Top 5 Szerszámmárka, Amit Minden Asztalosnak Ismernie Kell

Főoldal » Lakásfelújítás
Értékelés:
3
(2)

Minden szakmának megvannak a maga tipikus eszközei, amivel a munkát végezzük. Az informatikusok számítógépet, az autószerelők kulcsokat, az asztalosok meg a kézigyalu. (Sok más mellett persze.) Mivel ezek nélkül az eszközök nélkül csak nehezen, vagy sehogy se lehetne a munkát elvégezni, nem mindegy, hogy milyet szerzünk be.

Választásunktól függően az egyes márkák között minőségben és árban is óriási különbségek lehetnek, de ezt természetesen nem kell senkinek sem bemutatnom. Ebben a cikkben pár, általunk is javasolt márkát mutatunk, vagy a szuper ár-érték arány miatt, vagy mert olyan eszközöket gyártanak, amiket (egyelőre) más még nem tudott helyettesíteni.

Ha már mindet ismerted, ne csüggedj! Azt jelenti, hogy teljes mértékben otthon vagy a szerszámmárkák között és valószínűleg pontosan tudod milyen eszközt fogsz beszerezni. Ez nagy előny. 🙂

Wolfcraft kéziszerszámok

Megrendelések minden Jó szakinak!

A Jószakin évente több ezer ajánlatkérés közül válogathatnak a regisztrált szakik. Csapj le több munkát most!

Top-top választásunk. A Wolfcraft eszközöknek, szerszámoknak egyszerűen nincsen párja! Nem azért, mert olyanok, mint a nagy öregek, amikről mindenki áradozik, hogy jaj, apuka 40 éve vette a Makitáját és még mindig jó, hanem mert olyan szerszámokat gyártanak, amik extrém funkcionálisak és nincs helyettesítőjük. A facsapozó felszereléseik zseniálisak, átgondoltak és alig pár kivétellel tényleg mindenki imádja őket használni. Ha nem próbáltad, nagyon érdemes.

Wolfcraft Univerzális facsapozó készlet
Wolfcraft Univerzális facsapozó készlet

Topex kéziszerszámok

A Topex termékek azért kerülhettek be ebbe a listába, mert az ár-érték arányuk szinte verhetetlen. Ez a márka nem a felsőosztályról szól! Ne is próbáljuk összehasonlítani egy drága prémiummal. Mi a Topexet kifejezetten azokhoz az apró-cseprő szerszámokhoz, eszközökhöz ajánljuk, amikből sok kell, úgyis csak pár használatot bír, úgyis elveszik, építkezésen eltörik stb. A csavarhúzó készleteik nagyon jók, vagy éppen minek vennél drágán glettelőt, ha pár százból is kijön?

Scheppach gépek

A Scheppach a 90 éve tartó német minőséget képviseli. Faipari gépekkel indítottak, majd kb. 30 éve kezdtek el asztalos gépeket is gyártani. Csiszoló, gravírozó, köszörülő gépeik igen jók és 2+2 év garanciát kapsz rájuk, ami már azért fagyiból sem kevés.

Scheppach multifunkciós szalag és homlokcsiszoló
Scheppach multifunkciós szalag és homlokcsiszoló

Neo munkaruhák

A Neo márkának több ezer terméke van önmagának, minket most kifejezetten a munkaruhák érdekelnek. Az a tapasztalatunk, hogy egyre több szaki választja ezt a márkát, mert pl. munkanadrágjaik nagyon kényelmesek, nem szakadnak, jól bírják a strapát, nagyon funkcionálisak és emellett még viszonylag normálisan is néznek ki. Bár munka közben nem a divat a lényeg, de nekem például a munka is jobban megy, ha komfortosan érzem magam.

Neo munkanadrág
Neo munkanadrág

Yato gépek

Ötödiknek érkezik a Yato márka! Bár talán ez a legismertebb a felsoroltak közül, sokan nem merik kipróbálni ezeket a gépeket, mert nem hisznek benne, meg ugye a rossz hírek úgy terjednek a szakik között mint a métely. Mindenkinek van egy ismerőse, akinek az XY márka tönkrement. De az a vicc, hogy ez van Makitától kezdve Dewalton át mindennel, tehát egy idő után valójában akkor semmit sem lehetne használni! 🙂

A lényeg, hogy mi imádjuk és bátran ajánljuk. Az a tapasztalat, hogy minőségben ugyanaz, vagy majdnem ugyanaz mint egy prémium kategóriás gép (a Yato a középkategória felső szegmense), ugyanakkor konkrétan felébe/harmadába kerül. Én is először csak egy olcsóbb géppel kezdtem aztán annyira bevált, hogy azóta az egész géppark Yato.

yato szögbelövő
YATO Pneumatikus dobtáras szögbelövő

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter

Mennyire tetszett a cikk?

Kérlek értékeld!

3 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Oszd meg véleményed!

Több megrendelésre van szükséged?

Regisztrálj a Jószakin!

Kategóriák

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk. 

gradient-white-png

Inspiráció felújítóknak, szakember keresőknek

Jó szakit keresel? Itt vannak tanácsaink a szakember választáshoz! Vagy inspirálódj felújítási ötleteinkből, döntsd el mit renoválsz legközelebb!

Segítség szakembereknek

Szolgáltató vagy? Olvasd el és alkalmazd tanácsaink! Szerezz több megbízást, szolgáltass még szuperebb minőségben és teljesedj ki szakmádban!

Kapcsolodó bejegyzések

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk.