fordítás angolról magyarra árak 2023

Akár

Akár 10 Ft / egység

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Ilona Hevesi
Adatlap megtekintése
Ilona Hevesi

Angoltanár

Tolmács, fordító

Minősített jószaki
Jószaki
Minősített jószaki
Jószaki
BESZÉDCENTRIKUS NYELVOKTATÁS Számlaképes óraadó tanár. Egyéni és csoportos privát nyelvoktatás. Nemzetközi iskolák: Budapesti Nemzetközi Keresztyén Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium SEK Budapest Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Molnár Ferenc Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium Nyelviskolák: Pallas Magániskola, Ring Nyelvstúdió, Helping Hand. Céges nyelvoktatás K&H Bank, Experidance, Gebrüder Weiss, GLS, Logipack, Antenna Hungária, Beiersdorf, Witzing Tüzépker Kft., Márka-Mix Kft., Strapa-Pack Kft., Dataplex Kft., Euro Gumi Kereskedő Kft., Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft., Erste Bank, Numil Kft., Budapest Bank, Uniqua Biztosító, Mikroszerviz Informatika Kft. Felkészítés általános, üzleti, gazdasági, műszaki alap és középfokú nyelvvizsgára, közép és emelt szintű érettségi vizsgára és felvételire. Különböző témájú anyagok fordítása (irodalmi, építőipari, vallási, művészeti, történelmi) Több évig éltem az Amerikai Egyesült Államokban New York és Kalifornia államban.
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár / egység

10 000 Ft

101 megbízás
19 vélemény
Dunaharaszti
Kiss Johanna
Adatlap megtekintése
Kiss Johanna

Angoltanár

Hogyan tanulj meg végre angolul ? Kezdő, újrakezdő, nyelvvizsga előtt álló vagy? Százezer éve tanulod az angolt és nem tudsz megszólalni? Akkor jó helyen jársz! Mind a 4 készség fejlesztése (hallgatás, olvasás, beszéd, írás) nagyon fontos. Mit adok én? ✅ Nyelvtani összefoglaló és alapszókincs ✅ 30% elmélet, 70% gyakorlat ✅ 5 szemléletbeli stratégia a siker eléréséhez ✅ Kiejtés, nyelvtan, szókincs fejlesztése, levél írás /panasz és elégetett ✅ Rengeteg nyelvtani gyakorlat az órán és a hibák javitása ,✅ Minden kérdésre választ kap a diák és nem utolsó sorban a jó hangulat ! Házi feladat mindig van. 60perc/ 5000. Általában 2 órát foglalkozom Olyan diák jelenzkezését váom, aki komolyan veszi a tanulást.
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár / egység

45 Ft

13 megbízás
1 vélemény
1 fotó
Nyíregyháza
Kiss Gábor
Adatlap megtekintése
Kiss Gábor

Angoltanár

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Beszédközpontú online órák. Vállalok személyre szabott angol nyelvoktatást, középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára, illetve érettségire való felkészítést. A tanulás folyamatát videóanyagaimmal segítem, melyet ingyenesen biztosítok minden tanítványomnak. Bárhol is tartasz az angol nyelvben, segítségedre lehetek. Az ország egész területén elérhető vagyok online formában. Óráimat jó minőségű headsetes telefonhíváson keresztül bonyolítom le, emellett pedig egy közös dokumentumban tudunk együtt dolgozni az interneten keresztül. A hívásban így nincs akadás, sokkal tisztábban érthető a másik fél. Ezzel kapcsolatban, ennek menetéről szívesen adok tájékoztatást telefonon. Számlaképes vállalkozó vagyok.
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár / egység

2 Ft

71 megbízás
52 vélemény
Tatabánya
Dr. Dikter József
Adatlap megtekintése
Dr. Dikter József

Angoltanár

Magántanár

Tolmács, fordító

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1 NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár / egység

5 000 Ft

94 megbízás
21 vélemény
23 fotó
Budapest - XI. kerület
Szöllősi Emese
Adatlap megtekintése
Szöllősi Emese

Angoltanár

Ha olyan angol tanárt keresel, aki sikeressé tesz, akkor megtaláltál! Diplomás nyelvtanárként az angol nyelvet izgalmasan, sokszínűen és személyre szabott tematikával oktatom gyerekeknek, középiskolásnak és felnőttnek egyaránt. Továbblépésként készüljünk együtt állásinterjúra, vagy akár külföldi munkára!
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár / egység

12 000 Ft

6 megbízás
1 vélemény
2 fotó
Miskolc
Balogh Erika
Adatlap megtekintése
Balogh Erika

Angoltanár

Diplomás nyelvtanárként vállalom angol nyelv tanítását beszédcentrikusan az alapoktól középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára történő felkészítésig több éves tapasztalattal...... Az ország egész területén elérhető vagyok online formában.
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár / egység

10 000 Ft

Szeged
Most éppen nem vállalnak munkát
Nagy Andrea
Adatlap megtekintése
Nagy Andrea [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Kedves Érdeklődő! Magabiztos megszólalás, folyékony beszéd, választékos kifejezésmód - ezt kínálom most neked személyes, vagy skype órák keretében, a létező leghatékonyabb tanulási módszereket alkalmazva. A közös munka során minden szükséges segédanyagot biztosítok neked és arról is gondoskodom, hogy soha ne fogyjon el a motivációd. :) Hány perces egy óra? Választhatsz 45, 60 és 90 perces órák közül, melyek ára az időtartammal arányosan változik. Hol? Személyesen és online tanítok. Mennyibe kerül egy általános angol óra középfokú szintig? Hétköznap 4000 Ft-ba kerül a 60 perces óra, a 45, illetve 90 perces órák ára az idővel arányosan változik. Egy órát ingyen kapnak , akik 10 alkalmas bérletet vásárolnak. Ezek az árak szaknyelvi és felsőfokú vizsgára való felkészítésnél változnak. Az alapár itt 5000 Ft/ 60 perc. A nyelvi coaching egy egyedi szolgáltatás. Alapvető feladata a nyelvi elakadások okainak feltárása és azok oldása. Legfontosabb lépései a célok meghatározása, és akcióterv készítése a célok legrövidebb időn belüli megvalósításához. 7000 Ft/ 60 perc. Miért érdemes hozzám járnod? - a befizetésedről számlát kapsz; - kezdőtől a felsőfokig tudlak tanítani; - az íráskészséget, hallott és írott szövegértést, valamint a beszédkészséget egyaránt fejlesztjük; - minden Magyarországon elérhető nyelvvizsgára, valamint közép és emelt szintű érettségire is fel tudlak készíteni. Mit kapsz még az óra keretében? - ingyenesen használhatsz anyagokat, rövidített olvasmányokat, és egyéb tanulást segítő eszközöket; - ingyenesen hozzáférhetsz hanganyagokhoz; - ingyenesen kijavítom a leveledet, fogalmazásodat és egyéb irományodat; - ingyenes parkolás a ház előtt és van tömegközlekedés; - ingyen tea, kávé, víz. :) Az első alkalom egy ingyenes felmérés és konzultáció. Jelentkezz alább (vagy próbálj meg elérni telefonon:) és írd meg, hogy milyen szinten vagy, és mikor érsz rá angolt tanulni. Telefonszám: 071
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár

Kérj árajánlatot

Kérj árajánlatot

5 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Székesfehérvár
Tóthné Kocsis Krisztina
Adatlap megtekintése
Tóthné Kocsis Krisztina [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Magántanár

Diplomás nyelvtanárként egyéni és csoportos foglalkozások keretében, valamint online csatornákon keresztül (pl. Skype) vállalok tanítványokat. Angol, német fordításokat vállalok megbízható minőségben, elérhető áron.
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár

Kérj árajánlatot

Kérj árajánlatot

1 megbízás
Gyenesdiás
Edelényi Gábor E.V.
Adatlap megtekintése
Edelényi Gábor E.V. [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Magántanár

Tolmács, fordító

Számlaképes angol magántanárként és okleveles fordítóként vállalok angol nyelvből bármilyen szintre való felkészítést, korrepetálást, tanítást, illetve szakfordítást. Bármilyen kérdéseddel keress bizalommal!
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár

Kérj árajánlatot

Kérj árajánlatot

Miskolc
Minárovics Réka
Adatlap megtekintése
❗️Kedves nyelvtanulók és nyelvet tanulni vágyók❗️ Ha úgy érzed, hogy: - szükséged lenne gyakorlásra a házi feladatokban, a dolgozatokra való felkészülésben📚, - általánosan fejlődni szeretnél🚀, - egy jó nyelvvizsgát vagy egy erős érettségit szeretnél📜, - belevágnál egy új nyelv elsajátításába💬, akkor ez a bejegyzés neked szól! Minárovics Rékának hívnak, a Szegedi Tudományegyetem angol-olasz tanári képzésének vagyok harmadéves hallgatója. Az angol és az olasz nyelvet mindennap használom, az egyetemi tanulmányaim során és a szabadidőmben egyaránt. Mindkét nyelvből felsőfokú-, illetve szaknyelvvizsgával is rendelkezem. Az egyetemen elsajátított ismereteket igyekszem kreatív formába önteni. Szívesen alkalmazok élménypedagógiai-és játékalapú megoldásokat. Velem a nyelvtanulás biztosan nem lesz unalmas, de annál hatékonyabb💫. Szeretek csapatban dolgozni, rugalmas vagyok, és mindenkivel megtalálom a közös hangot. Az újdonságoktól nem zárkózom el, folyamatosan képzem magam. 🔍 Szegeden tanítok, de online is van lehetőséged velem tanulni. 💡Ha felkeltettem az érdeklődésed, nyugodtan keress privát üzenetben. A beszélgetés során igyekszünk majd megtaláni a számodra megfelelő időpontot és tanulási formát.✨ Remélem hamarosan találkozunk!🌸
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár

Kérj árajánlatot

Kérj árajánlatot

Szeged
Glázer Silvia
Adatlap megtekintése
Glázer Silvia [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Némettanár

Német angol vizsgafelkészítés, korrepetálás, oktatás, tolmácsolás, szakfordítás 30 év tapasztalattal online és személyesen. Online tanulás kényelmesebb otthonról, nem kell utazni, mely sok időt vesz igénybe és fárasztó. Oroszlány és környékén tanítok személyesen (Kecskéd, Bokod, Környe, Tata, Tatabánya, Vértessomló).
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár

Kérj árajánlatot

Kérj árajánlatot

5 megbízás
1 vélemény
Oroszlány
Rozinka Ákos
Adatlap megtekintése
Rozinka Ákos [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Matektanár

A debreceni egyetemi végzős angol nyelv és kultúra-, matematikatanár szakos hallgatója vagyok. Jelenleg középiskolában tanítok angol nyelvet és matematikát, valamint magántanárként segítem a tanulókat a tanulmányaikban és nyelvvizsgára való felkészülésben. Megfizethető áron kínálok órákat általános és középiskolás diákok számára, valamint egyetemi hallgatók részére. Egyéni órákat, valamit csoportos órákat egyaránt vállalok. Online formában szintén megoldható. Bátran keressenek telefonon, e-mailen keresztül!
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár

Kérj árajánlatot

Kérj árajánlatot

Budapest
Nagy Andrea
Adatlap megtekintése
Nagy Andrea [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Köszöntelek Kedves Érdeklődő! - Már lassan húsz éves- tanítási tapasztalattal - Napi szintű nyelvhasználattal - Angliából hozott módszerrel ...vállalok ONLINE és SZEMÉLYES módon angol nyelvből magánórákat. (alapoktól egészen felsőfokig) A nyelvi felkészültséged feltérképezését -amely egy 20 perces ingyenes konzultációt tartalmaz- követően; - Egy teljesen személyre szabott; - Egyéni oktatási anyagot állíthatok össze a számodra; - Figyelembe véve természetesen az igényeidet. Ne csak dédelgesd az álmaid, tegyél is értük! Órákon kívül is kisebb-nagyobb problémákban segítek Neked!!!!! Várom mihamarabbi megkeresésed PRIVÁT üzenetben! - Rugalmasság - Személyre szabott - Egyéni óradíj - Hatékonyság - Interjú, Külföld, Érettségi, Nyelvvizsga, Szaknyelv Vállalt területek: - Angol alap és emelt szintű érettségi - Angol alap, közép és felsőfokú vizsgára való felkészítés - Business English haladóknak -Angol nyelvű állásinterjúra való felkészülés -Szint fenntartás, angol beszélgetés -Korrepetálás gyerekeknek -Angol nyelvű coaching Üdvözlettel, Nagy Andrea Nárcisz
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár

Kérj árajánlatot

Kérj árajánlatot

3 fotó
Székesfehérvár
Balog Tímea
Adatlap megtekintése
Magamról röviden: 4 évet dolgoztam nemzetközi csapatokkal, így folyamatosan fejlesztettem nyelvtudásom, illetve laktam Spanyolországban, Franciaországban, Svájcban és Amerikában, ahol még jobban el tudtam sajátítani az angol nyelvet. 2022 áprilisában szereztem meg a TEFL tanúsítványt. Júniustól kezdtem el tanítani. Szeptembertől a PTE KPVK óvodapedagógiai szakon folytatom tanulmányaimat. Az angol nyelvvel megismerhettem más kultúrákat, embereket, szokásokat, bárhol meg tudom állni a helyem a világban. Ha szeretnél beszéd centrikus, interaktív és érdekes órát, akkor jelentkezz bátran. Kiknek: -akik még nem tanultak angolt, vagy ismerkednek vele -gyermek, felnőtt, idős ( bárki) -akik beszélnek már középszinten - akiknek elengedhetetlen a munkájukhoz (üzleti angol) - akiknek segítség kell a háziban
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár

Kérj árajánlatot

Kérj árajánlatot

1 válasz
Pécs
Lovas Richárd
Adatlap megtekintése
Lovas Richárd vagyok, angol és történelem szakos középiskolai tanári végzettséggel rendelkező tanár. Több éves tapasztalattal bírok az oktatás terén, általános iskolától kezdve a felnőtt oktatásig szívesen vállalok szaktárgyaimból fejlesztést, korrepetálást, felkészítést nyelvvizsgára. Oktatási módszeremben előnyben részesül a gyakorlatias, kommunikáció központú oktatás, mert érdekemben áll, hogy az alattam tanulók értékes, hasznos tudással gazdagodjanak. Minden leendő diákomat/ügyfelemet szívvel várom!
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár

Kérj árajánlatot

Kérj árajánlatot

Debrecen
Vas Gyopárka
Adatlap megtekintése
Vas Gyopárka vagyok. Angol nyelvből vállalok korrepetálást vagy akár tanítást. B2-es nemzetközileg elfogadott nyelvizsgával, valamint emelt angol nyelvű érettségivel rendelkezem. Gyerek megőrzést is szívesen vállalok, van tapasztalatom gyerekekkel való fogalkozásban. Jogosítvánnyal és saját autóval rendelkezem, szóval a helyszínre könnyen megtudom oldani az eljutást.
Bővebben

fordítás angolról magyarra ár

Kérj árajánlatot

Kérj árajánlatot

Somogyfajsz

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Angoltanár lista

Vagy kérj ajánlatot az összes angoltanár szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!