FOGADOK MUNKÁT
Ásztai  Zsuzsanna
Ásztai Zsuzsanna
54
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 500 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 31108

Minősített jószaki

Ásztai Zsuzsanna

Jelenleg online dolgozom! Kinezológia és természetgyógyász kezelések gyerekeknek felnőtteknek. Egyéni és csoportos család állítás. Bach virág terápia konzultáció Aura Soma Természetgyógyász/ kineziológus /családállító vagyok. Sok kisbabám született az elmúlt 15 évben amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak... hogy segíteni tudtam számos anyukának a világ legnagyobb csodájában... ❤️🙏🙏🙏❤️ Várom Szeretettel
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Karolina
Végtelenül kedves volt az első alkalommal, a probléma, amivel hozzá fordultam jelenleg is folyamatban van. Maximálisan a megoldásra törekszik, gyermekem kapcsán kerestem fel és minden tőle telhetőt megtesz, folyamatos kapcsolatban van velem, bármikor írtam neki gyorsan reagált rá. Mindenképp ajánlom,mint szakember!
Era
Egy krízishelyzetben kerestem meg, és olyan technikát alkalmazott, amivel oldani tudtam a szorongásom. Ezt követően határozottan jobban tudtam megküzdeni a mindennapokkal.
Pataki Noémi
Szívből ajánlom Zsuzsannát mindenkinek. Sokkal többet kaptunk, mint reméltem. Gyorsan átlátja a helyzeteket és minden tudását beveti, hogy segítsen. A kezelések mellett, egyszerű de nagyon fontos iránymutatásokat ad, amik nagy változásokat hoznak. Mindent köszönünk!
Pethe Ágnes
Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem! Számomra egy valóságos XXI. századi Lélek Alkimista! Több éve támogatja, segíti lelkem fejlődését, irányt mutat, támogat. Mindig számíthatok Rá. Számomra egy Földi Csoda!
Laki Eva
Kedves, empatikus, mégis határozott, kimondottan gyerekközpontú ember.
Anita
Nagyon segítőkész, munkájában tájékozott, kedves Hölgy. Mindenkinek ajánlom 10*
Ajánlatkérő
Nagyon kedves hölgy, mindennel elégedett vagyok. Köszönöm
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltunk elégedve.
Tímea
Maximálisan meg voltam elégedve.
Leticia
Maximálisan meg voltam elégedve a szakember munkájával.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltam elégedve.
Orsi
Maximálisan elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Nagyon jó szakember. Csak ajánlani tudom.
Lucekné Molnár Orsolya
Nagyon kedves. Meg vagyok elégedve.
Balázs
Nagyon kedves, szimpatikus hölgy. Ajánlom mindenkinek.
Borzák Krisztina
Maximálisan meg voltunk elégedve.
dr. Hódos Éva
Egy komoly probléma kapcsán, végső megoldásként jutottunk el Zsuzsához, és ő tudott segíteni rajtunk. Ha valami gondom akad, vagy tanácsra,válaszra vagy erőre van szükségem ma is hozzá fordulok. Jó szívvel merem ajánlani. Több ő, mint egy jó szakember. Szerintem egy őrangyal, földi Segítő. Köszönöm!
Benyó Edit
Zsuzsi rendkívül érzékeny, könnyen ráhangolódik páciensére és széleskörű ismereteire alapozva pontos döntést hoz arról, hogyan kezelje lelki, akár testi bajainkat. Spirituális beállítottságú társaimnak eképp jellemezném: egy leszületett angyal.
Bebesi-Csernyik Ágnes
Kiváló szakember, megértő és kedves! Ha problémád van előtte nem kell szégyellned. Felszínre hozza azokat a dolgokat, amik a problémát okozzák és segít, hogy azokat el tudd engedni, fel tudd dolgozni, úgy ahogy már régen kellett volna. Szeretettel ajánlom őt!
Juhász Viktória [Viki]
Kislányunk régóta húzodó problémájával kerestük meg Zsuzsát. Nagyon sokat segített, az elért eredmény felülmúlta a várakozásainkat. Lányunk minden alkalmat nagyon várt, és hihetelenül boldogan és felszabadultan hoztuk el a találkozókról. Köszönjük.
Rejtő Dávid
Zsuzsa nagyon jó és rutinos szakember, csak jót tudok róla mondani! Sokféle blokkot - elakadást sikerült áttörnöm a segítségével, amiért nagyon hálás vagyok. Lényét tekintve, hihetetlenül segítőkész, intuitív és tudom, hogy kissé elcsépelt ez a kifejetés, de olyan mint egy földre szállt angyal :)
Horpacsy Eszter
Nagy változásokat indított el Zsuzsi bennem, feltétlen szeretettel irtó sokat segítve. Nem oldotta meg helyettem a feladatokat: megerősített. Köszönöm!
Gyurkó Katalin [Katóca]
Sokoldalú, empatikus és rendkívül intuitív szakember, akinek eszköztárában szerepel a kineziológián és Bach virágterápián kívül az auraszóma, számmisztika, rajzelemzés és többféle masszázs is. Szívesen bízom rá magamat és családomat. Őszintén ajánlom mindenkinek. Gyurkó Katalin
Kovacs Gabriella
Zsuzsi nagyon alapos szakmai felkészültséggel rendelkezik, de ami számomra különlegessé teszi az az érzékenysége, intuíciója és szeretete, amivel mindenkinek egyedi és teljesen személyre szabott segítséget ad. Tőle pont azt kapod, amire akkor és ott szükséged van. És ez a legtöbb...
Vida Melinda [Melinda]
Szuper szakember, csak ajanlani tudom!
Tupi Éva [Évi, Lili]
Erő, kitartás, türelem, segítőkészség. Ő a Zsuzsi. Szeretettel ajánlom mindenkinek !
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Gilicze Zoltánné Toth Zsuzsanna [Zsuzsi]
Remek szakember, nekem rengeteget segített. Szívből ajánlom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm...
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kineziológus 49 megbízás Családállítás 5 megbízás