nézte a házat és olyan tanácsokat adott, mintha ő vásárolná. Az írásos vélemény részletes a jövőben elvégzendő munkakkal kapcsolatos részletes leírást is tartalmaz, linkekkel az egyes ajánlott anyagokhoz és megoldásokhoz. Nagyon meg voltunk elégedve. Köszönjük!
Bea
A megbeszélt időben, korrekt módon végezte el a megbízást. Minden szóbeli kérdésünkre válaszolt, majd írásban mindenre kiterjedő véleményezést kaptunk.
Molnár Béla
Korrekt, pontos és hozzáértő.
Botond
Baktai úr nagyon gyorsan reagált a hirdetésemre, minden részletre kiterjedő statikai szakvéleményt kaptam először szóban, majd természetesen írásban is - mindezt pontosan az előre egyeztetett időpontokban. Az ingatlan felújításával kapcsolatos tanácsai is rendkívül hasznosak, minden kérdésemre kimerítő választ kaptam. Nagyon ritka manapság az ilyen szakember!
Bence
Alapos és segítőkész.
Ajánlatkérő
Korrekt, jó képet kaptunk az ingatlanról, minden apró részletre kitért. Közvetlen, kedves jót beszélgettünk.
Andrea
Pontos, profi és minden részletre kitérő szakvéleményt ad, mind személyesen, mind írásban.
Viki
Az őszinteséget
Bóta Ákos
Szakértelem, alaposság, pontosság
Gábor
Nagyoin jól tudja a munkáját, segítőkész
Tobik Bálint
Nagyon alapos, és felkészült volt. Jó tanácsokat adott és trükkös dolgokat is észrevett.
Oravecz Kornél
Nagyon korrekt alapos szakember! Nekünk egy házat mért fel és megnézte a házat a pincétől padlásig az utolsó tégláig,még a szomszédból is ránéztünk a házba. Maximálisan a vevő érdekeit nézi,nem sumákol el semmit,válaszol minden kérdésre és szuper szakvéleményt ír a végén,tele jó ötletekkel,csak ajánlani tudom! Oravecz Kornèl
Kovács MáriaGyörgyi
Egy régi építésű családi ház vásárlás előtti véleményezésére kértem fel. Nagyon sok mindenre kiterjedően adott véleményt, felhívta a figyelmet a lehetséges problémákra, költségekre, lehetséges megoldásokra; Nagyon korrekt, gyors és pontos. Ajánlom.
Tajti Tímea
Tényleg ne keress tovább statikust :), mert Gáborban megtaláltad azt, aki Neked is kell! Első pillanattól kezdve érezhető volt a profizmusa, ami nemcsak a szakma szeretetéből és hozzáértéséből adódott, hanem soha, egyetlen pillanatig nem éreztette a laikus kíváncsiságunkból adódó kérdésünk feleslegességét :). Nagyon-nagyon KÖSZÖNJÜK!
Ruzsics László
Nagyon alapos részletes munkát végzett. Teljesen elégedett vagyok, bátran ajánlom! Munkáját és tanácsadását ezúton is köszönöm!
Somogyi Ágnes
Minden nagyon rendben volt - jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Biztos Kérdező
Tisztelt Baktai Gábor. Kérem írja meg az elérhetőségét.
Szmolka Sándor
Baktai Gábor nem vállalta el a munkát, de adott egy privát elérhetőséget. Másnap felhívtuk, és majd nem egy órán keresztül segített és ellátott nagyon hasznos tanácsokkal. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Üdvözlettel Szmolka Sándor
Zoltán Darvai
Minden rendben ment. Nagyon korrekt mindenre kiterjedő véleményezést kaptam.
Ézsiás Nikolett
Teljeskörű tájékoztatást kaptunk, nagyon segitőkész volt, csak ajánlani tudom.
Csaba
Minden rendben volt.
Imre
Minden rendben lezajlott.
Miklós
Teljes mértékben elégedett voltam.
Gergő
Szuper volt.
Vargáné Demjén Katalin
Nagyon elégedett voltam. Másnak is ajánlom.
Vörösmarty Rita
Nagyon jó javaslatokat tett. Maximálisan elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
Karácsony előtti utolsó pillanatban is meglepően gyorsan tudta vállalni a munkát. Profi módon, és gyorsan adott szakvéleményt. Rávilágított a vizsgált ház hiányosságaira, erősségeire és a lehetőségeire is. Szabályokkal, megoldásokkal teljesen naprakész. Nagyon alapos volt, és nem tudta le a munkát azzal, hogy adott egy írásos véleméynt, helyszíni és utólagos kérdéseimre is készségesen válaszolt, megoldásokat ajánlott. Köszönöm a munkát, ajánlom!
Mórocz Balázs
Kiváló szakember :) bátran ajánlom! Gyors,pontos,kedves!
Teodorescu Oana
excellent, knowledgeable and very fast...
Ajánlatkérő
Alapos, megbízható szakember, akitől rengeteg hasznos tanácsot kaptunk. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
Gabriella
Meg voltunk elégedve vele.
Ajánlatkérő
Teljesen korrekt volt.
Ajánlatkérő
Teljes mértékben elégedett voltam.
N Krisztina
Minden rendben ment, nagyon hozzáértő szakember. Köszönöm szépen a segítséget.
Anna
Pontos, precíz, nagyon kedves. Minden kérdésünkre válaszolt.
P. Attila
Megbeszéltek szerint érkezett, gyorsan precízen felmérte a házat. Köszönöm a segítséget.
B. Gábor
Maximálisan elégedettek vagyunk. Felkészült, segítőkész szakember!
Attila
Maximálisan elégedett voltam.
Busai Ágnes
Maximálisan meg voltunk elégedve.
Adrienn
Maximálisan elégedett vagyok, hozzáértő, felkészült szakember.
Dr, Hausmann Gergely
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Mindenkinek ajánlom a Szakembert!
Mayer Balázs
Köszönöm minden rendben ment, a papírokat megkaptam. Megbízható szakember.
Tamás
Köszönjük szépen, minden az elvártak alapján működött.
Gábor
Köszönjük szépen a segítséget. Mindenképp megéri átnézetni a átépítésre szánt házat, a lehetőségek miatt.
Viktória
Nagyon felkészült szakember. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Mindenkinek ajánlom, hogy házvásárlás előtt statikussal nézesse meg az épületet. Megéri.
Zsuzsanna
Nagyon elégedettek voltunk. Ajánlom másnak is.
Ajánlatkérő
Maximálisan meg voltunk elégedve.
Ajánlatkérő
Nagyon-nagyon elégedett voltam.
Bernadett
Nagyon elégedettek voltunk.
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedett vagyok. Nagyon jó szakember. Remek tanácsokat adott.
Ajánlatkérő
Precíz, segítőkész, nagytudású szakember. A szakmát a gyakorlati oldaláról is ismeri a legapróbb részletekig, beleértve a szakipari tevékenységeket is.
István
Megbízható, hozzáértő, alapos szakember. Köszönöm a segítséget.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Dávid
Minden hibátlan volt. Nagyon elégedett vagyok.
Papp Andrea
Minden rendben volt.
Judit
Nagyon meg voltunk elégedve a szakember munkájával.
Zsuzsanna
Tökéletes volt minden. 6 csillag.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam.
Stramaf Ferenc
Jól megvoltunk vele elégedve.
Tamás
Minden rendben volt.
Varga József
Maximálisan elégedett vagyok, megbízható, precíz szakember. Köszönöm a segítségét.
Kele Dóra
Abszolút elégedett voltam.
Török János
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Kerek István
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Abszolút minden rendben volt.
Kiss Csaba
Mindennel elégedett vagyok, a dokumentációkat időben, pontosan megkaptam. Köszönöm
László
Nagyon elégedettek voltunk.
Ajánlatkérő
Meg voltunk elégedve.
Ajánlatkérő
Nagyon alapos és körültekintő egyeztetés után kaptam meg a korrekt szakvéleményt. Türelmes, gyakorlati tanácsokkal is ellátó szakember. Laikusok számára is közérthető hasznos információkkal lettem gazdagabb.
Hajni
Nagyon meg voltam elégedve.
Tokai János
Maximálisan elégedettek voltunk.
Ajánlatkérő
Minden gördülékenyen ment. Köszönöm
Szigeti Zsolt
Szimpatikus,megbízható,korrekt,szakember látok megismerni, igazi szakember,első benyomásra nagyon pozitív. Reménykedem a közös munkában.
Szaki válasza:
Köszönöm a leírtakat. Milyen közös munkára gondol? Kérem hívását. Baktai Gábor
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltam elégedve.
Zalay Norbert
Maximálisan elégedett voltam.
Dancs Andi
Korrekt, nagyon alapos, informatív volt számunkra egy statikai felmérés kapcsán. Ajánlom mindenkinek!
Ábrahám András
Nagyon szimpatikus úriember. Megfogadtuk a tanácsait.
Szilvia
Nagyon alapos, korrekt, hozzáértő. Elégedett voltam.
Erika
Mindennel meg voltam elégedve.
Baldauf Attila
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Vig Béláné
Nagyon jó tanácsokat adott. Maximálisan elégedettek vagyunk.
Biber Zoltán
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Tibor
10 csillag.
Szigetvári-Surányi Edina
Nagyon korrekt munkát végzett. 10 csillag.
Eszter
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Ajánlatkérő
Teljes mértékben meg voltam elégedve. Csak ajánlani tudom.
Nagy Ágota
Kedves, szimpatikus, segítőkész szakember. Köszönjük a segítséget.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt. Nagyon elégedettek vagyunk.
Zoltán
Maximálisan elégedett voltam. Csak ajánlani tudom.
Gábor
Minden a megbeszéltek szerint történt. Elégedett vagyok a szakemberrel. Köszönöm a munkáját
Nick Dorottya
Teljes mértékben meg voltam elégedve a szakember munkájával.
István
Maximálisan elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
Maximálisan meg voltam elégedve a szakember munkájával.
Ajánlatkérő
Maximálisan meg voltunk elégedve.
Aradvári Zsolt
Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Hozzáértő, szaktudással rendelkező szakember. Köszönöm a segítséget.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltam elégedve.
Szabó Stárics Adrienn
Tökéletesen meg voltunk elégedve a szakember munkájával.
Ajánlatkérő
Nagyon-nagyon meg voltunk vele elégedve.
Nóra
Nagyon elégedett voltam.
Tóth Ferenc
Maximálisan meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Nagyon sokat segített, maximálisan elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom!
Hajdú András
Tökéletesen elégedett voltam.
Török László
Kedves, hihetetlenül gondosan csinált mindent. Maximálisan az ügyfele érdekeit képviseli és elképesztő szakértelemmel bír. Még olyanra is gondolt ami nem az ő szakterülete. Tökéletesen meg voltam elégedve. Csak ajánlani tudom!
Kalincsák Zsuzsa
Nagyon meg voltam elégedve a szakember munkájával.
Borsos Gábor
Nagyon elégedett vagyok a szakember munkájával.
Ajánlatkérő
Tökéletesen meg voltam elégedve. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedett voltam.
Várda Ede
Maximálisan meg voltam elégedve.
Judit
Maximálisan elégedett voltam.
Bujákiné Szabó Anita
Maximálisan elégedett vagyok. Hozzáértő szakember. Köszönöm a segítséget.
Izabella
Minden a megbeszéltek szerint történt. Megbízható szakember.
Szalai János
Nagyon nagyon elégedett vagyok, korrekt szakember!
Tar Róbert
Maximálisan meg voltam elégedve.
Gergő
Minden a megbeszéltek szerint történt, pontos, korrekt szakember.
Janecz Richárd
Nagyon meg voltam elégedve, készséges szakember, minden kérdésemre válaszolt, korrekt módon járt el, szívesen ajánlom másnak is!
Dávid János
Maximálisan elégedett voltam a szakember munkájával.
Bodoki Réka
Fantasztikus tanácsokat kaptunk tőle.
Tordai Gábor
Abszolút elégedettek vagyunk a szakember munkájával!
Szekeres András
Körültekintő szakember.
Molnár Tibor
Nagyon korrekt, alapos. Elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Teljesen rendben volt minden, csak az ár miatt 4*.
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedett vagyok. Másnak is ajánlom.
Judit
Nagyon elégedett vagyok.
Kiss Péter
Maximálisan meg vagyok elégedve.
Jancsek Tamás
Nagyon elégedett vagyok.
Gelencsér Zoltán
Nagyon meg vagyunk elégedve a szakember munkájával. 6 csillag.
Korencsi Tibor
Maximálisan elégedett vagyok, teljesen korrekt szakember, azt kaptam amire számítottam, ajánlott kategória mindenki másnak!
Ajánlatkérő
Nagyon készséges és segítőkész volt, a statikai értékelés mellett több hasznos tanácsot is kaptunk. Csak ajánlani tudom.
Purcsel Tamás
Elégedettek vagyunk, sok hasznos tanáccsal látott el minket. Köszönjük szépen
Ajánlatkérő
Egy régi ház vásárlása elötti szakvéleményt kértem Baktai úrtól,és elégedett voltam a munkájával,alapos,körültekintő,őszinte:) Csak ajánlani tudom!
Kozma József
Maximálisan elégedett voltam a szakember munkájával.
Nagy Árpád
Abszolút 5 csillag, Nagyon alapos, mindent átbeszéltünk. Csaj ajánlani tudom.
Simon István
Minden részletre kitérően adott véleményt az ingatlanról. Meg vagyok elégedve a munkájával. Bátran ajánlom mindenkinek.
Bienge Eszter
Nagyon elégedett vagyok a szakember munkájával.
Rédei Máté
Teljes mértékben elégedett vagyok, részletes tájékoztatást adott a szakember.
Gábor
Maximálisan elégedett vagyok a szakember munkájával.
Nagy Viktor Dániel
Nagyon meg voltam elégedve a szakember munkájával.
Madácsi Beatrix
Nagyon korrekt szakember. Meg vagyok elégedve.
Tislér Ákos
Nagyon korrekt szakember,látszik, hogy érti a dolgát, pontosan érkezett, mindent alaposan átnézett, teljes mértékben elégedett vagyok!
Barna Basilides
Nagy megelégedéssel tapasztaltuk, hogy a Baktai Úrtól kapott szakvélemény mennyire alapos, mindenre kiterjedő és hasznos volt. Ritka öröm ennyire megbízható és pontos munkát végző szakemberrel találkozni. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, nem fognak csalódi benne.
Ajánlatkérő
Nagyon hamar felvette velem a kapcsolatot. Alapos, pontos véleményt kaptam. Gondosan aprólékosan magyarázta el a tennivalókat.
Z. Márton
Tanácsot és ajánlatot kértem Gábortól egy lakásfelújításhoz. Néhány órával később már fel is hívott. Az általam elképzelt megoldások előnyeit és hátrányait felvázolta. Kérdéseimre készségesen válaszolt. Az ő javaslatára jobban utánajártam több, eredetileg nem fontosnak ítélt részletnek. Nagyon örülök, h megismerhettem őt, mindenkinek tudom ajánlani.
Lilla Szilágyi
Házvásárlás alkalmával kértük Gábor segítségét. Mind szakmailag, mind emberileg nagyon meg voltunk elégedve Gáborral, ittuk a szavait. Csak ajànlani tudom.
Kromszian Istvan
Preciz ,minden reszletre kiterjedo munkat vegez. Teljes mertekben elegedettek voltunk a szaktanacsadasaval,koszonjuk!
Ajánlatkérő
Egy családi ház tetőszerkezetének megerősítése során kértem segítséget Gábortól. Mind emberi, mind pedig szakmai szempontból maximálisan elégedett vagyok. Türelmesen kezelte a laikus kérdéseimet, számomra is érthetően magyarázta el a szakmai szempontokat, rögtön több alternatívát is megemlített, ráadásul gyorsan rendelkezésre állt. Az árazása átlátható, és versenyképes.
Koncz Judit
Budapest belvárosi lakás állapotának felmérésével kapcsolatban kértünk Baktai Gábortól építész úrtól szakértői véleményt. Az ajánlatkérésre még aznap jött válsz, telefonos egyeztetés után tudtunk három napon belül helyszíni szemlére időpontot megbeszélni. Részletes, mindenre kiterjedő, alapos vizsgálatot végzett. A véleményt írásban, a megbeszélt határidőre megkaptuk. Szakmailag (amennyire laikusként meg tudom ítélni) és emberileg is korrekt „Jószakit” ismertünk meg személyében. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, akinek ingatlan vásárlása előtt, annak állapotáról, építészi szakmai véleményére van szüksége.
Hustz László
Nagyon meg voltam elégedve. Ajánlom másnak is.
Ajánlatkérő
Egy családi ház vásárlás előtti véleményezésére kértük fel. Mindenre kiterjedően adott véleményt és még egy lehetséges teraszbeépitést is meg tudtunk beszélni vele. Elégedettek voltunk vele.
Jámbor Anna
Családi ház statikai véleményezését kértük Baktai Gábortól. Minden részletre kiterjedően, alapos szakvéleményt kaptunk. Megbízható, korrekt , akinek hasonló tanácsokra van szüksége csak ajánlani tudom Őt.
Ajánlatkérő
Gábor szakvéleményét kértük egy épület állapotának felmérésével kapcsolatban. Minden területen alapos és részletes válaszokat kapunk. Maximálisan elégedettek vagyunk mind a szakmai felkészültségével, mind a hozzáállásával.
GERGELY SAT BT.- Gergely Gábor
Megbízható, korrekt, szép munkákat látni tőle. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Statikus 356 megbízás Építész 25 megbízás Épületgépészet 0 megbízás