tetőjavítás azonnal

tetőjavítás azonnal árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a tetőjavítás azonnal árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 6500 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Holló Attila

Tetőfedő

Bádogos

- Tetőjavítás, KIS MUNKÁK IS ! - Cserép, pala, zsindely és lapos tető. - Kúpcserepek kikenése, törött lécek cseréje. - Csatorna, lefolyó javítás és csere. - Szegélyek, ablakpárkányok, hajlatok helyszíni méretre gyártása és szerelése. - Beázások megszüntetése. - Eresz alj, orom deszka festése és cseréje. - Oromdeszka lefedése színes alumínium lemezzel, hogy soha NE keljen festeni. 35 éves szakmai tapasztalattal. Hívjon bizalommal !
Bővebben
Budapest - XV. kerület
Tanácsadó
Minősített jószaki
212 megbízás
101 vélemény
Fogadok munkát
Pivó Gyula

Tetőfedő

Bádogos

Kis munkákat is elvállalok !.--------. FiGYELEM !!!!.. A tudomásomra jutott , hogy az én nevemmel visszaélve munkákat vállal valaki. Ezért én : - privát számról nem telefonálok. - a munkát mindig kizárolag én nézem és magam is csinálom meg !. - kérésre szívesen igazolom magam személyi igazolvánnyal. Köszönöm !.
Bővebben
Budapest - XVIII. kerület
Tanácsadó
Minősített jószaki
417 megbízás
207 vélemény
Fogadok munkát
Bálint Bertalan

Ács

Tetőfedő

Bádogos

30 éve dolgozom a szakmában.Nincs káros szenvedélyem. Vállalok új szerkezet építést,átrakást,javítást. Akár azonnali kezdéssel.Nyugdíjasoknak kedvezmény.
Bővebben
Budapest - XIX. kerület
Minősített jószaki
60 megbízás
28 vélemény
Fogadok munkát
Marcell Kiss

Ács

Tetőfedő

Több éve jól működő ács vállalkozást folytatok, rendszeresen keresnek ügyfeleim, munkámmal meg vannak elégedve. tevékenységem: - tető javítás - tető fedés - előtetők - kocsibeállók Továbbá: - csatorna tisztítás - elő tető - kocsi beálló - szaletlik - pergolák
Bővebben
Dunakeszi
Jószaki
36 megbízás
7 vélemény
1 válasz
19 fotó

SOS sürgősségi tetőjavítás

Az SOS sürgősségi tetőjavítás olyan szolgáltatás, amelyre váratlan körülmények esetén lehet szükség, például egy súlyos vihar, jégeső vagy más természeti katasztrófa után. Ezekben a sürgős helyzetekben a tető sérülései veszélyeztethetik az otthon biztonságát és az ingatlan értékét. A sürgősségi tetőjavítás célja, hogy gyors és hatékony megoldást kínáljon a tetősérülések kijavítására, megelőzve a további károkat. A szolgáltatás magában foglalhatja a tetőfedés javítását, a törött vagy megrongálódott tetőcserép cseréjét, a szivárgások elhárítását, vagy akár az egész tető gyors helyreállítását. A szakemberek széles körű tapasztalattal rendelkeznek a különböző típusú tetők, beleértve a cserép, palatető, lapostető vagy zsindelytetők javításában. Az azonnali tetőjavítást vállaló szakemberek azonnal reagálnak a katasztrófa vagy sürgős esemény bekövetkezte után érkező hívásokra. A sürgősségi tetőjavítás kulcsfontosságú lehet abban az esetben, amikor a szokásos időpontokon kívül kell elvégezni a javításokat, és azonnali beavatkozásra van szükség a károk minimalizálása érdekében.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!