Milyen
Ingatlan értékbecslés árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

3 ár

Virág Attila Értékbecslés díjak: Lakó-, és üdülőingatlanok piaci összehasonlító értékelése, hiteles értéktanúsítvánnyal: • Lakóövezeti telek: 13 000 Ft • Társasházi lakás: 20 000 Ft • Családi ház, nyaraló: 30 000 Ft Ipari- és kereskedelmi ingatlanok, irodaépületek hivatalos értékbecslése, vagyonértékelés: • Földterület: 20 000 Ft-tól • Üzlethelyiség: 30 000 Ft-tól • Műhely, Iroda: 30 000 Ft-tól • Ipari ingatlan: 50 000 Ft-tól A feltüntetett árak bruttó árak. A fenti díjakat területi elhelyezkedéstől függően kiszállási költségek terhelik. Munkadíjam nem függ az ingatlan értékétől. Minden ingatlan egyedi, az értékbecslés kapcsán elvégzendő feladatok szempontjából jelentősen eltérhetnek egymástól. Az ingatlan elhelyezkedése, övezeti besorolása, a felépítményének hasznos területe, funkció szerinti összetettsége, az ingatlan további specialitásai határozzák meg az elvégzendő munka mennyiségét, bonyolultságát. Az értékbecslés munkadíját minden esetében a fent leírt szempontok alapján egyedi ajánlatban adom meg.

Bagoly Zoltán Az ingatlan ára, a kincsünk, egy vagy akár több életnyi megbecsült munka gyümölcse. Nem szabad hagyni, hogy eltekozolja valaki egy rosszul meghatározott eladási árral. Célom az, hogy még tudjam mondani a lehető legmagasabb olyan árat amit tényleg kifizet a "ma vevője" az adott ingatlanért. Illetve ha a cél az, hogy csak 1/2 db múlva adjuk el, az is egy bevált módszer, mert tudok ezzel is számolni. 80 m² alatti Bp-i ingatlanra: 35.000 Ft 81-120 m² Bp-i ingatlanra: 49.000 Ft. 121 m² Bp-i ingatlanra: egyedi ár. A nem budapesti ingatlanokra kisszállási díj: 10.000 Ft.

Máté Melinda Hivatalos szakvélemény elkészítése: megrendeléstől számított 3 munkanapon belül kézhez kapja. Értékbecslést vállalom rövid időn belül: Budapest:17,18.kerülete illetve Pest megyében Gyál, Vecsés, Üllő, Dunaharaszti, Ócsa, Felsőpakony, Maglód, Ecser, Kistarcsa, Nagytarcsa,Csömör.

 Megnézem az árát!
2 ár

Sebők József Szakmai előírásoknak megfelelő dokumentáció összeállítása a megrendelt igény szerint.

Flux Agent Bt. Lakóingatlanok reális piaci m2 árának meghatározása - helyszíni konzultációval - 1 alkalom (kb. 60 perc)

 Megnézem az árát!
2 ár

Kerdil Holding Bt. - Demény Dániel György Lakóingatlan értékbecslése: Lakóingatlanok ( pl.: lakás, családi ház, telek, üdülő, hétvégi ház ) értékbecslés: 35000 Ft / db Nem lakó ingatlanok ( jövedelem termelő, ipari, mezőgazdasági, telephely stb. ) egyedi árajánlat alapján. Az árajánlat az ingatlan elhelyezkedés, méreti és dokumentumainak megismerése után készül. Az értékbecslés folyamata: 1) Telefonon megbeszéljük az Önnek legjobb lehetőségeket. 2) Egyeztetjük a felmérés időpontját. 3) A felmérés lakóingatlan esetén kb. 30 percet vesz igénybe, képeket készítek és egyeztetjük az ingatlan adatait. 4) Megbeszéljük az értékbecslés elkészítési idejét. 5) A kész szakvéleményt elküldöm Önnek.

Rozsnyói Ferenc Lakás esetében

 Megnézem az árát!
2 ár

Szerdahelyi Tamás Budapesten és környékén az ingatlan állapotának felmérése, fotózása, vagyonértékelése. Környék feltérképezése. Az ár a kezdő szintet mutatja, egy átlagos 50 m2 panel lakás esetében és tájékoztató jellegű.

Horváth Tamás Belterületi lakóingatlanok forgalmi értékének meghatározása a helyi piaci viszonyok alapján. Külterületi termőföldek esetében is van lehetőség forgalmi érték becslésre, haszonbérleti díj megállapításra.

 Megnézem az árát!
1 ár

Blazsek Márti Egy vagy kettő helyrajzi szám alatt feltüntetett 5 000 nm alatti terület

 Megnézem az árát!
1 ár

Blazsek Márti 200 nm alapterület alatt Veszprém 15 km-es körzetében

 Megnézem az árát!
1 ár

Kiss Gábor Figyelem! Családi ház értékelés esetén nem jellemző, de a fenti díj átlagos családi ház értékelésre vonatkozik! Az ár függ az ingatlan méretétől, egyediségétől vagy a vállalási feltételek specialitásaitól is. Átlagostól eltérő ingatlanok értékelése esetén egyedi ajánlatot adok. Az ár tartalmazza Budapesten és Pest megyében a kiszállást, helyszíni szemle díját, az értékbecslési szakvélemény elektronikus formáját (továbbá igény esetén 1 db nyomtatott példányt is). Amennyiben alaprajz nem áll rendelkezésre úgy az ár tartalmazza egy egyszerűsített méretezett alaprajz elkészítését (100 m2-ig) is. A szakvélemény elkészítése a TEGOVA (The European Group of Valuers' Associations) által kidolgozott EVS (Európai Értékelési Szabványok), az IVSC (International Valuation Standards Committee) irányelvei és ajánlásai alapján, valamint a MAISZ (Magyar Ingatlan Szövetség) által összeállított értékelési sztenderdekkel és irányelvekkel összhangban történik.

 Megnézem az árát!
1 ár

Flux Agent Bt. Lakóingatlanok értékbecslése, piaci összehasonlító elemzés módszertanával.

 Megnézem az árát!
1 ár

Demény Dániel Lakóingatlanok ( lakás, családiház, telek, nyaraló, üdülő) értékbecslése : 35.000 Ft Nem lakó ingatlanok ( jövedelem termelő ingatlanok, üzlethelyiségek, irodák, telephely, ipari ingatlanok) egyedi árajánlat alapján. Az árajánlat az ingatlanok, területének, elhelyezkedésének, dokumentációjának ismeretében készül. Az értékbecslés folyamata: 1) Telefonon megbeszéljük az Önnek legjobb lehetőségeket. 2) Egyeztetjük a felmérés időpontját. 3) A felmérés,fotó dokumentáció készítése 4) Az ingatlan adatainak egyeztetése 5) Megbeszéljük az értékbecslés elkészítési idejét 6) A kész szakvéleményt elküldöm Önnek.

 Megnézem az árát!
1 ár

Rozsnyói Ferenc Családi ház esetében

 Megnézem az árát!
1 ár

Kiss Gábor Figyelem! A fenti díj átlagos 0 – 200 m2 nettó alapterületű jövedelemtermelő vagy telephely jellegű ingatlanok értékelésre vonatkozik! Az ár függ az ingatlan méretétől, egyediségétől vagy a vállalási feltételek specialitásaitól is. Átlagostól eltérő ingatlanok értékelése esetén egyedi ajánlatot adok. Ipari, kereskedelmi, iroda jellegű ingatlanok értékelése (0 – 200 m2 nettó alapterület) – 40.000 Ft Ipari, kereskedelmi, iroda jellegű ingatlanok értékelése (200 – 1.000 m2 nettó alapterület) – 60.000 Ft Ipari, kereskedelmi, iroda jellegű ingatlanok értékelése (1.000 – 10.000 m2 nettó alapterület) – 100.000 Ft Ipari, kereskedelmi, iroda jellegű ingatlanok értékelése (10.000 m2 nettó alapterület felett) – egyedi ajánlat Jövedelemtermelő ingatlanok (pl. irodaház, kereskedelmi ingatlan, szálloda, benzinkút, logisztikai közp., autószalon, parkolóház, stb), telephely jellegű ingatlanok jellemzően irodai és raktár kapacitással (ipatelep, üzem, mezőgazdasági telephely stb). Az ár tartalmazza Budapesten és Pest megyében a kiszállást, helyszíni szemle díját, az értékbecslési szakvélemény elektronikus formáját (továbbá igény esetén 1 db nyomtatott példányt is). Amennyiben alaprajz nem áll rendelkezésre úgy az ár tartalmazza egy egyszerűsített méretezett alaprajz elkészítését (100 m2-ig) is. A szakvélemény elkészítése a TEGOVA (The European Group of Valuers' Associations) által kidolgozott EVS (Európai Értékelési Szabványok), az IVSC (International Valuation Standards Committee) irányelvei és ajánlásai alapján, valamint a MAISZ (Magyar Ingatlan Szövetség) által összeállított értékelési sztenderdekkel és irányelvekkel összhangban történik.

 Megnézem az árát!
1 ár

Máté Melinda A munkavállalók a sérülés vagy az egészségkárosodás valószínűségének és súlyosságának kockázata.

 Megnézem az árát!
1 ár

Blazsek Márti Megadott Veszprém 25 km-es körzetében

 Megnézem az árát!
1 ár

Kiss Gábor Figyelem! Lakás értékelés esetén nem jellemző, de a fenti díj átlagos lakás értékelésre vonatkozik! Az ár függ az ingatlan méretétől, egyediségétől vagy a vállalási feltételek specialitásaitól is. Átlagostól eltérő ingatlanok értékelése esetén egyedi ajánlatot adok. Az ár tartalmazza Budapesten és Pest megyében a kiszállást, helyszíni szemle díját, az értékbecslési szakvélemény elektronikus formáját (továbbá igény esetén 1 db nyomtatott példányt is). Amennyiben alaprajz nem áll rendelkezésre úgy az ár tartalmazza egy egyszerűsített méretezett alaprajz elkészítését (100 m2-ig) is. A szakvélemény elkészítése a TEGOVA (The European Group of Valuers' Associations) által kidolgozott EVS (Európai Értékelési Szabványok), az IVSC (International Valuation Standards Committee) irányelvei és ajánlásai alapján, valamint a MAISZ (Magyar Ingatlan Szövetség) által összeállított értékelési sztenderdekkel és irányelvekkel összhangban történik.

 Megnézem az árát!
1 ár

Máté Melinda Teljeskörű kivizsgálás, jegyzőkönyv felvétele, részvétel a hatóságoknál.

 Megnézem az árát!
1 ár

Máté Melinda Munkavédelmi oktatás megtervezése, megszervezése.

 Megnézem az árát!
1 ár

Máté Melinda Tudni szeretne mennyit ér ingatlana? Budapest és Pest megye területen értékbecslési szakvélemény elkészítését vállaljuk, független értékbecslőként. Munkadíjunk arányos az értékelendő építménnyel, mely függ az elvégzendő értékbecslés határidejére is. Milyen esetben kérhet értékbecslést? -Ha eladni szeretne ingatlanát, piacon 3 hónapon belül szeretne értékesíteni, -Ha kiszemelt egy ingatlant és készpénzes vevőként tudni szeretne mennyit ér az adott ingatlan, -Vagyonmegosztásnál tudni szeretnék a tulajdoni hányad alapján a pontos összegszerű értéket, -Bírósági tárgyalásnál felmerült, hogy szükség van értékbecslési szakvéleményre, -Ha tulajdonrészt szeretne kivásárolni és tudni szeretne mennyit jelent összegben is.

 Megnézem az árát!
1 ár

Kiss Gábor Figyelem! A fenti díj átlagos telek értékelésre vonatkozik! Az ár függ az ingatlan méretétől, egyediségétől vagy a vállalási feltételek specialitásaitól is. Átlagostól eltérő ingatlanok értékelése esetén egyedi ajánlatot adok. Az ár tartalmazza Budapesten és Pest megyében a kiszállást, helyszíni szemle díját, az értékbecslési szakvélemény elektronikus formáját (továbbá igény esetén 1 db nyomtatott példányt is). A szakvélemény elkészítése a TEGOVA (The European Group of Valuers' Associations) által kidolgozott EVS (Európai Értékelési Szabványok), az IVSC (International Valuation Standards Committee) irányelvei és ajánlásai alapján, valamint a MAISZ (Magyar Ingatlan Szövetség) által összeállított értékelési sztenderdekkel és irányelvekkel összhangban történik.

 Megnézem az árát!
1 ár

Máté Melinda A szabályzatban rögzítjük a vezetők és munkavállalók jogait és kötelezettségeit, meghatározzuk a tűzvédelmi szervezet felépítését, elkészítjük a vállalkozás egységes és átfogó tűzmegelőzési stratégiáját.

 Megnézem az árát!
1 ár

Máté Melinda Üzembe helyezés, munkaválalók oktatás, Munkavédelmi utasításban közrmükődés.

 Megnézem az árát!