Milyen
Redőny javítás árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

2 ár

Kéki Sándor Redőny javítás

Rácz Barna Ha leszakadt, széthullott a redőny, vagy akadozik, esetleg nem lehet teljesen felhúzni, vagy leengedni, akkor válassza ezt a munkát. Debrecen területén az alábbi áron elérhető, mely tartalmazza a kiszállást is. Vidéken telefonos egyeztetéskor beszéljük meg. Írjon üzenetet, hogy még aznap este fel tudjam venni Önnel a kapcsolatot!

 Megnézem az árát!
1 ár

Kéki Sándor Gurtnicsere

 Megnézem az árát!
1 ár

Barna Zoltán HŐSZIGETELT ALUMÍNIUM REDŐNY – ALAP SZÍNEK: 24.000 Ft/m2

 Megnézem az árát!
1 ár

Rácz Barna Leszakadt, vagy hibás motoros redőny javítása. Szükséges lehet motorcsere, ami hibafeltárás után derül ki. Megrendelt motorcsere esetén a hibafeltárás díjtalan. Ellenkező esetben 2000 Ft. Vidéken kiszállási díjat számítok fel, ami a megadott címtől függ. Írjon üzenetet, hogy még aznap este fel tudjam venni Önnel a kapcsolatot!

 Megnézem az árát!
1 ár

Barna Zoltán REDEXTRA MŰANYAG REDŐNY: 11.000 Ft/m2 + 5.500 Ft/db.

 Megnézem az árát!
1 ár

Rácz Barna Hibás automata cseréje az alábbi áron történik. Ha gurtnicsere, vagy redőnyjavításkor szükséges, akkor nincs kiszállási díj. Ha kifejezetten csak automatát kell cserélni, akkor kiszállási díj a címtől függően van. Írjon üzenetet, hogy még aznap este fel tudjam venni Önnel a kapcsolatot!

 Megnézem az árát!
1 ár

Rácz Barna Elszakadt, elkopott gurtnik cseréje. A csere magában foglalja a belső görgő cseréjét is és a kiszállási díjat is. Írjon üzenetet, hogy még aznap este fel tudjam venni Önnel a kapcsolatot!

 Megnézem az árát!
1 ár

Rácz Barna Feslett szúnyogháló cseréje Elromlott mobil hálók javítása. 4000 Ft-tól a hiba jelegétől függően. Írjon üzenetet, hogy még aznap este fel tudjam venni Önnel a kapcsolatot!

 Megnézem az árát!