Milyen
Költöztetés árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

4 ár

Bódi Gábor Költöztetés Bútor szállítás Budapesten és országosan. Magán személyek és irodák költöztetését,Bútor szállítását Lomtalanítását vállaljuk.Minden esetben szem elött tartjuk a praktikuságot és környezet védelmet. Hívjon minket ha megfizethető áron profi csapattal szeretne költözni!

Heidecker Richárd 3,5 tonnás kocsi 2 pakoló, 1 soför

Veres Csongor Gyors, megbízható, zsebbarát áron költöztetés, lomtalanítás, sitt és építkezési anyag szállítást Budapesten és vidéken.

Szenyita györgy Munka óradíjunk 1 sofőrt 2 rakódót + az autó óradíját is tartalmazzák, Nincsenek rejtett költségek csak a ledolgozott időt ( percdíj ) számoljuk fel nem pedig a minden megkezdett órát. Vidéki fuvar esetén km díjat 250 Ft.

 Megnézem az árát!
4 ár

Sajti Balázs A díj fed minden költséget, Szegeden belül. Ha szegedről messzebb kell menni, akkor 85Ft/km plusz költséget számítunk fel.

Rafa Dániel Költöztetés/Csomagszállítás/Ikea/Mediamarkt

Berki Viktor ÓZD Kilométerdíjak: 1-99 km.-ig 220Ft/km 100km.-től 170Ft/km Rakodás 2 fővel 7.000Ft/óra, minimum 2 óra Rakodás 4 fővel 10.000Ft/óra, minimum 2 óra

Tütü-Teher Bt Költöztetünk, Bútort szállítunk. A költöztetés ára óradíjban a megkezdett órától a költöztetés befejeztéig tart.Sofőrös: 5000.- Ft / óra, 3 óra kötelező kifizetéssel. Sofőr +1 rakodó: 8000.- Ft/óra,2 óra kötelező kifizetéssel, Sofőr +2 rakodó: 9500.- Ft/óra , 2 óra kötelező kifizetéssel.

 Megnézem az árát!
4 ár

Német István Szakszerű rakodás, megbízható korrekt emberekkel.

Illés Krisztián EV Bútorok házból autóra felrakáskor valamint fordítva tehát rakodási fel le időre az utazásra nincs.CSAK A TENYLEGES FEL LE RAKODÁS IDEJÉRE! 15perces számlázás ban.2500ft/fő/H

Német Gergely Költöztetéséhez tapasztalt, megbízható rakodókat tudunk biztosítani, akik vállalják bútorai szakszerű pakolását.

Szemeti Bálint Költöztetésnél,fuvarozásnál a csomagolás (és)vagy rakodás elvégzése.A fent említett összeg az óradíjat határozza meg.

 Megnézem az árát!
3 ár

Bán István Miskolcon 12000/ora ez tartalmazza a rakodast is. Vidék esetén: Miskolctol-Miskolcig szamoljuk az oradijjat ami 12000 ft. Azt kell meg tudni az elsö 2 órát mindenféleképpen ki kell fizetni.

Ollé János Költöztetés,rakodás,szállítás.

Turbo Fuvar Kft. Bútorok biztonságos mozgatása a lakásból az autóra. Teherautón rögzítés, szállítás, majd elhelyezés a lakásban.

 Megnézem az árát!
3 ár

Német István Miskolcról, vagy a vonzáskörzetéből, esetleg messzebbről, autó a sofőrrel, aki az autón rakodik, 180 Ft/Km.

Német Gergely Költöztetés miskolcon túlra, akár az ország másik felébe is. Ez az ár tartalmazza a járművet és annak sofőrjét aki a teherautón elrendezi biztonságosan az árut.

Nagy Tibor László E.V. Vidéki költöztetés km díja. Oda-vissza fuvar!

 Megnézem az árát!
2 ár

Fekete László 1 óra kiállási díj + minden megkezdett óra Km díj-295 ft/km

Nálunk nincs egész óra számolva!!! Pl.: Ha 4:10 percet dolgoztunk akkor csak 4:30 percet számlázunk ki, és nem 5 órát!!! Nálunk csak azért fizet amiben meg állapodtunk, nincs többlet költség!!! Minimum fizetendő 3 egész óra, utánna 30 perces elszámolás történik!!! Költöztetés árak! Amennyiben tudja a pontos mennyiséget, fix ajánlatot is adunk Önnek! 3,5 tonnás teherautóra vonatkozó áraink: Rakodó sofőr két rakodóval: 8400 Ft/óra. Rakodó sofőr egy rakodóval: 6800.-Ft/óra. Kettő teher autó 3 fővel (mindenki rakodik): 14000.Ft/óra. Csak rakodó sofőr: 5900.-Ft/óra. Plusz rakodó személyzetet is igényelhet 2000.-Ft / fő / óra áron. Budapesten 4900.-Ft egyszeri kiállási díjat számolunk fel. Budapest határán túl max 3 km- ig 7900.-Ft egyszeri kiállás díjat számolunk fel. Budapest közigazgatási határán túl egy óra visszaállási díjat számolunk fel. Vidéki költöztetés esetében + 130.-Ft/ km díjat számolunk fel. (Minimum 3 munkaóra fizetendő, utána 30 perces számlázás történik.) Csak az autó sofőrrel 5900.-Ft/ óra ( itt a sofőr nem rakodik). Vidéki költöztetés esetén +130.-Ft/ km.

 Megnézem az árát!
1 ár

Illés Krisztián EV A kiszálási körzetben vállalunk csak rakodási /parkolási munkákat. Kiszálási díj + munkadíj. Jelenleg 3 fő max. A számlázás 15 perces periódusban történik!!! 2500-Ft/Fő/H

 Megnézem az árát!
1 ár

Illés Krisztián EV A kisteherautó sofőrrel rakodás nélkül csak A bol B be szállítás. Tehát fel le rakodás az ügyfél feladata. Kiszállítás díj + a sofőr várakozási díja (3000-Ft/H az álló időre.)A számlázás 15 perces periódusban történik!!!

 Megnézem az árát!
1 ár

Magyar Balázs Költöztetés.Fuvarozás 150ft/km 1ember pakolás 2500/óra. 2ember pakolás 5000/óra Minden megkezdett óra 2500ft

 Megnézem az árát!
1 ár

Hajdu Ferenc Bútorszállítás díjak: 150 Ft/km, rakodás idejére 5000Ft/óra. A sofőr csak az autón pakol. A ponyvás plató mérete: 4,2 x 2,1 x 2,1 méter, maximum terhelhetősége az autónak 1,5t.

 Megnézem az árát!
1 ár

Kállai Kristóf Komplett költözések vagy akár csak egy darab bútor szállítása. Rakodással vagy anélkül. Az autón való pakolás része az alapárnak.

 Megnézem az árát!
1 ár

Nagy Tibor László E.V. Költöztetés Városon belül 5km-ig Városon belül kiszállási díjat nem számolok fel.

 Megnézem az árát!
1 ár

Német István Miskolcon és húsz kilométeres körzetében. Huszonöt köbméteres autó gépkocsi vezetővel, aki az autón rakodik.

 Megnézem az árát!
1 ár

Bodzán Richárd Budapesten belül óradíjjal dolgozunk ami 9000ft-tól kezdődik óránként (2 fő rakodó) ez magában foglal minden költséget kivéve ha a bútorok csomagolását külön fóliával kérik. Ez esetben a fólia ára még a megrendelőt terheli.

 Megnézem az árát!
1 ár

Breitenbach Nikolett ORSZÁGOSAN DOLGOZUNK TÖBB TEHERAUTÓVAL EGYSZERRE TÖBB HELYEN IS OTT TUDUNK LENNI! Teljes körű lomtalanítást is vállalunk hagyaték kipakolást legyen szó bármiről pince garázs padlás! #Atlaszköltöztetés ! #lomtalanítás #költöztetés #irodalomtalanítás #pianinoszállítás #bútorszerelés #teljeskörűszolgáltatás #hagyaték #vidékiszállitás #irodaköltöztetés #vidékilomtalanítás #nehézgépszállítás #zongoraszállítás #teljeskörűlomtalanítás Teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésre #Számlával Országosan több kocsival! Legyen szó bármiről,mindent megoldunk!Köszönjük ha megosztjátok! Ránk számíthatsz, ha szállíttatsz! #Atlasz #költöztetés

 Megnézem az árát!
1 ár

Német Gergely Miskolcon és 25 km-es körzetében. Ez az ár tartalmazza a járművet és annak sofőrjét aki a teherautón elrendezi biztonságosan az árut.

 Megnézem az árát!
1 ár

Bodzán Richárd Budapesten kívül az óradíjj mellé minden megtett kilométer után 100ft üzemanyag költség terheli a megrendelőt. Minden Pest megyén kívűli költöztetést csak a km-díj előre utalásával tudjuk vállalni.

 Megnézem az árát!
1 ár

Zemléni F&K kft Sárospatak és 25 km-s körzetében 8000 Ft /óra

 Megnézem az árát!
1 ár

Szemeti Bálint A Költöztetéshez illetve fuvarozáshoz használt gépjármű díja.A fent említett összeg az óradíjat határozza meg.

 Megnézem az árát!
1 ár

Nagy Tibor László E.V. súly függő

 Megnézem az árát!
1 ár

Nagy Tibor László E.V. Rakodómunkást gépjármű nélkül is biztosítok

 Megnézem az árát!
1 ár

Nyiri László András Ha ingóságod nem haladja meg a 2 szobát, úgy választhatod a Rapid pakolást. Kérhetsz 1 teherautót 1 sofőrrel ha úgy gondolod megoldod egyedül, vagy a haverokkal. Ez ha 2 órán belül megvan, 20 000 Ft Azonban ha inkább hátradőlve szeretnéd letudni : 1 teher autó, 3 markos legény. 2 órás alap kiállással 26 000 Ft. Amennyiben ha átlépjük a 2 órát minden megkezdett óra 10000 Ft. Ezen felül csak akkor kell plusz költséget térítened : - ha Budapesten kívülre esik a címed, - és vagy ha a nagyi versenyzongoráját is visszük.

 Megnézem az árát!
1 ár

Nagy Tibor László E.V. súly függő

 Megnézem az árát!